2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kızlar ben de dün doktora gittim. doktor her sey normal, normal doğum istiyorsan 42. Haftaya kadar beklerîz dedi. Ben bu gidişle hazîran annesi olucam galiba

masallah darisi bize

Canım bahsettiğin nişandır muhtemelen bence dr git ben de şubatta doğum yaptım benimde o şekilde gelmişti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben arayayim doktoru o zaman
Bir avazda kurtul inşallah.allah yardimcin olsun

Senin nisanin daha önce gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.bunun devamı sancılar diye düşünüyorum😉
Evet canim 2 hafta oldu geleli.umarim sanci da baslar.lekelenmem devam ediyor

Masallah bebegine.insanlara karsi beklentiyi yukseltmemek lazim.ben de kardesimden su isstedim.kendin alabilirsin dedi.3 gun a aklima geldikce agladim
hurma yiyormusun birde hergün küveti doldurup ılık suyun içine oturmayı denedinmi canım
masu
Bu kuvette oturmayi denediniz mi.suyumuz gelirse diye korkututo beni

Herkese selam :) kızım bugün 13 günlük oldu daha anca fırsat bulup yazabildim bu süre içinde doğuran bütün annelere geçmiş olsun diyorum Allah bebişlerimiz bize bağışlasın uzun ömürler versin analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

henüz doğum yapmayan ve eli kulağında heyecanla bekleyen annelere ise hayırlı doğumlar diliyorum.

doğum gerçekten insanın hayatında başka hiçbir şeyle kıyaslanamayacak bir deneyimmiş ve hiç korkmayın Allah sabrını veriyo o an bebeğinizden başka bir şey düşünmeyin bir kaç saat sonunda onun kollarınızda olacağını ve bu sürecin sona ereceğini düşünün benim tavsiyem ben öyle yaptım.

canım benim 3 gün kadar önce kasılmalarım başlamıştı tabii anlamıyo insan ilk olunca ben bebek itekliyo heralde bi tarafa toplandı diyodum meğer o hazırlayıcı sancıymış. yani benim aylar önce başlamadı bi hafta içinde oldu bitti her şey.

Hayırlısıyla kolay doğum yaparız inşallah burda ne güzel destek oluyoruz birbirimize hamile olanın halinden ancak hamile olan anlıyo zaten

inşallah kolayca doğururuz doğuranlara okadar özeniyorumki bizde hayırlısıyla kurtulsak,doğru söylüyosun birbirimizin halinden anca biz anlarız

Henüz muhtemel doğumuma 13gun var.. Günüm gelmedi dee gecmedi dee ..
Tamam,, Kızımın son aana kadar bekletmemesini ben de istiyorum ama istemeyle olmuyo bu isler.. Sen şu gün dogurursun deyip dee, o gün gelince arayip aa dogurmadin mi diyenleri sopayla kovalayasim geliyo artık :120: hamileliginn son zamanlarinda telefonları acmayanlari şuanda anliyorum ne yazik kiii..

Nasip olup bi daha hamile oldugumdaa doğum zamanimi 1 ay geç olarak ssöylemek istiyoruumm.. Keşke simdi de haziran sonu deseymisim..

Son düzenleme:
9 ay boyunca maşallah oğluşumun bir eziyeti olmadan mide bulantısı dahi yaşamadan bu güne kadar geldik.. allahım herkeze kolay hamilelik nasip etsin çok güzel bir gebelik geçirdim doğumumda kolay olursa bebeğime 2 3 tane daha kardeş yaparım çünkü ben tek çocuğum kardeşsiz büyümenin ne demek olduğunu biliyorum... 16 mayıs evlilik yıldönümümüz eşimle evleneli 1 sene olucaz :) bugün kontrolümüz vardı doktor 18inde sabah aç karnına gel bebeğini alalım dedi. bazı aksiliklerden dolayı genel aneztesi olmam lazım 3 gün uyku tutmaz artık çok heycanlıyım bi o kadar da korkuyorum kızlar dua edelim birbirimiz için sağsağlim bebeklerimizi kucağımıza alalım

20 ağustos son adet tarihim :) ikimizin aynı gün galiba bizimde son 13 gün yalnız ben 18inde doğum yapıcam canım inşallah senin bebişinde seni çok bekletmez hemen sancın gelirde doğum yaparsın

Kızlar merhaba,

doktor dan geliyorum nst ye girdim. Benim sancılar irili ufaklı başlamış, her an gelebilir, pazartesi gününe kadar gelmez ise pazartesi sabah yatış yapıyorum:18: suni sancı vercekler:18:

amin canım inş

Saol canim ben normal doğumdan korktuğum için epidural sezeryan istedim umarım doğru bi karar vermişimdir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlısı bende sunu sancı isyemiyorumondan sancım gelsin istiyorum yoksa dayanamahyıp bende sezeryana girerim direk

Kızlar merhaba,

doktor dan geliyorum nst ye girdim. Benim sancılar irili ufaklı başlamış, her an gelebilir, pazartesi gününe kadar gelmez ise pazartesi sabah yatış yapıyorum:18: suni sancı vercekler:18:

ay inş o günden önce kendi sancılarınla doğumun daşlarda çok suni sancı almak zorunda kalmazsın hepimizin sonu aynı görünüyo

Bizde bekleyenlerdenizz 40 haftamızın dolmasına 9-10 gün bişi kaldı inşallah Bugün aklıma takıldı kızlar bebiş karnımı sağdan sola doğru geriyor yanlamasına yani, aşağı doğru değil neden acaba doğum kanalına girmediğinden midir ?? Bu konuda tecrübesi olan birileri vardır inşallahh

benimde karnım şekilden şekile giriyo bazen öyle hareketler yapıyoki resmen bebğin şeklini alıyo karnım ağzım açık seyrediyorum özellikle bugün fenaydı galiba daha kanala girmediler ama bugün mesaneme çok baskı hissetim hem hareket var hem baskı bende anlamadım neler oluyo orda

Dün bende korktum o şekil değiştirirken kasılmalardan birde üstüne belim de 2 ye ayrılıyor gibiydi acaba mi dedim ama dinlenince geçti. Salı doktor kanala girmemiş ama açılma başlamış demişti. Bende anlamadım yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1,,kizlar kizimin gozleri sari sari siwili kuruo olur dedi dr. goz masaji tarif etti birde damla werdi....icinde qcildiktan sonra 15 gun kullanilir dio....peki ben kac gun kullaniyim sikayetimiz bitmedi cunku ..1 haftadan fazla kullanmak dogrumu 10. gun bugun kullaniorum....

2...kizlar ya artik gizlimiz saklimiz kalmadi rahatca sorucam ;;))) ;)) simdi biz kanamamiz bitti diyelim 25 gunluguz iliskiye girebilioz mu illada 40 i beklenio mu .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…