- 30 Eylül 2013
- 1.100
- 1.025
- 158
canım çok güzel anlatmışsın, çok güzel bir doğum olmuş maşaAllah ... vakit evladın tadını çıkarma vaktidir
:nazar Taaa en baştan anlatıyım geçen temmuz ayında evliliğimizin 3. Yılını kutladık ve artık çocuk yapmaya karar verdik tabi eşimin yoğun isteği üzerine  ama iyiki de ısrar etmiş vee Allaha binlerce şükürki hiç aratmadı ilk ay aldık müjdeli haberi sabah eşimden habersiz sğlık ocağına gittim kan tahlili için sonuçlar ertesi sabah çıkar dediler sabah eşime sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gitmemiz gerekiyomuş bi oraya ugrayalım dedim (yeni evimize taşınmıştık ama kayıt işini ben önceki gün halletmiştim ) tamam dedi çıktık doktor isim neydi dedi direk tahlil falan demeden söledim ekrana baktı vee aaaa ne güzel hamilesiniz dedi eşim şook tabi bilmiyo ya tahlili bakınca anlaşılıyomu falan diyo o şaşkınlıkla 
Hamilelik biraz sorunlu geçti ilk aylar kanamalar % 60 düşer denmeler üstüne bibe şeker ama yinede ben hergünden tat almaya çalışarak geçirdim sonuçta mutsu hamilelik musmutlu bi bebiş demekti  bu ara da kızımız olacağını öğrendik ki çok mutlu olduk çünkü ramazan ayında arkadaşlarımız gelmışti ve minik bi kızları vardı eşimin kucağından inmemişti eşimde keşke bizimde kızımız olsa demişti demek ki dua kapıları açıkmış diyorum 
Derken sona yaklaştık 39. Haftaya girdim ama hastenemden memnun değildim bi cesaret baksa bi hastaneden randevu aldık ve 2 mayısta kontrle gittik doktorum çok iyi karşıladı baya ilgilendi bu arada nts de sancı çıkınca açılma varmı diye muayne etti (bence o muayne doğumu başlattı ) hiç açılma yok bebişte çok yukarda gününü geçecek gibi duruyo dedi hayırlısı dedik hastaneyi doğumhaneyi gezdik beğendik 
Ordan eşim işe ben markete gittim magaza gezdim iki saat falan dolaştım eve geldim zaten akşam olmuştu yemek falan yedik saat 10.30 da bi ıslaklık hissettim lavbya gittim çamaşırım el kadar ıslanmış eşime seslendim hadi hastaneye didi bavulu falanda almadık daha erken diye  acilde kayıt yaptırırken bir su geldi acayip çook hiç o kadar beklemiyodumm şaşırdım ( haa bu arada yeni hasteneye gittik) yatış yapıldı doktorum aradı nst falan ama bende bi gram sancı yok gayet normalim eşimle uzandık beyaz sow izleyip gülüyoruz o denli  bu arada suyum gelmeye devam ediyor serum lar falan doktorum geldi 3 seçenek sundu sabaha kadar serumla açılma olmasını bekleyebiliriz sunu sancı verebiliriz ya da sezryan olabilir ama bence bekleyelim normal doğumu deneyelim dedi tamam dedim gece boyu nts ve muayne ama hiç açılma yoktu sabah oldu doktorum geldi hiç açılma yok suni sancı tutmayabilir çok yıranırsın bide üstüne sezryn olman gerekebilir dedi bizde spinal sezryan karar verdik bu arada kimseyede haber vermedik o anı baş başa yaşayalım istedik hemen beni hazırladılar ben gayet rahatım gülüyorum falan ama ben önlüğü giyince eşimin gözler dolu  ben onu teselli ediyorum yarım saate kızımızı geircem diye derken öpüştük koklaşık aldılar beni ortam acayıp soğuktu içinm titredi ama insanlar çok komikti baya gırgır muhabbet anestezi uzmanıyla hemşehri çıktık tam o anda bir ağlama sesi ama inanamadım ben başladıklarını bile fark etmemiştim hemen yanıma getirtilr çoook güzel dediğimi hatırlıyorum 
Sonra kızım temizleyip babasına götürmüşler giderken ben ebeye eşimle kızımı baş başa bırakın demiştim öle yapmışlar eşim baya ağlamış ebeler söledii yarım saat sonra benide çıkardılar ilk bakışma emzirme falan baya farlıydı ama çok güzeldi
Bu arada tesadüfen hastenede kızımızn adınıda eski bir bakan koydu 
Hastenemden doktorumdan çook memnun kaldım Allaha şükür her şey çoook güzel gelişti
Şimdi kızım 10 günlüük darısı bekleyen tüm hamiş arkadaşların başına sizleri çokk seviyorum burada birbirimize çok destek olduk iyiki varsınız  ayy gözlerim doldu
NOT: süt için hurma öneririm bebişiniz uyumakta zorlanıyosa da fetih süresini dinletin özellikle nasser al qatami nin sesinden benim kızda işe yarıyor 