2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
doğum yapan tüm annelerimizi kutluyorum, ne güzel onlar da en güzel anneler günü hediyelerine kavuştu... maşaAllah

Ben eczaneden manuel olanlardan aldım bulunsun diye koydum hastane çantasına kullananlar da onu önerdi çevremde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sezaryen olan anneler size bir sorum olacak.ameliyettan ne kadar sonra dus alabildiniz

Hastanede hemen ertesi gün...

Manuel önermiyorum; elle sağmak çok zor ve yorucu... Ayrıca kuvvetli çekmiyor, tamamen boşaltmıyor...
Elektirikliler iyi çekiyor ve sağmak kolay ama genelde yuksek ses çıkarıyorlar. Çocuk sesten anlamaya başlayınca uyurken yanında sağmak zor. Bir de motorları bozulabiliyor. Ebebek gibi buyuk yerlerden alırsanız tamıre verdıgınızde sıze tamirden gelene dek yedek pompa vermek zorundalar. Ne onemı var demeyın benımkı bozuldugunda tesadufen oglum emmeyı bıraktı bır anda. Yazlıga gıtmıstık. Gogusler tas kesılmıstı, elle sıkmak zorunda kalmıstım sonra da sutum bıtmıstı. Keske o gece sagabılseydım...

Elektirikli olursa; medela onerırım... Benımkı medela, aventı kulanmadım ama ne yapsalar ıyı yapıyorlar.....

Bır de kiralama şirketleri var. Sessiz, acıtmayan, çok iyi çeken hastane tipi cihazları aylık olarak kiralıyorlar.
Kira ücretlerini öğrenip iyi bir cihaz almaktan pahalıya gelıp gelmedıgıne bakılabılır. Ben bır donem kıralamıstım, aynı gun eve getırıyorlar...

Teyzeler biz bugün 23 günlük olduk....

Maşallah büyümüş toparlamış annesi

Doğum başlamış gibi belirtiler canım
Sezaryen olan anneler size bir sorum olacak.ameliyettan ne kadar sonra dus alabildiniz

İlki lazer dikişti hemen aldım duşumu. İkinci normal dikişti 3. Günde ılık kısa duş alabilirsin demişti doktorum

Cnm allah anali babali buyutsun darisi bekleyen mayis annelerinin basina :)

Bende daha dogurmadim bdt:29 mayis ama dun hem mukus tikacim geldi hem de dr onumuzdeki haftayi cikarir ama sonra her an gelebilir dedi. Bakalim pasamizi bekliyoruz bizde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar benim hafif ağrılarım oluyor çok şiddetli değil diye önemsemiyorum doğum sancısı olabilir mi ki

Zorluklarina rağmen güzel bir hikaye olmuş.annelik böyle demekki tüm zorluklara rağmen guzel
.

Neden cnm eşin annen ablan vs kimse yok mu yardımcı olabilecek????

Çokk tatlıı:)) Birer birer kavusuyoruz meleklerımıze:)) Güzel günlerde büyütün cnm:))
Yok canım annem en erken bdt ye 4 5 gün kaka gelecek zira doğumdan sonrası için sakliyorum hakkımı.kardeşlerim sınava hazırlanıyorlar gelmedikleri gibi annem de çok ihmal edemiyor onları.eşim haftada 1 gun izinli.kv esnaf dükkanı bırakamıyor zira 2 ay önce kayınpederimi kaybettik is ona kaldı.gorumcemin 2 küçük çocuğu var olmasa da gel bana yardım et diyemem zaten.fenalardayim o yüzden.
Canim dr u ara istersen
canm benide doğurmayı bekleyen anneler listesine eklermisin
bdt 27 mayıs doktor normal olabilir dedi doğum
Tabikisi 😉de

Hala dogurmayanlar😊

inci 11-18 mayıs (normal-sezeryan)
Ladydiamond 11-20 mayıs sezeryan-normal
Eylulguzeli 12 mayis normal
burcuarslnn 12 mayis(normal)
deniz1006 14 mayis(sezeryan)
yawyaw 14 mayis(sezeryan)
belinayazra61 14 mayis(sezeryan)
Emineveaydin 15 mayıs normal
SevdaSoner 15 mayıs normal
Kocaman 16 mayis normal
Silzi22 16 mayis normal
mneeee 16 mayis(normal)
hayatnebayat 16 mayis(normal
FatmaBetül 18 mayis normal
ses06 19 mayıs(normal)
hersey_mümkün 20 mayıs (sezeryan)
Mestcan 20 mayıs sezeryan
esra25 21 mayıs(normal)
handrake 23 mayis(normal)
Patatya005 23 mayis normal
Şenay60 26 mayis normal
Avukat16 27 mayis normal
Sec 27 mayıs normal
kubra1453 28 mayis(normal)
vefalim 29 mayis(normal)
Kolik 29 mayis normal

Son düzenleyen: Moderatör:

Genelde bekleyenler normal doğum bekliyor, Allah herkesin gönlüne göre versin.ben günü geçer de sezeryan olmak zorunda kalırım diye çok korkuyorum. Gelsin artık yeter bu kadar..

cevap yazan arkadaşlar çok teşekkür ederim. şimdilik bekleyeceğiz ama sancım çoğalacak galiba yakın zamanlarda. 21 mayıs tahmini doğum. Ama galiba erken de olabiliyor.

Çok ters bir durummuş ama yine de koltuk kaldırma. Komşunun kapısını çalıp rica etsen yine de milet severek taşır koltuğunu istediğin yere. Karnı burnundasın sen, sakın yapma
Eşin de akşamları evde çalışsın bu durumda yapsın ne istiyorsan.

Son düzenleme:
Genelde bekleyenler normal doğum bekliyor, Allah herkesin gönlüne göre versin.ben günü geçer de sezeryan olmak zorunda kalırım diye çok korkuyorum. Gelsin artık yeter bu kadar..
Evet mayis başı annelerinin çoğu sezeryan doğum yaptığı için nisanda dogurdular.
cevap yazan arkadaşlar çok teşekkür ederim. şimdilik bekleyeceğiz ama sancım çoğalacak galiba yakın zamanlarda. 21 mayıs tahmini doğum. Ama galiba erken de olabiliyor.
Sen listede yoksun hiç de caktirmiyorsun insan söyler ama...hemen yazıyorum seni de

Bir anneler gününü anne olamadan geçirdik.41. haftaya giriyorum artık. Sevgili can yoldaşlarım anneler gününüz kutlu olsun. Allah olmayanlara da versin İnşallah.

Hala dogurmayanlar😊

inci 11-18 mayıs (normal-sezeryan)
Ladydiamond 11-20 mayıs sezeryan-normal
Eylulguzeli 12 mayis normal
burcuarslnn 12 mayis(normal)
deniz1006 14 mayis(sezeryan)
yawyaw 14 mayis(sezeryan)
belinayazra61 14 mayis(sezeryan)
Emineveaydin 15 mayıs normal
SevdaSoner 15 mayıs normal
Kocaman 16 mayis normal
Silzi22 16 mayis normal
mneeee 16 mayis(normal)
hayatnebayat 16 mayis(normal
FatmaBetül 18 mayis normal
ses06 19 mayıs(normal)
hersey_mümkün 20 mayıs (sezeryan)
Mestcan 20 mayıs sezeryan
esra25 21 mayıs(normal)
Tekasur 21 mayıs normal
handrake 23 mayis(normal)
Patatya005 23 mayis normal
Şenay60 26 mayis normal
Avukat16 27 mayis normal
Sec 27 mayıs normal
kubra1453 28 mayis(normal)
vefalim 29 mayis(normal)
Kolik 29 mayis normal

Canim eşimle de tartıştık zaten bugün adamın üzerinde bir rahatlik var ki sorma.hiç bir şey yapılmamış az zaman var bir de diyor ki beyim arada hadi gidip aldiralim çocuğu sezeryanla...Bu adam bana 6.5 aylıkken çanta hazirlatan adam üstelik.daha bebek odasiyla ilgili hiçbir fikrimiz yokken gidip boya alıp yapma diye yalvardigim halde sırf aceleden, ben daha zaman var sonra yaparız dediğim için bana kızıp duvarı okul koridoru gibi kırmızı beyaz boyayan adam.inan nasıl davranacagimi şaşırdım.
Bugün de sinirden kaldırdım o koltuğu arada bana öyle bi deli cesareti deli kuvveti gelir.allahtan bebeğim hareketli. bebeğime birsey olursa kafasını duvara surterek kıvılcım çıkarırım....eşek kafalı😠

Tatlım sen de mi doğurdun geçmiş olsun .maşallahhh maşallah of nasıl istedim ben de bu duyguyu .

Bir anneler gününü anne olamadan geçirdik.41. haftaya giriyorum artık. Sevgili can yoldaşlarım anneler gününüz kutlu olsun. Allah olmayanlara da versin İnşallah.

Kuzum merak ediyorum usg de bebeğin haftasıyla uyumlu mu ileti geri durumu etkiliyor mu bdt yi merak ettim.etkilemiyor diyorlar ama.bu arada dr ne diyor durumuna

Sütte mi yaramazmış ya böyle diyenlere sibir oluyorum. Gerizekalılar. Canım benim sütün yarar sen kimseyi dinleme bol bol emzir. Sütünü emzirirken tartamıyorsun az geliyordur. Bebeğin az alıyorsun bi süre sonra oynamaya başlıyordur oyüDen kilo alamıyordur. Ah allahım keşke bebeğim emseydi diye dua ediyorum sütüm bitmezdi. 16 Nisan'da doğum yaptım bi kere bile emmedi yavrum. Sütümde kesildi tabiki. Artık sağıncadagelmiyor. Sakın kimsenin lafına bakma.

Bebeğimi kucağa alıştırdım. Uyanıkların kesinlikle yatmak istemiyor. Kimseyi dinlemedim. Oh iyikide alıştırmışım. O benim göz ağrım. Kıyamam kokusuna doyamam. Zorluğunuzda ben çekerim. Annemde kimsede bişey diyemez bu konuda. Sende dinleme. Git al kucağına doya doya kokla bebeğini iki günlük dünya. Onlardan kıymetli bişey var mı hayatımızda?

Ben de günü gelmiş ama hala dogurmayan, dogurmaya da niyeti olmayanlardanım. Karnım çeneme değecek öyle top gibi yukarda. Ne kanala girme, ne nişan, ne sancı... ( Bugün ilk anneler günüm ve 9 aydır melek olan kocam 2 gündür hayatı zindan etti bana. Yarın ise gidince çilingir çağırıp kilidi degisicem eve almicam onu. Gitsin anasının yanına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…