peki aşırı kilo almamak için nelere dikkat etmemiz gerekiyo ben de 1 60 ve kilom 60 ve çok iri olmak istemiyorum yuvarlanırım yoksa tostoperlak bişey olurum
peki aşırı kilo almamak için nelere dikkat etmemiz gerekiyo ben de 1 60 ve kilom 60 ve çok iri olmak istemiyorum yuvarlanırım yoksa tostoperlak bişey olurum
bende de henüz bulantı yok ama, her an olacakmış gibi bir his var.onun dışında karında şişlik ve adet olacak gibi ağrı falan var.
bi de ben ilk kez bu hamileliğimde yerleşme kanaması olayını yaşadım....kahverengi lekenlenme şeklinde,hatta daha önceki hamileliklerimde yaşamadığım için önce adet oldum sandım...pazartesi de silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm. :)
düşük yapıp şu an tekrar hamile olan arkadaşlar,hiç korkmasınlar,akışına bıraksınlar...
benim de ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı,ikincisinde hiçbir sorun yaşamamıştım...
tabi,dokuz ay boyunca düştü düşecek diye yaşadığım kabusları saymazsak... :)
herşey olacağına varır,rahat olun,dünyaya gelecekse gelir,gelmeyecekse de gelmez...
duadan başka birşey gelmez elimizden...
kalorisi az besinler yiyebiliriz
peynir yoğurt süt bol yeşillik ve et balık tavuk yiyebiliriz
ceviz fındık badem azar azar
tuzu neredeyse sıfıra indirip ekmek yememmeliyiz
veee bol su içmeliyiz sabah veya akşam günlük yarım yada 1 saat yürüyüş yaparak kilo almayız sağlıklı annişler oluruz inşallah :)
bende aynı şeyi yaşadım cumartesi leke gördüm adet oldum sandım sanra ne gelen var ne bişey ctesi test yaptım iki çizgi çıktı inanamadım kantesti yaptırdım anca inandın şimdide kalbini duyana kadar heralde inanamıyacam rüya gibi geliyo öyle lekelenme olanlar varmış annemde öyle olmuş neden geliyomuş peki bi bilginiz varmı*???
hepsi tamam da tuzsuz yapamıyorum ya
birçok kadında olurmuş ama herkeste olacak diye birşeyde yok canım
buna yerleşme kanamsı diyorlar bebeğin ytumurtalık kanalından rahim içine atılıp rahim duvarına yapışırken oluşturduğu hasarla dışarı açık pembe kahve olarak dışarı atılır. bir iki damla şeklinde olur adet gibi değildir.
benimde ilk gebeliğimde olmuştu adet olcam sanmıştım ama olmamıştım gerçi sonra bebişimide kaybettim.
bu sefer inşallah sağlıkla alırız kucağımıza meleklerimizi :)
bende iyice hissetmek için hamiş olduğumu bulantıları bekliyorum aslında :)
merhabalar mayis anneleri.
kan testiyle emin olduktan sonra gelmek istedim.
umarim hepimiz saglikla bebislerimizi alabilriiz kucagimiza.
ALLAHINDA INZNIYLE bende kan verib araniza katiliacam insallah bende simdi hamileysem Mayis annesi olucam banada dua edin kardesler lutfen yarin ve ya 2 gune kan vericem kesin hamilelik icin ...
Ben bişey soracaktım acaba kalp atışları kaçıncı haftada duyuluyor ben direk kanla gebelik testi yaptırdım hafta sonu olduğu için, kalp atışları ne zaman duyuluyosa o zaman doktora gitmeyi düşünüyorum da
kızlar bende silik çizgi gördüm kan versemmi meraktan duramıyorum.
ilk gebeliğimde tahlil yaptırdım 8000 lerde çıktı tabi adetten 8 gün falan sonraydı ozaman bakmıştı doktorum görünmemişti 2 hafta sonra gittim hem kalp atışı hem de kesesi çok net çıktı caınım sende canını sıkma kilonunda çok az etkisi olabilir ama elbette görünücek fasülyeler kaçamazlar değil mi ? bbeim sat 8 ağusts eylülün sonunda gidicem ki kafamı karıştırmasın doktor
ben 75 kiloyum cnm beim göründü. ama makine çok fark ediyor. diğer gebeliğimde doktor göremedi hatta ben dedimki bu kese değilmi olabilir ama net değil demişti :)) makine fii tarihinden kalmaydı
cnm seninle sat tarihlerimiz aynı sanırım,bende cuma günü gitmiştim göremedim keseyi,doktorum daha çok küçük görünmez dedi,zaten karından ultrasonda 6. haftada görünürmüş,çoğu arkadaşım 6. haftasında görmüş ve bt hcg 6000 leri geçicekmiş,benim bildiklerim bu kadar,bende beklemedeyim şimdilik,inş görürüz miniklerimizi
silik çizgi varsa %99 hamilesin ama bence günün geçtikten 2- 3 gün sonra kan ver çünkü kanda çok düşük çıkınca korkmaya başlıyo insan. kimyasal gebelik olabilir mi diye. hayırlı olsun tebrik ederim şimdiden :):)
kızlar mayıs annelerinde ikinci bebişini bekleyen anne sayısı fazlamı banamı öyle geldi acaba
evet haklısın ikinci olacaklar çoğunlukta bi listemi hazırlasak acaba herkesleri oradan takip etsek
evet haklısın ikinci olacaklar çoğunlukta bi listemi hazırlasak acaba herkesleri oradan takip etsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?