2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Doğum yapan atkadaşlar tebrik ediyorum geçmiş olsun
Lilacsofie atkadaşım döktürmüşsün gene süt konusunda yazdıkların süper

17 gün çok fazla benim de suan agrilarim çok ama yeni olduğundan die düşünüyordum. Bir de neden kurutuyosun doktor bana öyle birşey demedi..bir de kızlar benim kanama m adet kanaması gibi oluyo pedi tam doldurmuyor fakat yine de çok sanki bir bilen söyler mi nekadar sürer kanama hep bu yoğunlukta mi olur normal mi?

Bende varım doğuma yanlardan.26 Mayıs normal ama bakalım ne zaman teşrif edecek kuzumuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayni durumdaym cnm ayni napicaz bilemyrm.

estetik dikis yaptigini soylemisti.
Dr kontrolumde cok iyi oldugunu soyledi.
Enfeksiyon kapmamis.iyilesmesi cok iyi dedi.
Ancak bu kadar gun olmus hala sanki icerde igne unutmuslar gibi sizilar neyin nesi

Benim yarin son gunun olmasi gerekiyor ama ayni seninle ayaktaykeb oluyor sag kasigima bicak saplaniyor gibi oluyor bir haftadir bir cm acilmam oldugunu soyledi doktor belki swninde acilmaya baslamistir dub geceden bu saate kadarda adet agrisi gibi karnim agriyo o kadar baskada bisey yok

Hala dogurmayanlar😊

inci 11-18 mayıs (normal-sezeryan)
Ladydiamond 11-20 mayıs sezeryan-normal
Eylulguzeli 12 mayis normal
burcuarslnn 12 mayis(normal)
plojovic 12-14 mayis(sezeryan)
deniz1006 14 mayis(sezeryan)
yawyaw 14 mayis(sezeryan)
belinayazra61 14 mayis(sezeryan)
Emineveaydin 15 mayıs normal
SevdaSoner 15 mayıs normal
Kocaman 16 mayis normal
Silzi22 16 mayis normal
mneeee 16 mayis(normal)
hayatnebayat 16 mayis(normal)
ses06 19 mayıs(normal)
hersey_mümkün 20 mayıs (sezeryan)
Mestcan 20 mayıs sezeryan
esra25 21 mayıs(normal)
handrake 23 mayis(normal)
Patatya005 23 mayis normal
Şenay60 26 mayis normal
kubra1453 28 mayis(normal)
vefalim 29 mayis(normal)

Önümüzdeki hafta içi yogun olacak gibi görünüyor😊

Benim daha 13 gün var.kasilma veya dalga yok ama aşağıya baskı bicak sağlanması gibi agri oluyor bazen de adet sancisi gibi...Dr baskı için normal demişti geçen hafta.henüz alttan muayene olmadım geçen hafta kontrolde kanalda falan değildi

Çok sıkılıyorum (( herkes minnosuna kavuştu, beklemek insanı çok sıkıyor

Dogum sancisi yasayan arkadaslar cvp lutfen belim ve karnim agriyor adet sancisi gibi bu dogum sancilarindan once olan bisey mi az zamanim kaldi ama ilk oldugu icin bilmiyorum ne hissertirdigini

Dogum sancisi yasayan arkadaslar cvp lutfen belim ve karnim agriyor adet sancisi gibi bu dogum sancilarindan once olan bisey mi az zamanim kaldi ama ilk oldugu icin bilmiyorum ne hissertirdigini

Canim ya bence yavaş yavaş geliyor seninki dakikalara bakıyor musun

Merak etme anlarsın. Bugün ocakta doğum yapmış bir arkadaşımla konuştum insan anlıyor dedi.ona güveniyorum yoksa benim de ağrılarım var

Merak etme anlarsın. Bugün ocakta doğum yapmış bir arkadaşımla konuştum insan anlıyor dedi.ona güveniyorum yoksa benim de ağrılarım var

Dun geceden beri var bu agri oglen dusa girdim sicak suyunaltinda kaldim iyi geldi bir saat sonra gene basladi suan hala devam ediyo bebegin hic durmamasi enteresan olan kismi

Kızlar 09.05.2014 5.30 da kızımı kucağıma aldım spinal sezaryan oldum sabahtan aç olduğum için ameliyat esnasında tansiyonum düştü ama sıkıntılı feğildi tek sukıntı süt gelmio ...

gözün aydın canım en kısa zamanda sütünde bollaşır inş

dr bende dün sordum aşaya inmiş dedi doğun yaklaşınca normal dedi hatta rahimde gevşeme var dedi bir parmakta açılmam varmış

Ikinci yavrusunu kucagina alan annelerr sorum var size. Yorumlardan soyle bir sonuca vardim; ikinci bebekte sut sorunu pek olmuyor galiba. Kizimda birkac ay bayagi ugrasmistim sonradan geldi cok sukur. Yine aynisi olur mu acaba diyorum. Nedense ilk gunden bol bol sutum olacak diye dusunuyorum. Moral motivasyon had safhada neye guveniyorsam artik :)
Sut olsun isteyen arkadaslar bir de ihlamuru deneyin. Bende bayagi ise yaramisti. Bal ya da limon koymadan azicik sekerle surekli iciyordum. Bol bol gelmiyordu, sizlama akma olmuyordu ama sutum kizima cok yariyordu. 6 ay ek gida almadi toplamda 20 ay emdi. Insallah biran once sutlenirsiniz. Olmazsa da Allah'in takdiri. Moral bozmayin sakin.

Dun geceden beri var bu agri oglen dusa girdim sicak suyunaltinda kaldim iyi geldi bir saat sonra gene basladi suan hala devam ediyo bebegin hic durmamasi enteresan olan kismi

gözün aydın canım en kısa zamanda sütünde bollaşır inş

dr bende dün sordum aşaya inmiş dedi doğun yaklaşınca normal dedi hatta rahimde gevşeme var dedi bir parmakta açılmam varmış

Valla kızlar benimki de dört dönüyor icerde ters döner diye korkuyorum bu kadar hareketin üzerine ayaciklarini hissetmesem panik olmuştum simdiye kadar.kaburgam a dayayıp aşağı itiyor kendini vajinada sizi oluyor böyle yaparken.burcuarslnn nişan falan geldi mi senden

:44::44: 17 gun uzun bi sure olmuş gercekten.normaldede yaralarınız geç mi iyileşir.batıcon harıcınde sarı bi toz veriyorlardı suda açıp onunla pansuman yapmıştım.bir haftada kendiliğinden eridi.sizin çok mu dikiş sayınız.?benim iç 7 dış 5 ti. bepanten surebilirsiniz cunku kurumaya başlamıştır artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…