aaa, ewet okumuştum ama unutmuşumhatırlattığın için saol canım.
İşler sadece ete dokunmakla olmuyor ki, ev müstakil, kurbanı kapıda yaparlar muhtemelen. kabı getir götür onu getir bunu götür derken bir dünya iş çıkar(
nereye dokunmuyoruz? biz de hamile olduk 5 tane doğurduk her işimizi de yaptık diye başlarlar... eskiden yatmak mı varmış? hamileyim diye kenara çekilmek mi? bu hallerimiz onlara naz gibi geliyor. ben de o yüzden kurbanı annemlerin yanında kesip kayınvalideme bayramın 2. günü gideceğim. et kokusuna dayanamıyorum onu nasıl halledicez bilmiyorum.
arkadaşım çok iyi moral oldu bana, dün hüngür hüngür ağladım resmen, bugün kayınvalidem geldide sağolsun bişeyler hazırladı yedim kendime geldim.
bişey sorucam sana sen nasıl 11 haftalık oluyorsun. mayıs annesi değilmisin canım...
Kızlar mide bulantısı olanlara biraz moral vereyim dedim. 2 gün önce birden bıçak gibi kesildi bulantılar...Hala ağır salçalı yağlı yemek yiyemiyorum ve ete karşı olan tiksinmem devam ediyor..Ama yeniden hayata dönmüş gibiyim bulantım yok... Bebeğimiz de maşallah kıpır kıpır gayet iyi, 3.5 cm olmuş kendisi...
Herkesin bulantısı tabi ki aynı dönem bitmez, benimki 5. haftada başlamıştı. 11. haftaya girerken bitti...Tabi bazı yerlerde okduğuma göre bu bir mola da olabilirmiş ve yeniden başlayabilirmiş...Ama şu bir kaç gün bile öyle iyi geldi ki...
Uzun lafın kısası, moralinizi yüksek tutun, bitecek inşallah!..
kızlar kendinizi kısıtlanmış gibi hissediyormusunuz
ben yolda yürüken bile kaldırımdan ineceksem dikkat etmek zorunda hissediyorum buda çok sinir bozucu.
yataktan yavaş kalkıyorum nineler gibi oldum valla.
ama hamileliğin 4. ayı altın çağ arkadaşlar oğlumda yaşadım. endişe yok ruhsal çalkalanma yok karnın çıkıyor misler gibi geziyorsun taki 6. ayın sonuna kadar.....
merhaba,benimde mide bulantılarım 2 gündür kesildi,sabahları kalktıgımda biraz oluyo o kadar,oda rahatsız edecek kadar değil çok şükür,ama bir yandanda korkuyorum bir sorunmu var diyeperşembe gitcem doktoruma ama dayanamazsam bugün giderim...
merhaba,benimde mide bulantılarım 2 gündür kesildi,sabahları kalktıgımda biraz oluyo o kadar,oda rahatsız edecek kadar değil çok şükür,ama bir yandanda korkuyorum bir sorunmu var diyeperşembe gitcem doktoruma ama dayanamazsam bugün giderim...
canım ndn haftaya kontrolün var, ben 7+4 te gittim ve bir ay sonra çağırdı.
Kızlar Gülben ergen de Prof var gebelik dönemini konuşacaklar reklamlarda verdi faydalı olacağını düşünüyorum
biz işteyiz izleyemiyoruz ki,
siz dinleyin bize de anlatın:)
Gülben Ergen'in de ilk çocuğu düşüktü galiba.
Kızlar Gülben ergen de Prof var gebelik dönemini konuşacaklar reklamlarda verdi faydalı olacağını düşünüyorum
benim kaçmak gibi bir şansımda yok, altlı üstlü oturuyoz:)
Bizde öyleyiz,bizde giriyoruz inşallah kurbana(normalde inmem lazım ),ama kayınvalidem çok anlayışlıdır..ben genelde zaten aşağı hiç inmem,sadece yemek yaparım çay yaparım onlara..Kesiyoruz diye inecek değiliz canım,eşin yardımcı olsun..hem kan görüntüsü v.s. fena olursun..Ben de o et eve gelince pay et,ayır v.s. onları düşünüyorum,eşimle yapardık her sene ..ama bu sene tek başına yapıcak,eldiven taksamda görmek ellemek istemiyorum...
Kızlar ben salatadan tiskindim,halbuki yiyordum.Yapamıyorum bile düşünün..Annem dün akşam kardeşimden bir sürü yemek yollamış sağolsun,hiç bişey yapmak istemiyorum,ağzımı açmaya korkuyorum yemek yemek istemiyorum,zorla yedim az önce..
Benim daha yeni başladı galiba mide problemlerim...Yeşil elma yiyemiyorum .. Sütü içemiyorum.Ekmek ve patates haşlama yedim biraz iyi geldi gibi..
İşkence gibi geliyor herşey,ama bu bir süreç bunun farkındayım..Moralimi bozmucam :)))
slm kızlar bende sata göre 1 hafta geriden geliyormuşum.geçen cmt dr kont.vardı.bebeğin başını gördük :)başı gövdesinden ayrılmış.kalp atışları çok güzelmiş.bir takım tahliller yaptırmamı istedi ve folik asiti kes elevit e geçelim dedi.1 gece uyumöadan aldım 3 gün çok ama çok kötü geçirdim.kusma,ishal ve yatağa düşürecek kadar mahvetti beni.hemen bıraktırdı doktor.şimdi daha iyiyim.Hımmm teşekkür ederim açıklaman için ozaman bakalım bana yarın kaç haftalık diyecek doktor.:44:
canım,
moralini bozma, en azından şöyle düşün ben 5. haftadan beri kusuyorum senin yeni başlıyor:) bu da senin için bir artı. hem belki birkaç gün sürer. emin ol geçicek. ben dün çok kötüydüm bugün ise havalara zıplayasım var midem biraz daha iyi diye.
bu aralar bir gün kötü bir gün iyi gibi geçiyor.
sadece bir kaç hafta sonra mutlu olacağız:)))[/QUOTE
İnşallah canım,ben oğlumda hiç hatırlamam mide bulantısı..tiskinti olmuştuda mide bulantım olmamıştı..
Bu çok farklı..
Birde cildimde sivilcelenme var ama az,birde rengi çok açıldı cildimin anlamadım..Yarın dr.uma sorayım neyin eksikliği?
slm kızlar bende sata göre 1 hafta geriden geliyormuşum.geçen cmt dr kont.vardı.bebeğin başını gördük :)başı gövdesinden ayrılmış.kalp atışları çok güzelmiş.bir takım tahliller yaptırmamı istedi ve folik asiti kes elevit e geçelim dedi.1 gece uyumöadan aldım 3 gün çok ama çok kötü geçirdim.kusma,ishal ve yatağa düşürecek kadar mahvetti beni.hemen bıraktırdı doktor.şimdi daha iyiyim.
2 gündür çok şiddetli mide yanmalarım oluyor.önceden hiç mide rahatsızlığı olmayan biriyim..
uyuku pozisyonu ile dün bir yazı okudum burda sola yatılmalı diye.ben yıllardır bebeğin anne karnındaki pozisyonu gibi uyuyorum eşim çok kızıyor.iki büklüm dizler ve baş içe çekilmiş gibi.
sizce bebeğime zarar veriyor muyum?
vazgeçemiyoum yıllardır.
selam hanımlar
hamilelikte vücuda sıkılan sinek ilaçlardan kullansak problem olur mu acaba?
doktorum,ilacın havasına çok maruz kalma dedi.
bir bileniniz var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?