- 4 Nisan 2011
- 1.964
- 1.366
- 373
O şey her ilişkiden sonra ben de de oluyor tabi senin günün dolmuş nisan da olabilir takip et.inşallah açılmani hızlandırır.Mneee ve handrake dun kontrole gittigimde hala 1cm acilma var dedi persembe gel dedi dun inciyi dinledik iliski denedik geceden beri tuvalete gittigimde sumuksu bisey geliyordu emin olamadim doktoru aradim nisanin gelmis acilman baslamis demekkii dedi bizde bugun bi daha yaptik acilsin diye yarin sabah 8de cagirdi bakalim dedigi gibimi yoksa pazartesi suniyi yicem haberdar ederim
Mneeee ara ara guncelleyip yayınlıyor sanırım ama emin değilim.teşekkür ederim mneeee diye aratınca çıkıyor mu doğuranlar çok merak ettim kaç gün önce kaç kilo doğum yapmışlar
Dr a sordun mu canım ne diyorKizlar yeni dogum yaptim sezeryan ile.bebegimin gozunun biri kayiyo gibi normal mi bu.lutfen icimi rahatlatin olecem acidan((
Valla benim göbek de çok büyük değil ve tas gibi duruyor yukarda.resmen goguslerım gobegimin üzerine seriliyor çamaşır giymeyince.sehpa gibi gobegim😁kızlar hala doguramadım ve patlamak uzereyım sızınle paylasayım dedımEki Görüntüle 1112700
Allah yardimcin olsun.kolay doğumlar diliyorum.Oyy anammm oyyy.hastaneden geldik.tahlillerimi verdim odamizi tutuk...ordan cikolatalirimizi yaptirdik.guzell bi yemek yedikk.markete gidip eve erzak aldik.simdide kocacimla yatakta uzaniyoruz.birazdan besigimi odamiza tasiycaz.....aksam yasin meryem surelerini okuyup huzur bulacagim.yarin sabah8.30 da kismetse sezeryana giriyorum bacilar..dualrinizi eksik etmeyin..alahaismarladikk
ben de eşimin peşindeyim. korkuyo bebeğe bi şey olur diye. dünya tersine döndü, ben kovalıyorum artık
Sormayın bizim gun geçmedi ama ben yine de kovaliyorum bizimkini.köşe bucak kaçıyor.bugünün yarını da var unutma diye tehdit ediyorum😁evet benimkide korkuyor elli kere sordu bisey olmaz dimi diye bu sabah hatta gozunu acar acmaz kizimiz kipirdiyor dimi diye sordu
Ahahah orası kesin zira biz de yakinda o listede olacağız inşallah.canım senin listede git gide kalabalıklaşıyo mu ne ... ama merak etme benim liste senin listeyi dövero derece yani
Rica ederim😊Teşekkürler Handrakecim ellerine sağlık...
Gözün aydın.darısı bekleyenlereMemlekete gectigimden beri giremiyordum, sanirim ben yokken cogunluk bebegini kucagina almistir.
Bizde gecen hafta ayin 7sinde 37+4 de kanamayla acil sezeryan olduk
Ömer pasam benim 2.800gr 50cm dünya yakisiklisi bir bebek
Rabbim hepinize hayirla tamamlamayi nasip etsin..
Canim bilgileri ver seni de ekleyeyimevett bılıyorumm cnmm ya kusura bakma yanlışlıkla senı alıntılamışım kılıtlenıyo habıre pc((
Süper haber çok sevindimBugun cok rahatim kizimin gözunun cok cok iyi oldugunu ve cok mutlu oldugunu söyledi doktor :)
dozu gunde 12-20 arasi iken 7-8 e indirdi gelecek saliya kadar böyle devam edicez salidan sonra kesicekmiyiz devammi edicez bilmiyorum insallah devam etmemize gerek kalmadan iyilesir kizim. Yanimda oldugunuz icin pozitif mesajlariniz guzel dualariniz icin coook tesekkur ederim teyzeler...
Rabbim tum miniklerimizi korusun.
Bu ara pek bakamadim kizlar
Yarin kismetse doguma giriyorum.
Dualarinizi esirgemeyin
14 mayis sezeryan olacak kismetse :))
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.benim listeye değil mneeeenin listesine gidersin artık