Insallah canım haydı sen de kavus artık fıstıgına ınsallah:))
Pişman olacağım şeyler söylemek istemiyorum ama bana sadece bu bebeği yaparken yardım eden eşime hakkımı helal etmiyorum.doğumuma bir hafta kala tek başıma bu kadar şeyle baş etmek zorunda bırakılmak değil benim hakkım.allahim bebeğimi korusun bana bagislasin.
Pişman olacağım şeyler söylemek istemiyorum ama bana sadece bu bebeği yaparken yardım eden eşime hakkımı helal etmiyorum.doğumuma bir hafta kala tek başıma bu kadar şeyle baş etmek zorunda bırakılmak değil benim hakkım.allahim bebeğimi korusun bana bagislasin.
Rabbim yardımcin olsun arkadaşım
Aynen benim kide öyle birde benim 4,5 yaşında oğlum var onhnla hazırlıklarla evle ikgilenmek o kadar yoruyor ki suyunu bile benden istiyor ama dükkanı yeniliyor ben hamile kaldığımdan beri orda nasıl canla başla öalışıyor kimsem yok ailem uzakta eşimin tarafıda hiç selam verdiği yok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nasıl böyle birine dönüştü anlamıyorum.evet yorucu bir işi var.peki öyle diye ben kimden yardım isteyeyim.elin adamını mi cagirayim yardıma.benim evime gelen boyacı eşimin yapmadığı yardımı yaptı üzerine vazife olmayan eşyayı başka apartmana taşıdı.bu kadar mu olamadı.ayağımı ayakkabı vurdu diye ulu orta yerde masaj yapan adam doğurmak üzereyken bana bunları yaşatıyor.ben bu halimle onu hoş tutmaya çalıştım 9 ay boyunca üstelik.anlamıyorum gerçekten.
Gecenin bu saati karnım burnumda is yaparken zerre kadar vicdanı sizlamadan yorgun olduğunu ileri sürerek elini hicbirseye degdirmeyen bi adamı istemiyorum yanımda.bundan sonra ayrı yapmasını istedim.gözlerim kan çanağına döndü aglamaktan.
Cnm sakin olmaya calis.bunlar gecici donemler.hem bizler hem eslerimiz icin.sonradan uzulcegin seyler yapmamaya soylememeye calis nolur.bak esinde ilgi potansiyeli varmis.demekki gecici.hic o ilgiyi gormeyen gormeyecegini bilen napsin.
Gercekten biz de iyice hassasiz her seyi kafaya takiyoruz.gecicek dert etme....:thumbup:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bunlar ne guzel bilgiler yahu)) ben dr.ma sordum dio 20. gunden ince ga sancisi cekmez off offf ....
Ne güzel anlatmışsın teşekkür ederim ve çok haklısın yarından itibaren bu duygusal olaya son vereceğim kuzeye karşıda daha metanetli olacsğım ağlamayacağım saçma sapan. Oğullarımla güçlü bir anne olmaya çalışacağım. Çok saol moral ve güç oldu yazdıkların.
Inşallah canım yazdıklarınızı okuyorum da inşallah ikinci çocuğu yapınca çok çok işimize yarayacak şeyler anlatiyorsunuz.iyiki burası var iyiki sizler varsınız.çok seviyorum ben sizi.
Gecenin bu saati karnım burnumda is yaparken zerre kadar vicdanı sizlamadan yorgun olduğunu ileri sürerek elini hicbirseye degdirmeyen bi adamı istemiyorum yanımda.bundan sonra ayrı yapmasını istedim.gözlerim kan çanağına döndü aglamaktan.
Aynen benim kide öyle birde benim 4,5 yaşında oğlum var onhnla hazırlıklarla evle ikgilenmek o kadar yoruyor ki suyunu bile benden istiyor ama dükkanı yeniliyor ben hamile kaldığımdan beri orda nasıl canla başla öalışıyor kimsem yok ailem uzakta eşimin tarafıda hiç selam verdiği yok
CANIM ne ise eşinin sağlık problemi inş bi an once şifa bulur çok haklısın herseyin başı sağlık.allah acil şifalar versin yuvaniza. .Keske esimin sagligi yerinde olsada bana hic yardimi dokunmasa. Yine ellerimi sıkıca tutuverse ben yanindayim dese Bana yeter. Keske hergun isine gidebilsede varsin olsun gec gelsin yeterki evimize ekmegimizi getirse. Bizi kimseye muhtac etmese
CANIM ne ise eşinin sağlık problemi inş bi an once şifa bulur çok haklısın herseyin başı sağlık.allah acil şifalar versin yuvaniza. .
Keske esimin sagligi yerinde olsada bana hic yardimi dokunmasa. Yine ellerimi sıkıca tutuverse ben yanindayim dese Bana yeter. Keske hergun isine gidebilsede varsin olsun gec gelsin yeterki evimize ekmegimizi getirse. Bizi kimseye muhtac etmese
Canım çok geçmiş olsun. Hayırdir ne rahatsızligi eşinin? Acil şifalar diliyorum.
Sagol canim esimde panik atak vardi. Dogum stresini bunyesi kaldiramadi manik depresif atak geciriyor. Ne soyledigini ne yaptigini bilmiyor. Patronu gece 4 te aramis diye patron isten cikardi durumu kotuye gitmesin diye isten cikarildigini bile soyleyemedik. Herkez esime deli gozuyle bakiyor davranislari yuzunden. Ne buyuk kizimla ilgilenebiliyorum ne yeni dogmus bebegime sevinebildim. Surekli esimi takip ediyorum yanlis bisey yapmasin diye. Eslerinizin kiymetini bilin yaninizdaya saglikli ya gerisini bosverin. Ona bisey olsa ben naparim cocuklarima ne derim hic bilmiyorum. Allah cumlemizin yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?