2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Yok canim gelmedi carsamba doktora gittigimde 1 cm acilmam oldugunu soyledi eger acilma birkac cmi bulduysa pazartesi suni sanci verilecek eger acilma yoksa 1hafta daha bekleriz dedi

Benim ilk oğlumda ancak on gün sonra gelmişti sütüm. Bu doğumda ise daha hamileyken gelmeye başlamıştı doğumla beraber hemen gelmeye başladı ancak çok değildi mama takviye ettim sonuçta sarılık oluyor beslenmeyen bebek . Bugün beş günlük sütüm çoğaldı artık meme sonrası mamayı almak istemiyor doyuyor sütümle . Sanırım ikincilerde daha çabuk geliyor süt banada öyle geldi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sezen'im yanimda kizlar :)
Ozeldeki eski doktoruma geldik esimin istegiyle bu sabah..2 gunun kalmis dedi doktor,riskleri vs herseyi anlatti..son hafta ters donmustu makat gelisliydi minigim biliyorsunuz..
Iyi ki de gelmisiz 3 kez kordon dolanikmis boynuna..Eger bekleseydin cok zorlanabilirdiniz ikinizde dedi..cok sukur atlattik..
1 bucukta ameliyata girdik spinal sezeryan,minnosparem 2640 ve 50 cm dogdu..

Rabbim hic kimseyi bu kokudan mahrum etmesin..
Simdi uyuyor ve özlüyorum..

Son düzenleme:

41 kere maşallah Allah anali babali büyütsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dun geceden beri var bu agri oglen dusa girdim sicak suyunaltinda kaldim iyi geldi bir saat sonra gene basladi suan hala devam ediyo bebegin hic durmamasi enteresan olan kismi
Benim suyum geldikten sonra oğlum karnımda kıpır kıpırdı herhalde dışarı çıkmaya çalışıyor dedim karnım da sertleşiyor ve adet ağrısı gibi ağrım vardı

Oooo maşallah ne ara doğurdun ya. Gözün aydın kurtulmuşsun pek minikmiş kuzu

hayırlı olsun ne güzel sende atlattın. gerçekten çok mu güzel oluyor ya bazen böyle bi bebek kokusu duyar gibi oluyorum çok güzel ama kısa bi an.

ayy maşaAllah canım... beni şaşırtan bir kaç kişiden birisin, Allah hayırlı evlat eylesin öpüyorum seni

canımcım bebek durmayacak ki kendini kanala ittiriversin , genel de doğum sancılarının en başın da ve gerçek doğum sancısının ilk belirtisi olarak belden kalkan bir ağrı tarif edilir, muhtemel sende gidicisin hastaneye ... hayırla inşaAllah
Dun geceden beri var bu agri oglen dusa girdim sicak suyunaltinda kaldim iyi geldi bir saat sonra gene basladi suan hala devam ediyo bebegin hic durmamasi enteresan olan kismi

doğum yapan tüm annelerimizi kutluyorum, birde eksik bilgileri tamamlarlarsa iyi olur

bebeğin doğum haftası ve kg si

Ayy bitanem ne zaman dogurdun sen yaa.gözün aydın sütun bol olsun maşallah ikinize de.

Hala dogurmayanlar😊

inci 11-18 mayıs (normal-sezeryan)
Ladydiamond 11-20 mayıs sezeryan-normal
Eylulguzeli 12 mayis normal
burcuarslnn 12 mayis(normal)
deniz1006 14 mayis(sezeryan)
yawyaw 14 mayis(sezeryan)
belinayazra61 14 mayis(sezeryan)
Emineveaydin 15 mayıs normal
SevdaSoner 15 mayıs normal
Kocaman 16 mayis normal
Silzi22 16 mayis normal
mneeee 16 mayis(normal)
hayatnebayat 16 mayis(normal)
ses06 19 mayıs(normal)
hersey_mümkün 20 mayıs (sezeryan)
Mestcan 20 mayıs sezeryan
esra25 21 mayıs(normal)
handrake 23 mayis(normal)
Patatya005 23 mayis normal
Şenay60 26 mayis normal
kubra1453 28 mayis(normal)
vefalim 29 mayis(normal)

birini daha gönderdik maşallah plojovic ve Sezen bebek😊

Burdayim hala belim kopucak sanki ama sanci vs bisey yok

Iyi akşamlar kızlar. Tek tek alinti yapamadım. Hepinize cok teşekkür ederim. Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Yapamayanlarada Allah yardımcınız olsun. Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde sizleri evlatlariniza kavuştursun. Cuma sabahı nisanim geldi. Hemen doktorumuzu aradım. Hastaneye gelmemi istedi. Eşimle kahvaltı yaptık, hazırlanıp hastaneye gittik. Doktorum önce açıklığa baktı va bomba 1 cm acilmam varmis. Iki üç gune kadar doğum gerçekleşird dedi. Eşimle o kadar mutlu olduk ki çünkü bende o gune kadar herhangi bir doğum belirtisi yoktu. Ve son zamanlar geçmek bilmiyordu. Artık cok sıkılmıstim kızımı biran önce kucağıma almak istiyordum. Ama doğum başlamıştı. Nst ye girdim sancı baya yüksekti ve ben birşey hissetmiyordum. Eşimle hastaneden çıktıktan sonra çarşıda gezdik. Ben kendimi o kadar iyi hassediyordum ki. Neyse tam eve döneceğimize zaman belimden kasiklarima doğru ağrı hissetmeye başladım. Aman Allahım bu sancimiydi demeye basladim. Sonra eve geldik. Cok yorulmustum biraz uyudum. Ama ara ara sancı girmeye başlaı. Akşam eşimi ise yolladım. Evde tek basimayim. Sancılar akşam 11 gibi düzene girdi. Not almaya başladım. Sancı arliklari 5-4-6 dakika arasında gidip geliyordu. Canim hic yanmiyordu. Hatta acisi o kadar,azduki makinaya çamaşır bile attim. Gece saat iki gibi eşimi aradım. Ve saat 5 kadar sancıları evde karsiladik. Sonra hastaneye gittik. Yatisim yapıldı. Acilmam iki santim olmustu sancılar dayanilmayacak gibi değildi. Saat 8 gibi suni sancı verildi. Sancılar gittikçe dayanılmaz olmaya başladı. Ben artık dayanamiyordum. Eşim ve anneme yalvariyordum. Ya sezeryan yada epidural yapılsın diye. Epidural icin 4 cm açılması gerekiyormuş. Ama ben dayanamıyordum. 3,5cm lik acilmayla epidural yapıldı. O anki rahatlığı anlatsmam. Kuş gibi oldum . Epiduralden iki buçuk saat sonra güzeller güzeli kızım doğdu. O ilk bakış, doktorunmun elinde, yüzü bana dönük ve ciyak ciyak ağlayan bir melek... Aylardır beklediğim melek artık kollarındaydi. Reyyanim 39 hafta 4 günluk iken, 3 445 kilo 52 cm boyunda doğdu. D biraZ uzun oldu kızlar kusura bakmayin. Epidural olmasaydı normal doğum yapamazdım. Doğum yapacak annelere sancisiz ağrısız dogumlar diliyorum.

Benim de beklenen 27 mayıs ama beklemrkten yoruldum açıkçası, gelsin artık kuzum. Çok merak ediyorum onu.

ay ay ne mutlu size gozunuz aydın...Rabbim analı babalı buyutmeyi nasip etsin..Bol sutlu gunler size....

maaşallah size Rabbim analı babalı buyutsun.guzel bir doğum olmuş darısı bizlerin başına umarım...boyunuzda kilonuzda çok iyimiş.bol bol kokla annesi bol sutlu gunler size...

Ayy canım hayırlı olsun meleğin geldi seninde demekki.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyy hadi gözün aydın. Minnacık topuklarından öpüyorum bebisini. En kısa zamanda iyileşirsin inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hala dogurmayanlar😊

inci 11-18 mayıs (normal-sezeryan)
Ladydiamond 11-20 mayıs sezeryan-normal
Eylulguzeli 12 mayis normal
burcuarslnn 12 mayis(normal)
deniz1006 14 mayis(sezeryan)
yawyaw 14 mayis(sezeryan)
belinayazra61 14 mayis(sezeryan)
Emineveaydin 15 mayıs normal
SevdaSoner 15 mayıs normal
Kocaman 16 mayis normal
Silzi22 16 mayis normal
mneeee 16 mayis(normal)
hayatnebayat 16 mayis(normal)
ses06 19 mayıs(normal)
hersey_mümkün 20 mayıs (sezeryan)
Mestcan 20 mayıs sezeryan
esra25 21 mayıs(normal)
handrake 23 mayis(normal)
Patatya005 23 mayis normal
Şenay60 26 mayis normal
Avukat16 27 mayis normal
kubra1453 28 mayis(normal)
vefalim 29 mayis(normal)

maşallah size ve bebişlerinize bol bol sütleri olur inş bebişlerinizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…