- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
himmmm anladim seker) .;; ))))
Minecim yanlış biliyo olmayasın en uzun süre kırk gün yani daha önce de bitebilir eğer kırk günü aşarsa özür kanı sayılacağından zaten namaz kılar ilişki helal olur
Lohusalık kanı kesilince kadın boy abdesti alır ve ibadetlerini yapmaya başlar. Kocası ile cinsel ilişkiye de ancak yıkandıktan sonra veya kanın kesilmesinin üzerinden en az bir namaz vakti geçtikten sonra başlayabilir.
canım bu durum hadisi şeriflerle açıklanmış, benim düşüncelerim değil ... zaten halk arasında ki inanışlarda bu yönde, tabii ki Rabbimin ne söylediği önemli bu hususta
Slm kizlar
gece sancim oldu 5,6 kere veya daha fazla oyle uyumusum ki uykuya devam ettim uykumu aldim.sabah itibari ile 12 dk bir 15 sn civari suren belden girip kasigimdan cikan sancim var.5 dk da bir olmasini beklicem.eger sanci buysa agrili degil.bu boslukta cantami hazirladim.namaz kildim.sacimi duzlestirdim.beklemedeyim :)
Kizlaaaarrr 1 bucukta sezeryana aliyor doktorum dua edin banaaaa
leğende deneyim hiç aklıma gelmedi :) benim pazar yatışım yapılıyor. pazarteside doğum :) inşallah fazla çekmeden doğuveririm :) sizlerinde kendi sancınız gelir inşallah. bnm artık zor gelmez kendi sancım
canım bu durum hadisi şeriflerle açıklanmış, benim düşüncelerim değil ... zaten halk arasında ki inanışlarda bu yönde, tabii ki Rabbimin ne söylediği önemli bu hususta
Bende ilmihal dersi aldım ordan biliyorum emin olmak için googlede de arama yaptım ordada öyle yazıyo canım
benimde karnım şekilden şekile giriyo bazen öyle hareketler yapıyoki resmen bebğin şeklini alıyo karnım ağzım açık seyrediyorum özellikle bugün fenaydı galiba daha kanala girmediler ama bugün mesaneme çok baskı hissetim hem hareket var hem baskı bende anlamadım neler oluyo orda
Dün bende korktum o şekil değiştirirken kasılmalardan birde üstüne belim de 2 ye ayrılıyor gibiydi acaba mi dedim ama dinlenince geçti. Salı doktor kanala girmemiş ama açılma başlamış demişti. Bende anlamadım yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sagimdan soluma iter esime simdi bacagi cikcak ordan tut derdim hic merak etme hala oyle hareketli ustunde battaniye tutmuo zillim....
Minecim yanlış biliyo olmayasın en uzun süre kırk gün yani daha önce de bitebilir eğer kırk günü aşarsa özür kanı sayılacağından zaten namaz kılar ilişki helal olur
Lohusalık kanı kesilince kadın boy abdesti alır ve ibadetlerini yapmaya başlar. Kocası ile cinsel ilişkiye de ancak yıkandıktan sonra veya kanın kesilmesinin üzerinden en az bir namaz vakti geçtikten sonra başlayabilir.
böyle büyük hususlarda çok bişey söylemek istemem, yanlışta yönlendirmek istemem kimseyi ... lakin büyüklerden de öğrendiğimiz bu , hatta geçenlerde bebek görmesi vardı bi akrabanın,, onun akrabası olan hafız okudu mevlüdü duasını yaptı , orda arada öyle bir konu geçti oda böyle olduğunu söyledi ...
Ewt baya detaylı konular bunlar öyle üstünkörü anlatılacak bişey değil en iyisi islam ilmihali okumak orda detaylı açıklaması yazıyor zaten.
Slm kizlar
gece sancim oldu 5,6 kere veya daha fazla oyle uyumusum ki uykuya devam ettim uykumu aldim.sabah itibari ile 12 dk bir 15 sn civari suren belden girip kasigimdan cikan sancim var.5 dk da bir olmasini beklicem.eger sanci buysa agrili degil.bu boslukta cantami hazirladim.namaz kildim.sacimi duzlestirdim.beklemedeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?