2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canim ben yorulunca öyle oluyor çok yuruduysem ayakta kaldiysam falan.

sağ bacak kasılması bendede var arkadaşım.sağ kasıktan sağ iç baldırıma doğru bi kasılma gecen haftadan beri oluyordu açılma olmuş 1 cm.dunde bugunde oldu umarım açılmam artıyordur.yuruyus yaptım geldim kahverengi akıntım gelmeye başladı sancı yok daha bekliyorum bakalım.
temizlikle bence çok yorma kendidni belini incitme zaten sancıda bel ağrısı olacak bide yorgunluğun verdiği bel ağrısı başka şeylere davetiye çıkarmasın yuruyus yaparak yor kendini daha iyi.

Kizlar cok sukur ogluma kavustum.38+3 te yani bugun sabah 9 bycukta epidural sezaryen oldum.3500 gram 52 cm.sonra tekrar yazarim.
ne mutlu size Rabbim analı babalı buyutsun.bol sutlu gunler size...

kızlar çok üzgünüm ...o nasıl bir faciadır öyle içim bir hal oldu ağlamaktan ne desek boş Rabbi Rahim Rahmet eylesin
Allah ım ailelerine de dayanma gücü ve sabır versin

İlk defa bir doğum hikayesini okurken ağladım canim aglattin beni muhteşem anlatmışsin yaşadıklarini, sana yavrunla esinle uzun omurler diliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ölenler için bende çok üzgünüm hele o sağ çıkıpta sedyeye yatarken cizmelerimi çıkarayımmı diye soran işçiyi izlerken ağlamaktan helek oldum inşallah içerdekileride sağsalim çıkarırlar.
bizde 38.haftayı bitirmek üzereyiz dr bugünlerde kontrol için çağırmıştı ama muayne edeerde doğumu başlatır diye korkuyorum gitsemmi yoksa bikaçgün daha beklesemmi kararsız kaldım

Aynen canım o sertleşme bendede çok oluyor doğum yaklaştığı için normaldir heralde

O muayene doğumu başlatsaydı bizim bebişler çoktan doğmuştu ben iki kere oldum çatı muayenesi ama nafile hiç bana mısın demedi.

ofertacım çok sevindim , insanın evi gibi yatağı gibisi yok valllaha .ne kadar da anne baba evi olursa olsun kendi yuvan başka

canım çok merak ediyorum inşaAllah her şey yolundadır ... en kısa zaman da yaz bizi merakta koyma
Kizlar hastanedeyim yatis yaptim 1.5cm acilmam var ama bebegin hareketlerinde azalma var diye 41 haftaligiz yatis yapildi suni sanci verilecek birazdan ddogurman 12 saati bulur dedi dua edin kizlar bana opuyorum sizi cok cok heyecanliyim

hadi hayırlısı arkadaşım kendiliğinden gelsin küçük hanım

hayırlı olsun canım evladına kavuştunya inşaAllah Rabbim başka sılıntı yaşatmasın...
birde tablo için doğum haftanı ve doğum kg sini yazarsan iyi olur
Dogumda nefesim durdu genel.anestezi yaptilar.
yeni ayiliyo gibiyim
Iyiyiz cok sukur

inşaAllah canım ozaman da gelicek hayırlısıyla ...ama varya kız evlatta ayrı bir lezzet var ... oğlan anaları darılmayın

canım hikayene bayıldım , okadar yalın sade ve akıcı yazmışsın ki Allah ım ayırmasın hiç bir evladı ana babasından, ana babayı da evladından... öpüyorum sizi güzel anne ve tatlı miniği

canım aynısını bende yasıyorum belime de vuruyor. Gecmedi daha da artıyo siddeti doktoru arasam mı yada normal midir?
Kızlar yardım edin:18

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…