2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Babusol alkol sıkmıstınız dı mı canım? Enfeksıyon gecene dek yıkama tabıı...

Sen ona ısten gekmeden yapılacaklar lıstesı hazırla o zaman, ne boyle hayatından bezmiş gıbı gorunuyor eşin?
Buarada yakın zamanda babasını kaybettıgını unutmustum, brlkı de bu kayıtsız tavırları bır tur depresyondur.

Cok sevındım ıyı gelmesıne. Baska arkadaslar da vardı gazdan sıkayetcı ınsallah okurlar. Ben de sızı cook sevıyorum vallahı aklım hep sızde. Iyı haberlerınızı yazarsanız sevınıyorum.

Cok sevındım durumlar daha ıyıymış:)) Yalnız anne gıbı uyarıyor olmayayım ama bahsettıgın tempoda bıraz da dınlenmen gereklı. Tum enerjın bıterse kımseye faydan olmaz, sen de uyumalısın, yemegı esın dusunmelı

Kızlar bende 4 mayısta doğum yaptım doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin doğum yapacaklarada Allah kolaylık versin

Kizlarr ben de dogurdum yavrusumu kucagima aldim. Darisi sizlere insaallah
Dun yazmistim ishalim diye bir gün once nst ye bagladiilar sancim cikti dun gece de yazdım size cok sancim vardi.
Dun sabah doktorumu aradim ishalimin gecmedigini soyledim o da serum verelim nst ye de baglariz yine dedi. Neyse hemen gittim ve nst de sancim cok cikti dogum sancilarim tam anlamiyla baslamis meger.
Sezeryana alicam cunku ne bas asagi indi ne de kanala girdi acilma da yok dedi 1 bucukta sezeryana girecektim 1 de geldi ve sezeryana aliyorum dedi esim cuma namazindaydi sok oldum zaten direk beni ayni gun alinca.
Minnosum 13.15 de doğdu ben baya bi stres yaptim sakinlestirici yaptilar.
neyse epidural sezeryanla 16 mayis 2014 de Minnosumu kucagima aldim darisi alamayanlarin basinaaaa

Harika bir duygu cap cup emmeye calismasi sana olan muhtacligi dunyayi tanimaya calismasi aglarken tenine degdigi zaman susmasi... tarifsiz... Rabbim isteyen herkese versin insaallah...

Tebrikler ya bende kızımı kucağıma almak istiyorum artikkkkk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba ben de muayenelerde hep kasarım kendimi ama doktorum beni motive ediyo rahat doğum yaparsın çatın müsait dedi.. Başka bir doktora daha görünsen nasıl olur bilemedim

hatmaca ve vitis .... ikinizi de tebrik ediyorum maşaAllah kavuştunuz yavrularınıza ne mutlu size

kızlar ''inci'' den haber yok mu hala, kurtuldu mu acaba çok merak ediyorum :26:

bende bugün bacımla beraberdim, karnı sürekli yukardan aşağıya, çapraz şekilde geriliyordu ...son 1 haftadır bu şekilde imiş
sonra yürüyüşe çıktık ama sancıdan ve ağrıdan 10 dk lık yolu yarım saatte yürüdük ... doğum yakın mı ki dersiniz :44:

bugün kontrolüm vardı bebeğim çoksağlıklı ancak ultrasonda yapılan ölçümlerde bebeğin karın çevresi 372mm çıktı. göbekli bir bebek yani. dr 360mm üzerinde normal doğum öneremem malesef dedi sezeryan olmalısın . normal olursa riskleri var çocuğun başı çıkar ama kalanını çıkaramayabilirim omuz çıkıklığı olabilir çıkarmak için omzunu kırmak zorunda kalabilir ve daha bir çok komplikasyon olabilir dedi ama sen bu riski alırım dersen normalde doğurturum mesüliyet kabul ettmem dedi böyle bir durumla karşılaşan var mı ne yapcam bilemedim pazartesiye kadar düşün haber ver diyor.
yardımmmmmm:18::18::18::18::18::18::18::2:

en fazla 360mm olursa sorun olmaz dedi

Gecmisi okuyamadim.sancilarim 8 dk bir dustu.dun aksam 22.30 da yatis yaptim.aciklik 3 cm idi.gece 1.30 da aciklik 10 cm idi.bebegim 4 kilo dogdu.epidural normal yaptim.buyuk oldugu icin ikinma uzun surdu.sukurler olsun kavustuk.darisi bekleyenlere

Canım bu ultrason cihazlari bazen yanlis olcum yapabiliyo son haftalarda ozellikle mesela 3 kilo denen bebek 3500 doguyo yada daha eksik benim basima gelen olay 30+ da oldu doktorum bbebegimin karin cevresinin 3 hafta geri oldugunu soyledi 3 hafta geri nedemek dedim yani kendi kendime 1 haftayi anlarimda 3 hafta cok kucuk neyse ciktim ordan direk gittim baska hastaneye kendi doktorum 1650 demisti kilosunu 2 kilo cikti ve hersey gayet normal dedi baska doktor yinede icim rahat etmedi baska bir doktora daha gittim oda herseyin yolunda oldugunu soyledi yani demem oki istersen baska bir doktora daha gorun her nekadar doktorlar kizsada tek doktorda kalin desede ben bu dusunceye hicte sicak bakmiyorum bu tur durumlar soz konusu olunca sen bilursin yine ama istersen bir iki doktora daha muayene olup en saglikli karari ver

Gecmisi okuyamadim.sancilarim 8 dk bir dustu.dun aksam 22.30 da yatis yaptim.aciklik 3 cm idi.gece 1.30 da aciklik 10 cm idi.bebegim 4 kilo dogdu.epidural normal yaptim.buyuk oldugu icin ikinma uzun surdu.sukurler olsun kavustuk.darisi bekleyenlere

Maşallah maşallah :)) Allah saglikla analibsbali buyutmeyi nasip etsin bende epiduralden korkmasam sezeryanimi oyle istiyorum ama cok korkuyorum

Kizlar ben uyku delisi oldum resmen napcam boyle bebek dogdugunda insallah boyle olmam :)

Ben de tam tersine firsatim varken bile yatip uyumuyorum oyle alismayayim, bebek olunca zorlanirim diye. Boyle de bebisi yorgun karsilamaktan korkuyorum...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kizlar bisey sorucam. Henuz nisan falan gelmedi ama belim 2 ye ayrilacakmis gibi agriyor iki gundur, acidan gece yatakta donemiyorum artik. Bugun de evi falan temizledim cok ayaktaydim. Bebis 3-4 haftadir basi asagida zaten. Dr yuruyus falan yaparsan hazneye yerlesmesi kolaylasir demisti. Bu aksam yemekten sonra asiri hareket etmeye (tepinmeye) basladi. Ve ayaklarini gerdirdikce basini asagiya itiyor sanki asagiya dogru saplanmalar oluyor. Acaba bunlar belirti olabilir mi yoksa normal mi? 38+5 teyim bugun. Sanki hic durmayacakmis gibi hareketleri, uzun zamandir bukadar hareketli degildi daha cok yavaslamisti. Cok nerji verecek farkli bisey de yemedim...
Nisan gelmeden dogum sancısı gelen var mı??

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Kızlar sizleri tebrik ediyorum maşallah hepinize :)

Canım o bebek hareketleri bende çook uzun zamandır var ama yavrum daha gelmedi inşallah seninki gelir benim 1 gün kaldı 40 bitmesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…