17 gün çok fazla benim de suan agrilarim çok ama yeni olduğundan die düşünüyordum. Bir de neden kurutuyosun doktor bana öyle birşey demedi..bir de kızlar benim kanama m adet kanaması gibi oluyo pedi tam doldurmuyor fakat yine de çok sanki bir bilen söyler mi nekadar sürer kanama hep bu yoğunlukta mi olur normal mi?Slm kizlar.
Dogum yapali 17.gun oldu.
Dikislerimden hala cekiyorum.her wc den sonra baticon ile pansuman yapip sac kurutma ile kurutuyorum.
Dun bir dikisim dustu.batmalarindan oturup kalmamiyorum. Emzirirken uygun bir pozisyon yakalayamiyorum.
Otursam olmuyor uzansam olmuyor.dr tum israrlarima ragmen bir krem bir ilac hicbisey vermedi.
Onerisi olan varmi.dayanamiyorummmmmm
Hala dogurmayanlar😊
1.inci 11-18 mayıs (normal-sezeryan)
2.burcuarslnn 12 mayis(normal)
3.plojovic 12-14 mayis(sezeryan)
4.deniz1006 14 mayis(sezeryan)
5.yawyaw 14 mayis(sezeryan)
6.belinayazra61 14 mayis(sezeryan)
7.mneeee 16 mayis(normal)
8.hayatnebayat 16 mayis(normal)
9.ses06 19 mayıs(normal)
10.hersey_mümkün 20 mayıs (sezeryan)
11.esra25 21 mayıs(normal)
12.handrake 23 mayis(normal)
13.kubra1453 28 mayis(normal)
14.vefalim 29 mayis(normal)
estetik dikis yaptigini soylemisti.ayni durumdaym cnm ayni napicaz bilemyrm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
normal bekleyıpte gunu yaklaşan anneler ne gibi değişimler var vucudunuzda...
1 saattir rahmime oyle boyle değil muthiş bi bıçak saplaması gibi sancı var...arada baldırıma vuruyor hareketsizleşiyorum açılma belirtisimi?
siz neler hissediyorsunuz.ikinci gebelik olmasına ragmen bunda cok farklı şeyler yaşıyorum herşey şaşırtıyor beni...
bendede oluyo canım bi kaçgündür o ama sadece aşaya baskı başka hiç bişey yok çocuk aşa doğru yerleşiyo heralde iyice yolunu hazırlıyo bende geçen aynı ağrıya dışarda yakalandım eve gelene dek ağla ağla gözümden yaşlar nasıl akıyo görenler bu kıza ne olmu diyodur heralde h
normal bekleyıpte gunu yaklaşan anneler ne gibi değişimler var vucudunuzda...
1 saattir rahmime oyle boyle değil muthiş bi bıçak saplaması gibi sancı var...arada baldırıma vuruyor hareketsizleşiyorum açılma belirtisimi?
siz neler hissediyorsunuz.ikinci gebelik olmasına ragmen bunda cok farklı şeyler yaşıyorum herşey şaşırtıyor beni...
Benim yarin son gunun olmasi gerekiyor ama ayni seninle ayaktaykeb oluyor sag kasigima bicak saplaniyor gibi oluyor bir haftadir bir cm acilmam oldugunu soyledi doktor belki swninde acilmaya baslamistir dub geceden bu saate kadarda adet agrisi gibi karnim agriyo o kadar baskada bisey yok
Çok sıkılıyorum(( herkes minnosuna kavuştu, beklemek insanı çok sıkıyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende çarşamba doğum yapcam.fakat hic dogurasim yok.1ayim daha olsa keske falan dusunuyorum:)
Dogum sancisi yasayan arkadaslar cvp lutfen belim ve karnim agriyor adet sancisi gibi bu dogum sancilarindan once olan bisey mi az zamanim kaldi ama ilk oldugu icin bilmiyorum ne hissertirdigini
Canim ya bence yavaş yavaş geliyor seninki dakikalara bakıyor musun
Oyle siddetli bir agrisi yok birde bebegim hic durmuyor surekli kipirdiyor ama agri esigimde normalde yuksektir o yuzden anlamazsam diye korkuyorum
Merak etme anlarsın. Bugün ocakta doğum yapmış bir arkadaşımla konuştum insan anlıyor dedi.ona güveniyorum yoksa benim de ağrılarım var
Kızlar 09.05.2014 5.30 da kızımı kucağıma aldım spinal sezaryan oldum sabahtan aç olduğum için ameliyat esnasında tansiyonum düştü ama sıkıntılı feğildi tek sukıntı süt gelmio ...
Benim daha 13 gün var.kasilma veya dalga yok ama aşağıya baskı bicak sağlanması gibi agri oluyor bazen de adet sancisi gibi...Dr baskı için normal demişti geçen hafta.henüz alttan muayene olmadım geçen hafta kontrolde kanalda falan değildi
Dun geceden beri var bu agri oglen dusa girdim sicak suyunaltinda kaldim iyi geldi bir saat sonra gene basladi suan hala devam ediyo bebegin hic durmamasi enteresan olan kismi
gözün aydın canım en kısa zamanda sütünde bollaşır inş
dr bende dün sordum aşaya inmiş dedi doğun yaklaşınca normal dedi hatta rahimde gevşeme var dedi bir parmakta açılmam varmış
Slm kizlar.
Dogum yapali 17.gun oldu.
Dikislerimden hala cekiyorum.her wc den sonra baticon ile pansuman yapip sac kurutma ile kurutuyorum.
Dun bir dikisim dustu.batmalarindan oturup kalmamiyorum. Emzirirken uygun bir pozisyon yakalayamiyorum.
Otursam olmuyor uzansam olmuyor.dr tum israrlarima ragmen bir krem bir ilac hicbisey vermedi.
Onerisi olan varmi.dayanamiyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?