Esim bana anneler gununde kolye almis sonrasinda rahatsizlandi. Cok zor bi donem geciriyoruz hep beraber. Keske hediye almasaydida sagligi yerinde olsaydi. Boyle hediyeydi bilmem neydi kafaya takmayin benceKızlar bugün tam bir hafta oldu kuzum a geçen hafta bu saatler suni sancı larimi cekiyordumama kızım i kucağıma alınca hersey bitti maşallah:) Ablam bikaç fotoğraf çekmiş sancı çekerken halim harapmis resmen bir de doğumdan sonra tekerlekli sandalyeyle gelirken cekmis gülüyorum fotoğrafta..Bugün kizimin göbeği düştü mutlu olduk hepberaber..çok tatlı yaa uykularim bölük börçük ama kucağıma alıp onu kokluyor um ya herseye değer. .
Eşim de 2 gundur sinirlerimi zorluyor lohusa psikolojisinden anladığı yok..beni geriyor sonra nie sinirleniyorsun dio..2 dir kızımı emzirirken aglattı beni piszaten anneler günü için hediye bile almadı odun bu adamlar neden Bu kadar duyarsız ki..arkadaşlarım soruyor ne hediye aldı esin die her seferinde cvp vermeye utanıyorum benim hediyem kizim diorum ama cok bozuldum acikcasi..basının etini yiyorum tabii ama ne fayda gitti bitti anneler gunu
Bunu hiç unutmicam hayatının hatasını yapti:) :)
Aynı dün bizdeki muhabbet te aynıydı bensancı çekiyorum yatın olaun uykum var deyip yattı ne kadar rahat bu erkekler ya
Aynen oyleler esim bana karsi birazdaha paniktir heran bisi olucak die korkar bana evlendigimiz gibi hamile kaldom ilk 5 ayda ciddi kanamalar oldu ve hastanelerde sabahladik yatis yaptilar yani cok zor bi hamilelik.gecirdik bebisimle.O gecede uyandirmak istemedim esimi eger soyleseudim gotururdude ben umursamayinca oda umursamadi.Boyle iste simdi kuzucum yanimda o zorlu sirec bitti hamdolsun resmen burda dolastim o gece can sıkıntısından iide oldu ama.
Slm kizlar
gece sancim oldu 5,6 kere veya daha fazla oyle uyumusum ki uykuya devam ettim uykumu aldim.sabah itibari ile 12 dk bir 15 sn civari suren belden girip kasigimdan cikan sancim var.5 dk da bir olmasini beklicem.eger sanci buysa agrili degil.bu boslukta cantami hazirladim.namaz kildim.sacimi duzlestirdim.beklemedeyim :)
Dun gittigim rutin kontrolde kasintilarim yuzunden yapilan tahlillerde karaciger degerlerim yuksek cikti ve bu sabah doguma aliniorum.ilk bebegimdede ayni sikinti olmustu ve bu rahatsizlik bebegin kaka yapmasini tetikledigi icin anneninde bebeginde hatayini tehlikeye atabilir.benim ilk bebegimde erken mudahale olmasina ragmen oglum 5 gun yogunbakimda kaldi cunku kakasini yemisti.insallah bu bebegimde ayni sorunlari yasamam.dualarinizi eksik etmeyin lutfen Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun....
Kizlaaaarrr 1 bucukta sezeryana aliyor doktorum dua edin banaaaa
Slm kizlar
gece sancim oldu 5,6 kere veya daha fazla oyle uyumusum ki uykuya devam ettim uykumu aldim.sabah itibari ile 12 dk bir 15 sn civari suren belden girip kasigimdan cikan sancim var.5 dk da bir olmasini beklicem.eger sanci buysa agrili degil.bu boslukta cantami hazirladim.namaz kildim.sacimi duzlestirdim.beklemedeyim :)
sezeryan ile aliyor doktorum insaallah dua edinAyyy canmmmm bdt miz.aynii naaptin dogum yaptinmii..ayy cok heyecanlandimm bnmde bebeisim gelse keske hayirlisiyla bnmde dun biara sol belimden kasigima vuran bi agri oldu ama bilemedim yalanci sancimiydi..cunku tek tarafliydi..yarin cati muayernsi var korkuyorum bende poffff
1,,kizlar kizimin gozleri sari sari siwili kuruo olur dedi dr. goz masaji tarif etti birde damla werdi....icinde qcildiktan sonra 15 gun kullanilir dio....peki ben kac gun kullaniyim sikayetimiz bitmedi cunku ..1 haftadan fazla kullanmak dogrumu 10. gun bugun kullaniorum....
2...kizlar ya artik gizlimiz saklimiz kalmadi rahatca sorucam ;;))) ; )) simdi biz kanamamiz bitti diyelim 25 gunluguz iliskiye girebilioz mu illada 40 i beklenio mu .....
Kizlar msjlarinizi bile okuyamadim 13 saat suni sancidan sonra rahmin 2cmden yukari acilmadi ve sezeryana girdim bebegimde bende iyiyiz cok sukur beninle alakasi olmayan mavi gozlu beyaz tenli bir kizce dogurdum sonra detayli anlatirim sizi seviyotrum kendinize iyi bakin
Hadi bakalım hayırlısı Eminecim haber et bize yarın. .insan sabirsizlaniyor çok iyi anlıyorum seni:)
Küvet yoksa legenin içine sicak su doldurup oturun demişti daha önceden buradaki arkadaşlar. ben henuz sicak su olayina baslamadim ama sen dene bakalim canim
Doguramayan yaklasik 30kisiydik dün. Ööyyle az falan degiliz yaani hor görüp iteleme bizi bakiyiiimm
Kızıııımmmm yavruuum evladıııımmm. İlla 9ay 10 günü doldurmana Geek yok anacim. Hadi 2gun daha bekleee sonra çık gel gayri yuvana sağ salimmm :128:
canım loğusa kadın yani(hayız) bir kadın eşiyle 40 gün birlikte olamaz ... ''loğusanın mezarı 40 gün açıktır'' sözüde oradan gelmektedir hatta ; hadisi şerifler şöyle ...
"... Hayız halinde iken kadınlardan uzaklaşın ve temizleninceye kadar onlara yaklaşmayın..." (Bakara, 2/222).
"Hayızlı kadına, cinsel temasın dışında her şeyi yapabilirsiniz." (Müslim, Hayz, 16; Nesaî, Tahâre, 16).
Leğen gibi bişey de mi bulamazsın canım yine herşey olacağına varır da bir ümit işte bizde deniyoruz .inşallah suni sancı vermeden kendi doğal sancılarımıZ gelir benimde 1 hafta kaldı 40 ın dolmasına
Aynı dün bizdeki muhabbet te aynıydı bensancı çekiyorum yatın olaun uykum var deyip yattı ne kadar rahat bu erkekler ya
Slm kizlar
Allah yardımcınız olsun kızlar habersiz bırakmayın bizi.Kizlaaaarrr 1 bucukta sezeryana aliyor doktorum dua edin banaaaa
neden bana kimse cewap wermedi dun oglende sordum aksam ustude pardon da kale alinmiorum artik sanirim ......
bu arada kizim babasinin kopisi benle alakasi yok ;))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?