2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Benim de bugun tam bir hafta oldu hala ağrım var. Ben duşla rahatliyorum ama sonrasinda iyi kurulayip kurutma makinesiyle kurutuyorum. İnşallah gecer artik çünkü bebegimle istediğim gibj ilgilenemiyorum bu yüzden.
Süt için aktardan bi karışım aldim rezene vs bi sürü ot var içinde. Keci boynuzu kaynatıp içiyorum. dere otu tüketiyorum. Ama sütum az hala moral çok etkiliyor beni. Moral bol su en iyisi sanırım.

kızlar soma daki tüm dua bekleyen insanımız için, şehitlerimiz için ''SALAVATI ŞERİF'' okurmusunuz 3 er tane

su gecirmez bant vardı sormadan banyo yaptım dun yandan acıldı hafif ama geri yapıştı :S telefon ettim kontrole gelmem gerekmıyo mu dedim 1 hafta sonra gel dedi oda dr değil yaanındaki hemşiremidir ebemidir sekretermidir o dedi
gidiyim bakiym cuma inşaAllah banyo yapmamda yanlış bişey yoktur

canım maşaAllah kurtulmuşsun sen de, kavuştun miniğine ne güzel Rabbim ayırmasın
birde down sendromu riski vardıya siz dede bir problem yok demi
Arkadaslar rabbime sukurr dogum yaptim.3750 gr agirlinda kelebegim dogdu.sutum hic yok
Siringayla mama veriyoruzz uzuluyorum
Tansiyom yuksek seyrettii icinde 2 gun kalcakmisim hastanede

Arkadaslar rabbime sukurr dogum yaptim.3750 gr agirlinda kelebegim dogdu.sutum hic yok
Siringayla mama veriyoruzz uzuluyorum
Tansiyom yuksek seyrettii icinde 2 gun kalcakmisim hastanede

hayırlı olsun cnm bende senin gibiyim kızım 3820 dogdu iri bebek dikişlerim var ağrı yapıyor oturamıyorum. en kötüsü sütüm yok bizde ilk sırınga ile verdik şimdide kasıkla verıyoruz 3 günlük kızım

ilk doğumum muayeneden sonra başlamıştı kızkardeşiminde muayeneden sonra suyu geldi tecrübeyle sabit yanioyüzden birazdaha bekliyim diyorum valla korkudan eşime bile yanaşmıyorum kaç aydır

Hımm o zaman bekle canım benim ki bir türlü başlamıyo zamanını geçirecek gibi Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

Geçmiş olsun dikişlerin için her wc sonrası pamuğu sıcak suyla ıslatıp dikis yerini temizle sonra da kuru 1 pamuk veya peçeteyle bastırmadan kurut..
Hergün banyonu yap rahatladığını hissediceksin 5 dikişim oldu böyle yaparak 3 günde agrısından kurtulmuştum...
Süte gelince klasik yöntem bol bol su 3-4 litre kadar birde günde 2-3 dal rezene otu....inşallah sütün fazlasıyla gelir.

Bugün dr bekleyemeyecegini sezeryan yapacağını söyleyince ananas ve hurma alıp yedim,yollarda dolandım, eşimle ilişkiye girdim, sıcak suyla duş aldım, eller memede gezdim :) doğru yanlış normal doğumu tetikleyecek ne varsa deniyorum. Üstelik normal doğuma çok musaitmişim. 5 kilo bile dogururmuşum. Sadece açılmam yokkk, azıcık olsa yaaa 3 cm... Var mı başka yol yöntem? Napayım ben daha?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar galiba sancılarım başladı lütfen bana dua edin 5-6 dk da bir belimden başlayıp karnıma giren bi sancı var yeni takibe başladım not alıyorum dakikaları galiba bunlar dogum sancısı

kızlar galiba sancılarım başladı lütfen bana dua edin 5-6 dk da bir belimden başlayıp karnıma giren bi sancı var yeni takibe başladım not alıyorum dakikaları galiba bunlar dogum sancısı

Aaa çok sevindim ne güzel kendi sancıların başlamış...hayırlısıyla doğumunu yap canım Alllah bir avazda kurtarsın inşşalllah bizi de haberdar et

Aaa çok sevindim ne güzel kendi sancıların başlamış...hayırlısıyla doğumunu yap canım Alllah bir avazda kurtarsın inşşalllah bizi de haberdar et

birazdan cıkcam canım ilk sancılarımı evde cekmek istedim dayanılmayacak gibi degil inşallah sonuna kadar dayanır ve kurtulurum

Gozunuzaydin, masallah.

Biz de emise emise bitiremiyoruz. Dun butun oglen uyumadi, ikiniyor etrafa bakiyor falan.. Emzirip durdum 12 saat boyunca.. Kaka yaparken zorlaniyo gibi.. Baya bi yordu beni ama kendimi besleyemedim sabah basim donuyodu kalktigimda

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim oğluşum da 3700kg 52cm spinal sezeryan la 4 gün önce dünyaya geldi sütü gelmeyen anneler kesinlikle moralini zi bozmayin benimde ilk 3 gün sútüm gelmedi insan cçok kötü oluyor.surekli boş memesi emziriyormusun makina aldık onunla çektirdi eczaneden süt artırıcı cay aldı eşim içtim. 4 ,5 kupa ılık ılık annem incir kaynatti şekerli onu içtim günde 3 lt şu içtim ..ilk günlerde bir yemek kaşığı sútüm bile yok tu şükürler olsun şu an iyi durumda mama takviyesi yapıyoruz sarılığı başladı bol bol beslemek gerekiyor.

İyi yapmissin belki biraz acilmistir.devam et sezeryana kadar

Oo cok iyi bir avazda kurtul insallah

Masallah darisi bizlere

Azicik kanla karisik acik pembe bi akinti geliyor wc den sonra.bunun icin dr gitmeye gerek yok dimi.karnim herzamankine gore aciyo ama sanci hissetmiyorum.bakalim nasip

Azicik kanla karisik acik pembe bi akinti geliyor wc den sonra.bunun icin dr gitmeye gerek yok dimi.karnim herzamankine gore aciyo ama sanci hissetmiyorum.bakalim nasip

Canım bahsettiğin nişandır muhtemelen bence dr git ben de şubatta doğum yaptım benimde o şekilde gelmişti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…