2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Hala dogurmayanlar😊

inci 11-18 mayıs normal💓

Eylulguzeli 12 mayis normal💓

yawyaw 14 mayis(sezeryan)💓

belinayazra61 14 mayis(sezeryan)💓

Emineveaydin 15 mayıs normal💓

SevdaSoner 15 mayıs normal💓

Kocaman 16 mayis normal💓

mneeee 16 mayis(normal)💓

FatmaBetül 18 mayis normal💜

Hanife6n 18 mayis normal💜

ses06 19 mayıs(normal)💜

Sugar234 19 mayis normal💜

hersey_mümkün 20 mayıs (sezeryan)💛

Mestcan 20 mayıs sezeryan💛

Halauniversiteli 20 mayıs sezeryan💛

Esmasrn 20 mayıs normal💛

esra25 21 mayıs(normal)💛

Tekasur 21 mayıs normal💛

handrake 23 mayis(normal)💛

Hypattia 23 mayis normsl💛

Patatya005 23 mayis normal💛

Şenay60 26 mayis normal💚

Avukat16 27 mayis normal💚

Sec 27 mayıs normal💚

Vitis 27 mayıs normal-sezeryan💚

kubra1453 28 mayis(normal)💚

Sefamolsunnn 28 mayıs normal💚

vefalim 29 mayis(normal)💚

Kolik 29 mayis normal💚

Listede adı olup doğuran var mı arkadaşlar gözümden kaçan kimse falan.

Maşallah maşallah... Gözünüz aydın. Allah kızına hayırlı ömürler versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim de bdt 27 mayıs.. Normali bekliyoruz. Bebişin kafası 3 haftadır aşağıda. 1 hafta önce falan daha çok haZır hissediyordum kendimi, her an doğacakmış gibiydi. Gün geçtikçe hiç doğmayacakmış gibi gelmeye başladı artık sancım falan da hiç gelmeyecek sanki.. Eger bebiş gelmeyecekse ve eninde sonunda sezeryan olacaksam ozamana kadar beklemek istemiyorum hemen olsun istiyorummmmm..... Gün geçtikçe uzaklaşıyorum o duygudan stresten mi oluyor acaba bilmiyorummm

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

canim benim de oyle bant dustan bisi olmaz hergu dus alirdin ama kenari aciksa mikrop kapabilir....ama 6. gu cikardi dr. benim ki yikan hergun dedi...

canım çok sevindim:) Kızına maşallah:))) ben de bugün kontrole gidicem agrılarım biraz azaldı. İnşallah ben de tez zamanda kavusurum kızıma...

Kızlar bugün tam bir hafta oldu kuzum a geçen hafta bu saatler suni sancı larimi cekiyordum ama kızım i kucağıma alınca hersey bitti maşallah:) Ablam bikaç fotoğraf çekmiş sancı çekerken halim harapmis resmen bir de doğumdan sonra tekerlekli sandalyeyle gelirken cekmis gülüyorum fotoğrafta..Bugün kizimin göbeği düştü mutlu olduk hepberaber..çok tatlı yaa uykularim bölük börçük ama kucağıma alıp onu kokluyor um ya herseye değer. .
Eşim de 2 gundur sinirlerimi zorluyor lohusa psikolojisinden anladığı yok..beni geriyor sonra nie sinirleniyorsun dio..2 dir kızımı emzirirken aglattı beni pis zaten anneler günü için hediye bile almadı odun bu adamlar neden Bu kadar duyarsız ki..arkadaşlarım soruyor ne hediye aldı esin die her seferinde cvp vermeye utanıyorum benim hediyem kizim diorum ama cok bozuldum acikcasi..basının etini yiyorum tabii ama ne fayda gitti bitti anneler gunu
Bunu hiç unutmicam hayatının hatasını yapti:) :)

arkadaşlar merhaba doğuma 6 gün kalmasına rağmen bende hiçbir doğum belirtisi yok siz normal doğm yapanlar belirtileriniz bir hafta ön
cesinden başlamışmydı ne sancı var ne başka bi belirti etraftakiler bir ay kala gün ay sancısı diye söylenen sancıları yaşadıklarını söylüyolar bana şaşırıyolar en son bir hafta önce nstye girdim en yüksek 40lardaydı sancı normal diyip yollladılar eve

SUKURLERolsun rabbimee emmiyoo oglum sutumde geldi bim sukur.agrilarimda hic yok.mutluyimm

Öncelikle doğum yapan tüm arkadaşlarima maşallah diyorum. Bir küçük altın takiyorum :) :)
Ben ise daha hiç belirtim yok bugün keyfi olarak dr. gittim net de bisi çıkmadı bizimki halinden memnun gelmiyor :)

Bosluguna gelir kizarsin adama duan kabul olur bak Allah korusun sonra sen ugrasirsin yine :))

Bakalim bebis mi geliyoorr :) iyi haberle dönün insallah..
Bence ara esini,olsun..

geldi eşim de beraber eve geldik şidmi dinlenicem biraz.
Sancılarım başlamış çıktı nst de hatta doktor baya düzene girmiş dedi.
çatı muayenesi yapmıştı yine ona benzer sekilde muayene etti beni açılmam yokmuş.
bebeğim yukardaydı ters de dönmemişti halen de yukarda geziyor.
artık normal doğum diye tutturmuyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
dönmek istemiyorsa dönmesin diyorum artık...
fakat şu an bile o kadar kasılmam var ki...
merak ediyorum ne zaman doğuracağımı

Arkadaslar rabbime sukurr dogum yaptim.3750 gr agirlinda kelebegim dogdu.sutum hic yok
Siringayla mama veriyoruzz uzuluyorum
Tansiyom yuksek seyrettii icinde 2 gun kalcakmisim hastanede

gözün aydın canım maşallah size
tez zamanda inş bol bol sütün olur

bende onları yapıyorum hala tık yok ananas yemedim bitek başka tavsiyeler olursa banada haber ver deneyeyim artık onların geleceği yok bizim bi el atmamız gerekiyo

Azicik kanla karisik acik pembe bi akinti geliyor wc den sonra.bunun icin dr gitmeye gerek yok dimi.karnim herzamankine gore aciyo ama sanci hissetmiyorum.bakalim nasip

o bende de var iki gündür ama hareketleri normal diye dr gitmedim yarın sabah gitmeyi düşünüyorum sn gidersen haber ver bakalım ne diyecek merak ettim

hayırlı olsun canım maşallah sana ne güzel kolay gelmiş bebişin

kizlar bende bugun oglusuma kavusuyorum oda bekliyoruz bebegin suyu azaldigi ve kanalabile girmemesi arti yizude one bakiyous bugun zorunlu sezaryan oluyo4uz. darisi tum bekleyenlerin basina. cok heyecanliyim :)

hayırlı olsun canım hayırlısıyla çıkarsınız inş haberlerini bekliyoruz

onlar bize göre daha rahatklar ben benimle gelecek zannediyorum bakıyorum hastanenin önine birakıp gidi takılma ona sen bebişini düşün dr ne diyecek acaba hayırlı heberlerini bekliyoruz ben bazen eşimle dalga geçiyorum sen doğumdada işyerini birakıp gelemezsin yada tlinden genelde kameraları var izliyo ben sancı çekerken sen izlersin diyorum beni düşünme sakın diyorum

Bugun dr a gittim 38+0 olduk nst de sancı çıkmadı herşey yolunda şükür kızım 3370 gr olmuş nasipse salı günü sezeryana alacak dr muz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi sevindim iyi olmana hayırlısı olsun hakında inş
bende merakla bekliyorum ne zman gelecek diye kızım evde sürekli gel artık diye dolaşıyorum

iyi sevindim iyi olmana hayırlısı olsun hakında inş
bende merakla bekliyorum ne zman gelecek diye kızım evde sürekli gel artık diye dolaşıyorum

çok teşekkürler canım aynen de öyle insan ufacık bir hareketi bile acaba geliyor mu diye değerlendiriyor. eşim geldi tabi ama bazen ben de ona diyorum sen mi patronsun yoksa yanında çalışanlardan biri misin bilmiyorum diye. kamera iyiymiş aslında :) ordan izlerler bizi.
ay şaka bir yana sağlıkla kucagımıza alalım artık şu minnoşları...

Oyy oyy :)
Hayirlisi ne ise o olsun,yeter ki saglik olsun gerisi bos..
Belki sancilarla doner annesiii :) vardir onun bi bildigii
Allah yardimciniz olsun..

Oyy oyy :)
Hayirlisi ne ise o olsun,yeter ki saglik olsun gerisi bos..
Belki sancilarla doner annesiii :) vardir onun bi bildigii
Allah yardimciniz olsun..

bakalım inşaAllah sağlıkla doğsun da vardır bildiği kücük hanımın diyorum. gerçi bana çektiyse beni almak için sezeryan diye hastahaneye yatırmış doktor ama o son sancıyla dönmüşün normal doğmuşum
ikimiz de pek nazlıyız yaa
Rabbim hepimizin yardımcısı olsuuuunn

SUKURLERolsun rabbimee emmiyoo oglum sutumde geldi bim sukur.agrilarimda hic yok.mutluyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…