2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Tarih belli olunca haber ver kuzum

Gözlerim doldu okurken.çok güzel allahim bize de nasip et.

Bu arada bu da benim civcivim.göbüş hala yukarda ve popo göbüşümle yarış halinde bazen diyorum kızım acaba popomda mi diye😁

Eklentiler

• $1400065791579.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 56

domnüş canım yolada girmiş ama orda duruyu ne ileri ne geri aynen şimdiden annelerini sıkıntıya sokmaya başaladılar anneleri anlamak dedikleri bu olsa gerek anne oluyorum ve daha iyi anlayorum anneme

çok güzel bi hikaye gerçekten maşallah size benimde gözlerim doldu okurken

Kizlar deviti nasil kullaniyosunuz icinde damlalik falan yok anlamadim nasil kullanildigini bilenler yardimci olabilir mi bugun başlamamiz gerekiyo

Allah razi olsun iyi dilekleriniz ve dualariniz icin.
nefes alamiyordum cirpinirken bayiltmislar
uyaninca da nefes alamiyordum hava verdiler.sebebini bilmiyorum cok sukur iyiyiz suan.
rahim kuculsun diye ilac verdiler ara ara sanci giriyo
Memeyi tutmadi bi turlu emzik verdik emmeyi ogrensin diye ama memeyi begenmedi (

Yazamıyorum sık sık, benimki de gelmedi hala :)
23 mayısta bekliyoruz bakalım doğum normal olacak inşallah :)

maşallah canım sana desene sende yolcusun
hadi bakalım müjdeli haberini bekliyoruz
amin inşallah canım dualrımız kabul olur inşallah rabbim yardımcıları olsun
Dogumda nefesim durdu genel.anestezi yaptilar.
yeni ayiliyo gibiyim
Iyiyiz cok sukur
hayırlı olsun canım tez zamanda iyi olursun inşallah
dualarımz soma için canım
bende gece ağrılarla yatıyorum
rabbim hayırlısıyla kurtarsın bizi de
ayyyy canım benim ne güzel anlatmışsın
annelik çok güzel bir duygu
ilk tanışma ise çok özel
bu benim bebeğim demek harika anlatılmaz yaşanır gerçekten
Gözlerim doldu okurken.çok güzel allahim bize de nasip et.

Bu arada bu da benim civcivim.göbüş hala yukarda ve popo göbüşümle yarış halinde bazen diyorum kızım acaba popomda mi diye😁
maşallah canım o da ayrı şeker görünüyor zaten kaç gün daha böyle görüncez ki

sık sık dene canım sütün var mı sütünü sık sür ağzına öyle dene sütün tadını alınca alır inşallah

Ne kadar da güzel anlatmışsın öyle ağlamamk için kendimi zor tuttum.. Çook iyi bir anne olduğun bu yazdıklaarından belli Rabbim hiç ayırmasın sizi bol sütlü günleriniz olsun inşallah

mayıs anneleri merhaba hepinizin bebekleri sağlıklı ve hayırlı evlat olsun öncelikle. ben eylül annesi olacağım merak ettiğim bir şey var. hamile iken göbek bağında prob yaşayan oldumu. bebeğimin göbek bağında kan akışı yavaşlığı var. çok korkuyorum. yaşayan varsa bana cevap verirse mutlu olurum.

once hemen not aldiklarimi yazayim..

lohusa kilodu ..hamile kilodu yani cok memnun kaldim hic dikisime gelmio belimi de kapio cok rahat.....

emzirme sudyeni ..cok rahat ama bi tane war sadece disari cikarke kullaniorum o yuzden kime aldircam kimseden fayda yok...hic kimseye aldirmayin sozlerine herseyinizi kendiniz hazirlayin....

sut surekli emdiriorum eger emdikten sonra hala aglama krizine goronce mama veriom biberinuda alio memide alio allaha sukur...

aptamil kullaniorum mamayida bu sekil yapmami da dr tawsiye etti..troid ve seker tahlilleri temiz cikti kizima gecmemis.....bidaha ne zaman kontrol eder bilmiorum....

10 gun sonraya tekrar cagirdi bakalim ne yapicak bilmiorum....

siwi tiketiorum bol bol su corba

dikislerim normal sanirim

kizimin gobegi 9 . gun dustu bu sabah kizlar.....

benim psikom hala ayni kocama baktikca agliorum icime kokusunu cekiorum operken ayni seyi kizimada yapiorum sanirim yakinda sadece kocasi ve cocugunu dusunen asalak dedigim kadinlardan olucam....

)) )) ;))))

ne kadarda güzel anlatmışsın gözlerim doldu okurken kendi doğumumu hatırladım zaten resimlere bakıp bakıp o anları tekrar yaşıyorum.bugün büyük oğlumun doğum resimlerinede baktım ağladım onu ne çabuk büyütmüşüm meğerse ne güzel bir bebekmiş şimdi abi oldu kocaman.allah hepimize abile abla oldukları günleri göstersin rabbime binlerce kez şükürler olsun iki oğlumla çok güçlü bir anneyim ben.allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.

GOZ DAMLASİ kizlar bebege goz damlasi yazmisti dr. 1 haftadir kullaniorum icinde goremedim ne kadar kullanmaya dewam edim acaba....

benimkide aynı şekilde hatta ikizmi diyolar düşün artık halimi
Ahahah aynı yorumu ben de aldım.karnımin devasa olmamasına rağmen ikiz mi biri popodaheralde falan diyorlar.gerçi benimki hamilelikten önce de büyüktü

Hala dogurmayanlar😊

inci 11-18 mayıs normal💓

Eylulguzeli 12 mayis normal💓

yawyaw 14 mayis(sezeryan)💓

belinayazra61 14 mayis(sezeryan)💓

Emineveaydin 15 mayıs normal💓

SevdaSoner 15 mayıs normal💓

Kocaman 16 mayis normal💓

Silzi22 16 mayis normal💓

mneeee 16 mayis(normal)💓

hayatnebayat 16 mayis(normal💓

FatmaBetül 18 mayis normal💜

Hanife6n 18 mayis normal💜

ses06 19 mayıs(normal)💜

Sugar234 19 mayis normal💜

hersey_mümkün 20 mayıs (sezeryan)💛

Mestcan 20 mayıs sezeryan💛

Halauniversiteli 20 mayıs sezeryan💛

Esmasrn 20 mayıs normal💛

esra25 21 mayıs(normal)💛

Tekasur 21 mayıs normal💛

handrake 23 mayis(normal)💛

Hypattia 23 mayis normsl💛

Patatya005 23 mayis normal💛

Şenay60 26 mayis normal💚

Avukat16 27 mayis normal💚

Sec 27 mayıs normal💚

Vitis 27 mayıs normal-sezeryan💚

kubra1453 28 mayis(normal)💚

Sefamolsunnn 28 mayıs normal💚

vefalim 29 mayis(normal)💚

Kolik 29 mayis normal💚

Evet ya özleyeceğim göbeğimi.
Kocaman bir amin diyorum.annelik ne güzel bir duygu ne güzel gurur kaynağı.umarım hep gurur duyarız yavrularimizla
Kizlar cok sukur ogluma kavustum.38+3 te yani bugun sabah 9 bycukta epidural sezaryen oldum.3500 gram 52 cm.sonra tekrar yazarim.
Gözün aydın canım maşallah.

Selam kzlar nasılsınız doğurcak arkadaşlar doğurdu mu bugün giremedim nete inş herkes iyidir

karnım çok feci sertleşiyo kızlar bugün değişik bir durumum var karnımı taşıyamıyorum işin garibi aşağı bir baskı hissetmiyorum karnımı delip çıkcak gibi birden toplaşıyor sımsıkı geriliyor karnımı patlatıcak gibi böyle bir durum yaşayan var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…