selam hanımlar
hamilelikte vücuda sıkılan sinek ilaçlardan kullansak problem olur mu acaba?
doktorum,ilacın havasına çok maruz kalma dedi.
bir bileniniz var mıdır?
canım satına göre muhtemel doğum tarihin 15 mayıs oluyor. tahmini doğum 12 ise sat 05.08.2013 oluyor hangisine göre düzenleyeyim bilemedim. hamilelik takvimin 12.05'i gösteriyor.
kızlar azıcık iş yaptım belim koptu ağrıdan.kasıklarımda acayip bir baskı oldu.ben ilk hamileliğimde hiç böyle yorulmazdım.üstüne bide fecii grip oldum yine ıhlamur içip duruyorum sabahtan beri normalde hiçte sevmem ama mecburen.salı günü işe başlıyacağım ohh böyle evde ne güzeldi ya.
i bebek olduğund
benim karnım çok çıktı hem ikinci bebek olduğundan hemde transferden beri kullandığım ilaçlardan sanırım 4-5 aylık gibi karnım var artık normal kıyafetler giyemiyorum bir süre taytla idare edicem sanırım.karnı çok sıkmakta iyi değil neticede.şu an hayatımızın en güzel günleri keyfini çıkarmak en güzeli.
hoşgeldin canımmallah sağlıklı bişekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşl.. bende geçen sene düşük yaptım ( bende yarın doktora gitcem bakalım kalp atışlarını duyabilcemmi heyecanla bekliyorum
hamilesin neden temizlik yapıyorsun diyorum ama bende yapıyorum,insanın içine sinmiyor halbuki şu sayılı zamanda çok dikkatli olmamız gerekiyor, çok geçmiş olsun ıhlamur a elma kabuğu ve bal koyarsan çok iyi gelir,kızımın bakıcısı öyle yapıyor maşallah onunkilerde benimkide kolay hastalanmıyor:13:
ben şimdiden yarım kilo aldımkıyafetler yakında sıkacak bize ben zaten şimdiden beli bol bişiler giymeye çalışıyorum sıkışmasın meleklerimiz dimi
selam kızlar nasılsınız ben bugün çok daha iyiyim çok şükür.
kızlar bir bileniniz bilgilendirsin lütfen
bu ultrason haftasıyla sat tarihi niye tutmuyor, kiminki 2 gün önden gidiyor kimininki geriden
net cevap yok acaba beslenmeye bağlımı geriliyor bu sıpalar....
moralını bozmaya degmez ama aklında olsun.
Bastan sıkı tutmak gercekten cok rahat ettırıyor ınsanı.
Veee sen cıfte annesın yahuu:))
KIZLAR siz hiç bebeklerinize birşey aldınız mı ben hiç birşey almadım henüz çok istiyorummm :)
toksoplazma sıkıntısı.
Ozellıkle uyarılır hamıleler.
Eldıven kullanır cogu hamıle.. yanı her turlu yardım etmemelısın. yırttın:)
he su mevzu da var
"annelerımız"
zaten cocuk rahıme dustugu andan ıtıbare "...sunu bunu onu yapmamalıyım" uzunca bı sure arastırır hakkında konusursun
sonra bırden konu "annelerımız boyle mı yapıyordu" ya baglanıyor..
Bu et mevzusunda da oyle.
Zamanı gelınce pastorıze edılmemıs sut ve urunlerınde de
hala soylerım bız kgluk sutler alırdık annem asla hazır yogurt almaz o sut ıle peynırını yogurdunu yapardı ve bız yerdık..
Bısey oldu mu yok!
e koyde mısssss gıbı buyuyor cocuklar..
Nasıl oluyor bu dıye "kafada delı sorular ıle" mevzuyu yıne
"ben pastorıze edılmemıs yemeyeyım yıne de..ete dokunmayayım"a baglıyorsun
mesela cıgkofte (etlı) tuketme mevzusu..
KEsınlıkle az pısmıs et bıle yememelı hamıle.
E ama dogu ıllerımızde hamıle hanım geldıgınde eve hemen kofte yogurmaya baslarlarmıs ve
bol bol tuketırmıs hamıle...
Hemen tuketılse de mesele toksoplazma ıse, sakıncalı.. E ama masaellahı var hanımların.
ne bılım ya...
slm kızlar bende sata göre 1 hafta geriden geliyormuşum.geçen cmt dr kont.vardı.bebeğin başını gördük :)başı gövdesinden ayrılmış.kalp atışları çok güzelmiş.bir takım tahliller yaptırmamı istedi ve folik asiti kes elevit e geçelim dedi.1 gece uyumöadan aldım 3 gün çok ama çok kötü geçirdim.kusma,ishal ve yatağa düşürecek kadar mahvetti beni.hemen bıraktırdı doktor.şimdi daha iyiyim.
2 gündür çok şiddetli mide yanmalarım oluyor.önceden hiç mide rahatsızlığı olmayan biriyim..
uyuku pozisyonu ile dün bir yazı okudum burda sola yatılmalı diye.ben yıllardır bebeğin anne karnındaki pozisyonu gibi uyuyorum eşim çok kızıyor.iki büklüm dizler ve baş içe çekilmiş gibi.
sizce bebeğime zarar veriyor muyum?
vazgeçemiyoum yıllardır.
canım, ıhlamurla elma kabuğunu beraber kaynatıp sonra ocaktan alınca içine bal mı koyuyoruz?
midem korkunç yanıyor....bulantımda var anlamıyorum hiç bir şeyim yoktu.....
merhaba kızlar..
ben bebeğimi kaybettım.kalp atışını duymaya gittik malasef bebeğim ölmüstü.cok üzüldüm ama yapacak bşy yok.dün sabah kürtaj oldum çok korkarak.ama şimdi ıyıyım.rapor verdi dr evdeyim on gün dinlenicem..herseyin hayırlısı olsun..sizlerede hayırlı hamilelikler dilerim..beni de cıkarabilirsiniz listeden..
merhaba kızlar..
ben bebeğimi kaybettım.kalp atışını duymaya gittik malasef bebeğim ölmüstü.cok üzüldüm ama yapacak bşy yok.dün sabah kürtaj oldum çok korkarak.ama şimdi ıyıyım.rapor verdi dr evdeyim on gün dinlenicem..herseyin hayırlısı olsun..sizlerede hayırlı hamilelikler dilerim..beni de cıkarabilirsiniz listeden..
merhaba kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?