Bizde bekleyenlerdenizz 40 haftamızın dolmasına 9-10 gün bişi kaldı inşallahBugün aklıma takıldı kızlar bebiş karnımı sağdan sola doğru geriyor yanlamasına yani, aşağı doğru değil neden acaba doğum kanalına girmediğinden midir ?? Bu konuda tecrübesi olan birileri vardır inşallahh
Kizlar msjlarinizi bile okuyamadim 13 saat suni sancidan sonra rahmin 2cmden yukari acilmadi ve sezeryana girdim bebegimde bende iyiyiz cok sukur beninle alakasi olmayan mavi gozlu beyaz tenli bir kizce dogurdum sonra detayli anlatirim sizi seviyotrum kendinize iyi bakin
canım benim 3 gün kadar önce kasılmalarım başlamıştı tabii anlamıyo insan ilk olunca ben bebek itekliyo heralde bi tarafa toplandı diyodum meğer o hazırlayıcı sancıymış. yani benim aylar önce başlamadı bi hafta içinde oldu bitti her şey.
Kizlar msjlarinizi bile okuyamadim 13 saat suni sancidan sonra rahmin 2cmden yukari acilmadi ve sezeryana girdim bebegimde bende iyiyiz cok sukur beninle alakasi olmayan mavi gozlu beyaz tenli bir kizce dogurdum sonra detayli anlatirim sizi seviyotrum kendinize iyi bakin
sık sık senin için giriyordum. 2 doğumu da yaşamışşsın. maşallah bebişineKizlar msjlarinizi bile okuyamadim 13 saat suni sancidan sonra rahmin 2cmden yukari acilmadi ve sezeryana girdim bebegimde bende iyiyiz cok sukur beninle alakasi olmayan mavi gozlu beyaz tenli bir kizce dogurdum sonra detayli anlatirim sizi seviyotrum kendinize iyi bakin
inci senin nişanın gelmişti yanlış hatırlamıyosam suyun gelse anlarsın bence, sende dene istersen
sık sık senin için giriyordum. 2 doğumu da yaşamışşsın. maşallah bebişine
denedim bugün canım inşallah açılmıştır biraz daha
ne deniyorsunuz banada söyleyin. ben de açılayım
sık sık senin için giriyordum. 2 doğumu da yaşamışşsın. maşallah bebişine
denedim bugün canım inşallah açılmıştır biraz daha
Küveti ılık su doldurup içine oturmayı denicez rahim açılsında doğum başlasın diye sende dene inşallah işe yarar
12 mayıs da 38+4 de spinal sezeryan la bebeğim dünyaya geldi.. hızlı soluk alıp verme sorunumuz olduğundan 4 gündür küvezde bgn beslamaya başlamışlar daha emziremedim bizim için dua edn teyzeeri oğlum bir an önce iiiyileşip çıkar inş.
Hadi bakalım hayırlısı Eminecim haber et bize yarın. .insan sabirsizlaniyor çok iyi anlıyorum seni:)bu evimde küvet yoksıcak suyla duş alıp duruyorum. bide özel bölgeye zeytinyağı. hurmada yiyorum.
yarın gidicem dr.a eğer açılma varsa yada bebekte bi sorun olursa suni verecekler. eğer yoksa pazartesi suni veririrzz dedi. kendi sancım gelsin ya. bikaç kişi kaldık daha doğuramadık
bu evimde küvet yoksıcak suyla duş alıp duruyorum. bide özel bölgeye zeytinyağı. hurmada yiyorum.
yarın gidicem dr.a eğer açılma varsa yada bebekte bi sorun olursa suni verecekler. eğer yoksa pazartesi suni veririrzz dedi. kendi sancım gelsin ya. bikaç kişi kaldık daha doğuramadık
selam kızlar, dualarınız güzel temennileriniz için çok saolun.
yeni yeni zaman bulup girebiliyorum.
biz 17 günlük olduk. Çok şükür hepimiz iyiyiz. 10 günlük küvezden macerasından sonra anca kendime gelebildim.
bugün kontrole gittik oğlum 2600 doğmuştu 2900 olmuş. Çok şükür rabbim dualarımı kabul etti herşey yolunda.
12 mayıs da 38+4 de spinal sezeryan la bebeğim dünyaya geldi.. hızlı soluk alıp verme sorunumuz olduğundan 4 gündür küvezde bgn beslamaya başlamışlar daha emziremedim bizim için dua edn teyzeeri oğlum bir an önce iiiyileşip çıkar inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?