2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canım kendine iyi bak benim göğsüm normalde çok dolu değil dün iki yere misafirliğe gitiim evde de kahvaltı akşam yemeği toplam dört öğün yemek yedim fazla kaçtı ama göğsüm bi doldu ağrıdı resmen normalde pek iştahım yok az yiyodum çok yiyince gördüm farkı :) bi daha bu kadar yemek istemiyorum çocuk emse de rahatlasam diye baktım

Hahhaa cok iyiymis :)) dogumdan beti kahvaltimi iyi yapiyorum ama hem oglen hem aksam yemegi yiyebildigim iki uc kez ancak olmustur iki haftada. Tahin helvasi yiyip, kefir, komposto mutlaka iciyorum ama gun icinde.. Onlar sutun gelmesini sagliyor sanirim.
Uykularimiz bi duzene girse pek rahatlicaz. Gun icinde bi uc saat uyusa bir suru is hallediyorum..ama uyumayinca bitikk

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

saat 9:10 da normal dogurdum kızlar sancılar evde geldi bekledim baya gittigimde 5 cm di kendi sancımla bekledim biraz dayandım son 1 saat zordu sadece suni sancı ile hızlandı acılmam güzeldi tavsiye ederim normal dogumu kızım 3 kg dogdu şükür iyiyiz sizi seviyorum cok dua ettim size

Gozunuz aydin!! Guzel ve kolay bir dogum olmus, darisi diger bekleyenlere.

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar galiba sancılarım başladı lütfen bana dua edin 5-6 dk da bir belimden başlayıp karnıma giren bi sancı var yeni takibe başladım not alıyorum dakikaları galiba bunlar dogum sancısı
Bir avazda kurtul inşallah.allah yardimcin olsun
Azicik kanla karisik acik pembe bi akinti geliyor wc den sonra.bunun icin dr gitmeye gerek yok dimi.karnim herzamankine gore aciyo ama sanci hissetmiyorum.bakalim nasip
Senin nisanin daha önce gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.bunun devamı sancılar diye düşünüyorum😉

canım maşaAllah sende kavuştun yavruna Allah esirgesin ... haftanı da yazarsan iyi olur

Güle güle büyüt bebeğini bir miniğimiz daha katıldı aramıza

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gözün aydın canım maşallah.

Gözün aydın canım çok sevindim iyi olmanıza bol sütlü günler size .darısı başımıza

Maşallah canım ne mutlu sana çok sevindim

Ya sizi okudukca cat diye dogurasim geliyo yeminle halbuki beklenen tarih 15 haziran ve sonrasi daha bir ayim var insallah ama sizi okudukca dogsa da sevsem diye can atiyorum

kizlar bende bugun oglusuma kavusuyorum oda bekliyoruz bebegin suyu azaldigi ve kanalabile girmemesi arti yizude one bakiyous bugun zorunlu sezaryan oluyo4uz. darisi tum bekleyenlerin basina. cok heyecanliyim :)

Cok ilginc hemde..
Kizim kucagimda gezinip anlatiyorum evimizi,surda soyle yapiyoduk annecim diye mutfakta babaya yemekler yapiyorduuk diyorum gozumden yas akio :)

Eve gidince banyo yapabilirsiniz 2 gun sonra bandi cikarin sonrasindaki 2 gunde de su temas ettirmeyin demisti hemsire..bende gelince banyo yaptim,bu sabahta bandi cikardim canim..

Offf kızımı istiyorum yaaa💕

kizlar bende bugun oglusuma kavusuyorum oda bekliyoruz bebegin suyu azaldigi ve kanalabile girmemesi arti yizude one bakiyous bugun zorunlu sezaryan oluyo4uz. darisi tum bekleyenlerin basina. cok heyecanliyim :)

Allah yardimciniz olsun canim:)
Ne guzl bi an :)
Saglikla kavusun insallah,cabucak toparlanin..

Canlar ben hastahaneye gidiyorum ishal oldum karnim agriyor kuzenim dogumun baslamis olabilir dedi doktoru aradim olabilir gel sen dedi nst ye baglicakmis dogumum baslasa hissederim ic gudusel diye dusunuyordum hep hicbir hissim yok banyo yaptim simdi hazirlanip cikicam.esim de bunaldi sanirim bir saat oldu aramadi doktor ne dedi diye hastahaneye gidiyorum diye haber vermek dahi istemiyorum aslinda..
Cok sinirliyim ona.kendi isi asiri yogun ama bence surekli bir yerlerime bise oldugu icin cok ciddiye almadi.

Son düzenleme:

Bosluguna gelir kizarsin adama duan kabul olur bak Allah korusun sonra sen ugrasirsin yine :))

Bakalim bebis mi geliyoorr :) iyi haberle dönün insallah..
Bence ara esini,olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…