2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Benim de ikinci gebelik canım ama kestiremiyorum bir şey ilki gercekten çok farklıydı
Ara ara kasılmalar oluyor bende aniden gelcek diyorum arkası yok ben artık belirti olarak ya su yada sık gelen devamı olan sancı bekliyorum gerisi boş
hadi hayırlısı canım ya ben o listede olmak için sabırsızlanıyorum

hadi hayırlısı inşallah

hayırlı olsun
ilk doğumumda bende uzun süren sancılar sonunda epidural istemiştim epidural bi nimet gibi
bu sefer başka bir semtte oturuyorum başka dr a gidiyorum dr iyi fakat epiduraldoğum yok
inşallah gerek kalmaz ama gene aynı uzunlukta olursa nasıl dayanırım bilmiyorum
sezeryan yolu mu görünür yoksa daha uzakta olan bir hastanede epidural mi vurdururum o sancıyla bilmiyorum
bu saatten sonra hastane dr değiştirmek de zor

aminnnnn
maşallah size
hayırlı olsun canım
inşallah herşey gönlünüzce olur sağlıkla sıhatle güzel ömür versin rabbim

bizim oğlanın geleceği tarih belli oldu kızlar !! doktorum başka bir planınız yoksa pazartesi öğleden sonra alalım dedi pat diye :) tabi sonrasında bizde duygular şelale... spinal yapalım sezeryanını dedi anne bebek kavuşunca çok güzel oluyor dedi..onlar için ne kadar sıradan gündelik bir olay.. sonda yada lavmman yapmayacağım dedi ki bir kez daha doğru seçimmiş doktoroum dedim...büyük gün pazartesi..annemler yarın yola çıkıcak..kayınvalidem ve pederim heyecandan şaşkın..ben ağlamaklı sevinçli heyecanlı hüzünlü sabırsız..offff hepimiz sağsalim kavuşalım bebelerimize inşallah..

Bugun anneler günü, doğum yapan arkadaşlar çok şanslı hayatlarinin en gusel anneler günü hediyesini aldılar kucaklarini, doğum yapan ve benim gibi beklemede olan anne adaylarinin anneler gününü kutluyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende varim. 18 Mayıs. Normal inşallah

Kizlar ben nisan geldi galiba yazdigim gün ayin sekizinde aksam dogurdum : ) simdi çok iyiyim ve çok mutluyum.

Nisanmis canim bebeğim uyuyor yaninda : )

Hepinize ayri ayri tesekkur ederim :)
Amiinn,sagolun iyi dilekleriniz dualariniz icin..
Dogum yapanlarinda gozuaydin,Rabbim kolaylik versin..

Dun gb buraya yazdigim ilk gun,minigim benimle mi diye beklerken sizi takip edisim..

Sukurler olsun..

Nisanmis canim bebeğim uyuyor yaninda : )

Aaa maşallah canim ya hadi gözün aydiinn cok sevindim senin adina )
ama o senin anlattigin şey bende haftalardir oluyor ve hiçbir belirti yok doğum olacagina dair:44: her bünyede farklı farklı aksediyor demek ki..
Koklayarak öp minik kuzunu bizim yerimize..

Kızlar 09.05.2014 5.30 da kızımı kucağıma aldım spinal sezaryan oldum sabahtan aç olduğum için ameliyat esnasında tansiyonum düştü ama sıkıntılı feğildi tek sukıntı süt gelmio ...
Gözünüz aydın:)) Güle güle büyütün Nilfacım. Hamilelikte zor gunler gecırdın ama hepsı bıttı artık kuzunu aldın kucağına, Allah ayırmasın...

Doğum yapan atkadaşlar tebrik ediyorum geçmiş olsun
Lilacsofie atkadaşım döktürmüşsün gene süt konusunda yazdıkların süper

Canım çok hassasım süt ve lohusalık konusunda:) Lohusa kadınlara yapılanlara tahammul edemıyorum. Umarım buradaki arkadaslar yasamazlar boyle seyler ya da yasayanlar da soyledıgım seyleri hıssetmeyı ve umutsamamayı basarabılırler.

Benımkı de bır pedı doldurmuyor ama ozellıkle emzırdıkce rahım toparlandıgından, uzun emzırmeler sonrası epeyce kanamam oluyor.
Rahım toparlanıp temızlenıyor merak etme cnm. Dogum yapalı ne kadar oldu buarada, bir hafta sonraki kontrole gıttın mı?

estetik dikis yaptigini soylemisti.
Dr kontrolumde cok iyi oldugunu soyledi.
Enfeksiyon kapmamis.iyilesmesi cok iyi dedi.
Ancak bu kadar gun olmus hala sanki icerde igne unutmuslar gibi sizilar neyin nesi

Bana doktorum bır hafta boyunca agrın olsun-olmasın sabah aksam agrı kesıcı alacaksın dedı ve recete yazdı. Ilk hafta zor olabılıyormus. Emzırme pozısyonları da zorluyor ınsanı, karına baskı olusuyor.... Bebegı yastık uzerıne koyup kolun arkasından arkaya dogru uzatan bır emzırme pozısyonu var. Netten sezeryan sonra emzırme pozısyonu fılan yazsanız cıkar, dıkısler ıyılesene dek belkı faydası olur.

Bende çarşamba doğum yapcam.fakat hic dogurasim yok.1ayim daha olsa keske falan dusunuyorum:)

Ben de doguma bır gun kalana dek hıc hazır degılım dıyordum. Sımdı ıyı kı dogdu dıyorum. Tadından yenmıyor gelınce de hazır oluyor tum duygular bıranda:)

Ikıncılerde kanallar acık oldugundan daha cabuk sut gelıyor dendı ben tekrar hastaneye gıttıgımde. Hatta ondan mastıt olmus. Ben daha cok pozıtıf dusunme tarzını cok sevdım. Cunku kafadan ne gecerse, gogusten de o mıktarda sut gelıyor. Elbette kı sorun olmayacak canım.

Cok sevındım canım mınık el elınıze degdı sonunda, cok sukur:))) Gercekten her ıste bır hayır varmıs dusunsene belkı normal dogumda bır komplıkasyon olacaktı Allah korusun. Üç kere kordon dolanması ne demek? Güzel kızın da, ne kadar akıllıymış, rısklerı hıssedıp poposunu dönmüş büyük olasılıkla normal olmasın dıye, aferın kuzucuğa, maaşallah:)

Allah sağlık ve mutlulukla buyutmeyı nasıp etsın... Epıduralı bulandan da razı olsun:))

Kizlar ben nisan geldi galiba yazdigim gün ayin sekizinde aksam dogurdum : ) simdi çok iyiyim ve çok mutluyum.

Gözünüz aydın güle güle buyutun:)

Kizlar merhaba bende dun aksam 18.10 da dogim yaptim 40+6 olmustum suni sanciyla normaldogum

Maaşallah güle güle büyütün:)

6 mayis saat 8.31 de epidural sezeryanla 3200 gr 50 cm boyunda oglum arasi kucagima aldim..

Güle güle büyütün:)

Taze anneler, katmerli anneler, yakında anne olacaklar; HEPİMiZiN anneler günü kutlu olsun.. Allah uzun uzuun yıllar yavrularımızla bugunlerı yaşamayı, onların da anne-baba olduğunu görmeyi nasip etsin inşallah...

Maşallah ne güzel bi doğumun olmuş. Sonunda kavuştun mis kokulu yavruna darısı biz bekleyenlerin başına

Kizlar merhaba bende dun aksam 18.10 da dogim yaptim 40+6 olmustum suni sanciyla normaldogum

6 mayis saat 8.31 de epidural sezeryanla 3200 gr 50 cm boyunda oglum arasi kucagima aldim..
Kızlar ne güzel haberler bir bir geliyo bebişler geçmiş olsun hepinize ardarda doğum heberleri duygulandırdı beni maşallah size eskiye göre normal doğumlar çoğaldı sanki değil mi. Özendim walla.
Herkesin Anneler günü kutlu olsun. Bi arkadaşın dediği gibi bize en güzel hediye çocuklarımız bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…