dün akşam evimize geçtik ohh çok iyi geldi insanın evde olması ne güzelmiş annem çok güzel baktı bize herşey harikaydı.şimdi artık ağrılarımda azaldı tek başıma çok rahat hareket te ediyorum.akşam kendi yatağımda yattım bebeğim oğlum yanımda.anne olmak müthiş bir şey.
bugün doğum yapacak arkadaşlara allah yardımcısı olsun inşallah.
kuzey okula başladı artık Ayaza daha çok alışmış görünüyor ilk günler gibi problem çıkarmıyor.benim evde bebekle kalmamı biraz sorun eder gibi oldu ama onuda atlatıcaz hayat normale dönüyor çok şükür artık dört kişilik kocaman bir aile olduk bazen hala inanamıyorum.oğullarıma baktıkça mutluluktan uçacak gibi oluyorum.
burda olmayı sizlerle paylaşmayı özlemişim
Kizlar hastanedeyim yatis yaptim 1.5cm acilmam var ama bebegin hareketlerinde azalma var diye 41 haftaligiz yatis yapildi suni sanci verilecek birazdan ddogurman 12 saati bulur dedi dua edin kizlar bana opuyorum sizi cok cok heyecanliyim
Kizlar hastanedeyim yatis yaptim 1.5cm acilmam var ama bebegin hareketlerinde azalma var diye 41 haftaligiz yatis yapildi suni sanci verilecek birazdan ddogurman 12 saati bulur dedi dua edin kizlar bana opuyorum sizi cok cok heyecanliyim
dün akşam evimize geçtik ohh çok iyi geldi insanın evde olması ne güzelmiş annem çok güzel baktı bize herşey harikaydı.şimdi artık ağrılarımda azaldı tek başıma çok rahat hareket te ediyorum.akşam kendi yatağımda yattım bebeğim oğlum yanımda.anne olmak müthiş bir şey.
kuzey okula başladı artık Ayaza daha çok alışmış görünüyor ilk günler gibi problem çıkarmıyor.benim evde bebekle kalmamı biraz sorun eder gibi oldu ama onuda atlatıcaz hayat normale dönüyor çok şükür artık dört kişilik kocaman bir aile olduk bazen hala inanamıyorum.oğullarıma baktıkça mutluluktan uçacak gibi oluyorum.
Allah Soma da şehit olan maden işçilerinin ailelerine sabır versin.sabahtan beri moralim çok bozuk.kızlar bizler hamileyiz kalanlar için dua edelim.şehit sayısı artmasın
hep sizi merak ediyordum çoook sevindimmmBugun cok rahatim kizimin gözunun cok cok iyi oldugunu ve cok mutlu oldugunu söyledi doktor :)
dozu gunde 12-20 arasi iken 7-8 e indirdi gelecek saliya kadar böyle devam edicez salidan sonra kesicekmiyiz devammi edicez bilmiyorum insallah devam etmemize gerek kalmadan iyilesir kizim. Yanimda oldugunuz icin pozitif mesajlariniz guzel dualariniz icin coook tesekkur ederim teyzeler...
Rabbim tum miniklerimizi korusun.
Bu ara pek bakamadim kizlar
Yarin kismetse doguma giriyorum.
Dualarinizi esirgemeyin
Kızlar günaydın..
Bugün saat 8 de sezeryana alacaklar beni. Normali beklemek belim için pek mümkün olmadı. Sağlık olsun :)) çok heyecanlıyım. Dualarınızı bekliyorum.. Fırsatını bulur bulmaz yazacağım..
Çok canım sıkkın yaaa.40+2 olduk. Şimdi dr la görüştük bebek kanala girmemis açıklık da yok. Rh uyumsuzluğu anlamadan bebeğin ölümüne sebep olur kakasını yer dedi. Cuma günü suni sancı verip olmazsa sezeryana alacak. Hic istemiyorum ama önüme böyle risk koyarsa nasıl beklicem(( Allahım gelsin bugün yarın bebisim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah Soma da şehit olan maden işçilerinin ailelerine sabır versin.sabahtan beri moralim çok bozuk.kızlar bizler hamileyiz kalanlar için dua edelim.şehit sayısı artmasın
Hayırlısı oldun canım.çoktan almışsındir bebişi kucağına.sutun bol olsun insallah.Kızlar günaydın..
Bugün saat 8 de sezeryana alacaklar beni. Normali beklemek belim için pek mümkün olmadı. Sağlık olsun :)) çok heyecanlıyım. Dualarınızı bekliyorum.. Fırsatını bulur bulmaz yazacağım..
Aynen ben de gece sancılar ayağım gibi hissediyorum eşim de öyle olacak sanırım diyor hayırlısı bakalım.Rabbim yardımcınız olsun.çarçabuk bitisin inş.
hep gece doğuracağım gibi bi his var içimde...her sabah bu gecede gelmedi die uyanıyorum....
Allah yardimcin olsun.Yatis yaptik bakalim dualarinizi esirgemeyin
Inşallah gün içinde sancın başlar.açılman olur geceye kadar dogurursun😉Çok canım sıkkın yaaa.40+2 olduk. Şimdi dr la görüştük bebek kanala girmemis açıklık da yok. Rh uyumsuzluğu anlamadan bebeğin ölümüne sebep olur kakasını yer dedi. Cuma günü suni sancı verip olmazsa sezeryana alacak. Hic istemiyorum ama önüme böyle risk koyarsa nasıl beklicem(( Allahım gelsin bugün yarın bebisim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallah güzel haber.zamanla daha da iyi olur inşallah.özlüyorum sizleri😊dün akşam evimize geçtik ohh çok iyi geldi insanın evde olması ne güzelmiş annem çok güzel baktı bize herşey harikaydı.şimdi artık ağrılarımda azaldı tek başıma çok rahat hareket te ediyorum.akşam kendi yatağımda yattım bebeğim oğlum yanımda.anne olmak müthiş bir şey.
bizim bebeklere rahat geldi yerleri heralde gelmeye niyetleri yok gelsinler artık da suniye gerek kalmasın ıkadar suni sancı çekip birde sezeryana dönmek istemiyorum
benim de özel ama sancı odasına eş almıyorlarmış sadeec 1 bayan girebilirmiş.o yüzden doğal sancım olursa 10 dk yada 5 dk ya düşmeden hastaneye gitmeyeceğim.doktor duşunu al evde dinlen hazırlan öyle gel dediKızlar hastaneye kimle gitmeyi düşünüyorsunuz ben eşimle gitmek istiyorum ama ya sancı odasına almazlarsa yalnız kalırsam diyorum.doktoruma sormayı da unuttum:18:
benim de özel ama sancı odasına eş almıyorlarmış sadeec 1 bayan girebilirmiş.o yüzden doğal sancım olursa 10 dk yada 5 dk ya düşmeden hastaneye gitmeyeceğim.doktor duşunu al evde dinlen hazırlan öyle gel dedi
Dogumda nefesim durdu genel.anestezi yaptilar.
yeni ayiliyo gibiyim
Iyiyiz cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?