2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canim sinir krizi gecireceğim yoksa.😨

Kızlar bebeğim suanda yanımda uyuyor. Hemen emdi ve sut geldi....
Aynı abisine benziyor. Çok yorgunum ilk fırsatta yazarım. Hersey yolunda:))

Kızlar memeye bağımlı bir yavrum var nete girmeye fırsat bulamıyorum. tam mesajları okuyorum yazıcam, yazamıyorum ikinizinde doğum saatlerini bildiğim için bol bol dua ettim hayırlı olsun evlatlarınız :) umarım abiler ile ilgili korktuğunuz şeyler olmamıştır maalesef geçmişi okuyamadım. Gözünüz aydın:)

Gözün aydın canım :)

Huzelbir dogum hikayesi..

Fırsat varken bende doğum hikayemi anlatayım:)

Malum doktorum su gelmesi sebebi ile bebeği almayı teklif etmişti 37+2'de. Dikkatli olmak koşulu ile 3 gün daha bekleyecektik. Eşim bu heyecanlı duruma dayanamayıp müdürüne rest çekip yanıma İstanbul'a geldi. 37+5'teki kontrole beraber gittik yani. İyiki de gelmiş :)
Suyun gelmesi devam ediyordu. Doktor muayene etti. O sırada hiç beklemediğim birşey oldu yani habersiz çatı muayenesini yaptı. Canım yandı ama daha öncede aynı şekilde yanmıştı. Bebek kanala girmemişti. Suni sancı veririm ama çok zorlanırsınız bebekte strese girebilir ben o riske girmek istemem sezeryana alalım bugün dedi. Pinpirikli kocamda hemen tamam dedi :) Öğlen yemek yemiştim. Akşam 6'da alınacaktı o yüzden.

Eve telefon ettim valizim falan geldi beşiğe çarşafları falan serin dedim :) Bi yandan eksikler vardı eşim onlara koşturuyo bense sadece korkuyorum.. Herkes gelip gidiyo falan ama film şeridi gibi tek tük şeyler hatırlıyorum tek düşündüğüm yavrumu görebilecek miyim bu işin sonunda ?

Saat 6 oluyor ama gelen giden yok bekliyoruz bekliyoruz. Benim korku ve heyecan giderek açlığa dönüşüyor Normal doğumlar sezeryana dönmüş diye bir haber geldi. Bekliyoruz hala. Saat 20:00'da haber geldi ameliyathaneye indirdiler beni. Biraz orda da bekledim. 20:45 gibi masaya aldılar ama çok korkuyorum bayıltılmaktan falan. Anestezi uzmanı ve hemşire çok iyiydi ellerimi falan tutuyorlar. Doktorum geldi sonra o an rahatladım. Onu görmek huzur verdi neden bilmiyorum. Gelmemi istiyor musun diye naz yapıyor birde bana Çok istiyorum çokta korkuyorum dedim. Kime benzesin bebek falan diye beni lafa tuttular o arada bende babasına benzesin çok akıllı dedim. Doktorum güldü o anda her yer döndü. 'Aaa demek böyle dönüyormuş' dedim bi gülme sesi geldi. Sonrası yok Genel anestezi oldu bu arada.

Ve öyle bir acıyla uyandımki önce bebeğim nasıl diye sordum iyi dediler. Acıdan duramıyorum ama yardım edin diye bağırıyorum. Kimse dönüp bakmıyor gibi geliyordu. O sırada eşimi gördüm kapıda başladım ağlamaya acıdan. Geçicek ağrı kesicin vuruldu falan diyorlar. Ama yok böyle bir acı. Benim için kötü bir tecrübe oldu açıkcası. Odaya çıkardılar. Hemen bebeğimi getirdiler. Çok güzeldi bakakaldım. Herşeyi tüm acıyı gerçekten unutuyormuş insan. İnanamadım defalarca sordum bu mu benim yavrum diye. Kaç kilo diye sordum hemen 2990 gr, 48 cm dediler:) Emzirmeye çalıştılar tabi ben yerimden doğrulamıyorum bile. Sütüm geldi çok şükür. Kuzumu emzirmek harika bi duygu. Yani nerden buluyor nasıl biliyor emeceğini çok şaşırdım hom hom hom diye bi saldırışı vardı Eltim ve eşim uğraştı hep benle. Ama tüm acım 3 saat içinde geçti. 6 saat sonra yürüttüler. Bir adım oda. Ben tuvalete gidicem dedim hemşire emin misin başın dönmüyor mu diye soruyor Dönmüyordu valla sonra ayaklandım gece boyu yürüdüm. Ama o gaz çıkarma mevzusu yok mu beni mahvetti. Hamileyken yersiz yersiz gelirdi zor tutardım Gelmek bilmedi. Hele ağrısı 27 yıllık hayatımda meğerse hiç gaz sancısı yaşamamışım o gün anladım Birgün fazladan bekledik gaz mevzusu yüzünden. Doktor ilk kontrole geldi kime benziyo diye sordu hemen Gerçekten yavrum aynı babasına benziyor dudak büzmelerine kadar gece uyurken baktım ikiside aynı şekilde uyuyor ben korkudan bebekten gözümü alamıyorum tabi uyuyamadım

Rabbime şükürler olsun ki bu mucizeyi nasip etti bizlere. Uzun bir süreç gibi gelmişti. Düşük tehlikesi, plesanta previa sorunları hareket etmedi, az hareket etti ne zaman doğacak, doğsun gözümün önünde olsun derken 9 ayı devirdik ve bebeğim kucağımda. Buradaki herkese de çok teşekkür ediyorum sahiden iyi günde de kötü günde de yanımda oldunuz. Allah hepinizden razı olsun binlerce kez.

Canim sinir krizi gecireceğim yoksa.😨
.

Neden cnm eşin annen ablan vs kimse yok mu yardımcı olabilecek????

Çokk tatlıı:)) Birer birer kavusuyoruz meleklerımıze:)) Güzel günlerde büyütün cnm:))

ne mutlu size Rabbim analı babalı buyutsun.Bıl sutlu gunler...

Cok sağol Allah razı olsun canım. Burada herkes birbirine ne guzel dileklerde bulunup dualar etti. Hepimiz de sağlıkla kurtuluruz inşallah.
Bizde abi kardes olayları suan ıyı.... Ev kalabalık tabıı oğlum hıc yalnız ya da boş kalmıyor. Ben muhakkak bos kaldıgım anlarda ılgılenıyorum. Onceden yaptıgım bazı seylerı surdurmeye calısıyorum. Bebegı emzırme kucagına alma vs hıcbırsey demıyor. Aglayınca gelıp ona şiir okuyor ama susmazsa cok uuzuluyor, aglamasını tam algılayamıyor uzuluyor, ayy Allah'tan aglayan bebek degıl bınlerce sukur....

Son düzenleme:
Canım 4.gunumuz bugün çarşamba günü gideceğiz kontrole

bana sancıyı tarif et :) nası bişe. neyin ağrısına benziyor. bel ağrısımı, organların birbirine dolanması gibimi, çok sıkıştıında böbreklerin ağrıması gibimi
yoksa uzun yıllar sonra ilkkez yapılan ağda acısımı bebek çıkarken vajinanın açıldıını hissettinmi ağrıyormu. bide kesiyi hissettinmi. dikişler atılırken iğneyi farkettinmi. suyunu nasıl patlattılar? çok stres oldum korkuyorum

merhaba bişe sormak istiyorum. Bende bugün adet ağrısı gibi bel ağrısı vardı. bulaşıkları yıkarken ayaktayım diye oluyodur dedim. sonra sürekli tuvalete gittiğimdendir diye tuvalete gittim. iç çamaşırım hafif ıslaktı. ya suyu geldiyse dedim. sonra da yok akıntıdır dedim. temizlenirken de tuvalet kağıdına hafif kan geldi. çamaşırıma dahi bulaşmamıştı. yürüyüşe gittim geldim. tabi
bu arada adet ağrısına benzer ağrım da vardı. geldim. tuvalette yine ara ara sızıntı şeklinde tuvalet kağıdında kan vardı. ağrım hafifler gibi oldu. bebek de hareket ediyor. acaba hastaneye gitmeli miyim? yoksa erken mi? aranızda bilen var mı acaba Cevap verirseniz çoook çok memnun olurum. şimdiden sağ olun.

tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın ve anne olmak isteyen tüm kadınların anneler günü nü kutluyorum

Canım çok saol iyi dileklerin için bizde abi çok fena acayip kıskançlık krizleri çıkardı bebeği unuttuk abiyle uğraşıyoruz. Yemek yemiyor çok yaramaz düz duvara tırmanıyor resmen. Sakin kalmaya çalışıyorum ama bazen çıldırıyorum yorgunluk uykusuzluk ameliyat ağrısı derken sinir krizi geçiriyorum. Yarın okula gidecek bence çok iyi olacak kafası dağılacak akşama deşarj olmuş gelecek inşallah . Eve geldiğimden beri hiç yatmadım ilk günden beri ayaktayım dikişlerim dolayısıyla iyileşmiyor hala çok ağrım var.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyy maşallah ne güzel bir anneler günü hediyesi olmuş :)) Allah'ım analı babalı büyütsün.. Darısı biz doğurmayanların başına..?

arkadaşlar bu konu konuşulalı çok oldu biliyorum ama ben sayfayı bulamadım..bana yardımcı olurmusunuz?elektrikli mi manuel olanlarımı önerirsiniz ve hangi marka tavsiye edersiniz?kafam karıştı ama gerekli bişey bence belli olmaz bebek doğunca belki emmeyebilir yada göğüste kalan süt ateş sıkıntı faaln yapıyomuş böle bişe yaşamk istemiyorum bir an önce almak istiyorum...kullananlar yada alanlardan tavsiye bekliyorum sevgilerr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…