saat 9:10 da normal dogurdum kızlar sancılar evde geldi bekledim baya gittigimde 5 cm di kendi sancımla bekledim biraz dayandım son 1 saat zordu sadece suni sancı ile hızlandı acılmam güzeldi tavsiye ederim normal dogumu kızım 3 kg dogdu şükür iyiyiz sizi seviyorum cok dua ettim size
Hala dogurmayanlar😊
inci 11-18 mayıs normal💓
Eylulguzeli 12 mayis normal💓
yawyaw 14 mayis(sezeryan)💓
belinayazra61 14 mayis(sezeryan)💓
Emineveaydin 15 mayıs normal💓
SevdaSoner 15 mayıs normal💓
Kocaman 16 mayis normal💓
mneeee 16 mayis(normal)💓
FatmaBetül 18 mayis normal💜
Hanife6n 18 mayis normal💜
ses06 19 mayıs(normal)💜
Sugar234 19 mayis normal💜
hersey_mümkün 20 mayıs (sezeryan)💛
Mestcan 20 mayıs sezeryan💛
Halauniversiteli 20 mayıs sezeryan💛
Esmasrn 20 mayıs normal💛
esra25 21 mayıs(normal)💛
Tekasur 21 mayıs normal💛
handrake 23 mayis(normal)💛
Hypattia 23 mayis normsl💛
Patatya005 23 mayis normal💛
Şenay60 26 mayis normal💚
Avukat16 27 mayis normal💚
Sec 27 mayıs normal💚
Vitis 27 mayıs normal-sezeryan💚
kubra1453 28 mayis(normal)💚
Sefamolsunnn 28 mayıs normal💚
vefalim 29 mayis(normal)💚
Kolik 29 mayis normal💚
Listede adı olup doğuran var mı arkadaşlar gözümden kaçan kimse falan.
su gecirmez bant vardı sormadan banyo yaptım dun yandan acıldı hafif ama geri yapıştı :S telefon ettim kontrole gelmem gerekmıyo mu dedim 1 hafta sonra gel dedi oda dr değil yaanındaki hemşiremidir ebemidir sekretermidir o dedi
gidiyim bakiym cuma inşaAllah banyo yapmamda yanlış bişey yoktur
saat 9:10 da normal dogurdum kızlar sancılar evde geldi bekledim baya gittigimde 5 cm di kendi sancımla bekledim biraz dayandım son 1 saat zordu sadece suni sancı ile hızlandı acılmam güzeldi tavsiye ederim normal dogumu kızım 3 kg dogdu şükür iyiyiz sizi seviyorum cok dua ettim size
SUKURLERolsun rabbimee emmiyoo oglum sutumde geldi bim sukur.agrilarimda hic yok.mutluyimm
Bosluguna gelir kizarsin adama duan kabul olur bak Allah korusun sonra sen ugrasirsin yine :))
Bakalim bebis mi geliyoorr :) iyi haberle dönün insallah..
Bence ara esini,olsun..
Arkadaslar rabbime sukurr dogum yaptim.3750 gr agirlinda kelebegim dogdu.sutum hic yok
Siringayla mama veriyoruzz uzuluyorum
Tansiyom yuksek seyrettii icinde 2 gun kalcakmisim hastanede
Bugün dr bekleyemeyecegini sezeryan yapacağını söyleyince ananas ve hurma alıp yedim,yollarda dolandım, eşimle ilişkiye girdim, sıcak suyla duş aldım, eller memede gezdim :) doğru yanlış normal doğumu tetikleyecek ne varsa deniyorum. Üstelik normal doğuma çok musaitmişim. 5 kilo bile dogururmuşum. Sadece açılmam yokkk, azıcık olsa yaaa 3 cm... Var mı başka yol yöntem? Napayım ben daha?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Azicik kanla karisik acik pembe bi akinti geliyor wc den sonra.bunun icin dr gitmeye gerek yok dimi.karnim herzamankine gore aciyo ama sanci hissetmiyorum.bakalim nasip
kizlar bende bugun oglusuma kavusuyorum oda bekliyoruz bebegin suyu azaldigi ve kanalabile girmemesi arti yizude one bakiyous bugun zorunlu sezaryan oluyo4uz. darisi tum bekleyenlerin basina. cok heyecanliyim :)
Canlar ben hastahaneye gidiyorum ishal oldum karnim agriyor kuzenim dogumun baslamis olabilir dedi doktoru aradim olabilir gel sen dedi nst ye baglicakmis dogumum baslasa hissederim ic gudusel diye dusunuyordum hep hicbir hissim yok banyo yaptim simdi hazirlanip cikicam.esim de bunaldi sanirim bir saat oldu aramadi doktor ne dedi diye hastahaneye gidiyorum diye haber vermek dahi istemiyorum aslinda..
Cok sinirliyim ona.kendi isi asiri yogun ama bence surekli bir yerlerime bise oldugu icin cok ciddiye almadi.
geldi eşim de beraber eve geldik şidmi dinlenicem biraz.
Sancılarım başlamış çıktı nst de hatta doktor baya düzene girmiş dedi.
çatı muayenesi yapmıştı yine ona benzer sekilde muayene etti beni açılmam yokmuş.
bebeğim yukardaydı ters de dönmemişti halen de yukarda geziyor.
artık normal doğum diye tutturmuyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
dönmek istemiyorsa dönmesin diyorum artık...
fakat şu an bile o kadar kasılmam var ki...
merak ediyorum ne zaman doğuracağımı
Bugun dr a gittim 38+0 olduk nst de sancı çıkmadı herşey yolunda şükür kızım 3370 gr olmuş nasipse salı günü sezeryana alacak dr muz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyi sevindim iyi olmana hayırlısı olsun hakında inş
bende merakla bekliyorum ne zman gelecek diye kızım evde sürekli gel artık diye dolaşıyorum
maşallah bebişine hayırlı olsun gününde belli olmuş
geldi eşim de beraber eve geldik şidmi dinlenicem biraz.
Sancılarım başlamış çıktı nst de hatta doktor baya düzene girmiş dedi.
çatı muayenesi yapmıştı yine ona benzer sekilde muayene etti beni açılmam yokmuş.
bebeğim yukardaydı ters de dönmemişti halen de yukarda geziyor.
artık normal doğum diye tutturmuyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
dönmek istemiyorsa dönmesin diyorum artık...
fakat şu an bile o kadar kasılmam var ki...
merak ediyorum ne zaman doğuracağımı
Oyy oyy :)
Hayirlisi ne ise o olsun,yeter ki saglik olsun gerisi bos..
Belki sancilarla doner annesiii :) vardir onun bi bildigii
Allah yardimciniz olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?