2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

sagimdan soluma iter esime simdi bacagi cikcak ordan tut derdim hic merak etme hala oyle hareketli ustunde battaniye tutmuo zillim....

Kizlar msjlarinizi bile okuyamadim 13 saat suni sancidan sonra rahmin 2cmden yukari acilmadi ve sezeryana girdim bebegimde bende iyiyiz cok sukur beninle alakasi olmayan mavi gozlu beyaz tenli bir kizce dogurdum sonra detayli anlatirim sizi seviyotrum kendinize iyi bakin

selam kızlar, dualarınız güzel temennileriniz için çok saolun.
yeni yeni zaman bulup girebiliyorum.
biz 17 günlük olduk. Çok şükür hepimiz iyiyiz. 10 günlük küvezden macerasından sonra anca kendime gelebildim.
bugün kontrole gittik oğlum 2600 doğmuştu 2900 olmuş. Çok şükür rabbim dualarımı kabul etti herşey yolunda.

Sana benziyodur o benziyodur dikkatli bak
Allah hayirli evlat olmasini nasip etsin insaallah gozun aydin cok sevindim darisi bizlere artiiiikkkkk

evet canım ya aşağıya doğru baskı yapıyo arada bebek hareketleri acıtıyo diyorum ama başka belrti yok bakalım nolcak hayırlısıyla doğsa

hayırlı olsun. çeyrek altın takiyorum burcu sana :) maşallah

ayy sende soğurmuşsun. bnm bugün günüm doldu ama yok yani ortada. yarın dr.a gidicem... doğumu başlatın dicem. kabul ederse yarın suni sancıyla doğumu yapmak istiyorum

sık sık senin için giriyordum. 2 doğumu da yaşamışşsın. maşallah bebişine
inci senin nişanın gelmişti yanlış hatırlamıyosam suyun gelse anlarsın bence, sende dene istersen

denedim bugün canım inşallah açılmıştır biraz daha

12 mayıs da 38+4 de spinal sezeryan la bebeğim dünyaya geldi.. hızlı soluk alıp verme sorunumuz olduğundan 4 gündür küvezde bgn beslamaya başlamışlar daha emziremedim bizim için dua edn teyzeeri oğlum bir an önce iiiyileşip çıkar inş.

Küveti ılık su doldurup içine oturmayı denicez rahim açılsında doğum başlasın diye sende dene inşallah işe yarar

bu evimde küvet yok sıcak suyla duş alıp duruyorum. bide özel bölgeye zeytinyağı. hurmada yiyorum.

yarın gidicem dr.a eğer açılma varsa yada bebekte bi sorun olursa suni verecekler. eğer yoksa pazartesi suni veririrzz dedi. kendi sancım gelsin ya. bikaç kişi kaldık daha doğuramadık

Canim sizin için okudum tez zamandsa iyilesirsiniz ınş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi bakalım hayırlısı Eminecim haber et bize yarın. .insan sabirsizlaniyor çok iyi anlıyorum seni:)

O kadar alıntı püf olmuş çok sinirlendim yav.😠çok şükür boya işi halloldu.yarın lambiriler silinecek ertesi gün ilaçlama bir sonraki gün ilaç sonrası temizlik temizlik.halıları bugün verdim haftaya perşembe ya da cuma gelecek ki o zaman günüm doluyor ama çok da mühim değil çıplak ama temiz bir eve doğabilecek kızım.4 gün daha #direnelifasya 😊

Küvet yoksa legenin içine sicak su doldurup oturun demişti daha önceden buradaki arkadaşlar. ben henuz sicak su olayina baslamadim ama sen dene bakalim canim
Doguramayan yaklasik 30kisiydik dün. Ööyyle az falan degiliz yaani hor görüp iteleme bizi bakiyiiimm
Kızıııımmmm yavruuum evladıııımmm. İlla 9ay 10 günü doldurmana Geek yok anacim. Hadi 2gun daha bekleee sonra çık gel gayri yuvana sağ salimmm :128:

Gozunaydiiinn :)
Allah saglikli bi ömür nasip etsin insallah..

Masallah minisee :)
Hep iyi haberleriniz olsun insallah..

Allah yardimciniz olsun canim..
En kisa surede gecin insallah evinizee sagliklaa..

Saat 1 e on kala duzenli kasilmalarim oldu hatta kasilmalarim dayanilmayacak kadar agriliydi dogum sancisi mi bilemedim. Ishaldim ishalim gecmedi. Sizmisim yattigim yerde yine uyandim ve ishalum daha kötü bir halde kasiklarim belim agriyor kasilmam yok ama hastahaneye gidip gitmemede kararsız kaldik sabaha kadar dayanabilirsen dayan diyor esim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…