Geçmiş olsun canım doğumun süper olmuş inşallah bizler de farkına varmadan 4 5 cm açıklıkla gideriz hastaneye bebisin kolu da düzelir merak etme kolay mı daracık yerden çıkıp gelmek.onların kemikleri kıkırdak daha hemencecik kaynar.bol sütler diliyorum sanaMerhabalar kızlar dün çıktık hastaneden oglum sarilik oldu hala geçmedi sütüm az mama takviyesi yapıyorum. Dogum sirasinda oğlumun kolunda sinir sıkışması olmus sag kolunu oynatamiyorkolay kaynar gecer dediler.
Dogum hikayemizi anlatayim.
Çarşamba 7, mayista gece agrim sidettlendi az az suyum gelince hastaneye gittik 23:30 da. Hemen doğumhaneye aldılar sancılarım dk da bire düştü 5 cm acilmam vardı iki saat içinde 10.cm oldu ve Doğum gerceklesti cok şükür. hep dua ettim. Asil hikaye dogum sonrası oldu iste sarilik ve kolundan dolayi.
8 mayis gece 01:20 de dogum gerceklesti.
Gecmisi okuyamadım inşallah herkes iyidir.
Annelik inanılmaz bir duyguymus. Allahim herkesi yavrusuna bagislasin.
Öpüyorum sizi. Dualarinizi eksik etmeyin.
Sırf korkudan randevumu öne çektim sancı kasilma olmamasına rağmen.
Hadi gözün aydın.ben günüm dolmadan stres oldum sizi düşünemiyorum bile.doktordan geldim. cuma günü açılma yok suni işe yaramaz demişti. açılmazsa haftaya sezeryan yaparız demişti.bugün açılmış şaşırdık. kafası da yeteri kadar aşağıdaymış. bir kaç gün içinde doğal sancı ile doğum bekliyormuş. inşallah öyle olur.çatı muayenesinde parmağını bir sokuyor ki çok acıyor işte bu doğum sancısı diyor. açılcakmış böyle yapa yapa.. hafta sonu hurma, yürüyüş, ilişki ile açtım demek ki. bi de sefamolsun arkadaşım plates topuna otur demişti onunla hareket yapıcam. inşallah bir kaç güne doğururum doğal sancıyla normal doğumladoğuramazsam cuma suni sancı verecekmiş. pazar günü hastaneye gelemeyecekmiş ( buna biraz üzüldüm)
Kilosu fazla iyi hem de annesi...maşallah.sağlıkla kucağına al inşallah10 Mayista gunum bitti kontole gittik normalde suni sanci vericeklerdi ama kontrol ettiler 1 parmak aciklik var dediler pazartesi gel birsey yoksa carsambaya yine gelirsin ama yine ayni olursa persembe gelirsin beraber karar veririz sunimi sezeryanmi diye neden acilma olmuyorsuni sanciyla acilma hemen oluyormu ? cok sabirsizim ve endiseliyim.
Kizim masallah 3kg 900 grmis acaba kilosu iyimi ? dogumda zorlanirmiyim kilosundan dolayi ? cok merak ediyorum
Biz eve gelir gelmez yıkadık büyük oğlumuda yıkamıştım on gün çok uzun bir süre yıka bence çok rahatlayacaktır bebekte bizim altıncı günde düştü göbeğimiz yıkadıktan sonra güzelce kurulayıp baticon sürdük hep steril etmek için.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
göbek düştükten sonrada batican falan kullanmaya gerek varmı canım yoksa yıkayıp kurulamak yeterli mi
Alinti yapmayida beceremwmisim ustte
benim de 11 mayıstı. 2 gün önce 3500 gr demişti bugün 3700 dedi son hafta değişkenlik gösteririmiş sonuç sağlıklı olmazmış.suni sancı başlıklı yazıları oku kk den bazılarına kolay bazılarına zor olmuş. ben suni de verseler normal doğumu seçeceğim.10 Mayista gunum bitti kontole gittik normalde suni sanci vericeklerdi ama kontrol ettiler 1 parmak aciklik var dediler pazartesi gel birsey yoksa carsambaya yine gelirsin ama yine ayni olursa persembe gelirsin beraber karar veririz sunimi sezeryanmi diye neden acilma olmuyorsuni sanciyla acilma hemen oluyormu ? cok sabirsizim ve endiseliyim.
Kizim masallah 3kg 900 grmis acaba kilosu iyimi ? dogumda zorlanirmiyim kilosundan dolayi ? cok merak ediyorum
merdiven de çıkmıyorum ama iniyorum. bugün 2 saat dinlene dinlene yürüdüm. plates topu aklımda :128:Ohh oh doğum başlamış demekki maşallahbenim daha 2-2,5 hafta var günüme beklemedeyiz bakalım.. Plates topunu da ihmal etme cnm, bide kendini çok yormadan merdiven in çık onuda özellikle söylenmişti doktorum.. İşallah suni sancıya gerek kalmadan pıt diye geliverir miniğin :))
selam kizlar tamamen resmi olarak lohusa psikosuna girmis bulunmaktayim.....gece uykusuz gunduz misafir ve duruya alisma sureci kafayi yiyorum...once emzirip hala agliosa mama veriorum dr dedi....kontrole gittik kg wermemis hic sariligi atlatmisiz...ben ii m dikis kontrolu yapildi.......ama icimdeki garip duygular beni rahay birakmio aman kocama bisi olmasin aman kizima bisi olmasin allahim ben naparim durup durup aglamaktayim allahim bu neyin kafasi gupmeyin yazarken bile agliorum
selam kizlar tamamen resmi olarak lohusa psikosuna girmis bulunmaktayim.....gece uykusuz gunduz misafir ve duruya alisma sureci kafayi yiyorum...once emzirip hala agliosa mama veriorum dr dedi....kontrole gittik kg wermemis hic sariligi atlatmisiz...ben ii m dikis kontrolu yapildi.......ama icimdeki garip duygular beni rahay birakmio aman kocama bisi olmasin aman kizima bisi olmasin allahim ben naparim durup durup aglamaktayim allahim bu neyin kafasi gupmeyin yazarken bile agliorum
bugün dr.a gittim. 39+5im bugün. dr. cuma yine gel dedi. suyuna plesantana bakalım bi sorun varsa eğer suni sancıyla doğumu başlatalım dedi. eğer sorun çıkmazsa bi iki gün daha bekleyip pazartesi suni sancıyı deneriz dedi. yani engeç pazartesi ben de doğurmuş olacağım inşallah
Evett son gorevin olan agda isinide bitirdim sukur.mis oldum...aksama kocacigim ve annecimle yemege cikacagim acii eski ne varsa son kez yiyecegim.saafak 1:) cok heycanliyim kizlar cok.yarin odamizi tutup susleyecegiz.oyle merak ediyorumki utkunun yuzunu sacini tenini.allah herkesin evladini icinde benimkinide bama bagislasin
Arkadaslar bi şey aklima takıldı ben iki takım hastane çıkış seti koydum çantaya bebeğin göbek kordonu olacağı için kullanılmaz diye citcitli badi leri koymadım onun yerine fazladan iç dış zibin koydum. Sorum.su sizler citcitli badi koydunuz mu bende koyayim mi lazım olur mu yoksa onu göbek düştükten sonra mi kullanicaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evett son gorevin olan agda isinide bitirdim sukur.mis oldum...aksama kocacigim ve annecimle yemege cikacagim acii eski ne varsa son kez yiyecegim.saafak 1:) cok heycanliyim kizlar cok.yarin odamizi tutup susleyecegiz.oyle merak ediyorumki utkunun yuzunu sacini tenini.allah herkesin evladini icinde benimkinide bama bagislasin
Hepinizin cewaplarindan dualarindan allah razi olsun hepsini okudum bitirdim...ama sayfalari okumam imkansiz dielrim herkes iidr....bu nasil psikomus anlamadim gitti yuregim daralio esime bakip bakip agliorum...annem bunlar alisti gideyim dicek aklim cikio tek basima asla bakamam gibi gelio....daha dogrusu herun baska uyanioum.....dr. beni cok ii buldu genel de 5. gun sezaryenle gelen yawas yaeas gozler sis yuruyup gelir bu ne enerji dedi.....sen kendinle barisik ne stedigini bile azimli en begendiim hastam oldun bu sene dedi ha ha ha bana agzini acmiodu ama meger hayranmis ya drm bana))
Selam kizlar umarim herkes iyidir.dogum yapan arkadaslarim allah anali babali buyutsun ilk anneler gunumuz kutlu olsun. Dogum yapacaklara allah kolay dogumlar nasip etsin.anne olmak cok zormus ben surekli aglama moduna giriorum.ilk gunlerde oglum cok kilo verdi tutamamis memeyi ben soydu sandim cok agladim.simdi uyku haram oldu surekli ac mi diye dusunuyorum.doydugunu nasil anlicam sasirdim artik. Anneler gununde de cok agladim esim dogru durust kutlamadi bile bi cicek koparip getirir insan bi guzel not yazar.benim icin cok ozel bi gundu halbuki.cok bunaldim sizlerden baska beni anlayabilecek kimse de yok...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin inş.Evett son gorevin olan agda isinide bitirdim sukur.mis oldum...aksama kocacigim ve annecimle yemege cikacagim acii eski ne varsa son kez yiyecegim.saafak 1:) cok heycanliyim kizlar cok.yarin odamizi tutup susleyecegiz.oyle merak ediyorumki utkunun yuzunu sacini tenini.allah herkesin evladini icinde benimkinide bama bagislasin
hadi yaa,bi problem yoksa ne diye seni endişelendiriyor,çok şükür benim doktorum çok rahatlatıyor beni.
Benim hastaneye uzaklığım 2 saat olduğundan eşim çok panikliyordu,
Doktorda açılma başlamış zaten salı günü sabah gel fitil koyucam dedi,olmazsa artık suni sancı verirler.
Ayrıca epidural yani prenses doğum istiyorum, acısız doğurcam inşallah.
Bende gördüm yenidoğanları,oyyy hala anne karnında sanıyor kendisini iki büklüm duruyor minicikti,
Yarın belki bu saatler bende kızımı kokluycam mis gibi.darısı başına canım.
İçine sinmiyorsa başka doktorla görüş,kestirme kendini.
:) geçiyor gunler değilmi?Gunum bugun bittigi icin hamilelik takvimim sonra ermis
Merhabalar kızlar dün çıktık hastaneden oglum sarilik oldu hala geçmedi sütüm az mama takviyesi yapıyorum. Dogum sirasinda oğlumun kolunda sinir sıkışması olmus sag kolunu oynatamiyorkolay kaynar gecer dediler.
Dogum hikayemizi anlatayim.
Çarşamba 7, mayista gece agrim sidettlendi az az suyum gelince hastaneye gittik 23:30 da. Hemen doğumhaneye aldılar sancılarım dk da bire düştü 5 cm acilmam vardı iki saat içinde 10.cm oldu ve Doğum gerceklesti cok şükür. hep dua ettim. Asil hikaye dogum sonrası oldu iste sarilik ve kolundan dolayi.
8 mayis gece 01:20 de dogum gerceklesti.
Gecmisi okuyamadım inşallah herkes iyidir.
Annelik inanılmaz bir duyguymus. Allahim herkesi yavrusuna bagislasin.
Öpüyorum sizi. Dualarinizi eksik etmeyin.
canım açılma varmı baktımı?benim gecen hafta yoktu bugun ki muayenede 1 cm açıklık var dedi suyu iyi ...cuma tekrar çağırdı.gece çok sancım oldu ama duzensizdi. bugunki nst dedee duzensiz sancı çıktı.:18:her gittiğimde açıklığa bakıyor ...açılmayı tetikliyor resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?