2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canım Allah selametini versin inşaAllah... çok zor bir durum en çokta sana zor ne diyeyim Rabbim Şafi ismiyle şifa olsun inşaAllah

Çok çok geçmiş olsun umarim bir an önce iyileşir. Çok üzüldüm. ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fuldenirem çok geçmiş olsun eşine çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah.

Handrake canım sende eşinle durum hakkında konuşsan işe yararmıki sana yardımda edecek birileri yokmu yanında. Bu adamlar cidden tuhaf benimkide kırk kere söylemeden bir işi yapmaz sinir eder insanı. Sanırım bizim kadar duyarlı olmalarını beklemek büyük hata sende kendini zorlama enerjini bebeğine sakla sayılı gün var doğumuna bırak herşey oluruna varıyor neticede canım üzme kendini.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah kolaylik versin..acil sifalar diliyorum..
Cok zordur gercekten..
Bende kendime uzuluyorum saf saf niye kotu hissediyorum diye!

Sana yardimci olan birileri var ama di mi?

Gunduz annem geliyor yemek falan yapiyor bebegi salliyor falan oda 74 yassinda kadin elinden pek bisi gelmiyor ama bunada sukur en azindan yemek bulasik dusunmuyorum. Arada bebege bakiyor kollarim dinleniyor

Canım çok zorlu bir süreç tıbbi yardım alıyor musunuz? Allah yar ve yardımciniz olsun. Hangi ildesin?

Acı eşiği yüksek topuklarına öyle sert vuruyom ama hiç tık yok. Elma yağını dr da söledi gaz damlamızı değiştrdi da 7 günlük ilaç kullanmak istemiyorum ama şu rezeneyi denicem.

Cok zor durum; Eşini herkese karşı idare etmeye çalışmak... O da tıpkı bebek gibi... iyice mal gibi yapıyo ama ilaç kullansın biraz ise yarar. Bi de senin sürekli telkinlerin önemli. Sakın elestirme, en cok ihtiyacı olan şey onu anlayan biri. (Bu arada bizi kim dinleyip anlayacak diyoruz ama...sabır...)
Hay Allah üzüldüm simdi ya... Benimkinde de var ama şuan bu kadar ilerde değil. Rabbim şifa versin... Sağlıklı huzurlu çocuklarınızı büyütün.

Geçmiş olsun canm kardeşim de var aynı hastalıktan çok zor Allah yardımcınız olsun dua edelim hep birlikte sana. Hamile ve lohusayız Allah kabul eder en az sıkıntıyla atlatın inş

Fıldenirem arkadaşı okuyunca insan şikayet etmeye utanıyor ama bende de lohusa depresyonu mu var ne. Eşimin yaptığı herşeye uyuz oluyorum zaten anlaşamazdık bebek ağlıyor bakasım yok getirdi bıraktı yanıma kafamı kaldırıp bakmadım daha

kızlar bebişim 14 günlük oldu ama 2 gündür gazdan mı yoksa çişini yaparken mi zorlanıyo anlamadık kendini öyle bi sıkıp ıkınıyoki kıpkırmızı oluyo bi de çığlığı basıyo çok üzülüyorum o öyle ağlayınca eşim ezcaneye gitti fitil vermişler kullanmadım ama bide rezene çayı aldım kendim içiyim diye inşallah işe yarar tecrübeli anneler siz nasıl çözümler buldunuz yardım edin bana da

Allah kolaylik versin.en yakin zamanda sifa bulur ins.her halimize sukretmeli...

Elestirmiyorum zaten surekli pis pislama modundayim. Hep yanindayim diyorum allah yokluguyla sinamasin buda gelir gecer allahin izniyle

Geçmiş olsun canm kardeşim de var aynı hastalıktan çok zor Allah yardımcınız olsun dua edelim hep birlikte sana. Hamile ve lohusayız Allah kabul eder en az sıkıntıyla atlatın inş
Sagol canim insallah. Duaya cok ihtiyacimiz var ederseniz memnun olurum

Acı eşiği yüksek topuklarına öyle sert vuruyom ama hiç tık yok. Elma yağını dr da söledi gaz damlamızı değiştrdi da 7 günlük ilaç kullanmak istemiyorum ama şu rezeneyi denicem.

Nurse Harvey's i bir sorar mısın canım? Hiçbir şekilde ilaç değil, bitkisel tamamen içinkilere bakabilirsin. Pek cok kısıye cozum oldugunu bılıyorum. Sadece zamanı erken mi onu bilmiyorum.

Topuklarına "acı elma" yağıyla çok yumuşak masaj yapmak gerek sert değil. Karnına iki baş parmağını koyup iki ayrı daire yapacaksın yumuşak hareketlerle. Biliyorum o ciyak ciyak bağırıp bacaklarını karnına toplarken bunu yapmak çok zor ama sakınlıgını korumalısın. Bırazdan az da olsa rahatlayacagına daır ona guven vermelısın. Bu tur ıslemlerı cok sıcak bır ortamda ( onceden ısıtılmıs banyo gıbı) yaparsan daha ıyı sonuc alabılırsın umarım..... Sırt ustu yatırıp İki bacagından hafıfce yukarı kaldırıp poposunu hafıfce patpatlamak ta rahatlatabılır. Sen o aglarken cok sakın konusmalı yumusak sesle guven vermelısın, sinirinin bozulmaması ıcın sevdıgın guzel bır sarkıyı da mırıldanabılırsın.

Sert hareketler vuruslar, agrı cekıp huzursuz oldugu ıcın onu daha cok gerecektır. Yumusak rahatlatıcı hareketler daha ıyı olabılır. Bır de emınce ya da bıberon alınca omuzda agızdan gaz cıkarabılıyor mu? Insallah gecer cnm.

Bezını hemen acıp bakıyor musun cnm oyle ıkınıp kızarıp aglayınca ardından rahatlarken, çiş mi yapmıs oluyor, gaz mı cıkarıyor, kaka mı?
Çiş yapıyorsa kesınlıkle agrı duymamalı enfeksıyon olabılır. Cok basıt cozumu var ama kız bebekse enfeksıyona yatkınlık fazla olur, kılo alımını da durdurur. Gaz cıkarıyorsa kaka yapıyorsa ve sadece o anda bu davranısları gosterıyorsa bence normaldır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…