2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canım benim Allah korusun da başka bi dr a gitmeye nedersin? :/ bazen dr da yanılabiliyor arkadaşıma da yarın gel kürtaj yapalım kalp atışları duyulmuyor dediler ama başka dr a gitti bi hafta snr a gel dedi ve kalp atışları duyuldu geç döllenme olmuş.. inşallah kötü bişey olmaz

Kızlar benim de kahverengi akıntım geldi geçen ay da gelmişti.. dr bazı hamilelerde vücut tepki verir demiş eşime her ay adet gününde adet olur gibi olabilir demiş ama yine de progestan ı günde 3 e çıkardı ve 3 iğne verdi :/ demin kk dan baktım başına gelen olmuş 4 aya kadar snr kesilmiş :/ inşallah öyledir.. kalp atışları duyuluyor ama :/ hem de 22.5 mm olmuş bebişim Allah bebişlerimizi ve bizi korusun hepimize sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

inşallahh canımmm dediğin gibidir ama 8+1 olmuşuz ve bebişim görünmedi ben ayın 11 ine kadar nasıll beklicemm çok kötüyüm gerçektenn

bak ne olur üzülme eğer yükleyebilseydim sana ultrason kayıtlarımı gösterirdimbiri gözüküyor diğeri boş gibi doktor cok uğrasıyor görmekk içinsonra diğerini gördü ama zor oluyor tek doktorla sınırlı kalma baskasına git alttanmı muayene etti

Canım benim, yazını görünce bende çok kötü oldum fakat hemen üzülmemeni rica ediyorum. benimde 6 haftalıkken gittiğimde keseyi göremedi, ve boş gebelik diye aklım çıktı. ama 7+4 te gittiğimde kese ve bebeği gördük. bu arada normalde o tarihte benim 9 haftalık olmam gerekiyordu lakin geç döllenme olmuş 7+4 dedi.
demek istediğim ya başka bir DR a daha git(ultrason cihazı iyi olan)
ya da bir iki gün bekle ondan sonra yine git.
çünkü gitmezsen bebeğin yaşasa da yaşamasa da bu üzüntü ile bebeğine zaten zarar verirsin.
belki de geç döllenmedir, görünmüyordur.
olsada olmasada hayırlısını dile, herşey Allah'tan. canı veren de Allah, alan da ALLAH. onlar bize sadece emanet.
Lütfen kendini üzme, iyi şeyler düşün.

geçmiş olsun canım Allah tez zamanda tekrar sağlıklı sıhhatli bi bebiş nasip etsin inşallah..

Geçmiş olsun inş en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın

bence başka bi dr daha görün karamsarlığa kapılma inş bişeyi yoktur dualarımız seninle

Çok üzüldüm..İn..ş en kısa zamanda sağlıkla tekrar hamile kalırsınız..

Ben sabah dr. gidiyorum,kalp atışları için..karnım bugün yine ağrıyor sesimi çıkarmıyorum,yolunda gitmeyen bişeyler olduğunu hissediyorum..
Keyfim yok,tadım yok,ağzımın içi kupkuru oldu..((

Çok geçmiş olsun Rabbim bir sonrakimi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım bizimki geç döllenme konuşmuştuk ya daha önce bence sen başka bir doktora git hafta sonu araya girmeden git bence ... Ayrıca Denizli'den bir arkadaş vardı burda forumda nickini hatırlamıyorum ona da bebek yok demişlerdi sonra başka doktora gitti bebeği gördü ... L

nasıl geçti dr da, bazen insan huzursuz oluyo içinden hayra yor

Dualarımız seninle canım,üzülme ne olur..

kanaman geçtimi prenscim?

canım ben ıkı hafta öncede gittiğimde duyamamıştım kalp atısını.dr bi hafta sonra gel dedi.hatta burayada yazmıştım biraz geç gidicem diye.zaten son 3 gün hiç bşy hissetmıyodum.esime söledim sana öyle geliyodur falan dedi.hislerımdede kolay kolay yanılmam.iinş.öyledir dedim.ama agzımda garip bi tat vardı anlayamadığım.dr gittik 8+3 olmus dedi ama kalp atışı yok dedi.tekrar renklı ultrasona gönderdi.ordada görülmedi.yani basta hiç duyamadık zaten biz(( ilk olması kötü bi deneyim oldu bize.inş sizler saglıkla alırsınız kucagınıza minikleri.

canım ben bu durumdan bişey anlamadım ki ultrasyondan bugün keseye göre doktor 8+1 hamilesin dedi ki bizim dediğin gibi geç döllenme olmuştu bugün 7 haftalık olmamız lazımdı p tesi başka bir doktora gitcem artık bugün birdaha gitmeye cesaretim yok ağlamaktan bir hal oldum bide bu gittiğim doktorumda çok iyi tecrübeli zaten hemen kürtajdan yana olmadı bayram sonrasına bekleyelm dedi kürtaj için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…