2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
himmmm anladim seker ) .;;))))

Minecim yanlış biliyo olmayasın en uzun süre kırk gün yani daha önce de bitebilir eğer kırk günü aşarsa özür kanı sayılacağından zaten namaz kılar ilişki helal olur

Lohusalık kanı kesilince kadın boy abdesti alır ve ibadetlerini yapmaya başlar. Kocası ile cinsel ilişkiye de ancak yıkandıktan sonra veya kanın kesilmesinin üzerinden en az bir namaz vakti geçtikten sonra başlayabilir.

himmm anladim sanirim...zaten benim kanamamda bitmedi de ben sorum dedim bilmedigim konu oldugu icin merak ettim...cok sagolu cewaplar icin kizlar....

canım bu durum hadisi şeriflerle açıklanmış, benim düşüncelerim değil ... zaten halk arasında ki inanışlarda bu yönde, tabii ki Rabbimin ne söylediği önemli bu hususta

canım bu durum hadisi şeriflerle açıklanmış, benim düşüncelerim değil ... zaten halk arasında ki inanışlarda bu yönde, tabii ki Rabbimin ne söylediği önemli bu hususta

bende tıbbi boyutuna yorum yapıyım
aynı soruyu bende doktoruma sordum çünkü kanamamın uzun sürmiceni tahmin ediyodum kii şimdide bitmek üzere oda bitse bile ilişki önermiyorum rahmin kendini toparlaması dikişlerin tamamen iyileşmesi lazım dedi zaten hiçte o modda değilimm

Oyy masallahh
Saglikla kavusun insallah..
Guzel haberlerinizi bekliyoruz :)

Kizlaaaarrr 1 bucukta sezeryana aliyor doktorum dua edin banaaaa

Ayy kendim geldim bi an gozumun onunee,1 bucukta girmistim 13:40 ta dogdu minisim :)
Rabbim yardimciniz olsun..
Saglikla kavusun,hemencik toparlanip evinize dönüüünn insallah

Bende ilmihal dersi aldım ordan biliyorum emin olmak için googlede de arama yaptım ordada öyle yazıyo canım

böyle büyük hususlarda çok bişey söylemek istemem, yanlışta yönlendirmek istemem kimseyi ... lakin büyüklerden de öğrendiğimiz bu , hatta geçenlerde bebek görmesi vardı bi akrabanın,, onun akrabası olan hafız okudu mevlüdü duasını yaptı , orda arada öyle bir konu geçti oda böyle olduğunu söyledi ...
Bende ilmihal dersi aldım ordan biliyorum emin olmak için googlede de arama yaptım ordada öyle yazıyo canım

sagimdan soluma iter esime simdi bacagi cikcak ordan tut derdim hic merak etme hala oyle hareketli ustunde battaniye tutmuo zillim....

Yalnız değilim demek ki bu konuda.. Yani kanala girmemiş demek oluyor anladığım kadarıyla bu hareketler... Randevuma 4 gün kaldı inşallah dr a da sormak istiyorum unutmazsam bakalım.. Bestekız bu arada tebrik ederim bebişini kucağına almışsın anladığım kadarıyla...

Evet bende böyle biliyorum. Kırk gün üst sınır, daha az da sürebilir daha çoğu özre girer..

Beni doğum sonrası yaşanacakların stresi sardı, doğumu düşüneceğime eve geldiğimdeki curcunayı düşünüyorum kendi ailem başka şehirde, eşimin akrabalarıyla dolu bi çevrede yaşıyoruz biraz kültür farkı da var, sanki uyuyamayacağım dinlenemeyeceğim ev insan dolu olcak gibime geliyorr şimdiden dert ediyorum bunu

Ewt baya detaylı konular bunlar öyle üstünkörü anlatılacak bişey değil en iyisi islam ilmihali okumak orda detaylı açıklaması yazıyor zaten.

kızlar bacımla konuştum şimdi bebek kanala girmiş nihayet, nts dede sancılar ara ara 50 lere 60 lara çıkmış ...
birde pazartesi günü dolduğundan ve pazartesi resmi tatil olduğundan dr acilden giriş yap demiş, suyu falan da normalmiş

kizlar bebegim 10 gunluk benm kucagmdan baska yerde mumkun diil uyumuyo.ana kucagna alistrcam sizce daha erken mi bi zarari olur mu gelisimine??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hadi hayırlısı...

slm kızlar ben 8 mayısa gün almıştım ama bebişim dayanamadı ve 6 mayısta doğdu çok güzel bir duyguymuş. rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin. ben doğumdan inanılmaz korkuyodum ama hiç düşündüğüm ve abarttığım gibi değilmiş. gayet rahat geçti stres yapan varsa gerçekten rahat olun bence :)

Aynen papatya kardesin dedigi gibi. Kirk günü doldurmaya gerek yok. Gusul alip ibadetlerine basladigi gibi ilişki de caiz

Hadiste hayizken, temizleninceye kadar yaklasmayin diyor. Temizlendikten sonra da yaklasamazsiniz demiyor. Lohusa kadının gorebilecegi en fazla kan 40 gundur. 40 günden sonra kan gelse bile ibadetle mukelleftir. Ama diyelim ki benim doğumdan sonra yalniz 10 gun kan geldi ve temizlendim. 10 gunden sonra ibadetle mukellefim. Temiz olduktan sonra iliskide de sakinca yok

QUOTE=feel;35326789]kizlar bebegim 10 gunluk benm kucagmdan baska yerde mumkun diil uyumuyo.ana kucagna alistrcam sizce daha erken mi bi zarari olur mu

Gelişimine zarar vereceğini sanmıyorum ama alışkanllık olacak hep uyumak istiyecek bu da sizin için zor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…