2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
dün akşam evimize geçtik ohh çok iyi geldi insanın evde olması ne güzelmiş annem çok güzel baktı bize herşey harikaydı.şimdi artık ağrılarımda azaldı tek başıma çok rahat hareket te ediyorum.akşam kendi yatağımda yattım bebeğim oğlum yanımda.anne olmak müthiş bir şey.

bugün doğum yapacak arkadaşlara allah yardımcısı olsun inşallah.

kuzey okula başladı artık Ayaza daha çok alışmış görünüyor ilk günler gibi problem çıkarmıyor.benim evde bebekle kalmamı biraz sorun eder gibi oldu ama onuda atlatıcaz hayat normale dönüyor çok şükür artık dört kişilik kocaman bir aile olduk bazen hala inanamıyorum.oğullarıma baktıkça mutluluktan uçacak gibi oluyorum.
burda olmayı sizlerle paylaşmayı özlemişim

Kizlar hastanedeyim yatis yaptim 1.5cm acilmam var ama bebegin hareketlerinde azalma var diye 41 haftaligiz yatis yapildi suni sanci verilecek birazdan ddogurman 12 saati bulur dedi dua edin kizlar bana opuyorum sizi cok cok heyecanliyim

gözün ydın canım maşallah toparlanmışsın kocaman ailenle çok mutlu yaşa inş

Kizlar hastanedeyim yatis yaptim 1.5cm acilmam var ama bebegin hareketlerinde azalma var diye 41 haftaligiz yatis yapildi suni sanci verilecek birazdan ddogurman 12 saati bulur dedi dua edin kizlar bana opuyorum sizi cok cok heyecanliyim

hayırlısı canım inş tez zamanda kendi sancılarında eklenir daha erken bi avazda doğurursun

Kızlar hastaneye kimle gitmeyi düşünüyorsunuz ben eşimle gitmek istiyorum ama ya sancı odasına almazlarsa yalnız kalırsam diyorum.doktoruma sormayı da unuttum

aaa yattın mı canım benim allah yardımcı olsun inşallah hemen acılman olur cok zorlamaz rabbim sabır ve dayanma gücü versin dualarım senle canım hayırlı haberle dön inşallah

darısı başıma inşallah benim kızım da uysal bir cocuk aylardır kardeşini bekliyor ama son günlerde biraz hırcınlaştı umarım gecicidir senin adına da cok sevindim canım inşallah her şey gönlünce olur

Allah Soma da şehit olan maden işçilerinin ailelerine sabır versin.sabahtan beri moralim çok bozuk.kızlar bizler hamileyiz kalanlar için dua edelim.şehit sayısı artmasın

Allah Soma da şehit olan maden işçilerinin ailelerine sabır versin.sabahtan beri moralim çok bozuk.kızlar bizler hamileyiz kalanlar için dua edelim.şehit sayısı artmasın

inşallah canım rabbim yardımcı olsun tüm yaşam savası verenlere ve hayatını kaybedenlerin yakınlarına cok fazla can yandı hepimizin moreli bozuk canım

hep sizi merak ediyordum çoook sevindimmm
Bu ara pek bakamadim kizlar
Yarin kismetse doguma giriyorum.
Dualarinizi esirgemeyin

Allah yardımcınız olsun. güzel haberlerinizi bekliyorum

hiç mi açıklığın yok. 1 parmak bile mi. boşuna hem suni hem sezeryan acısı çekmeni istemiyorum. geçen hafta bana hiç açıklığın yok böyle olursa suni ile boşuna acı çekersin demişti.bir kaç gün sonra 1 cm açılmıştı artık suni verebiliriz dedi. inşallah en kolay şekilde doğurursun canım

maşallah güzel haberler bunlar misafirlerin 10 gne kadar gelecek mi yine bitti mi

aaaaaaaaaaa yaaaa ciddi miii. hadi bakalım kolayca doğur gel. ben de bugün senle aynı zamanda doktora gittim. ne yazacağını merak ediyordum.

evet canım hamilelerin duaları kabul olurmuş hem şehit ailelerine hem sevdiklerimize bol bol dua etmelityiz. allah sağ salim çıkmalarını nasip etsin geride kalanlara da sabır versin

Hayırlısı oldun canım.çoktan almışsındir bebişi kucağına.sutun bol olsun insallah.
Rabbim yardımcınız olsun.çarçabuk bitisin inş.

hep gece doğuracağım gibi bi his var içimde...her sabah bu gecede gelmedi die uyanıyorum....
Aynen ben de gece sancılar ayağım gibi hissediyorum eşim de öyle olacak sanırım diyor hayırlısı bakalım.
Yatis yaptik bakalim dualarinizi esirgemeyin
Allah yardimcin olsun.
Inşallah gün içinde sancın başlar.açılman olur geceye kadar dogurursun😉
Maşallah güzel haber.zamanla daha da iyi olur inşallah.özlüyorum sizleri😊

Allah yardimcin olsun göz açıp kapayincaya kadar acilman olur da alırsın minnosu kucağına.listeden çıkarıyorum artık seni 😉

geçen cuma hiç açıklığın yok sezeryan gibi duruyo demişti. pazartesi 1 cm açıklık var bu hafta doğurursun demişti. bugün 2,5 cm açıklık var bebek baya aşağıda doğal sancıyla doğumun başlar bugün yarın dedi yupppiiii. nasıl mutluyum. çatı muayenesi bu sefer çok acımadı. tansiyorunum yüksekti 4 hap kullanıyorum o da iyi çıktı. bebeğim suyu da iyi. işte öyle sancıyı bekleyeceğim. 3 cm olunca doğum başlıyormuş zaten ama sancı mancı yok bende arada adet sancısı hissediyorum bir kaç haftadır olduğu gibi. 4 cm olunca epidural yapabilirsiniz iyi dedim. hayır dedi. epidurala gerek yok dedi. bu nasıl özel hastane iğne parası alacaksın işte. dr 1 saatte doğuracağına 4 saate çıkarırsın dedi. ben hala epidural istiyorum aslında .. neyse bakalım. mutluyumm

Kızlar hastaneye kimle gitmeyi düşünüyorsunuz ben eşimle gitmek istiyorum ama ya sancı odasına almazlarsa yalnız kalırsam diyorum.doktoruma sormayı da unuttum:18:

3 cm den az açılmalarda suni sancı sıkıntı yaşatıyomus çok sabırlı ol. Rabbim kolaylık versin 12 değil 1 saatte çık inşallah. Ben de aynı durumdayım lütfen bilgilendir bizi ne bekliyo bilelim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizim bebeklere rahat geldi yerleri heralde gelmeye niyetleri yok gelsinler artık da suniye gerek kalmasın ıkadar suni sancı çekip birde sezeryana dönmek istemiyorum

Aynen. Bagirtip bagirtip sezeryan istiyorum dedirtecek kesin. Çok üzgünüm ya inşallah normal olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizler hayata birer canli getirmenin heyecanini yasarken, bir yandan da bu dünyadan göçenlerin hüznü acısı sariyor icimizi..
Sabahtan beri gözümün yaşı, içimin acısı dinmiyor..
Orada bulunanlardan yalnızca bir kişinin; esim, kardeşim, babam yada herhangi bir tanidigim olduğunu düşünmek bile icimdeki yangini oyle buyutuyor ki...
Rabbiiimm.. Sabir yagdir somaya.. Görünür görünmez yardimini gönder tez zamanda..

Kızlar hastaneye kimle gitmeyi düşünüyorsunuz ben eşimle gitmek istiyorum ama ya sancı odasına almazlarsa yalnız kalırsam diyorum.doktoruma sormayı da unuttum:18:
benim de özel ama sancı odasına eş almıyorlarmış sadeec 1 bayan girebilirmiş.o yüzden doğal sancım olursa 10 dk yada 5 dk ya düşmeden hastaneye gitmeyeceğim.doktor duşunu al evde dinlen hazırlan öyle gel dedi

Bende öyle düşünüyorum gitmem diye inşAllah evde dayanırsam tabi doktorum bebek 41 haftaya kadar bekler Suni sancı verebiliriz dedi hayırlısı artık Sen hangi hastaneye gidiyosun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…