2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bende adet ağrısı gibi uyandım ve kanamam var ne zman dr gitmeliyim ağrı hafif hafif

Aslinda bence ikimizin de hemen hastahaneye gitmesi gerek ama iste ben doktorumdan habersiz yanlis bir müdahalede bulunurlar mi diye korkuyorum.
Kalk yurumeye calis bakalim agrin gececek mi kanaman çok mu yoksa lekelenme gibi azcik mi gelmis

Aslinda bence ikimizin de hemen hastahaneye gitmesi gerek ama iste ben doktorumdan habersiz yanlis bir müdahalede bulunurlar mi diye korkuyorum.
Kalk yurumeye calis bakalim agrin gececek mi kanaman çok mu yoksa lekelenme gibi azcik mi gelmis

hafif sancı eşliğinde aşırı değil ama edet kanaması gibi geldi bende sabah olsun istiyorum hemde sancıyı evde çekmek acaba yanlışmı düşünüyorum sancı vurup gidiyo aşırı değil

Doktoruna haber vermıyorlar mı, sen doktorumdan habersız bır ıslem yapılmasını ıstemıyorum de. Zaten mesai saatıne ne kaldı, gidin istersenız?

hafif sancı eşliğinde aşırı değil ama edet kanaması gibi geldi bende sabah olsun istiyorum hemde sancıyı evde çekmek acaba yanlışmı düşünüyorum sancı vurup gidiyo aşırı değil

Sadece sanci olsa bekle dicem ama kanaman olmus bir git hastahaneye bence baksinlar acilman var mi yok mu.
benim acilmamin olmasi hicbir anlam ifade etmicek belli bir sure bekler sonra sezeryan yapar sanirim donmedi çünkü basi hala yukarda demişti dun....

Cnm bnm nişanda bu saatlrrde gelmişti 9 da dr baktığında 2cm dedi. Normal doğum düşünüosan geç gtsendn de olur ağrıyı evde çekmişş olursun

korkyorum sorun olmaz dimi beklemem bende sancımın şiddetlenmesini bekliyorum çok az var çünki açıklma yoksa büşuna orda olmak istemiyorum daha çok geriliyorum hastanede çünkü

Dun gittigim rutin kontrolde kasintilarim yuzunden yapilan tahlillerde karaciger degerlerim yuksek cikti ve bu sabah doguma aliniorum.ilk bebegimdede ayni sikinti olmustu ve bu rahatsizlik bebegin kaka yapmasini tetikledigi icin anneninde bebeginde hatayini tehlikeye atabilir.benim ilk bebegimde erken mudahale olmasina ragmen oglum 5 gun yogunbakimda kaldi cunku kakasini yemisti.insallah bu bebegimde ayni sorunlari yasamam.dualarinizi eksik etmeyin lutfen Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun....

korkyorum sorun olmaz dimi beklemem bende sancımın şiddetlenmesini bekliyorum çok az var çünki açıklma yoksa büşuna orda olmak istemiyorum daha çok geriliyorum hastanede çünkü

Canim ben hafif sancilarimla evde 1gun gecirdim hic bir belirtim yokken cok hafif girmisti birden girip cikiodu ama kan ertesi gun gelmisti.ertesi gun telrar ediyordu aksama dogru gitti 3cm dedi 3gunun oglen vaktine kadar ayniydi son 3 saatte bitden siddetlendi ve pasami kucagima aldim oda son 3saatte 5-6cm aciklik olunca suyumu patlattilar ondan sonra agrim cogaldi ins.gitmissindir korkulcak bisi olmaz ins.ilk dogumlar saatler surermis benim 2 bucuk gun surdu sancim.7mayis basladi 9mayis oglen dogdu.Dogum sancisinada benzemiyodu.Ins.aciklayici olmustur.

Leğen gibi bişey de mi bulamazsın canım yine herşey olacağına varır da bir ümit işte bizde deniyoruz .inşallah suni sancı vermeden kendi doğal sancılarımıZ gelir benimde 1 hafta kaldı 40 ın dolmasına

Hayırlı sabahlar hayırlı cumaaalarr herrrrkesee..
Doğum sancısına benzemiyordu derken nasıl bi sancıydı canım? Benim birkaç gündür adet sancısı gibi olan sancılarım geceleri ve sabah uyandıgmda adet olmus gibi agrımaya basladi.
Sanırım bunlar doğum sancısı değil. Yalanci sancı mıı yada hazirlik sancilari mi?? Herkeste oluyo mu ? Ne ki bu? :44:

Duzensiz,bi sekilde belim sirtim ve kasiklarim ageiyordu.Bazi zamanlar.duzenliydi ama hemen gitmedim. Ben gece uyuyamadim dus aldim rahatladim etesi gun devam edince aksama dogru goturdu esim Not alip gonderirseniz yardimci olabilirim ins.Ben ogun hep oyle yaptim buradakilerde bilinclensindie buraya gonderdim sayfama girip sanci duzenlerimi gorebilirsin ins.

Sanirim dayanamayip gidecem zaten kasilmalarim gecmisti yeniden basladi

Ayyy canmmmm bdt miz.aynii naaptin dogum yaptinmii..ayy cok heyecanlandimm bnmde bebeisim gelse keske hayirlisiyla bnmde dun biara sol belimden kasigima vuran bi agri oldu ama bilemedim yalanci sancimiydi..cunku tek tarafliydi..yarin cati muayernsi var korkuyorum bende poffff

Gecmis sayfalara baktim simdi de, bazi arkadaslar sirf suni sanci almamak icin sezeryan olurum diyorlar. Ben hicbir aciklik ve incelme olmadan suni sanciyla 12 saatin sonunda melegimi kucagima aldim ve kesinlikle normal dogumu tavsiye ederim tabiki epiduralli. Ben epidural aldim 3 doz o gercekten mucizevi bisey belkide onun etkisiyle bole mutlu bi dogum yasadim. Dun bebegi kontrole goturduk benimle ayni gun dogum yapan sezeyanli bi bayan vardi oturdugu yerden zor kalkiyordu ben cok rahat hareket edebiliyordum ona gore. O an iyiki normal dogum yaptm diye bi kez daha sevindm. Tabi guzel bir dogum yasamamda hastanenin de buyuk etkisi var ankara koru balgat hastanesi doktorum ozge hoca ve ebem fatma hanim muthis motive ettiler ve sabir gosterdiler sagolsunlar

Kızlar herkes sancılanmis ya.dün gece ben de fenalardaydim.hatta ağrı rüyamda girmiş doğurdu günü gördüm.tabi dogurmadim demekki yalancı imiş.koltukta yatıyo olmanın da verdiği rahatsızlık eklendi sanırım.kocacik ise gitti cam açık aldım battaniye yatak odasına geldim valla olur da dogurursun biraz olsun dinlenmiş olmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Suni sancıdan çok kötü bahsediliyor korkmamızın sebebi de o aslında. Benim doktorum epidurala sıcak bakmıyo doğumun çok uzar ıkınamazsın vakum kullanmak zorunda kalırız bu da normal değil diyor. Siz yaşadınız mı böyle bir sorun

Evet hatirliyorum sancı dakikalarını gönderdiğinizi bburaya. Ama benimki iste normal sanci değil. Mesela Yarim saat adet sancısı gibi oluyo sonra geciyo. Yada daha kisa/uzun.. Yaklasik bir haftadir oluyo ama bir ikigundur hafif artti sanki şiddeti.. Yani şuanda sadece arada olup gecen karın ağrısı seklinde agrim var.. Bu agrilari doğum sancisiyla bagdastiramiyorum. Doğumun yaklastiginin göstergesi mi sadece :44:

Aynı dün bizdeki muhabbet te aynıydı bensancı çekiyorum yatın olaun uykum var deyip yattı ne kadar rahat bu erkekler ya

Yaklasiminiz guzel arkadaslar icin ama sezeryan olacaklarda var korkutmayin derim :)
birini yuceltirken digerini yermek gerrkmez aslinda
Bende cok normal istiyordum ama sezeryan olmak zorunda kaldim..
2 gece kaldik evimize geldik hemende ayaklandim..
Sadece saglik onemli..
Acilar tamamen kisisel,yapisal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…