2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
O şey her ilişkiden sonra ben de de oluyor tabi senin günün dolmuş nisan da olabilir takip et.inşallah açılmani hızlandırır.
teşekkür ederim mneeee diye aratınca çıkıyor mu doğuranlar çok merak ettim kaç gün önce kaç kilo doğum yapmışlar
Mneeee ara ara guncelleyip yayınlıyor sanırım ama emin değilim.
Kizlar yeni dogum yaptim sezeryan ile.bebegimin gozunun biri kayiyo gibi normal mi bu.lutfen icimi rahatlatin olecem acidan ((
Dr a sordun mu canım ne diyor
kızlar hala doguramadım ve patlamak uzereyım sızınle paylasayım dedımEki Görüntüle 1112700
Valla benim göbek de çok büyük değil ve tas gibi duruyor yukarda.resmen goguslerım gobegimin üzerine seriliyor çamaşır giymeyince.sehpa gibi gobegim😁
Allah yardimcin olsun.kolay doğumlar diliyorum.
ben de eşimin peşindeyim. korkuyo bebeğe bi şey olur diye. dünya tersine döndü, ben kovalıyorum artık

evet benimkide korkuyor elli kere sordu bisey olmaz dimi diye bu sabah hatta gozunu acar acmaz kizimiz kipirdiyor dimi diye sordu
Sormayın bizim gun geçmedi ama ben yine de kovaliyorum bizimkini.köşe bucak kaçıyor.bugünün yarını da var unutma diye tehdit ediyorum😁
canım senin listede git gide kalabalıklaşıyo mu ne ... ama merak etme benim liste senin listeyi döver o derece yani
Ahahah orası kesin zira biz de yakinda o listede olacağız inşallah.
Teşekkürler Handrakecim ellerine sağlık...
Rica ederim😊
Gözün aydın.darısı bekleyenlere
evett bılıyorumm cnmm ya kusura bakma yanlışlıkla senı alıntılamışım kılıtlenıyo habıre pc ((
Canim bilgileri ver seni de ekleyeyim
Süper haber çok sevindim
Bu ara pek bakamadim kizlar
Yarin kismetse doguma giriyorum.
Dualarinizi esirgemeyin

14 mayis sezeryan olacak kismetse :))

Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.benim listeye değil mneeeenin listesine gidersin artık

ben de iyiyim gözlerim seni arıyordu. hadi emişin siz biraz

Girip okumaya calisiyorum,sonrasi malum :)
Rabbim kimseyi boyle birseyden mahrum etmesin..

Canim kordon dolandigini nerden anladin daha dogrusu ne zaman soyledi doktor ne zaman anladi? Benim de bebegim donmedi daha asagi inmedi Allah korusun kordon dolanmasi farkedilir mi onceden?

Bizim bebis son hafta test döndü..
Ters döndügü icin esimin istegiyle eski doktoruma gorunduk,ayni gun ameliyata girdim riske girmeyelim dedik..
Doktorum ameliyat esnasinda bebis ciktiktan sonra soyledi kordon durumunu..

Ne guzel bi haber..cok sukur canim..
Amiiinn hepsini korusun insallah..

Herkese iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim kizlar..
Okuyorum ara ara ama yazmak her zaman nasip olmuyor :)
Sanki hamileligimin ustunden cok uzun zaman gecmis gb,sanki gobegim olmamis gb hic :) cok garip..fotograf fln gorunce simdi tuhaf oluyorum

Hikayemizi yazmak istiyorum ama bakalim ne zaman :)

Yarin topuk kani icin saglik ocagina gidecez..Hastane aldi onlar neden aliyor bölüssünler yahu :)

Hüzün beni de sardi buarada :)
Oyle garip,esim ve kizim hep gozumun onunde olsun istiyorum..
Gozlerim doluyor sebepsiz..

Allah bekleyenlerin,dogumda olanlarin,bebisleriyle olanlarin herkesin yardimcisi olsun..

Canim benim de daha donmedi asagiya da inmedi acaba boyle bir durum oldugu icin inememis olabilir mi? Ultrasonla bakildigi zaman cikar mo acaba ortaya?

Kızlar günaydın..
Bugün saat 8 de sezeryana alacaklar beni. Normali beklemek belim için pek mümkün olmadı. Sağlık olsun :)) çok heyecanlıyım. Dualarınızı bekliyorum.. Fırsatını bulur bulmaz yazacağım..

Devletse sikinti yok o zaman ozellerde bazen olur olmaz seyler yapiyorlar sonra hop sezeryana ayy ama kardesinin o olay biraz sinir bozucu ben olsam surekli acaba suyum mu geldi diye endiselenir dururdum

Rabbim yardımcınız olsun.çarçabuk bitisin inş.

hep gece doğuracağım gibi bi his var içimde...her sabah bu gecede gelmedi die uyanıyorum....

herkese günaydın, benim şafak aymadı daha bu saatlerde uyuduğum için ... bugün kısmetse kızımın gösterisi var ona hazırlanıyoruz , birazdan da kuaföre gidip güzelleşicez ikimiz de heyecanlıyız bakalım nasıl olacak
bugün doğuma girecek tüm arkadaşlarıma Rabbim kolaylıklar versin

şahane bir isim) Allah bağışlasın, hayırlı uğurlu sağlıklı olsun bebişin

Bu ara pek bakamadim kizlar
Yarin kismetse doguma giriyorum.
Dualarinizi esirgemeyin

Allah yardımcınız olsun canlar, sağlıkla doğurun inşallah

çoook geçmiş olsun, tamamen geçer tez zamanda inşallah

Canim benim de daha donmedi asagiya da inmedi acaba boyle bir durum oldugu icin inememis olabilir mi? Ultrasonla bakildigi zaman cikar mo acaba ortaya?

Devlette devam ediyordum son haftalarda..Beklemekten yanaydilar sancilar basladigindada donebilirmis diye,yani son dkya gore ne olursaydi..Ne kadarliksin goremiyorum,bnm son 2 gunum kalmisti..
Boyle ne desem bos canim,doktoruna guvenmelisin..
Hem doktorumun iyi kotu tum riskleri anlatmasiyla hemde esimle ortak kararimizdi daha fazla riske atmamak..
Doktorum ameliyat oncesi kordon dolanmis demedi ama sonrasinda odamiza geldiginde ameliyata girmeden tum riskleri soylemedigini belirtti,korkutmamak adina..

Bebek donmezse ne kadar beklemek istedigine,nasil olmasini istedigine karar ver sadece canim..
Guzel haberlerinizi bekliyorum..

Son düzenleme:

bende suni sancı istemediğimden beklemey karar verdim başka bi dr gitmek pek akıl karı değilmiş öyle bi hatta yaptım dertaldım başıma
kendi dr salıya tekrar geldedibakalım nasıl durumu diye bende kendi sancısıyla gelsin istiyorum kuru kuru sancı istemiyorum doğal olanı herşin istiyorum korkuyorum birazda açıkçası inş gerek kalmaz da bu hafta biran önce gelir gelin artık minikler vakitleriniz doldu elimdemn geldiği kadar yürüyorum yüksekte otruyorum zaten merdiven çıkıyorum artık daha ne yapmalıyım atıp kendimi yerleri siliyom eğilip kalkıyom zaten sitresten bildiklerimide unutuyorum daha ne yapacam bilmiyorum gel kızımgel kzım senin kokunla uyanmak istiyorum

rabbim yardımcı olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Çok canım sıkkın yaaa.40+2 olduk. Şimdi dr la görüştük bebek kanala girmemis açıklık da yok. Rh uyumsuzluğu anlamadan bebeğin ölümüne sebep olur kakasını yer dedi. Cuma günü suni sancı verip olmazsa sezeryana alacak. Hic istemiyorum ama önüme böyle risk koyarsa nasıl beklicem (( Allahım gelsin bugün yarın bebisim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rabbim yardımcınız olsun.çarçabuk bitisin inş.

hep gece doğuracağım gibi bi his var içimde...her sabah bu gecede gelmedi die uyanıyorum....

aynen ben de öyle her gece bu gece sancılancam diyorum yok ama günümüz doluyor beklemeye devam etcez galiba

inşallah canım beklemek zor zaten umarım tüm günü gelen anneler bugün yarın dogururda burası dogum haberleri ile dolar ben de gerilmeye başladım günüm yaklaştıkca

bizim bebeklere rahat geldi yerleri heralde gelmeye niyetleri yok gelsinler artık da suniye gerek kalmasın ıkadar suni sancı çekip birde sezeryana dönmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…