2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Gunduz annem geliyor yemek falan yapiyor bebegi salliyor falan oda 74 yassinda kadin elinden pek bisi gelmiyor ama bunada sukur en azindan yemek bulasik dusunmuyorum. Arada bebege bakiyor kollarim dinleniyor

Rabbim uzun omur saglik versin..Buna da sukur yaninda oldugunu biliyorsun..
Allah yardimciniz olsun..
Bilmiyorum iyilesme sureci nedir ama dilerim uzun surmez..
Eminim bugunlerin acisini cikaracaksiniz 4nuz

slm arkadaşlar ben nurse harversi aldım 4 günlükten beri kullanıyorum kızım cok gazlı ama şuan için en büyük sıkıntım göbeği düşmedi ve ben daha onu banyo yaptırmadım sürekli siliyorum ama banyo çok rahatlatacak biliyorum bugun 19 günümüz 4 günlükken kızarıklık vardı doktor enfeksiyon var diye iki krem verdi ve göbeği düşene kadar bunları sür dedi sizce en kısa zamanda düşmesi için ne yapayım yoksa doktoramı götüreyim

amin canim insallah...

tatlim bi cok arkadas gibi ese de bizede zor diyemicem ...
cunku onlarin uzerinde bende calismis bi insan olarak maddi sorumluluk omuzlarinda bunu anliabiliorum...ama bu yuk omuzlarinda die de baska hic bisi yi umursamazlik yapmalarini anlayamiorum....bebegin butun sorumlulugu bizde onlarda sadece bebegide gecindirmek dusuncesi ve hasta olduklarinda agladiklarindaki dusunceleri oluyor...
welhasilim benim esim bile okadar yardimci iken bazen girtlagina yapismak istiorum bagira bagira aglamak istiorum ....tek tawsiyem suan birazdaha sakin ol sen sonradan cikar acisini simdi derin nefes al bebisi dusun hayatim...malesef ki ben de gercekle yeni yuzlestim seni cok ii anladim...kendi sinirlerini yipratma biraz daha dayan eminim bu yasadiimiz surecte gecicek ama unutmucaz ii yide kotu yu de...

Arkadaslar gercekten bebek bakimi cok zormus.....bugun 4.gunumuz oglumla.benide sutle bssim derttr sut deggill sari su geliyo.bizimki doymuyo ve ben mamaya basladim.ama bibetonla diil kasikla iciyo alissin istemiuorum
Banyomuzu yaptik.paazartrdii topuk kanina gitcez.carsamba benim dikislerim alinacak.isitme testinden gectik sukur.sarilik simdilik yok ama olabilir.goz beyazlari sarii.....benim agrim fazla yok gibi evdee is yapiyorum ama kiziyplar ve hemen yatiriyolar beni..
Kulagim cokk agriyoo tikandii duymuyorum offfffff

Canım 19 gün banyo yapılmaması için çok uzun bir süre. Bence göbeği düşmese bile en kısa zamanda banyo yaptır rahatlasın bebeğin. Silmekle olmaz ki, biz bebek doğduğunun ertesi günü banyo yaptırırız.

Kizlar merhaba herkese..dogum yapan annisler gozunuzaydin dogum bekleyenler allahim sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin..bizde haberler degisik biraz cati muaynemiz vardi ama ben.kendimi o kadar kastimki zarzor muayne oldum( normal doguma uygunsun dedi ama kendini cok kasiyosun dedi doktorum boylr kasarsan istenmeyen.yirtiklar olusabilit dedi..bnde simdiye dek hani normal yapabilirmiyim diye dusunuyodum fakat sezaryende hep aklimda vardi fakat muayne bile olamadim ben.nasil normal dogurcam.diye dusunmuyo degilim.doktor paersembeye kadar dusun dedi kararini ver dedi sezaryen olursam persrmbe alacak bebegimi..bilemeiyorum kafam cok karisik buarada vajinusmus gecmisimde var evliligimde bikac ay korku iliskiye girememistim sonradan gecti ama boyle dogum muayene esnasinda tekrarliyo snairim poffffff napim ya onerisi olann varni destege ihtiyacim var

Evet firsat bulmusken dogum hikayemizi yazalim 14 mayis carsamba gunu sabah 8.30da hastanedeydim once nstye baslandim sancilarim 20-30 arada 80leri buluyor ama hissetmiyorum sonra 9gibi girdim doktorun yanina usg bakti bi sikinti yok dedi pazartesiye kadar en gec bekleyecektik cunku iki gun gecmisti gunumu doldurali ama 2gundur bebegin hareketlerinde azalma vardi beni endiselendiriyordu doktora soyledim gunum gectigi icin kakasini yapmis olabilecegini ve endiselendigini soyledi acikligim 1.5 cm yatis islemlerini yaptik istersen hemen sezeryan alalim dedi hayir normal istiyorum dedim 11de suni sanci verilmeye baslandi bunun yaninda rahim acicilar besleyici serumlar aksam saat 6da kontrole gittik acilmam 2cm bende sanci felan hissetmiyorum nstdede 40-50 anca buluyor sonra doktor acilmam hizlansin ve diskisini yapmis mi diye suyumu eliyle patlatti suyum patlatildiktan sonra allahim sancidan oluyorum 50lerde bile inler oldum ki 130lari bulmaya basladik gece 11 tekrar kontrol acilmam hala 2cm doktora dedim bir saat daha bekleyelim kontrol edin sonra karar verelim tamam dedi ama ne sanci oldurun beni dayanamiyorum diye bagiriyorum sonra kontrol acilma yok rahim duvarim cok kalinmis gevsemiyor mecbur sezeryana alindim gece 1.25kizim dunyaya gelmis 52cm boyu 3560 gr kilosu beni odaya 3 de getirmisler kendime gelmeye basladim bi baktim yanimda bi melek annem mememi agzona sokmaya calisiyor narkozdan kendime gelmeye basladigimda ilk dedigim kafam cok kiyak
oldu goremiyorum guzel mi ikincisi ise parmaklari tam mi diye sormusum sonra kendime geldim emzirip duruyorum ama sarilik baslangicimiz var ama rabbim herkese nasip etsin mutluluk sarhosuyum ve kizima asik oldum oo aglamaya basladik simdilik bu kadar opuyorum sizi

Kizlar bisey sorucam.benim bikac gun once nisanim geldi sonrasi lekelenmeler dewam etti.yogun akintiya donustu.bugun akinti sanki su gibiydi.heralde suyum geliyor die dr a gittik.ama suyu iyi azalma yok dedi.acilma da 1 cm di hala ayni.sanci filan da yok ama baya baya bu su gibi gelmeye dewam ediyo.dr pacalarindan akarsa gel dedi:what:
Nolcek bu ki????pacalarimdan akmiyo ama ped degistirip duruyom.....????
Var mi bole biseyle karsilasan???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardimcin olsun canim..
Insallah farkina varir,gonlunu alir..

İşin gerçekten çok zor arkadaşım. Nasıl bir adam bu yaa ben anlamadım nasıl rahatca uyuyabiliyor ya da oturabiliyor eşin. Çok sinir oldum.

bi müddet onunla konusmamayi muhattap olmamayi düşünüyorum.halbuki bazen şaşırtıcı derecede ince fikirli davranır.ama şu son zamanlarda hiç destek olmuyor.2 ay önce kayınpederimi vefat etti onun hastalığı cenazesi döneminde bile daha çok düşünüyordu bebeği, hazırlığı.bebek odası bitti onun için hazırlık da bitti sanki.neyse biraz daha sakinim en azından ağlamıyorum ama yanımda yatmayacak.
Keske esimin sagligi yerinde olsada bana hic yardimi dokunmasa. Yine ellerimi sıkıca tutuverse ben yanindayim dese Bana yeter. Keske hergun isine gidebilsede varsin olsun gec gelsin yeterki evimize ekmegimizi getirse. Bizi kimseye muhtac etmese
Canim allah yardımcınız olsun şifa versin eşine.inan dün gece bile ağlarken bi yandan bunu düşündüm.ben 9 ay boyunca çalıştığım halde hep onu hoş tutmaya çalıştım.sanırım ben fazla pohpohladim ondan böyle oldu.sağlıgi yerinde iken böyle şeyler yapmasını haksızlık olarak görüyorum.senin durumun bambaşka.allah yardımcınız olsun.insallah yakın zamanda iyilesir eşin.

Dün gece aynı muhabbet yaşandı inan.işten geldi yemek yedi bi film fragmanı gördük izleyelim dedi.ben de tamam ama biraz işimiz var onu halletsek önce dedim.çok yoruldum bugün dedi.ben de iyi o zaman sadece toz olan yorgan kaldıralım onda yatamayiz gece dedim yatmayalım o zaman koltukta yatarız dedi.ben de sinirlendim zira bi önceki gece boya kokusu çıkmadı diye koltukta yattik zaten o da ben de rahatsız olduk.dün gece yatağında yatmak için hevesliyken is lafını duyunca koltukta yatmaya razi olması beni sinirlendirdi.

Kisaca Önce yapmak istediklerimi gereksiz buluyor.ısrar edince tamam ama şimdi yorgunum diyor.ama izin gününde bu zamana kadar ilgilenmedi zira haftada 1 gun izin yapıyordu.doğuma kadar da izin kullanamayacak.tüm bunlar beni çok gerdi.

eczaneden zinco damla aldırttım canım 3 damla damlattım yarım saate rahatca gazını çıkarttı ve hiç kızarıp morarmadı demek ki gazı varmış minnoşumun
ayy bu arada iyiki varsın ya kim bişe sorsa cevaplıyosun tanımasam da seviyorum seni

benimkinin göbeğide 13 .gün düştü iki gün bekledik daha buğün yıkadık ilk defa bizimde göbeğimiz kanadığı için doktor krem verdi onu kullandık onlar düşme sürecini uzatıyor sanırım ama düşer bi iki güne bende buğün zinco kullandım gaz için şimdilik işe yaradı bakalım

En basta oyle geliyor canim normal..Benimde dustan sonra sutum degisti..Banyo yapamiyorsan bile goguslerini ılık suyla yikattir masaj yap..
Buarada is yapmasanda insan hareketlendikce daha iyi oluyor:) Ben uyandiktan sonra daha yyorgun hissediyorum kendimi :)
Allah kolaylik versin..

Acaba muayene oldugu icin mi kastin?yani dogum kendi icinde farkli bi surec ya vucudunla hareket edebilirsin gb geldi..Ama kontrol gb baskasinin yaptigi bisyde kasılman normal,gecmiste yasadiginida dusunursek..
Tabii hersey bi yana kenndi hislerine guvenmelisin :)

Masallah ikinizedee :)
Allah mahrum etmesin birbirinizden canim..

Son düzenleme:

Sagol canim insallah iylesir. Herkesin sıkıntısı bambaska umarim esin istedigin gibi biri olur

Gozunuz aydin.. Allah anali babali buyutsunn..Epidural tavsiye ediyomusun peki?

kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşım buyuk bir nimetmiş çok rahat ettim hala hiçbir yan etksini gormedim..

bugün bebeği babasına bırakıp büyük oğlumla parka gittik 2 saate yakın oynadık eğlendik hem ona hemde bana o kadar iyi geldiki çok mutluyum sonra oğlum eve geldi uyudu.hatta şu anda evdeki bütün erkekler uyuyor babamız bebek ve büyük oğlum.bense akşam yemeği için uğraşıyorum uyku muyku da neymiş onlar huzurlu mutlu ya bende çok mutluyum.

bu arada bir süredir beklediğim bir yerden iş görüşmesi için aradılar pazartesi 15:30 da görüşmeye çağırdılar çok heycanlandım bakalım hayırlısı artık.eğer olursa biraz erken çalışmaya başlarım bakalım neler olacak.

yarın oğlumun anneler günü etkinliği için okula gideceğiz annem ben ve oğlum bebek yine babada kalacak bir iki saat öğleden sonrada bebek görmeye arkadaşım gelecekmiş yarında yoğun olacak bizim için.oğlumda oyalanıyor bu arada mutlu oluyor.eski hırçınlığı pek kalmadı.bebeği çok fazla odasındanda çıkarmıyorum zaten orda uyuyor ihtiyaçlarını orda karşılıyorum salona pek gelmiyor.böylece büyük oğlumda bebek ortalarda pek olmayınca daha sakin davranıyor.salı gününden itibarende annem daha erken gelecek sabahları bende işe gidiyormuş gibi giyinip babası ve oğlumla çıkacağım evden.sonra onlar uzaklaşınca geri gireceğim eve çünkü bizim bebekle evde kalmamız sanırım onu olumsuz etkiliyor.niye bende evde kalamıyorum diyormuş sürekli babasına.birde bu taktiği deneyelim dedik.ilk çocuğun psikolojisi dağılmasın diye yapmadığımız kalmadı nerdeyse ne zormuş kardeş kıskançlığı ile uğraşmak böyle.ben gerçekten işe başladığımda daha normale dönecekte hayatımız onada bir süre daha var işte.

kızlar 2 saat bi girmiyorum maşaAllah doğuranlara... tebrik ediyorum herkesi
bide kocamann ne zaman gittin ne zaman kurtuldun canım bu ne hız :44:

ah canım cokta hızlı oldu denemez aslında hep sancılarım vardı bir haftadır gunduz rahat gece ise 2:30 da sancılar başlıyordu..burdada bahsettim ben gece doğuracağım die..tam da tahmin ettiğim gibi çarşamba gecesi 2:30 suyum ondan oncede kahverengi akıntımda artış olmuştu...ve o gun rahimden bacağıma giren sancılar dahada artmıştı.hali hazırda 1 cm açıklığım vardı zaten "heh tamam açıklığım dahada artıyor " die seviniyordum...suyum gelince sancılarım çok yoktu ama eşim ve annemin ısrarı uzerine hastanrye erken gittik.yatış yapıldı açıklık sadece 1.5 cm (( kendi sancınızı bekleyeceksiniz deyıp normal oday a aldılar 4 gibi sancılarım daha da artmaya 7 de ise artık dayanılmmaz olmaya başlamıştı.açıklık 5.5 cm di.beklesem en fazla iki saat içinde doğum anyımıne gelirdi ama cok yorulmuş eşim ve annem beni gordukçe kahrolmuşlardı..epiyi hemen kabul ettim.7:45 te sanırım epudural takıldı bi sancı daha geldikten sonra nasıl rahatladım anlatamam ..hiç bir şey yokmuş gibi 8:30 da açılmam 9.5 cm olmuş hemen doğum masasına alındım 8:55 tede kızımı kucağıma verdiler......ikinci doğum hikayende boyle oluştu....dikişlerim var ama çok rahatım sadece adet sancısı gibi ağrrılarım var...
39+5 te 2970 gr 49 cm doğdu kızım şimdi surekli emişiyoruz gunduz uzun uyuyor gece ise uyku yok...ev kalabalık hiç bir şey benim irademde gerçekleşmiyor ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…