2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Insallah canım haydı sen de kavus artık fıstıgına ınsallah:))

Inşallah canım yazdıklarınızı okuyorum da inşallah ikinci çocuğu yapınca çok çok işimize yarayacak şeyler anlatiyorsunuz.iyiki burası var iyiki sizler varsınız.çok seviyorum ben sizi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pişman olacağım şeyler söylemek istemiyorum ama bana sadece bu bebeği yaparken yardım eden eşime hakkımı helal etmiyorum.doğumuma bir hafta kala tek başıma bu kadar şeyle baş etmek zorunda bırakılmak değil benim hakkım.allahim bebeğimi korusun bana bagislasin.

Rabbim yardımcin olsun arkadaşım

Aynen benim kide öyle birde benim 4,5 yaşında oğlum var onhnla hazırlıklarla evle ikgilenmek o kadar yoruyor ki suyunu bile benden istiyor ama dükkanı yeniliyor ben hamile kaldığımdan beri orda nasıl canla başla öalışıyor kimsem yok ailem uzakta eşimin tarafıda hiç selam verdiği yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rabbim yardımcin olsun arkadaşım

Gecenin bu saati karnım burnumda is yaparken zerre kadar vicdanı sizlamadan yorgun olduğunu ileri sürerek elini hicbirseye degdirmeyen bi adamı istemiyorum yanımda.bundan sonra ayrı yapmasını istedim.gözlerim kan çanağına döndü aglamaktan.

Nasıl böyle birine dönüştü anlamıyorum.evet yorucu bir işi var.peki öyle diye ben kimden yardım isteyeyim.elin adamını mi cagirayim yardıma.benim evime gelen boyacı eşimin yapmadığı yardımı yaptı üzerine vazife olmayan eşyayı başka apartmana taşıdı.bu kadar mu olamadı.ayağımı ayakkabı vurdu diye ulu orta yerde masaj yapan adam doğurmak üzereyken bana bunları yaşatıyor.ben bu halimle onu hoş tutmaya çalıştım 9 ay boyunca üstelik.anlamıyorum gerçekten.

Ohh annelik huznune baliklama daldim ciktim :)
Minisim uykusuz kaldi biraz aglayinca bende koyverdim :)
Annem sagolsun,ufaklik uyudu ama ben duramadim :)
Bildiginiz hönk hönk agladim esimin omuzunda :)
Hersey hizli oluyor ya,birden durumumuzun degisimi,dogumun ani olusu,anneme uzuluyorum bi yandan yoruldu oda artik,esime uzuluyorum daha uzun uzun konusamadik bile..Gelen giden hepimize daha fazla yorgunluk veriyor,kendime uzulusumu zaten anlatsam bitmez :)
Gobisimden ayrilis,dogum sonrasi,sutum gelecek mi gidecek mi kisa bi sure hicbisy yapamamak vs biiiirsuru sey..
Oysa ki ne guzelde giyinmistim bu aksam,neseliydim..Meger firtina oncesi sessizlikmis :)
Neyse ki iyi geldi cok cok uzun zamandir boyle aglamamistim sesli sesli dolu dolu ))

Butun bunlar bi yana,belki hepsi baska zamanda olsa daha kotu olur..
Ama karsimda yatan su minicik beden herseyi kabul edilir kiliyor..
Oyle tatli ve masum ki....

Cnm sakin olmaya calis.bunlar gecici donemler.hem bizler hem eslerimiz icin.sonradan uzulcegin seyler yapmamaya soylememeye calis nolur.bak esinde ilgi potansiyeli varmis.demekki gecici.hic o ilgiyi gormeyen gormeyecegini bilen napsin.
Gercekten biz de iyice hassasiz her seyi kafaya takiyoruz.gecicek dert etme....:thumbup:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım üzme kendini diyeceğm de tabii bu mümkün değil... ben hiç bir erkeğin öyle içten yardımcı olduğunu görmedim. rahatlar bi kere sıkılmaya bunalmaya (bizim tarafımızdan) gelemiyorlar ... ne diyim Rabbim hepimize yardım etsin inşaAAllah geçici bir durumdur:113:

Inan o kadar üzdü ki beni onun yanında sancım tutmasın da ona minnet etmeyeyim istiyorum.o kadar zoruma gitti.

Allah yardimcin olsun canim..
Insallah farkina varir,gonlunu alir..

bunlar ne guzel bilgiler yahu )) ben dr.ma sordum dio 20. gunden ince ga sancisi cekmez off offf ....

Doktorlar ilk 15-20 gunden once gaz sancısı bellı olmaz dıyorlar ama sankı benım gordugum o agrıyı tolare edemeyen bebekler ilk gunden belli ediyorlar kendilerini. Tahminimce onlar için çok buyuk bır sıkıntı ve ağrı... Anne için çok zor ağlayan acı çeken bir bebek... Uykusuzluk bile önemini yitiriyor. Yapılabılecek seyler elbette var ama en onemlısı gecıcı bır surec oldugunu bılmek sabretmek ( ne kadar mumkunse tabıı
İnşallah hepimizin bebekleri gazsız ağrısız olur.

İşte bu! Mutlu anne, mutlu Kuzey:)

Inşallah canım yazdıklarınızı okuyorum da inşallah ikinci çocuğu yapınca çok çok işimize yarayacak şeyler anlatiyorsunuz.iyiki burası var iyiki sizler varsınız.çok seviyorum ben sizi.

Hay Allah ne oldu boyle eşine cidden? Doğum öncesi lohusalık psikolojisine senden once, o girdi ben söyleyeyim.
Bize soyledıklerını ona da soylemıssın anladıgım kadarıyla, ne dıyor cevap olarak merak ettım cıdden? Senın ugrasını bos ve gereksız mı goruyor yanı, bosver gel sen de otur ayagını uzat tv ızleyelım mı dıyor? Yoksa yapılması gereken ıslerı kabul edıyor ama sımdı yorgunum mu dıyor. Eger oyleyse hepsını ızınlı oldugu gun halletsın basında durup yaptırırsın...
Madalyonun dıger tarafında maalesef, boyacılar, taksıcıler, tamıratcılar vb; eşlerı cok calısan evhanımlarının en yakın yardımcısı oluyor dogrusu.... Ben de karnı burnumda halımle boyle ınsanlardan fayda ve yardım gordum ve hep dua ettım ıyılıklerı ıcın... Ilerleyen zamanlarda, hele de ıkıncı olursa esınden beklentın aynen yapım asamasında destek olarak kalıyor:))))))) neysekı zamanla esler de olaya daha cok alısıyorlar, daha atılgan ve yardımcı oluyorlar. Ilk cocugumuz oldugunda bırılerı, oglum 15 gunlukken zıyarete gelmıslerdı. Ben de aralıksız sabaha kadar emzırıyorum o sıra hala...Gelenler eee nasıl gecıyor gece dıye sorma ısguzarlıgında bulunmuslardı, 15 gunluk bebekle nasıl gececekse??? Esım hemen atlamıstı benden once, oo sabaha kadar ses yok uyuyor mısıl mısıl dıye. Benım surat saskın "ne nasıl yanı? Sabaha kadar mısıl mısıl uyuyan sensın, o degıl" dıyebılmıstım. Herkes kahkayı basmıstı ama ben onun bızı sabaha kadar uyuyor sanmasına ınanamamıstım! Bazen esın de olsa yanıbasında olanı bıtenı gormeyebılıyor.....

Ne kadar kırıldıgını tahmın edıyorum ama duygularını esınle konusmalısın.

Off kolay gelsın ısınız cok zor(

Keske esimin sagligi yerinde olsada bana hic yardimi dokunmasa. Yine ellerimi sıkıca tutuverse ben yanindayim dese Bana yeter. Keske hergun isine gidebilsede varsin olsun gec gelsin yeterki evimize ekmegimizi getirse. Bizi kimseye muhtac etmese

Keske esimin sagligi yerinde olsada bana hic yardimi dokunmasa. Yine ellerimi sıkıca tutuverse ben yanindayim dese Bana yeter. Keske hergun isine gidebilsede varsin olsun gec gelsin yeterki evimize ekmegimizi getirse. Bizi kimseye muhtac etmese
CANIM ne ise eşinin sağlık problemi inş bi an once şifa bulur çok haklısın herseyin başı sağlık.allah acil şifalar versin yuvaniza. .

İşin gerçekten çok zor arkadaşım. Nasıl bir adam bu yaa ben anlamadım nasıl rahatca uyuyabiliyor ya da oturabiliyor eşin. Çok sinir oldum.

Canım çok geçmiş olsun. Hayırdir ne rahatsızligi eşinin? Acil şifalar diliyorum.

Canım çok geçmiş olsun. Hayırdir ne rahatsızligi eşinin? Acil şifalar diliyorum.

Sagol canim esimde panik atak vardi. Dogum stresini bunyesi kaldiramadi manik depresif atak geciriyor. Ne soyledigini ne yaptigini bilmiyor. Patronu gece 4 te aramis diye patron isten cikardi durumu kotuye gitmesin diye isten cikarildigini bile soyleyemedik. Herkez esime deli gozuyle bakiyor davranislari yuzunden. Ne buyuk kizimla ilgilenebiliyorum ne yeni dogmus bebegime sevinebildim. Surekli esimi takip ediyorum yanlis bisey yapmasin diye. Eslerinizin kiymetini bilin yaninizdaya saglikli ya gerisini bosverin. Ona bisey olsa ben naparim cocuklarima ne derim hic bilmiyorum. Allah cumlemizin yardimcisi olsun

Allah kolaylik versin..acil sifalar diliyorum..
Cok zordur gercekten..
Bende kendime uzuluyorum saf saf niye kotu hissediyorum diye!

Sana yardimci olan birileri var ama di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…