bende adet ağrısı gibi uyandım ve kanamam var ne zman dr gitmeliyim ağrı hafif hafif
Aslinda bence ikimizin de hemen hastahaneye gitmesi gerek ama iste ben doktorumdan habersiz yanlis bir müdahalede bulunurlar mi diye korkuyorum.
Kalk yurumeye calis bakalim agrin gececek mi kanaman çok mu yoksa lekelenme gibi azcik mi gelmis
12 mayıs da 38+4 de spinal sezeryan la bebeğim dünyaya geldi.. hızlı soluk alıp verme sorunumuz olduğundan 4 gündür küvezde bgn beslamaya başlamışlar daha emziremedim bizim için dua edn teyzeeri oğlum bir an önce iiiyileşip çıkar inş.
O kadar alıntı püf olmuş çok sinirlendim yav.😠çok şükür boya işi halloldu.yarın lambiriler silinecek ertesi gün ilaçlama bir sonraki gün ilaç sonrası temizlik temizlik.halıları bugün verdim haftaya perşembe ya da cuma gelecek ki o zaman günüm doluyor ama çok da mühim değil çıplak ama temiz bir eve doğabilecek kızım.4 gün daha #direnelifasya 😊
Aslinda bence ikimizin de hemen hastahaneye gitmesi gerek ama iste ben doktorumdan habersiz yanlis bir müdahalede bulunurlar mi diye korkuyorum.
Kalk yurumeye calis bakalim agrin gececek mi kanaman çok mu yoksa lekelenme gibi azcik mi gelmis
Doktoruna haber vermıyorlar mı, sen doktorumdan habersız bır ıslem yapılmasını ıstemıyorum de. Zaten mesai saatıne ne kaldı, gidin istersenız?
hafif sancı eşliğinde aşırı değil ama edet kanaması gibi geldi bende sabah olsun istiyorum hemde sancıyı evde çekmek acaba yanlışmı düşünüyorum sancı vurup gidiyo aşırı değil
bende adet ağrısı gibi uyandım ve kanamam var ne zman dr gitmeliyim ağrı hafif hafif
Cnm bnm nişanda bu saatlrrde gelmişti 9 da dr baktığında 2cm dedi. Normal doğum düşünüosan geç gtsendn de olur ağrıyı evde çekmişş olursun
korkyorum sorun olmaz dimi beklemem bende sancımın şiddetlenmesini bekliyorum çok az var çünki açıklma yoksa büşuna orda olmak istemiyorum daha çok geriliyorum hastanede çünkü
bu evimde küvet yoksıcak suyla duş alıp duruyorum. bide özel bölgeye zeytinyağı. hurmada yiyorum.
yarın gidicem dr.a eğer açılma varsa yada bebekte bi sorun olursa suni verecekler. eğer yoksa pazartesi suni veririrzz dedi. kendi sancım gelsin ya. bikaç kişi kaldık daha doğuramadık
Canim ben hafif sancilarimla evde 1gun gecirdim hic bir belirtim yokken cok hafif girmisti birden girip cikiodu ama kan ertesi gun gelmisti.ertesi gun telrar ediyordu aksama dogru gitti 3cm dedi 3gunun oglen vaktine kadar ayniydi son 3 saatte bitden siddetlendi ve pasami kucagima aldim oda son 3saatte 5-6cm aciklik olunca suyumu patlattilar ondan sonra agrim cogaldi ins.gitmissindir korkulcak bisi olmaz ins.ilk dogumlar saatler surermis benim 2 bucuk gun surdu sancim.7mayis basladi 9mayis oglen dogdu.Dogum sancisinada benzemiyodu.Ins.aciklayici olmustur.
Hayırlı sabahlar hayırlı cumaaalarr herrrrkesee..
Doğum sancısına benzemiyordu derken nasıl bi sancıydı canım? Benim birkaç gündür adet sancısı gibi olan sancılarım geceleri ve sabah uyandıgmda adet olmus gibi agrımaya basladi.
Sanırım bunlar doğum sancısı değil. Yalanci sancı mıı yada hazirlik sancilari mi?? Herkeste oluyo mu ? Ne ki bu? :44:
Sanirim dayanamayip gidecem zaten kasilmalarim gecmisti yeniden basladi
Gecmis sayfalara baktim simdi de, bazi arkadaslar sirf suni sanci almamak icin sezeryan olurum diyorlar. Ben hicbir aciklik ve incelme olmadan suni sanciyla 12 saatin sonunda melegimi kucagima aldim ve kesinlikle normal dogumu tavsiye ederim tabiki epiduralli. Ben epidural aldim 3 doz o gercekten mucizevi bisey belkide onun etkisiyle bole mutlu bi dogum yasadim. Dun bebegi kontrole goturduk benimle ayni gun dogum yapan sezeyanli bi bayan vardi oturdugu yerden zor kalkiyordu ben cok rahat hareket edebiliyordum ona gore. O an iyiki normal dogum yaptm diye bi kez daha sevindm. Tabi guzel bir dogum yasamamda hastanenin de buyuk etkisi var ankara koru balgat hastanesi doktorum ozge hoca ve ebem fatma hanim muthis motive ettiler ve sabir gosterdiler sagolsunlar
Duzensiz,bi sekilde belim sirtim ve kasiklarim ageiyordu.Bazi zamanlar.duzenliydi ama hemen gitmedim. Ben gece uyuyamadim dus aldim rahatladim etesi gun devam edince aksama dogru goturdu esim Not alip gonderirseniz yardimci olabilirim ins.Ben ogun hep oyle yaptim buradakilerde bilinclensindie buraya gonderdim sayfama girip sanci duzenlerimi gorebilirsin ins.
Kızlar herkes sancılanmis ya.dün gece ben de fenalardaydim.hatta ağrı rüyamda girmiş doğurdu günü gördüm.tabi dogurmadim demekki yalancı imiş.koltukta yatıyo olmanın da verdiği rahatsızlık eklendi sanırım.kocacik ise gitti cam açık aldım battaniye yatak odasına geldim valla olur da dogurursun biraz olsun dinlenmiş olmak istiyorum.
Gecmis sayfalara baktim simdi de, bazi arkadaslar sirf suni sanci almamak icin sezeryan olurum diyorlar. Ben hicbir aciklik ve incelme olmadan suni sanciyla 12 saatin sonunda melegimi kucagima aldim ve kesinlikle normal dogumu tavsiye ederim tabiki epiduralli. Ben epidural aldim 3 doz o gercekten mucizevi bisey belkide onun etkisiyle bole mutlu bi dogum yasadim. Dun bebegi kontrole goturduk benimle ayni gun dogum yapan sezeyanli bi bayan vardi oturdugu yerden zor kalkiyordu ben cok rahat hareket edebiliyordum ona gore. O an iyiki normal dogum yaptm diye bi kez daha sevindm. Tabi guzel bir dogum yasamamda hastanenin de buyuk etkisi var ankara koru balgat hastanesi doktorum ozge hoca ve ebem fatma hanim muthis motive ettiler ve sabir gosterdiler sagolsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?