2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Esim bana anneler gununde kolye almis sonrasinda rahatsizlandi. Cok zor bi donem geciriyoruz hep beraber. Keske hediye almasaydida sagligi yerinde olsaydi. Boyle hediyeydi bilmem neydi kafaya takmayin bence

Aynı dün bizdeki muhabbet te aynıydı bensancı çekiyorum yatın olaun uykum var deyip yattı ne kadar rahat bu erkekler ya

Aynen oyleler esim bana karsi birazdaha paniktir heran bisi olucak die korkar bana evlendigimiz gibi hamile kaldom ilk 5 ayda ciddi kanamalar oldu ve hastanelerde sabahladik yatis yaptilar yani cok zor bi hamilelik.gecirdik bebisimle.O gecede uyandirmak istemedim esimi eger soyleseudim gotururdude ben umursamayinca oda umursamadi.Boyle iste simdi kuzucum yanimda o zorlu sirec bitti hamdolsun resmen burda dolastim o gece can sıkıntısından iide oldu ama.

Bende spinal sezeryan oldum ve ilk günden itibarende bebeğime kendim baktım üstelik annemde kalmama rağmen sezeryanda o kadar kötü değil anlayacağınız korkutmayın kendinizi...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm kizlar
gece sancim oldu 5,6 kere veya daha fazla oyle uyumusum ki uykuya devam ettim uykumu aldim.sabah itibari ile 12 dk bir 15 sn civari suren belden girip kasigimdan cikan sancim var.5 dk da bir olmasini beklicem.eger sanci buysa agrili degil.bu boslukta cantami hazirladim.namaz kildim.sacimi duzlestirdim.beklemedeyim :)

Benim eşim çok soğukkanlı bende çok panik yaparım tam tersine birbirimizi tamamlıyoruz işte..iyi ki hayatlarımızda varlar Allah sağlık versin onlara. Ne güzel yavrunu kucağına aldın ya önemli olan o gerisi unutulur Allahın izniyle..inşallah hayırlısıyla biz de kucağımıza alırız mis kokulularımızı

Çok sevindim sancılarının geldiğine maşallah ne de soğukkanlısın öyleRabbim tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Sancı anında dualar kabul olurmuş bize de dua et olur mu canım

Allah yardımcın olsun canım inş güzel geçer iyi haberlerle gelirsin

Herkese hayırlı cumalar

Bugün üç haftalık olduk :)

canım inşaAllah doğru alarmdır, bizi habersiz koyma

sezeryan ile aliyor doktorum insaallah dua edin

neden bana kimse cewap wermedi dun oglende sordum aksam ustude pardon da kale alinmiorum artik sanirim ......

bu arada kizim babasinin kopisi benle alakasi yok ;))

Son düzenleme:
canım loğusa kadın yani(hayız) bir kadın eşiyle 40 gün birlikte olamaz ... ''loğusanın mezarı 40 gün açıktır'' sözüde oradan gelmektedir hatta ; hadisi şerifler şöyle ...

"... Hayız halinde iken kadınlardan uzaklaşın ve temizleninceye kadar onlara yaklaşmayın..." (Bakara, 2/222).

"Hayızlı kadına, cinsel temasın dışında her şeyi yapabilirsiniz." (Müslim, Hayz, 16; Nesaî, Tahâre, 16).

canım maşaAllah sende aldın yavrunu kucağına doğum haftan ve kg sini de yazarsan iyi olur, öpüyorum

benimki 19mayısta geliyor :) suni sancıyla doğuracam inşallah. tab ozamana kadar kendiliğinden gelmezse... darısı başınıza :)

himmmm anladim seker ) .;;))))

leğende deneyim hiç aklıma gelmedi :) benim pazar yatışım yapılıyor. pazarteside doğum :) inşallah fazla çekmeden doğuveririm :) sizlerinde kendi sancınız gelir inşallah. bnm artık zor gelmez kendi sancım

Aynı dün bizdeki muhabbet te aynıydı bensancı çekiyorum yatın olaun uykum var deyip yattı ne kadar rahat bu erkekler ya

Dıyor ki sabah gitmeden hadi söyle de bugun doğsun.sabredemiyor artık.

Kizlaaaarrr 1 bucukta sezeryana aliyor doktorum dua edin banaaaa
Allah yardımcınız olsun kızlar habersiz bırakmayın bizi.

neden bana kimse cewap wermedi dun oglende sordum aksam ustude pardon da kale alinmiorum artik sanirim ......

bu arada kizim babasinin kopisi benle alakasi yok ;))

Tatlım ben dün alıntı yaptım hepsi gitti.lohusalık genellikle 40 gün surermis.eğer kanama tamamen biterse-ki ilerleyen zamanlarda rengi açılıp sariya dönüyormuş sanırım-yani gelen şey tamamen bitip abdest almana müsade ederse olabilir diye düşünüyorum.ama doğum sonrası rahim yaklaşık 6 haftada toparlaniyormus bu da 42 güne tekabül ediyor.yani daha sağlıklı bir ilişki için 6 hafta beklenebilir.bu noktada tıbbi açıdan dr a dini açıdan hocaya danissan daha güvenilir cevap alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…