Bende öyle düşünüyorum gitmem diye inşAllah evde dayanırsam tabi doktorum bebek 41 haftaya kadar bekler Suni sancı verebiliriz dedi hayırlısı artık Sen hangi hastaneye gidiyosun canım
geçen cuma hiç açıklığın yok sezeryan gibi duruyo demişti. pazartesi 1 cm açıklık var bu hafta doğurursun demişti. bugün 2,5 cm açıklık var bebek baya aşağıda doğal sancıyla doğumun başlar bugün yarın dedi yupppiiii. nasıl mutluyum. çatı muayenesi bu sefer çok acımadı. tansiyorunum yüksekti 4 hap kullanıyorum o da iyi çıktı. bebeğim suyu da iyi. işte öyle sancıyı bekleyeceğim. 3 cm olunca doğum başlıyormuş zaten ama sancı mancı yok bende arada adet sancısı hissediyorum bir kaç haftadır olduğu gibi. 4 cm olunca epidural yapabilirsiniz iyi dedim. hayır dedi. epidurala gerek yok dedi. bu nasıl özel hastane iğne parası alacaksın işte. dr 1 saatte doğuracağına 4 saate çıkarırsın dedi. ben hala epidural istiyorum aslında .. neyse bakalım. mutluyumm
Aynen. Bagirtip bagirtip sezeryan istiyorum dedirtecek kesin. Çok üzgünüm ya inşallah normal olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizler hayata birer canli getirmenin heyecanini yasarken, bir yandan da bu dünyadan göçenlerin hüznü acısı sariyor icimizi..
Sabahtan beri gözümün yaşı, içimin acısı dinmiyor..
Orada bulunanlardan yalnızca bir kişinin; esim, kardeşim, babam yada herhangi bir tanidigim olduğunu düşünmek bile icimdeki yangini oyle buyutuyor ki...
Rabbiiimm.. Sabir yagdir somaya.. Görünür görünmez yardimini gönder tez zamanda..
benim de özel ama sancı odasına eş almıyorlarmış sadeec 1 bayan girebilirmiş.o yüzden doğal sancım olursa 10 dk yada 5 dk ya düşmeden hastaneye gitmeyeceğim.doktor duşunu al evde dinlen hazırlan öyle gel dedi
Dogumda nefesim durdu genel.anestezi yaptilar.
yeni ayiliyo gibiyim
Iyiyiz cok sukur
Kizlar hastanedeyim yatis yaptim 1.5cm acilmam var ama bebegin hareketlerinde azalma var diye 41 haftaligiz yatis yapildi suni sanci verilecek birazdan ddogurman 12 saati bulur dedi dua edin kizlar bana opuyorum sizi cok cok heyecanliyim
Allah Soma da şehit olan maden işçilerinin ailelerine sabır versin.sabahtan beri moralim çok bozuk.kızlar bizler hamileyiz kalanlar için dua edelim.şehit sayısı artmasın
geçen cuma hiç açıklığın yok sezeryan gibi duruyo demişti. pazartesi 1 cm açıklık var bu hafta doğurursun demişti. bugün 2,5 cm açıklık var bebek baya aşağıda doğal sancıyla doğumun başlar bugün yarın dedi yupppiiii. nasıl mutluyum. çatı muayenesi bu sefer çok acımadı. tansiyorunum yüksekti 4 hap kullanıyorum o da iyi çıktı. bebeğim suyu da iyi. işte öyle sancıyı bekleyeceğim. 3 cm olunca doğum başlıyormuş zaten ama sancı mancı yok bende arada adet sancısı hissediyorum bir kaç haftadır olduğu gibi. 4 cm olunca epidural yapabilirsiniz iyi dedim. hayır dedi. epidurala gerek yok dedi. bu nasıl özel hastane iğne parası alacaksın işte. dr 1 saatte doğuracağına 4 saate çıkarırsın dedi. ben hala epidural istiyorum aslında .. neyse bakalım. mutluyumm
Devlette devam ediyordum son haftalarda..Beklemekten yanaydilar sancilar basladigindada donebilirmis diye,yani son dkya gore ne olursaydi..Ne kadarliksin goremiyorum,bnm son 2 gunum kalmisti..
Boyle ne desem bos canim,doktoruna guvenmelisin..
Hem doktorumun iyi kotu tum riskleri anlatmasiyla hemde esimle ortak kararimizdi daha fazla riske atmamak..
Doktorum ameliyat oncesi kordon dolanmis demedi ama sonrasinda odamiza geldiginde ameliyata girmeden tum riskleri soylemedigini belirtti,korkutmamak adina..
Bebek donmezse ne kadar beklemek istedigine,nasil olmasini istedigine karar ver sadece canim..
Guzel haberlerinizi bekliyorum..
Kızım ısrarla gelmiyo bende artık gelmesini istiyorum kendimi temizliğe vuracam bugün belki gelmesine yardımcı olur
Allah yardımcın olsun hayırlısıyla kucağına alırsın inş
yeni ayiliyo gibiyim
Iyiyiz cok sukur
Kizlar hastanedeyim yatis yaptim 1.5cm acilmam var ama bebegin hareketlerinde azalma var diye 41 haftaligiz yatis yapildi suni sanci verilecek birazdan ddogurman 12 saati bulur dedi dua edin kizlar bana opuyorum sizi cok cok heyecanliyim
yeni ayiliyo gibiyim
Iyiyiz cok sukur
yavrucum göremezsin tabii görüş ücreti alıyoruztatlı anne arada duvara bakmalısın mesela yarın akşam
Hadi bakalım.gönlüne göre olacak inşallah.geçen cuma hiç açıklığın yok sezeryan gibi duruyo demişti. pazartesi 1 cm açıklık var bu hafta doğurursun demişti. bugün 2,5 cm açıklık var bebek baya aşağıda doğal sancıyla doğumun başlar bugün yarın dedi yupppiiii. nasıl mutluyum. çatı muayenesi bu sefer çok acımadı. tansiyorunum yüksekti 4 hap kullanıyorum o da iyi çıktı. bebeğim suyu da iyi. işte öyle sancıyı bekleyeceğim. 3 cm olunca doğum başlıyormuş zaten ama sancı mancı yok bende arada adet sancısı hissediyorum bir kaç haftadır olduğu gibi. 4 cm olunca epidural yapabilirsiniz iyi dedim. hayır dedi. epidurala gerek yok dedi. bu nasıl özel hastane iğne parası alacaksın işte. dr 1 saatte doğuracağına 4 saate çıkarırsın dedi. ben hala epidural istiyorum aslında .. neyse bakalım. mutluyumm
Valla normal beklediğim için ne zaman geleceği belli olmadığı için net birsey söyleyemiyorum.gece olursa eşimle gündüz olursa artık kimi bulursam.gorumcem falan olabilir.eşim gelene kadar onlarla giderim.hayırlısı bakalım.Kızlar hastaneye kimle gitmeyi düşünüyorsunuz ben eşimle gitmek istiyorum ama ya sancı odasına almazlarsa yalnız kalırsam diyorum.doktoruma sormayı da unuttum:18:
Ah canım kocaman amin diyorum.tv kapatıyorum dayanamıyorum yine açıyorum sabahtan beri.Bizler hayata birer canli getirmenin heyecanini yasarken, bir yandan da bu dünyadan göçenlerin hüznü acısı sariyor icimizi..
Sabahtan beri gözümün yaşı, içimin acısı dinmiyor..
Orada bulunanlardan yalnızca bir kişinin; esim, kardeşim, babam yada herhangi bir tanidigim olduğunu düşünmek bile icimdeki yangini oyle buyutuyor ki...
Rabbiiimm.. Sabir yagdir somaya.. Görünür görünmez yardimini gönder tez zamanda..
yeni ayiliyo gibiyim
Iyiyiz cok sukur
Nefesim durdu derken canım??? Ayy cok gecmıs olsun, sevındım suan ıyısınız ya.....Dogumda nefesim durdu genel.anestezi yaptilar.
yeni ayiliyo gibiyim
Iyiyiz cok sukur
Allah Soma da şehit olan maden işçilerinin ailelerine sabır versin.sabahtan beri moralim çok bozuk.kızlar bizler hamileyiz kalanlar için dua edelim.şehit sayısı artmasın
Nasıl özel hastaneymıs gercekten? Yaptır epıduralı rahat et herkes buyul bır acı cekmek zorunda mı ki?geçen cuma hiç açıklığın yok sezeryan gibi duruyo demişti. pazartesi 1 cm açıklık var bu hafta doğurursun demişti. bugün 2,5 cm açıklık var bebek baya aşağıda doğal sancıyla doğumun başlar bugün yarın dedi yupppiiii. nasıl mutluyum. çatı muayenesi bu sefer çok acımadı. tansiyorunum yüksekti 4 hap kullanıyorum o da iyi çıktı. bebeğim suyu da iyi. işte öyle sancıyı bekleyeceğim. 3 cm olunca doğum başlıyormuş zaten ama sancı mancı yok bende arada adet sancısı hissediyorum bir kaç haftadır olduğu gibi. 4 cm olunca epidural yapabilirsiniz iyi dedim. hayır dedi. epidurala gerek yok dedi. bu nasıl özel hastane iğne parası alacaksın işte. dr 1 saatte doğuracağına 4 saate çıkarırsın dedi. ben hala epidural istiyorum aslında .. neyse bakalım. mutluyumm
Ay Allah korusun ben olsam ben de beklemezdim. Bir an once al kucagına ınsallah...Çok canım sıkkın yaaa.40+2 olduk. Şimdi dr la görüştük bebek kanala girmemis açıklık da yok. Rh uyumsuzluğu anlamadan bebeğin ölümüne sebep olur kakasını yer dedi. Cuma günü suni sancı verip olmazsa sezeryana alacak. Hic istemiyorum ama önüme böyle risk koyarsa nasıl beklicem(( Allahım gelsin bugün yarın bebisim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok sevındım rahatlamana. Kuzey' in durumuna da... Daha da iyi günleriniz olacak inşallah.dün akşam evimize geçtik ohh çok iyi geldi insanın evde olması ne güzelmiş annem çok güzel baktı bize herşey harikaydı.şimdi artık ağrılarımda azaldı tek başıma çok rahat hareket te ediyorum.akşam kendi yatağımda yattım bebeğim oğlum yanımda.anne olmak müthiş bir şey.
bugün doğum yapacak arkadaşlara allah yardımcısı olsun inşallah.
kuzey okula başladı artık Ayaza daha çok alışmış görünüyor ilk günler gibi problem çıkarmıyor.benim evde bebekle kalmamı biraz sorun eder gibi oldu ama onuda atlatıcaz hayat normale dönüyor çok şükür artık dört kişilik kocaman bir aile olduk bazen hala inanamıyorum.oğullarıma baktıkça mutluluktan uçacak gibi oluyorum.
burda olmayı sizlerle paylaşmayı özlemişim
Sağ salim kuzuna kavuşasın inşallah.Kizlar hastanedeyim yatis yaptim 1.5cm acilmam var ama bebegin hareketlerinde azalma var diye 41 haftaligiz yatis yapildi suni sanci verilecek birazdan ddogurman 12 saati bulur dedi dua edin kizlar bana opuyorum sizi cok cok heyecanliyim
Ohh ne guzel ben de kızımı buyutup suslemek ıstıyorum mneeecim, suan sadece emısıyoruz ama :)))))herkese günaydın, benim şafak aymadı dahabu saatlerde uyuduğum için ... bugün kısmetse kızımın gösterisi var ona hazırlanıyoruz , birazdan da kuaföre gidip güzelleşicez ikimiz de heyecanlıyız bakalım nasıl olacak
bugün doğuma girecek tüm arkadaşlarıma Rabbim kolaylıklar versin
Devlette devam ediyordum son haftalarda..Beklemekten yanaydilar sancilar basladigindada donebilirmis diye,yani son dkya gore ne olursaydi..Ne kadarliksin goremiyorum,bnm son 2 gunum kalmisti..
Boyle ne desem bos canim,doktoruna guvenmelisin..
Hem doktorumun iyi kotu tum riskleri anlatmasiyla hemde esimle ortak kararimizdi daha fazla riske atmamak..
Doktorum ameliyat oncesi kordon dolanmis demedi ama sonrasinda odamiza geldiginde ameliyata girmeden tum riskleri soylemedigini belirtti,korkutmamak adina..
Bebek donmezse ne kadar beklemek istedigine,nasil olmasini istedigine karar ver sadece canim..
Guzel haberlerinizi bekliyorum..
Coktan kavusmussunuzdur. Saglıkla bır omur ve boll sut dılerım annesı:)Kızlar günaydın..
Bugün saat 8 de sezeryana alacaklar beni. Normali beklemek belim için pek mümkün olmadı. Sağlık olsun :)) çok heyecanlıyım. Dualarınızı bekliyorum.. Fırsatını bulur bulmaz yazacağım..
Kontrolsuz olmaz kı.. Ilk haftasında kontrol oluyor. Su gecırmez bant taktılar mı ya da sprey ona gore degısır banyo durumu? Telefonla sorma ımkanın var mı? Hey Allah' ım ne ılgılı doktorlar var!!!sezeryan oldum ya ben dr beni çağırmadı daha doğrusu görmedim yarın taburcusun dedikten sonra dikişlerim nolcak sargılarım nolcak ne zaman banyo yapıcam ki acaba hastanede cook uzak bana hele ikizlerle belki 10 katı uzak hf napcm bn ya .. varmı bilgisi olan =(
Oleeey işte bu kadar!!!! Öp kuzuyu bızım ıcın:))Bugun cok rahatim kizimin gözunun cok cok iyi oldugunu ve cok mutlu oldugunu söyledi doktor :)
dozu gunde 12-20 arasi iken 7-8 e indirdi gelecek saliya kadar böyle devam edicez salidan sonra kesicekmiyiz devammi edicez bilmiyorum insallah devam etmemize gerek kalmadan iyilesir kizim. Yanimda oldugunuz icin pozitif mesajlariniz guzel dualariniz icin coook tesekkur ederim teyzeler...
Rabbim tum miniklerimizi korusun.
Memlekete gectigimden beri giremiyordum, sanirim ben yokken cogunluk bebegini kucagina almistir.
Bizde gecen hafta ayin 7sinde 37+4 de kanamayla acil sezeryan olduk
Ömer pasam benim 2.800gr 50cm dünya yakisiklisi bir bebek
Rabbim hepinize hayirla tamamlamayi nasip etsin..
Maalesef uyku olmuyor son gece canımHepinize tesekkur ediyorum can arkadaslar......dilerim allahtan sag saglim meleklerimizi kucaklariz....deniz06 seninle ayniyiz simdiden hayirlii olsun arkadasim...nasil uyudu yarina dogumu olanlar akil verirlerse sevinirin.cunku ben bi hallerdedim
Canimmm gunun doldu mu? Ben de dun kendimi temizlige vurdum simdi pert yatıyorum sakin kendini cok zorlama ama egilip kalkmak oyle ev silmek falan cok fayda sagliyormus doktorum bana tavsiye etti. Insaallah hepimiz sag salim saglikla sagliklo bebeklerimizi alalim kucagimiza
Hala dogurmayanlar😊
inci 11-18 mayıs normal💓
Eylulguzeli 12 mayis normal💓
deniz1006 14 mayis(sezeryan)💓
yawyaw 14 mayis(sezeryan)💓
belinayazra61 14 mayis(sezeryan)💓
Emineveaydin 15 mayıs normal💓
SevdaSoner 15 mayıs normal💓
Kocaman 16 mayis normal💓
Silzi22 16 mayis normal💓
mneeee 16 mayis(normal)💓
hayatnebayat 16 mayis(normal💓
FatmaBetül 18 mayis normal💜
Hanife6n 18 mayis normal💜
ses06 19 mayıs(normal)💜
Sugar234 19 mayis normal💜
hersey_mümkün 20 mayıs (sezeryan)💛
Mestcan 20 mayıs sezeryan💛
Halauniversiteli 20 mayıs sezeryan💛
Esmasrn 20 mayıs normal💛
esra25 21 mayıs(normal)💛
Tekasur 21 mayıs normal💛
handrake 23 mayis(normal)💛
Patatya005 23 mayis normal💛
Şenay60 26 mayis normal💚
Avukat16 27 mayis normal💚
Sec 27 mayıs normal💚
Vitis 27 mayıs normal-sezeryan💚
kubra1453 28 mayis(normal)💚
Sefamolsunnn 28 mayıs normal💚
vefalim 29 mayis(normal)💚
Kolik 29 mayis normal💚
amin aminnn
yok canım daha bi haftam daha var ama korkuyorum genedegelse iyi olur dolup beklemeside sıkıntı oluyomuş sonra bende yapıyorum dinleniyorum devam ediyom kendi çapımda bişeyler yapmaya çalışıyorum işte
Nasılsınız canım, nasıl gıdıyor annelık? Insallah ıyısınızdır. Dogumdan sonra elevıt gıbı vıtamınlere devam edın dıyor doktorlar, lohusalık huznune ıyı gelıyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?