Hımm o zaman bekle canım benim ki bir türlü başlamıyo zamanını geçirecek gibi Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
hurma yiyormusun birde hergün küveti doldurup ılık suyun içine oturmayı denedinmi canım
masallah darisi bizesaat 9:10 da normal dogurdum kızlar sancılar evde geldi bekledim baya gittigimde 5 cm di kendi sancımla bekledim biraz dayandım son 1 saat zordu sadece suni sancı ile hızlandı acılmam güzeldi tavsiye ederim normal dogumu kızım 3 kg dogdu şükür iyiyiz sizi seviyorum cok dua ettim size
Ben arayayim doktoru o zamanCanım bahsettiğin nişandır muhtemelen bence dr git ben de şubatta doğum yaptım benimde o şekilde gelmişti
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canim 2 hafta oldu geleli.umarim sanci da baslar.lekelenmem devam ediyorBir avazda kurtul inşallah.allah yardimcin olsun
Senin nisanin daha önce gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.bunun devamı sancılar diye düşünüyorum😉
Kızlar bugün tam bir hafta oldu kuzum a geçen hafta bu saatler suni sancı larimi cekiyordumama kızım i kucağıma alınca hersey bitti maşallah:) Ablam bikaç fotoğraf çekmiş sancı çekerken halim harapmis resmen bir de doğumdan sonra tekerlekli sandalyeyle gelirken cekmis gülüyorum fotoğrafta..Bugün kizimin göbeği düştü mutlu olduk hepberaber..çok tatlı yaa uykularim bölük börçük ama kucağıma alıp onu kokluyor um ya herseye değer. .
Eşim de 2 gundur sinirlerimi zorluyor lohusa psikolojisinden anladığı yok..beni geriyor sonra nie sinirleniyorsun dio..2 dir kızımı emzirirken aglattı beni piszaten anneler günü için hediye bile almadı odun bu adamlar neden Bu kadar duyarsız ki..arkadaşlarım soruyor ne hediye aldı esin die her seferinde cvp vermeye utanıyorum benim hediyem kizim diorum ama cok bozuldum acikcasi..basının etini yiyorum tabii ama ne fayda gitti bitti anneler gunu
Bunu hiç unutmicam hayatının hatasını yapti:) :)
masuhurma yiyormusun birde hergün küveti doldurup ılık suyun içine oturmayı denedinmi canım
Hurma yiyorum aklıma geldikçe ılık suyun içlne oturmayı hiç denemedim bir de onu deneyeyim canım zira suni sancıdan çok tırsıyorum:18:
suni sancıdan bende korkuyorum bende bi ongündaha doğurmazsam başlıycam açma çalışmalarına
arkadaşlar merhaba doğuma 6 gün kalmasına rağmen bende hiçbir doğum belirtisi yok siz normal doğm yapanlar belirtileriniz bir hafta ön
cesinden başlamışmydı ne sancı var ne başka bi belirti etraftakiler bir ay kala gün ay sancısı diye söylenen sancıları yaşadıklarını söylüyolar bana şaşırıyolar en son bir hafta önce nstye girdim en yüksek 40lardaydı sancı normal diyip yollladılar eve
Hayırlısıyla kolay doğum yaparız inşallah burda ne güzel destek oluyoruz birbirimize hamile olanın halinden ancak hamile olan anlıyo zaten
Henüz muhtemel doğumuma 13gun var.. Günüm gelmedi dee gecmedi dee ..
Tamam,, Kızımın son aana kadar bekletmemesini ben de istiyorum ama istemeyle olmuyo bu isler.. Sen şu gün dogurursun deyip dee, o gün gelince arayip aa dogurmadin mi diyenleri sopayla kovalayasim geliyo artık :120: hamileliginn son zamanlarinda telefonları acmayanlari şuanda anliyorum ne yazik kiii..
Nasip olup bi daha hamile oldugumdaa doğum zamanimi 1 ay geç olarak ssöylemek istiyoruumm.. Keşke simdi de haziran sonu deseymisim..
çok teşekkürler canım aynen de öyle insan ufacık bir hareketi bile acaba geliyor mu diye değerlendiriyor. eşim geldi tabi ama bazen ben de ona diyorum sen mi patronsun yoksa yanında çalışanlardan biri misin bilmiyorum diye. kamera iyiymiş aslında :) ordan izlerler bizi.
ay şaka bir yana sağlıkla kucagımıza alalım artık şu minnoşları...
Saol canim ben normal doğumdan korktuğum için epidural sezeryan istedim umarım doğru bi karar vermişimdir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar merhaba,
doktor dan geliyorum nst ye girdim. Benim sancılar irili ufaklı başlamış, her an gelebilir, pazartesi gününe kadar gelmez ise pazartesi sabah yatış yapıyorum:18: suni sancı vercekler:18:
Bizde bekleyenlerdenizz 40 haftamızın dolmasına 9-10 gün bişi kaldı inşallahBugün aklıma takıldı kızlar bebiş karnımı sağdan sola doğru geriyor yanlamasına yani, aşağı doğru değil neden acaba doğum kanalına girmediğinden midir ?? Bu konuda tecrübesi olan birileri vardır inşallahh
benimde karnım şekilden şekile giriyo bazen öyle hareketler yapıyoki resmen bebğin şeklini alıyo karnım ağzım açık seyrediyorum özellikle bugün fenaydı galiba daha kanala girmediler ama bugün mesaneme çok baskı hissetim hem hareket var hem baskı bende anlamadım neler oluyo orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?