2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar bunaltmak istemiyorum ama girmeyen görmeyen arkadaşlar için tekrarlıyorum (zaten yazanlar yazmayanlar biliyorlar kendilerini) tabloya eklemek için bebeğinizin doğum haftasını ve doğum kilosunu yazarsanız sevinirim
teşekkür ediyorum şimdiden ...

fark edilsin diye :2::26::44: sonra ben görmedim duymadım demeyin tatlı anneler

O muayene doğumu başlatsaydı bizim bebişler çoktan doğmuştu ben iki kere oldum çatı muayenesi ama nafile hiç bana mısın demedi.

ilk doğumum muayeneden sonra başlamıştı kızkardeşiminde muayeneden sonra suyu geldi tecrübeyle sabit yanioyüzden birazdaha bekliyim diyorum valla korkudan eşime bile yanaşmıyorum kaç aydır

Bende 09 mayista ikinci oglumu minnosumu kucagima aldim sezeryan dogum yaptim bebegim erkek 4100 gram 53 cm minnosummm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ben yorulunca öyle oluyor çok yuruduysem ayakta kaldiysam falan.
yok canım ya her günün aksine bugün hiç yorulmadım

Aynen canım o sertleşme bendede çok oluyor doğum yaklaştığı için normaldir heralde

valla hiç böyle olmamıştı bence bu bi belirtide hemen mi sonra mı kesitiremiyorum sürekli sertleşiyo ve gevşiyo gibi sertleşmesi de 5-10 dk da 1 defa oluyor
canım çok merak ediyorum inşaAllah her şey yolundadır ... en kısa zaman da yaz bizi merakta koyma
bende meraktayım burcuyu naptı ki acaba
canım aynısını bende yasıyorum belime de vuruyor. Gecmedi daha da artıyo siddeti doktoru arasam mı yada normal midir?
Kızlar yardım edin:18

valla ben artık panik yapmıyorum canım hatta hazır bekliyorum inşallah sancı başlangıcı falandır belkide açılma oluyodur böyle bir belirtidir umarım seviniyorum bile

Bugün perdeleri astım pazara gittim geldim birazdan kv gelecek bize hediyeler almış teşekkür mahiyetinde bi ikram yapayım dedim ama çoook yoruldum dizim ağrıyor ya 80 kilo dolaşmak kolay değil artik

Bugün perdeleri astım pazara gittim geldim birazdan kv gelecek bize hediyeler almış teşekkür mahiyetinde bi ikram yapayım dedim ama çoook yoruldum dizim ağrıyor ya 80 kilo dolaşmak kolay değil artik

Ya ben 70 kg oldum kaldiramiyorum bu kiloyu resmen kendimi balina gibi hissediyorum hareket edemiyorum benden sisman arkadaslarima Allah dayanma kuvveti versin

Dualariniz iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim kizlar..Amiinn..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin..Kimseyi mahrum etmesin evladindan,sevdiklerinden..

Hala bekleyen arkadaslar hamilelikle ilgili seyler yazinca oyle degisik geliyor kii :)
Sanki yillardir bebisleymisim gb..Gobisimide ozluyorum,bazen bakinca huzunleniyorum cizgi fln duruuyor oyle Guzel gunlerdi :)

Iyi haberlerinizi okumak dilegiyle

Bende 09 mayista ikinci oglumu minnosumu kucagima aldim sezeryan dogum yaptim bebegim erkek 4100 gram 53 cm minnosummm

gözün aydın canım maşallah size

oh oh baya hamaratsın bugün bende koltuk sildim evi silip süpürdüm çamaşır astım ikikere sonra duş aldım oturdum orda on onbeş dk sonra evin içinde dolandım gözüme batanları yaptım kızımda içerde dolandı durdu dolandı durdu baya şimdi yoruldum ama hissediyorum bacaklarım ağrıyo ayaklarım da ve ben baya şiştim ayaklarım ellerim davul gibi benimde sende aşa kalır yanım yok geçmişim seni ben 83 oldum

Ya ben 70 kg oldum kaldiramiyorum bu kiloyu resmen kendimi balina gibi hissediyorum hareket edemiyorum benden sisman arkadaslarima Allah dayanma kuvveti versin
Ah canım ben evlendim 60 kg dan 70 e çıktım 1 senede o zaman da 70 kilo olmak zor geliyordu alışamadım çabuk yorumlayan terlemeye başladım.insan şükretmeliymis 60 kg iken bile fazla var deyip kilo vermek istiyordum. Şimdi 80 oldum 😨

Bizi kiskandirma😉
şaka gibi geliyor insana.suan sanki hep gobegim varmış gibi hissediyorum.doğunca da senin gibi hissedeceğiniz demekki çok ilginç gerçekten

Iyiyiizz :) sizi sormali?
Emisiyoruz,sevisiyoruz,e yapiyoruz ( mis gb kokuyor ohh ) uyuyoruuzz :))
Ben vitamin hic kullanmamistim simdide sadece 3 ilac var ama vitamin yok..
Oyle cok huzunlu sayilmam gb ama bazen garip oliyor iste :)
Harıka bır duygu degıl mı:)) kuzularmız artık bızımle:))

Kizlar cok sukur ogluma kavustum.38+3 te yani bugun sabah 9 bycukta epidural sezaryen oldum.3500 gram 52 cm.sonra tekrar yazarim.
Maasallah hosgelmıs Allah bagıslasın...

canım aynısını bende yasıyorum belime de vuruyor. Gecmedi daha da artıyo siddeti doktoru arasam mı yada normal midir?
Kızlar yardım edin:18

Doğurmamış anneler biraz daha sabır en zor günleri yaşıyorsunuz ama bebişker doğunca göbişinize bakıp özlem duyacaksınız....
Hamileliğimin 37. Haftasından başlayıp doğuma kadar süren preeklemsi yaşadım okadar şiştimki doğurduğum gibi 12 kg verdim ve bu zor gunlere ragmen karnımdakı hareketlerını gece gece acıkmalarımı herşeyi özluyorum hala kızım olduğuna inanamıyorum rabbime şükürler olsun kocaman bir mucıze gibi :)

Son düzenleme:
Merhaba kizlar umarim herkes iyidir bugum son kontrolum oldu heyecan huzun hepsi bir arada heyecan bebisimi kucagima almama sayili gunler kaldigi icin huzun ise nazlaniyodum herkese artik nazlanamiycam :)) bebeim 2700 dedi doktor Allaha sukur suan bi problem yok detaylari sordum bi suru sali sabahi 10:30 da alicak doktor 8 de hastanede olcam bugun agdami yaptirdim kas biyik ama pazartesi tekrar bi elden geciririm bebegimi 2 boyutluda gordum agzi burnu hokka gibi yerim onu cok merak ediyorum kizlarim cok sacli dogmustu bu nasil olcak acaba ben esmerim baba tarafi karadenizli hepsi sarisin renkli gozlu onlara benzesin istiyorum kizlar bana benziyo ayy gecmez artik şu 6 gun

Canim aynı gün doğum yapicaz Allah nasip ederse bende salı saat 11 de doğuma giricem şafak 6

İyi geceler kızlar nasılsınız oğluşum çişini yaparken acı çekiyo baya iltihap mı oldu bilmiyoruz yarın doktora götürcez

Su cumleleri sanki ben yazdim. Benim de alti gunum kaldi. Oglum 2900du gecen ctesi. Yarin agda kuafor isini halledecem. Bugun cantami hazirladim. Kizim kapkara ayni ben :) Esim beyaz tenli karadenizli. Oglum da ona benzesin istiyorum ama hicc umudum yok :) Hayirlisiyla alalim insallah yavrulari. Gunler de gecmiyor. Safak 5 sayiyorum suan.

slm kızlar tebrik ve güzel dilekleriniz için tşk ederim. 2 konuda yardım istiyorum birincisi kızım iri bir bebek olduğu için dikişim fazla oldu 3 gün oldu doğum yapalı oturamıyorum hala çok canım yanıyor. zaten doğum sonrası çok tansiyonum düştü ölü gibi çıktım kanım felan kalmadı sapsarıyım hala. ilk gün hiç ayağa kalkmadım şimdide öyleyim kızımı kucağıma bile alamıyom. bu dikiş ağrısı için çözümünüz var mı?
2. konu ise hiç sütüm yok bomboş ne yapsamda gelse fikir verin

Arkadaslar rabbime sukurr dogum yaptim.3750 gr agirlinda kelebegim dogdu.sutum hic yok
Siringayla mama veriyoruzz uzuluyorum
Tansiyom yuksek seyrettii icinde 2 gun kalcakmisim hastanede

Allah gönlüne göre versin canım

Canim aynı gün doğum yapicaz Allah nasip ederse bende salı saat 11 de doğuma giricem şafak 6

Haydi hayırlısı, sağ salim kavuşun...

İyi geceler kızlar nasılsınız oğluşum çişini yaparken acı çekiyo baya iltihap mı oldu bilmiyoruz yarın doktora götürcez
Çok geçmiş olsun, inş hemen gecer.

Canım dikişler sanırım normal doğum olduğu için alttan? Ben sezeryan yaptım bır fıkrım yok ama süt konusunda bence 2 saatte bir sağmalısın. Hiç aksatmadan bir cc bişe cıksa sagıp biriktir. Dışarda oda sıcaklıgında duranı 3 saat, buzdolabındakını 3 gun ıcınde ıcırebılırsın. 1 çay kaşığı bile olsa biriktirip ver emınım artacaktır yakında. Gunde en az 3 lt su içmek gerekıyor. Her fırsatta uyumak şart. Kompostolar, rezene, still tea, sekerlı sulu meyveler, ısırganotu cayı, proteınlı gıdalar. Öğün atlamadan iyi beslenmek, sute yarıyor bıldıgım...

Arkadaslar rabbime sukurr dogum yaptim.3750 gr agirlinda kelebegim dogdu.sutum hic yok
Siringayla mama veriyoruzz uzuluyorum
Tansiyom yuksek seyrettii icinde 2 gun kalcakmisim hastanede

Eyıcan a yazdım cnm yukarda umarım faydası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…