slm kızlar tebrik ve güzel dilekleriniz için tşk ederim. 2 konuda yardım istiyorum birincisi kızım iri bir bebek olduğu için dikişim fazla oldu 3 gün oldu doğum yapalı oturamıyorum hala çok canım yanıyor. zaten doğum sonrası çok tansiyonum düştü ölü gibi çıktım kanım felan kalmadı sapsarıyım hala. ilk gün hiç ayağa kalkmadım şimdide öyleyim kızımı kucağıma bile alamıyom. bu dikiş ağrısı için çözümünüz var mı?
2. konu ise hiç sütüm yok bomboş ne yapsamda gelse fikir verin
Nefesim durdu derken canım??? Ayy cok gecmıs olsun, sevındım suan ıyısınız ya.....
Amin handrakecim korkunc bır olay Allah sabır versın yakınlarına.
Nasıl özel hastaneymıs gercekten? Yaptır epıduralı rahat et herkes buyul bır acı cekmek zorunda mı ki?
Ay Allah korusun ben olsam ben de beklemezdim. Bir an once al kucagına ınsallah...
Cok sevındım rahatlamana. Kuzey' in durumuna da... Daha da iyi günleriniz olacak inşallah.
Sağ salim kuzuna kavuşasın inşallah.
Ohh ne guzel ben de kızımı buyutup suslemek ıstıyorum mneeecim, suan sadece emısıyoruz ama :)))))
Nasılsınız canım, nasıl gıdıyor annelık? Insallah ıyısınızdır. Dogumdan sonra elevıt gıbı vıtamınlere devam edın dıyor doktorlar, lohusalık huznune ıyı gelıyormus.
Coktan kavusmussunuzdur. Saglıkla bır omur ve boll sut dılerım annesı:)
Kontrolsuz olmaz kı.. Ilk haftasında kontrol oluyor. Su gecırmez bant taktılar mı ya da sprey ona gore degısır banyo durumu? Telefonla sorma ımkanın var mı? Hey Allah' ım ne ılgılı doktorlar var!!!
Oleeey işte bu kadar!!!! Öp kuzuyu bızım ıcın:))
Maaşallah cnm Allah bağışlasın.
Maalesef uyku olmuyor son gece canım( O kadar heyecana uyku zorrr.
Arkadaslar rabbime sukurr dogum yaptim.3750 gr agirlinda kelebegim dogdu.sutum hic yok
Siringayla mama veriyoruzz uzuluyorum
Tansiyom yuksek seyrettii icinde 2 gun kalcakmisim hastanede
Arkadaslar rabbime sukurr dogum yaptim.3750 gr agirlinda kelebegim dogdu.sutum hic yok
Siringayla mama veriyoruzz uzuluyorum
Tansiyom yuksek seyrettii icinde 2 gun kalcakmisim hastanede
Hayırlı olsun cnm, Sağ salim gelmiş bebeğin dünyaya darısı bizim başımıza. Sana bol sütlü ve mis kokulu günler...Kizlar cok sukur ogluma kavustum.38+3 te yani bugun sabah 9 bycukta epidural sezaryen oldum.3500 gram 52 cm.sonra tekrar yazarim.
ilk doğumum muayeneden sonra başlamıştı kızkardeşiminde muayeneden sonra suyu geldi tecrübeyle sabit yanioyüzden birazdaha bekliyim diyorum valla korkudan eşime bile yanaşmıyorum kaç aydır
Geçmiş olsun dikişlerin için her wc sonrası pamuğu sıcak suyla ıslatıp dikis yerini temizle sonra da kuru 1 pamuk veya peçeteyle bastırmadan kurut..slm kızlar tebrik ve güzel dilekleriniz için tşk ederim. 2 konuda yardım istiyorum birincisi kızım iri bir bebek olduğu için dikişim fazla oldu 3 gün oldu doğum yapalı oturamıyorum hala çok canım yanıyor. zaten doğum sonrası çok tansiyonum düştü ölü gibi çıktım kanım felan kalmadı sapsarıyım hala. ilk gün hiç ayağa kalkmadım şimdide öyleyim kızımı kucağıma bile alamıyom. bu dikiş ağrısı için çözümünüz var mı?
2. konu ise hiç sütüm yok bomboş ne yapsamda gelse fikir verin
Çok geçmiş olsun canm inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin.İyi geceler kızlar nasılsınız oğluşum çişini yaparken acı çekiyo baya iltihap mı oldu bilmiyoruz yarın doktora götürcez
kızlar galiba sancılarım başladı lütfen bana dua edin 5-6 dk da bir belimden başlayıp karnıma giren bi sancı var yeni takibe başladım not alıyorum dakikaları galiba bunlar dogum sancısı
kızlar bunaltmak istemiyorum ama girmeyen görmeyen arkadaşlar için tekrarlıyorum(zaten yazanlar yazmayanlar biliyorlar kendilerini) tabloya eklemek için bebeğinizin doğum haftasını ve doğum kilosunu yazarsanız sevinirim
teşekkür ediyorum şimdiden ...
fark edilsin diye:2: :26: :44: sonra ben görmedim duymadım demeyin tatlı anneler [/
QUOTE]
39+4 3300kg
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aaa çok sevindim ne güzel kendi sancıların başlamış...hayırlısıyla doğumunu yap canım Alllah bir avazda kurtarsın inşşalllah bizi de haberdar et
İyi yapmissin belki biraz acilmistir.devam et sezeryana kadarBugün dr bekleyemeyecegini sezeryan yapacağını söyleyince ananas ve hurma alıp yedim,yollarda dolandım, eşimle ilişkiye girdim, sıcak suyla duş aldım, eller memede gezdim :) doğru yanlış normal doğumu tetikleyecek ne varsa deniyorum. Üstelik normal doğuma çok musaitmişim. 5 kilo bile dogururmuşum. Sadece açılmam yokkk, azıcık olsa yaaa 3 cm... Var mı başka yol yöntem? Napayım ben daha?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oo cok iyi bir avazda kurtul insallahkızlar galiba sancılarım başladı lütfen bana dua edin 5-6 dk da bir belimden başlayıp karnıma giren bi sancı var yeni takibe başladım not alıyorum dakikaları galiba bunlar dogum sancısı
Gozunuzaydin, masallah.
Biz de emise emise bitiremiyoruz. Dun butun oglen uyumadi, ikiniyor etrafa bakiyor falan.. Emzirip durdum 12 saat boyunca.. Kaka yaparken zorlaniyo gibi.. Baya bi yordu beni ama kendimi besleyemedim sabah basim donuyodu kalktigimda
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim oğluşum da 3700kg 52cm spinal sezeryan la 4 gün önce dünyaya geldi sütü gelmeyen anneler kesinlikle moralini zi bozmayin benimde ilk 3 gün sútüm gelmedi insan cçok kötü oluyor.surekli boş memesi emziriyormusun makina aldık onunla çektirdi eczaneden süt artırıcı cay aldı eşim içtim. 4 ,5 kupa ılık ılık annem incir kaynatti şekerli onu içtim günde 3 lt şu içtim ..ilk günlerde bir yemek kaşığı sútüm bile yok tu şükürler olsun şu an iyi durumda mama takviyesi yapıyoruz sarılığı başladı bol bol beslemek gerekiyor.
Azicik kanla karisik acik pembe bi akinti geliyor wc den sonra.bunun icin dr gitmeye gerek yok dimi.karnim herzamankine gore aciyo ama sanci hissetmiyorum.bakalim nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?