2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Hala dogurmayanlar😊

Eylulguzeli 12 mayis normal💓

yawyaw 14 mayis(sezeryan)💓

belinayazra61 14 mayis(sezeryan)💓

Emineveaydin 15 mayıs normal💓

SevdaSoner 15 mayıs normal💓

mneeee 16 mayis(normal)💓

FatmaBetül 18 mayis normal💜

Hanife6n 18 mayis normal💜

ses06 19 mayıs(normal)💜

Sugar234 19 mayis normal💜

hersey_mümkün 20 mayıs (sezeryan)💛

Mestcan 20 mayıs sezeryan💛

Halauniversiteli 20 mayıs sezeryan💛

Emres 20 mayıs sezeryan 💛

Esmasrn 20 mayıs normal💛

esra25 21 mayıs(normal)💛

Tekasur 21 mayıs normal💛

handrake 23 mayis(normal)💛

Hypattia 23 mayis normsl💛

Patatya005 23 mayis normal💛

Şenay60 26 mayis normal💚

Avukat16 27 mayis normal💚

Sec 27 mayıs normal💚

kubra1453 28 mayis(normal)💚

Sefamolsunnn 28 mayıs normal💚

vefalim 29 mayis(normal)💚

Kolik 29 mayis normal💚

Takip ettiğim kadarıyla doğuranlari siliyorum gözümden kaçan varsa uyarin kızlar.

kizim hem gece hem aksam ustu yapisakli kustu dr.na sordum normal dedi cok tatmin olmadim tahmini bilgisi olan warmi

slm lar...artıl çoğul yazıcaz burdan size..
15.05.2014 09:00 da kızımı normal epıduralle kucağıma aldım teyzeleri 2970 gr 49 cm doğduk...bekleyen herkese sabırlar...
allah anali babali buyutsun hayatim benim...
tatlım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin size. Allah analı babalı büyütsün, bahtı güzel olsun inşallah
saol ck teze allah sanada nasip etsinn...dualarimiz kabul olsun allaha emanet ol...

canim lilacsofie
cok guzel izah etmis ....hatta yazdiklari bana bile ii geldi 4 duwar arasinda gece uykusuzluk gunduz agzi buzulesi misafirler yanin da bi dunya is...
lohusa gibi yatmakta neymis bilmiom ben bilen war mi gunduz anneme yardim gece uykusuzluk off offf bunlarin ustune birde sizin bir cocugunuz daha war....ben bile hala kocama bakip bakip agliorum erkenmi yaptik bu duzenim ne zaman oturcak kafam okadar mesgulki bu konularla dalip gidiorum...ya eskisi gibi mutlu aile duzenimizi kuramazsak ya kocamla uzaklasirsak...cok yipratici bi surecten gecioruz sanirim...ama kendine haksizlik etme ogluna super annesin sen...

Listeye bakınca hemen bende saymistim o gun kaç kişiyiz diye :) ınş sorunsuz atlatıriz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

01.bedevii 27+5 /1.020 gr
02.dalokaysmom 37+5/ 3.680 gr
03.moonserose1607 37+6 /3.550 gr
04.mucize1406
05.nortstar 37+2 /3.050 gr
06.nurgulalper 35+0/ 2.400 gr
07.galefir
08.tanger
09.chupsi
10.mrsbeyaz
11.yakutesra 3.120 gr
12.batuha
13.gülsüm84 37+2 /2.900 gr
14.emineyıldız
15.yağmur damlası
16.psikologanne 39+2
17.fuldenirem 38+3 /3.350 gr
18.dimaam
19.sedosss
20.ela26yeni
21.sweet september
22.benseniyerim
23.saiking 38+5 / 3.500 gr
24.melisa79 37+4 /3.600 gr
25.sivasbursa
26.mlgencer
27.kaseker 37+5/ 2.990 gr
28.melek3004
29.melekim19 36+5/ 3.000 gr
30.mucizemmm
31.nesh 38+3 /3.140 gr
32.aşkkırıntısı
33.cinconella
34.sheflera
35.papatyaorj 40+0 /3.912 gr
36.scaarlet
37.asieasie
38.koseden
39.hrchc 39+4 /3.445 gr
40.desider 39+4 /3.300 gr
41.yağmur2000
42.lilacsofia 39+0 / 3.260 gr
43.oferta 37+4 / 2.950 gr
44.ariel
45.bestekız 38+2 /3.350 gr
46.pnrahmt
47.feel
48.maydonose 38+2 /3.350 gr
49.buryuk
50.derin58
51.nunum56
52.zeygur
53.phekda
54.fatoş5353
55.tulayokay 40+6/ 2.900 gr
56.goforit 37+4 /3.000 gr
57.ayne 37+5/ 3.200 gr
58.elvin2014 38+5 /3.200 gr
59.computergirl 37+0/ 3.000 gr
60.esila gulubb 38+2 /3.170 gr
61.niyall
62.maya-79 38+5/ 2.800 gr
63.tcdc 3.130 gr
64.nilfa15
65.plojovic 39+4 / 2.640 gr
66.aihal
67.sertun 40+6
68.gzdrbs
69.mine8585 2.720 gr
70.mehuna (ikiz) 2.300 gr / 3.180 gr
71.eyican06 3.820 gr
72.yamess
73.galeteia 38+0 /2.550 gr
74.zazakz
75.delale 37+4/ 2.800 gr
76.sinehas 38+2 /3.700 gr
77.deniz1006 38+3 /3.500 gr
78.banuocek 4.100gr
79.yawyaw 3.750 gr
80.aymudo 3.700 gr
81.hayatnebayat 39+6/ 3.000 gr
82.mryemfth
83burcuarslnn
84.aybah
85.beyazmelekd
86kocamann 2.970 gr

Rabbim herkesin evladını korusun

epidural 7-8 cm açıklıktan sonra verilmiyor sebebi ıkınmayı hissedebilmek için, (zaten ben son ve en şiddetli olan sancıları baya baya hissettim ama çok uzun sürmedi bu 15-20 dk falan diyebilirim) yoksa 2 saat masada yatarsın dedi banada doktorum, vakuma gelince benim doğum yaptığım hastanede vakum kesinlikle kullanılmıyo sezeryana dönüş tercih ediliyormuş.

Maşallah doğuran arkadaşlar tebrikler bol sütünüz olsun inş.. meleklerinizle bir ömür mutlu olun...
eskisi gibi sık giremiyorum malum 2 çocuklu olduk artık pazar günü oğlum 1 aylık oluyo..
liste uçmuş vallahi

masalahh eline saglik gordum listeyi sonunda ))

Tabii canım taşıyan doğuran bizleriz, en hassas erkeğin bile bizim bazı duygularımızı anlamasını hiç beklemiyorum. Benim eşim mesela iki çocuk arasında bariz bir ayrım yapsam kızar ama o noktaya gelınceye dek pek cok seyı farketmez. Babaların rolü buyuk olsa zaten "üvey ana elinde büyümek" diye bişey olur muydu düşün.

Sana bir de örnek vermek istiyorum. Oğlum henüz 1.5 yasında bıle yokken , tamamen onu düşündüğümüz için, daha güvenli, tertemiz havası, yeşillik parkları havuzları vs olan bu siteye tasındık. Bir Allah'ın kulu da küçücük çocukla tekbasına tasınıyorsun yardımcı olalım demedi. Kimseyı tanımıyordum, gündelık temızlıge cagıracak adam bıle bulamıyordum. Temızlık evısı yemek derken, her yerde esyalar kutular acılmayı bekleyen kolıler....
Mis gıbı mayıs ayı.... Her yer cıcek, yesıllık, cennet gıbı bır yerdeydım ama bı sure sonra baktım kı, işlerın altından kalkamamak bır turlu yerlesememek benı gerdı. Demır evde sıkılıyordu baktım kı onu sureklı terslemeye, yapma etme karıstırma demeye baslamısım...
Sonra bırgun kendıme geldım ben ne yapıyorum dedım. Sozde buraya cocugum ıcın tasınmıstım ama onu eve hapsedıyordum yerlesıcem dıye. O gunden sonra tum kolılerı bos bır odaya tıkıp kapısını cektım. Yemegımı yapıp oglumu alıp dısarda cımlerde parklarda havuzlarda oynattım hep. Meyvesını yanıma aldım dısarda yedırdım vs. Aylarca belkı altı ay o kolıler her gece bırer bırer acılarak kalktı ortadan ama cocugum o yaz cook mutlu oldu.
Sana bu olayı anlatma sebebım; onlarla gecen gunler gerı gelmıyor. Aslında lafım herkese; yok mama/süt problemı, yok evişleri, yok etraf ne der vs , ıs sorunları cocukla yasanan zamandan calıyor. Ikısıne bırden nasıl yetısecegım telası yerıne onlarla anı yakalamaya calıs. Bırak bır ogun mama alsın kucuk olan, bırak bır gece yıkanmasın buyuk olan mutluluklarının garantısı her ıse yetısen bır anne degıl, sadece yorgun mutlu oyunla gecen bırgun.. Zaten ıse dönmeden önce az zamanın var, en cok keyfını cıkarma hakkı senın. Ikısını de doya doya op kokla sev, al dısarı cık stres yapma cnm kendıne, ve ne zaman sıkılırsan yaz...
Bılmem yazdıklarımla anlatabıldım mı soylemek ıstedıgım seyı umarım basarmısımdır.

çok ama çok teşekkür ederim sanırım çok duygusalım birazda sebeb bu.az önce öğretmeniylede görüştüm okuldada biraz içine kapanmış eskisine göre pasifmiş.kaç saattir ağlıyorum bilmiyorum yaşadığım duyguların tarifi yok moralim çok bozuk. kuzey etkilenecek diye ödüm kopuyor bütün boş vaktimi onunla geçiriyorum yarında onunla parka çıkacağım babası evde bebeğe bakacak gerekirse mamada verebilir o konuda takılmıyorum zaten hem süt dolar biraz memişlerde.pazar günüde anneler günü etkinliğine katılacağız beraber.tek düşünebildiğim şu an kuzeyin psikolojisi.uyurken ona bakıp bakıp ağlıyorum.beni çok iyi anladığını biliyorum yazdıkların bana çok iyi geliyor.

canım saol gerçekten sizinle paylaşınca daha iyi geliyor.lohusa depresyonum oğluma haksızlık yaptığım düşüncesi üzerine yoğunlaştı nedense.ikinci çocuk doğuran bir sürü anne var ben niye bu kadar derinleştirdim bu meseleyi bilmiyorum.illaki kıskançlık olacaktı ama ben oğluma hiç ama hiç kıyamıyorum.

Acı elma yağıyla ayaklarına ve karnına daıresel hareketlerle masajı denedın mı cnm
Doktoruna da sorar mısın; nurse harvey's ısımlı bır bıtkısel surup var, ve mılupanın rezene cayı kullanımı ıcın erken mı?
Sen gunde 2-3 kupa kımyonlu rezene cayı ıcebılırsın

Uyandırmak ıcın alt degıstırmek ıse yaramıyor mu? Gece gunduz ayrımları henuz yokmus ama gunduz aydınlık ve seslı bır yerde yatırıca yıne uzun mu uyuyor? Gercı gece gunduz uykusu duzenı vermek ıcın cok erken ama... Umarım az da olsa ıse yarar((

Ama sakın bunu yapma canım. O senın hıslerını ve davranıslarını kopyalayacak bılıyorsun. Nasıl ılk kez dustugunde senın yuzune baktıysa ne tepkı vermesı gerektıgını oğrenmek ıcın; sımdı de ılk kez kardes olayını yasıyor, sen ne tepkı verıyorsun dıye sana dıkecek gozlerını... Sen aglarsan uykuda bıle olsa, demek kı acınacak uzulesı bır haldeyım dıye dusunecek.
Ben de okulla sureklı ırtıbat halındeyım. Orada neler anlatıyor, nasıl davranıyor merak edıyorum. Bugun babaannesı geldı, hatırlarsan bana bır kıtap hedıye etmıstı ve gece uykularım kacmıstı ıkıncı cocuk gelınce yaratıga donusen bırıncılerle ılgılı bır kıtaptı resmen. Zaten o yaralı, zaten ona suan uzuluyoruz seklınde sureklı.... Ben de ısrarla bu davranısların ona zarar bermekten baska bırseye yaramadıgını anlatıyorum. Bugun kardesı oldugu duygusuyla basedemeyen cocuk, yarın ıs ortamında ya da ozel hayatta rekabetten kacacak kendını bastan kaybetmıs hıssedecek. Bız kardesı olmanın dunyanın en guzel ve harıka seyı oldugunu hıssedebılelım kı, o da ayna mısalı bızden ne gorurse bunu alıp yansıtsın. Cunku bu duyguyu hıc yasamadılar ne yapmaları gerektıgını bılmıyorlar.
Kuzey cok guclu ve annesı tarafından tapılan bır cocuk. Suan durgun vs olsa da emın ol bu duyguyla bas edebılecek kadar gucludur. Sen uzulup ağlama basında sakın. Gece gıt Kuzey'in yanında yat, ağlarsa esın uyandırsın senı bebek ıcın; ben gecen gece cok ozlemıstım Demırı oyle yaptım.

Ayrıca bosver ıkıncı cocuk doguran bır suru kadınla ılgısı yok bu meselenın. Senın oglun bır tane, sen de oylesın.
Dogurup sokağa atan da var. Ikı değil beş tane doğurup, hepsını elinde terlıkle kovalayan da var. Herkesın durumu kendıne ozel ve ben senı anlıyorum ınan, sonucta aynı seylerı yasıyoruz ve ıkımız de oglumuza cok duskunuz. Ben hep ıkıncı erkek olsun derdım sımdı ıyı kı kız olmus Allah bılmıs te vermıs dıyorum. Neymiş, oğlumu halen biricik oğlum, prensım dıye sevebılmenın sevıncı ıcındeyım:)
Alem kadınlarız valla... Bugunler hep gecıp gıdecek. En zor donem.... Bırının fızıkı oburunun psikolojık ıhtıyacları had safhada... Ikısıne de yetısmeye calısmak suan cok zor hatta ımkansız oldugunu kabullenmek gerek......ılerısını guzellıklerı dusun.... Ikı cocuklu tatıllerı dusun, ve renklı kocaman bır hayat hepımız ıcın. Her daım yanında oynayacak hazır bır arkadas. Lohusa depresyonu dıye bısey duymak bıle ıstemıyorum. Allah cok sukur sapasağlam ıkı evlat verdı bıze, dağına göre kar verır derler. Altından kalkacagız ınsallah.

Ewt 7 cö den sonra verilmiyor ama işte benim doktorum da sıcak bakmıyor dayandığım yere kadar dayanıcam artık

bunlar ne guzel bilgiler yahu )) ben dr.ma sordum dio 20. gunden ince ga sancisi cekmez off offf ....

Insallah canım haydı sen de kavus artık fıstıgına ınsallah:))

Öncelikle amin ve Maşallah liste oldukça kabarık.ilk 100 e girme olayı yalan oldu sanırım ama 150 ye kesin girerim.😉

Hala dogurmayanlar😊

Eylulguzeli 12 mayis normal💓

Emineveaydin 15 mayıs normal💓

SevdaSoner 15 mayıs normal💓

mneeee 16 mayis(normal)💓

FatmaBetül 18 mayis normal💓

Hanife6n 18 mayis normal💓

ses06 19 mayıs(normal)💓

Sugar234 19 mayis normal💓

hersey_mümkün 20 mayıs (sezeryan)💜

Mestcan 20 mayıs sezeryan💜

Halauniversiteli 20 mayıs sezeryan💜

Emres 20 mayıs sezeryan 💜

Esmasrn 20 mayıs normal💜

esra25 21 mayıs(normal)💜

Tekasur 21 mayıs normal💜

handrake 23 mayis(normal)💜

Hypattia 23 mayis normsl💜

Patatya005 23 mayis normal💜

Şenay60 26 mayis normal💛

Avukat16 27 mayis normal💛

Sec 27 mayıs normal💛

kubra1453 28 mayis(normal)💛

Sefamolsunnn 28 mayıs normal💛

vefalim 29 mayis(normal)💛

Kolik 29 mayis normal💛

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım liste ne güzel olmuş, ellerine sağlık. Darısı bekleyenlerin başına..

Ne güzel anlatmışsın teşekkür ederim ve çok haklısın yarından itibaren bu duygusal olaya son vereceğim kuzeye karşıda daha metanetli olacsğım ağlamayacağım saçma sapan. Oğullarımla güçlü bir anne olmaya çalışacağım. Çok saol moral ve güç oldu yazdıkların.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…