2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bugün dr.a gittim. 39+5im bugün. dr. cuma yine gel dedi. suyuna plesantana bakalım bi sorun varsa eğer suni sancıyla doğumu başlatalım dedi. eğer sorun çıkmazsa bi iki gün daha bekleyip pazartesi suni sancıyı deneriz dedi. yani engeç pazartesi ben de doğurmuş olacağım inşallah

Geçmiş olsun canım doğumun süper olmuş inşallah bizler de farkına varmadan 4 5 cm açıklıkla gideriz hastaneye bebisin kolu da düzelir merak etme kolay mı daracık yerden çıkıp gelmek.onların kemikleri kıkırdak daha hemencecik kaynar.bol sütler diliyorum sana
Sırf korkudan randevumu öne çektim sancı kasilma olmamasına rağmen.

Denemedigimiz kalmadi.mslesf[/QUOTE]
Hayırlısı kuzum yaa
Hadi gözün aydın.ben günüm dolmadan stres oldum sizi düşünemiyorum bile.
Kilosu fazla iyi hem de annesi...maşallah.sağlıkla kucağına al inşallah

Biz dr dan geldik teyzoslar.maşallah bugün doğuran doğurana dr um acil sezeryana gitti biraz bekledim beklerken yenidoganlar geldi.Teyzeler ağlıyorum ben ağlıyorum.tipimi bi gorseniz.kendim dogurunca ne yapcam acaba.ben ki hamilelikten önce duyguları alınmış gibiydim çok değiştim çok

38+3 oldum Nst de sancı çıkmadı.usg ye girmedim bu sefer biraz yogundu dr ben de istemedim.zira çok sıcakti hastane bunaldım.doğuma yatak mi bu çocuk dedim sakin ol daha vakti var dedi.39+3te tekrar çağırdı...öyle işte

göbek düştükten sonrada batican falan kullanmaya gerek varmı canım yoksa yıkayıp kurulamak yeterli mi

selam kizlar tamamen resmi olarak lohusa psikosuna girmis bulunmaktayim.....gece uykusuz gunduz misafir ve duruya alisma sureci kafayi yiyorum...once emzirip hala agliosa mama veriorum dr dedi....kontrole gittik kg wermemis hic sariligi atlatmisiz...ben ii m dikis kontrolu yapildi.......ama icimdeki garip duygular beni rahay birakmio aman kocama bisi olmasin aman kizima bisi olmasin allahim ben naparim durup durup aglamaktayim allahim bu neyin kafasi gupmeyin yazarken bile agliorum

Alinti yapmayida beceremwmisim ustte

ilişkiye devam et dedi dr, sperm içindeki madde doğumu yaklaştırıyormuş. çok zevkli bi şey değil ama finale yakın ilişki başlanabilir.yap yap ben bugün bi daha yapıcam.. dr den geldinkten sonra kahverengi akıntı başladı neyse artık bu da..

benim de 11 mayıstı. 2 gün önce 3500 gr demişti bugün 3700 dedi son hafta değişkenlik gösteririmiş sonuç sağlıklı olmazmış.suni sancı başlıklı yazıları oku kk den bazılarına kolay bazılarına zor olmuş. ben suni de verseler normal doğumu seçeceğim.

merdiven de çıkmıyorum ama iniyorum. bugün 2 saat dinlene dinlene yürüdüm. plates topu aklımda :128:

ah kıyamam sen niye böyle duygusal birisin canım ya.tatlı telaşlar yaşadıkların. kızın da babası da yanında mutluluğunun tadını çıkar

Kıyamam ki sana.kızın kocan yanında üzülme hiç kısa zamanda geçecek bu duygular.kızını Slip gezmelere gideceksin bak ne güzel biz ozeniyoruz sana hem ben seni rüyamda gördüm çok mutluydun güya komsuymusuz seni kızını ziyarete geliyorum bir de diyorum ki bestekiz da bana gelir.😊

Selam kizlar umarim herkes iyidir.dogum yapan arkadaslarim allah anali babali buyutsun ilk anneler gunumuz kutlu olsun. Dogum yapacaklara allah kolay dogumlar nasip etsin.anne olmak cok zormus ben surekli aglama moduna giriorum.ilk gunlerde oglum cok kilo verdi tutamamis memeyi ben soydu sandim cok agladim.simdi uyku haram oldu surekli ac mi diye dusunuyorum.doydugunu nasil anlicam sasirdim artik. Anneler gununde de cok agladim esim dogru durust kutlamadi bile bi cicek koparip getirir insan bi guzel not yazar.benim icin cok ozel bi gundu halbuki.cok bunaldim sizlerden baska beni anlayabilecek kimse de yok...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hepinizin cewaplarindan dualarindan allah razi olsun hepsini okudum bitirdim...ama sayfalari okumam imkansiz dielrim herkes iidr....bu nasil psikomus anlamadim gitti yuregim daralio esime bakip bakip agliorum...annem bunlar alisti gideyim dicek aklim cikio tek basima asla bakamam gibi gelio....daha dogrusu herun baska uyanioum.....dr. beni cok ii buldu genel de 5. gun sezaryenle gelen yawas yaeas gozler sis yuruyup gelir bu ne enerji dedi.....sen kendinle barisik ne stedigini bile azimli en begendiim hastam oldun bu sene dedi ha ha ha bana agzini acmiodu ama meger hayranmis ya drm bana ))

canım açılma varmı baktımı?benim gecen hafta yoktu bugun ki muayenede 1 cm açıklık var dedi suyu iyi ...cuma tekrar çağırdı.gece çok sancım oldu ama duzensizdi. bugunki nst dedee duzensiz sancı çıktı.:18: her gittiğimde açıklığa bakıyor ...açılmayı tetikliyor resmen...

Evett son gorevin olan agda isinide bitirdim sukur.mis oldum...aksama kocacigim ve annecimle yemege cikacagim acii eski ne varsa son kez yiyecegim.saafak 1:) cok heycanliyim kizlar cok.yarin odamizi tutup susleyecegiz.oyle merak ediyorumki utkunun yuzunu sacini tenini.allah herkesin evladini icinde benimkinide bama bagislasin

Super ya Allah evladını sağlıcakla kucağna almayı nasip etsin Cnm okuyunca heycsnladim bizim de şafak 7 :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben hem ic zibin hem citcitli body koymustum.kizimin gobek bagi dusene kadar her ikisini de kullandim bi zarari olmuyor

Amin cnmm güzel bir doğum, sağlıklı bir bebiş dilerim.

Lohusalık hüznü tetiklemiştir canım. Bana oğlumda da olmuştu ama kısmen kalıcı oldu; sanki uyurken başından ayrılsam (allah korusun) bir daha göremezsem diye korkuyordum. Halen babaanneye gezmeye fılan gıderız ama aksam evıne doner. Babaaanesi bugun, ben onu alıstırıyorum yavas yavas alıp yazlıga gıderız dedı, gelecek herhalde dedı. Yok anne hıc yapma o gelır ama ben onun olmadıgı evde uyuyamam gece kalkıp bakınca gormelıyım dedım.
Napıym ben de boyleyım....

Oglum da memeyı tutamamıstı. Bu yuzden abartısız soyluyorum 24 saat emıyordu, nazlı nazlı...... Uykusuzluktan zombı gıbıydım. Bunun tek yolu ısı gucu herseyı bırakıp bır duzene gırene dek gak dese emzırmek guk dese emzırmek. Tuvalete bıle memede gıttıgımı hatırlıyorum caresızlıkten. Sana yardımcı olacak bırı varsa yemek ıcın vs sen sadece uyuyup emzıreceksın. Kılo alımından bellı olur.
Baktın kılo alımı uzunca bır zaman yetersız 2 saatte bır bol bol emzırıp mama verırsın uzerıne. Ne kadar ıctıgını yazarsın kagıda. Doktorda lazım olur. Saatlerı, kac dk meme, kac cc sut...... Boylece kendınde takıp edebılırsın; mamayı arttırıyor mu azaltıyor mu?

Dedıgım gıbı emzırırsen cok bol su ıcıp ıyı yersen; sutun o kadar bol olur ki doyar cnm. Yalnız memeyı tutmayan cocuklar uzun surede emdıklerı ıcın gogsunde sertlesıp sut bırıkmesı pek olmaz moralını bozma, bu durum bırıkmeden uretılen sutu sureklı aldıgındandır....

Esıne cok kızdım acıklaması olmalı bence kırıldıgını soyle ıcıne atma, cok ayıp.....

amin inş.

canım jel fitille ne amaçlanıyor bilgin varmı?açılmayımı çabuklaştırıyor ağrıyımı azaltıyor.

Gunum bugun bittigi icin hamilelik takvimim sonra ermis
:) geçiyor gunler değilmi?

ne mutlu size..bebeişinizin koluda çarçabuk iyileşir umarım.nasıl da hızlı bir doğum olmuş...rabbim bizede nasip etsin.

alttan muayene etmedi. cuma gidince sanırım muayene edecek. kontrol edecek. ona göre cuma eğer bi sıkıntı yoksapazartesiyi beklicezz :)

geçen hafta açılmam yoktu. olmuşmudurki acaba. bide bebek hala kanala bile inmemiş

Ay sende mi sarilikla ugrasiyorsun. Bizimde yarin kontolumuz var inşallah bizde atlatiriz. Benim de psikolojim alt üst oldu. Annem olmasa bebege bakamicam gibi geliyo. Agliyorum sürekli.
Su kesi dikiskerimin agrisindan oturamiyorum oglumu duzgun tutamiyorum zaten zor emiyo bende yarım insan gibiyim ona yetrmeme dusuncesi kahrediyo beni.

Arkadaşlar hepinize iyi dilekleri dualari için çok teşekkür ederim. Allah razi olsun.
Dogum yapmamış ve normal yapacak olan arkadaşlar rahat olun zor değil normal doğum. Benim sansim agrilari evde cekmis olmam. Hic agri yok doğum ne zaman olacak diyede merak etmeyin bi anda geliyor.
Benim en büyük sikintim kesi dikis agrisi. Oturamiyorum bazen. Ne zaman gecer bilmiyorum. iyi olup denizimle en iyi şekilde ilgilenmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…