slm lar...artıl çoğul yazıcaz burdan size..
15.05.2014 09:00 da kızımı normal epıduralle kucağıma aldım teyzeleri 2970 gr 49 cm doğduk...bekleyen herkese sabırlar...
38+2 genel anestezi sezaryen kizim 3350 50 cm
Tarih belli olunca haber ver kuzum
ben hala iki çocuklu olmaya alışamadım sanırım.büyük oğluma baktukça sürekli ona haksızlık yapmışım gibi vijdan azabı duyuyorum anne oyun oynayalım dediğinde bebek emiyor yada mızmızlanıyorsa ona gelemem kardeşine bakmak zorundayım diyorum sonra o kadar üzülüyorumki.içimde tarif edemediğim ve beni çok rahatsız eden bir his oluştu.büyük oğluma sarılıp sarılıp ağlıyorum gizli gizli.bebeğimi çok seviyorum elbette ama bu duygular ne zaman geçecek bilmiyorum çok üzülüyorum.lohusa depresyonumda bu şekilde ortaya çıktı sanırım.böyle hissedeceğimi bilseydim tek çocukla devam ederdim hayatıma sanırım.
büyük oğlumun kıskançlıkları çok oldu ilk zaman ama şimdi alışmış gibi görünüyor okulada başladığı için gündüz oyalanıyor akşamları ise babası ve bilgisayarda vakit geçiriyor ben onunla çok oynayamıyorum eskisi gibi maalesef.
sizlerde durum nasıl aynı şeyleri yaşayan anneler olarak bendemi var bir tuhaflık acaba.artık annemler bu konuda yardım almam gerektiğini filan düşünüyorlar çünkü ciddi boyutta neden ikinci çocuğu yaptım düşüncesine kapıldım bu ara.
slm lar...artıl çoğul yazıcaz burdan size..
15.05.2014 09:00 da kızımı normal epıduralle kucağıma aldım teyzeleri 2970 gr 49 cm doğduk...bekleyen herkese sabırlar...
Off bunu yazdigin iyi oldu. Ben henuz dogurmadim ama simdiden kizima haksizlik ediyormusum gibi geliyor. Kucagima alamiyorum, uzerime atlasa kiziyorum uzun sure oyun oynayamiyorum. Dun gece uyandi halasi tuvete goturdu kendimi cok kotu hissettim. Halbuki zaten babasi goturuyordu ama ne bilim. Surekli kardesine hediye almak istiyor. Ben buyudum diyor halbuki daha kucucukDurup durup aglayasim geliyor. Insallah cabuk atlatiriz bu duygulari.
ben hala iki çocuklu olmaya alışamadım sanırım.büyük oğluma baktukça sürekli ona haksızlık yapmışım gibi vijdan azabı duyuyorum anne oyun oynayalım dediğinde bebek emiyor yada mızmızlanıyorsa ona gelemem kardeşine bakmak zorundayım diyorum sonra o kadar üzülüyorumki.içimde tarif edemediğim ve beni çok rahatsız eden bir his oluştu.büyük oğluma sarılıp sarılıp ağlıyorum gizli gizli.bebeğimi çok seviyorum elbette ama bu duygular ne zaman geçecek bilmiyorum çok üzülüyorum.lohusa depresyonumda bu şekilde ortaya çıktı sanırım.böyle hissedeceğimi bilseydim tek çocukla devam ederdim hayatıma sanırım.
büyük oğlumun kıskançlıkları çok oldu ilk zaman ama şimdi alışmış gibi görünüyor okulada başladığı için gündüz oyalanıyor akşamları ise babası ve bilgisayarda vakit geçiriyor ben onunla çok oynayamıyorum eskisi gibi maalesef.
sizlerde durum nasıl aynı şeyleri yaşayan anneler olarak bendemi var bir tuhaflık acaba.artık annemler bu konuda yardım almam gerektiğini filan düşünüyorlar çünkü ciddi boyutta neden ikinci çocuğu yaptım düşüncesine kapıldım bu ara.
Dün kızım normaldekinden daha uzun süreler emdi. Bir türlü oğluma ayırdığım omkısıtlı zamanı bile ayıramadım. Hep anneanne ve yardımcıyla ihtiyaçlarını karşılayıp oynadı. Odama geldiği zaman yine kızımı emziriyordum, oğlum yatağa gel yanıma birzcık öpüp seveyim seni çok özledim dedim. Ben ne kadar ısrar etsem de, anneannemle oynayacağım sonra gelirim diyip gelmek istemedi. Sonra yanıma gelip yalandan bir ker öptürüp yine gitmek istedi veeee ben de tabii iki gözüm iki çeşme bir başladım ağlamaya... Sen beni artık sevmiyor musun, beni özlemedin mi hiç diye... Nasıl ağlıyorum ama.... Gelip gözyaşlarımı siliyor öpüyor, ben susunca yine gitmek istiyor. ( Aslında belli ki oynadıkları keyifli bir oyun yarımda kalmış buyutecek bırsey yok ama lohusalık ve bılıncaltı ıste)
Sonra ayağa kalktım giyindim. Hadi oglum parka gidelim dedim. Oleyy dedi cok sevındı. Kızı anneme verdim, anne yap bir 60 cc mama, bugun ben onu emzırmeye devam edersem hiç baska vaktim olmayacak dedim. Kızım ilk kez mama aldı ama oğlumla ikimize de cok iyi gelen bir-bir bucuk saat gecırdık. Parklarda salıncaklara bındık, cimlerde yuvarlandık, baska cocuklar bulup bahcıvancılık oynadık. Geri dönerken elimi tutup anne ne guzel oldu degıl boyle beraber cıkmamız dedı. Ben ondan daha mutluydum. Arada boyle kacamaklar yapmak gerekli sanırım hem kendımız hem de birinci cocuk için...
Olumsuz duygulara sakın kapılma, sakın ikinciyi yapmasaydım deme. O zaman bu duyguların esamesını bile hissetse Kuzey de aynı duyguları kopyalar kardeşine karşı. Tam tersi ilerise Kuzey hıcbır zaman yalnız kalmayacak asıl onun ıcın bu kardesı yaptıgını dusun. Dıger taraftan sana muhtac, sevgıne ılgıne aylardır hasret bır degıl ıkı cocuk kolay degıl canım. Alabıldıgın yardımı alıp zamanını uyumak, emzırmek ve Kuzey'le sınırlı da olsa zaman gecırmek olarak degerlendirmelisin. Baska seyler yapmıyor olman gerekli; zaman yetmez.
Ikıncılerımız bıraz buyudugunde hersey daha farklı olacak. Daha rahat hareket edebılecegız. Suan fızıksel ıhtyac ve bagımlılıkları cok fazla bıze. Sen zaten ıse erken donuyorsun bıldıgım kadarıyla. Cok yakında ıkısını de ıhmal mı edıyorum dıye dusunmeye baslayacaksın bıle sadece Kuzey'i dusunmeyı bırakıp. Annelık boyle ıste canım.... Bundan boyle kalbımız hep boyle ıkı parça atacak.
Eğer salı gününe kadar gelmezse 41+1 oluyoruz. Suni sancı deneyip olmazsa sezeryanla bebeğimi alıcaz inşallah. Dr bu tarihe zor izin verdi, tek dileğim kendiliğinden gelmesihiç bir belirti yok çok üzgünüm. Normal yapmayı çok istiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah kendi sancılarımız gelir ya insan bekledikçe stres yapıyor yine de hayırlısı olsun hakkımızda
Yalnız değilim demek ki bu konuda.. Yani kanala girmemiş demek oluyor anladığım kadarıyla bu hareketler... Randevuma 4 gün kaldı inşallah dr a da sormak istiyorum unutmazsam bakalım.. Bestekız bu arada tebrik ederim bebişini kucağına almışsın anladığım kadarıyla...
Evet bende böyle biliyorum. Kırk gün üst sınır, daha az da sürebilir daha çoğu özre girer..
Hmm haydi hayırlısı bakalım.sizin minik de boğa olacak demekki.kızlar bacımla konuştum şimdi bebek kanala girmiş nihayet, nts dede sancılar ara ara 50 lere 60 lara çıkmış ...
birde pazartesi günü dolduğundan ve pazartesi resmi tatil olduğundan dr acilden giriş yap demiş, suyu falan da normalmiş
Oy maşallah bu ne hız.slm lar...artıl çoğul yazıcaz burdan size..
Hepberaber guzel haberlerde sıkıntıli haberlerimizide paylastik..En bastan yazdigim zamanlari dusundumde :)
Minigim benimle mi acaba diye beklerken uye olmadan takip ettim olur da bnmle degilse uzulmemek adina..
Sonra bizimle oldugunu ogrenince uye oldum hamilelik takvimi ve paylasim hevesiyle :)
'Bak hergun yazacak burada' demistim esime :)
Iyi ki gelmisim,yazmisim,okumusum,paylasmisim,ogrenmisim :)
Simdi kavustuk,bekleyenlerinden heyecanini paylasiyoruz..
Bos zaman buldugumuzda girip bakiyoruz..
Biliyoruz bizi dinleyen gercekten anlayan birileri var :)
Tesekkur ederim herkese :)
Bi yere gitmiyoruum amaa daha ek gidalarimizi,dis cikarmalarimizi,ilk adimlarimizi paylasacaz insallah :)))
Oylee yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?