slm arkadaşlar ben nurse harversi aldım 4 günlükten beri kullanıyorum kızım cok gazlı ama şuan için en büyük sıkıntım göbeği düşmedi ve ben daha onu banyo yaptırmadım sürekli siliyorum ama banyo çok rahatlatacak biliyorum bugun 19 günümüz 4 günlükken kızarıklık vardı doktor enfeksiyon var diye iki krem verdi ve göbeği düşene kadar bunları sür dedi sizce en kısa zamanda düşmesi için ne yapayım yoksa doktoramı götüreyim
Dün gece aynı muhabbet yaşandı inan.işten geldi yemek yedi bi film fragmanı gördük izleyelim dedi.ben de tamam ama biraz işimiz var onu halletsek önce dedim.çok yoruldum bugün dedi.ben de iyi o zaman sadece toz olan yorgan kaldıralım onda yatamayiz gece dedim yatmayalım o zaman koltukta yatarız dedi.ben de sinirlendim zira bi önceki gece boya kokusu çıkmadı diye koltukta yattik zaten o da ben de rahatsız olduk.dün gece yatağında yatmak için hevesliyken is lafını duyunca koltukta yatmaya razi olması beni sinirlendirdi.
Kisaca Önce yapmak istediklerimi gereksiz buluyor.ısrar edince tamam ama şimdi yorgunum diyor.ama izin gününde bu zamana kadar ilgilenmedi zira haftada 1 gun izin yapıyordu.doğuma kadar da izin kullanamayacak.tüm bunlar beni çok gerdi.
eczaneden zinco damla aldırttım canım 3 damla damlattım yarım saate rahatca gazını çıkarttı ve hiç kızarıp morarmadı demek ki gazı varmış minnoşumun
ayy bu arada iyiki varsın ya kim bişe sorsa cevaplıyosun tanımasam da seviyorum seni
bugün bebeği babasına bırakıp büyük oğlumla parka gittik 2 saate yakın oynadık eğlendik hem ona hemde bana o kadar iyi geldiki çok mutluyum sonra oğlum eve geldi uyudu.hatta şu anda evdeki bütün erkekler uyuyor babamız bebek ve büyük oğlum.bense akşam yemeği için uğraşıyorum uyku muyku da neymiş onlar huzurlu mutlu ya bende çok mutluyum.
bu arada bir süredir beklediğim bir yerden iş görüşmesi için aradılar pazartesi 15:30 da görüşmeye çağırdılar çok heycanlandım bakalım hayırlısı artık.eğer olursa biraz erken çalışmaya başlarım bakalım neler olacak.
yarın oğlumun anneler günü etkinliği için okula gideceğiz annem ben ve oğlum bebek yine babada kalacak bir iki saat öğleden sonrada bebek görmeye arkadaşım gelecekmiş yarında yoğun olacak bizim için.oğlumda oyalanıyor bu arada mutlu oluyor.eski hırçınlığı pek kalmadı.bebeği çok fazla odasındanda çıkarmıyorum zaten orda uyuyor ihtiyaçlarını orda karşılıyorum salona pek gelmiyor.böylece büyük oğlumda bebek ortalarda pek olmayınca daha sakin davranıyor.salı gününden itibarende annem daha erken gelecek sabahları bende işe gidiyormuş gibi giyinip babası ve oğlumla çıkacağım evden.sonra onlar uzaklaşınca geri gireceğim eve çünkü bizim bebekle evde kalmamız sanırım onu olumsuz etkiliyor.niye bende evde kalamıyorum diyormuş sürekli babasına.birde bu taktiği deneyelim dedik.ilk çocuğun psikolojisi dağılmasın diye yapmadığımız kalmadı nerdeyse ne zormuş kardeş kıskançlığı ile uğraşmak böyle.ben gerçekten işe başladığımda daha normale dönecekte hayatımız onada bir süre daha var işte.
Kızlar bende 4 mayısta doğum yaptım doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin doğum yapacaklarada Allah kolaylık versin
Kizlarr ben de dogurdum yavrusumu kucagima aldim. Darisi sizlere insaallah
Dun yazmistim ishalim diye bir gün once nst ye bagladiilar sancim cikti dun gece de yazdım size cok sancim vardi.
Dun sabah doktorumu aradim ishalimin gecmedigini soyledim o da serum verelim nst ye de baglariz yine dedi. Neyse hemen gittim ve nst de sancim cok cikti dogum sancilarim tam anlamiyla baslamis meger.
Sezeryana alicam cunku ne bas asagi indi ne de kanala girdi acilma da yok dedi 1 bucukta sezeryana girecektim 1 de geldi ve sezeryana aliyorum dedi esim cuma namazindaydi sok oldum zaten direk beni ayni gun alinca.
Minnosum 13.15 de doğdu ben baya bi stres yaptim sakinlestirici yaptilar.
neyse epidural sezeryanla 16 mayis 2014 de Minnosumu kucagima aldim darisi alamayanlarin basinaaaa
Harika bir duygu cap cup emmeye calismasi sana olan muhtacligi dunyayi tanimaya calismasi aglarken tenine degdigi zaman susmasi... tarifsiz... Rabbim isteyen herkese versin insaallah...
Kizlar merhaba herkese..dogum yapan annisler gozunuzaydin dogum bekleyenler allahim sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin..bizde haberler degisik biraz cati muaynemiz vardi ama ben.kendimi o kadar kastimki zarzor muayne oldum( normal doguma uygunsun dedi ama kendini cok kasiyosun dedi doktorum boylr kasarsan istenmeyen.yirtiklar olusabilit dedi..bnde simdiye dek hani normal yapabilirmiyim diye dusunuyodum fakat sezaryende hep aklimda vardi fakat muayne bile olamadim ben.nasil normal dogurcam.diye dusunmuyo degilim.doktor paersembeye kadar dusun dedi kararini ver dedi sezaryen olursam persrmbe alacak bebegimi..bilemeiyorum kafam cok karisik buarada vajinusmus gecmisimde var evliligimde bikac ay korku iliskiye girememistim sonradan gecti ama boyle dogum muayene esnasinda tekrarliyo snairim poffffff napim ya onerisi olann varni destege ihtiyacim var
Tebrikler ya bende kızımı kucağıma almak istiyorum artikkkkk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugün kontrolüm vardı bebeğim çoksağlıklı ancak ultrasonda yapılan ölçümlerde bebeğin karın çevresi 372mm çıktı. göbekli bir bebek yani. dr 360mm üzerinde normal doğum öneremem malesef dedi sezeryan olmalısın . normal olursa riskleri var çocuğun başı çıkar ama kalanını çıkaramayabilirim omuz çıkıklığı olabilir çıkarmak için omzunu kırmak zorunda kalabilir ve daha bir çok komplikasyon olabilir dedi ama sen bu riski alırım dersen normalde doğurturum mesüliyet kabul ettmem dedi böyle bir durumla karşılaşan var mı ne yapcam bilemedim pazartesiye kadar düşün haber ver diyor.
yardımmmmmm:18::18::18::18::18::18::18::2:
en fazla 360mm olursa sorun olmaz dedi
Minecim tesekkurler.17 mayista dogdu.darisi kardesine.dogum yaparken sizlere dua ettimkızlar ''inci'' den haber yok mu hala, kurtuldu mu acaba çok merak ediyorum :26:
Gecmisi okuyamadim.sancilarim 8 dk bir dustu.dun aksam 22.30 da yatis yaptim.aciklik 3 cm idi.gece 1.30 da aciklik 10 cm idi.bebegim 4 kilo dogdu.epidural normal yaptim.buyuk oldugu icin ikinma uzun surdu.sukurler olsun kavustuk.darisi bekleyenlere
Kizlar ben uyku delisi oldum resmen napcam boyle bebek dogdugunda insallah boyle olmam :)
Kizlarr ben de dogurdum yavrusumu kucagima aldim. Darisi sizlere insaallah
Dun yazmistim ishalim diye bir gün once nst ye bagladiilar sancim cikti dun gece de yazdım size cok sancim vardi.
Dun sabah doktorumu aradim ishalimin gecmedigini soyledim o da serum verelim nst ye de baglariz yine dedi. Neyse hemen gittim ve nst de sancim cok cikti dogum sancilarim tam anlamiyla baslamis meger.
Sezeryana alicam cunku ne bas asagi indi ne de kanala girdi acilma da yok dedi 1 bucukta sezeryana girecektim 1 de geldi ve sezeryana aliyorum dedi esim cuma namazindaydi sok oldum zaten direk beni ayni gun alinca.
Minnosum 13.15 de doğdu ben baya bi stres yaptim sakinlestirici yaptilar.
neyse epidural sezeryanla 16 mayis 2014 de Minnosumu kucagima aldim darisi alamayanlarin basinaaaa
Harika bir duygu cap cup emmeye calismasi sana olan muhtacligi dunyayi tanimaya calismasi aglarken tenine degdigi zaman susmasi... tarifsiz... Rabbim isteyen herkese versin insaallah...
Kızlar sizleri tebrik ediyorumGecmisi okuyamadim.sancilarim 8 dk bir dustu.dun aksam 22.30 da yatis yaptim.aciklik 3 cm idi.gece 1.30 da aciklik 10 cm idi.bebegim 4 kilo dogdu.epidural normal yaptim.buyuk oldugu icin ikinma uzun surdu.sukurler olsun kavustuk.darisi bekleyenlere
Kizlar bisey sorucam. Henuz nisan falan gelmedi ama belim 2 ye ayrilacakmis gibi agriyor iki gundur, acidan gece yatakta donemiyorum artik. Bugun de evi falan temizledim cok ayaktaydim. Bebis 3-4 haftadir basi asagida zaten. Dr yuruyus falan yaparsan hazneye yerlesmesi kolaylasir demisti. Bu aksam yemekten sonra asiri hareket etmeye (tepinmeye) basladi. Ve ayaklarini gerdirdikce basini asagiya itiyor sanki asagiya dogru saplanmalar oluyor. Acaba bunlar belirti olabilir mi yoksa normal mi? 38+5 teyim bugun. Sanki hic durmayacakmis gibi hareketleri, uzun zamandir bukadar hareketli degildi daha cok yavaslamisti. Cok nerji verecek farkli bisey de yemedim...
Nisan gelmeden dogum sancısı gelen var mı??
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?