2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
peki aşırı kilo almamak için nelere dikkat etmemiz gerekiyo ben de 1 60 ve kilom 60 ve çok iri olmak istemiyorum yuvarlanırım yoksa tostoperlak bişey olurum

kalorisi az besinler yiyebiliriz
peynir yoğurt süt bol yeşillik ve et balık tavuk yiyebiliriz
ceviz fındık badem azar azar
tuzu neredeyse sıfıra indirip ekmek yememmeliyiz

veee bol su içmeliyiz sabah veya akşam günlük yarım yada 1 saat yürüyüş yaparak kilo almayız sağlıklı annişler oluruz inşallah :)

bende aynı şeyi yaşadım cumartesi leke gördüm adet oldum sandım sanra ne gelen var ne bişey ctesi test yaptım iki çizgi çıktı inanamadım kantesti yaptırdım anca inandın şimdide kalbini duyana kadar heralde inanamıyacam rüya gibi geliyo öyle lekelenme olanlar varmış annemde öyle olmuş neden geliyomuş peki bi bilginiz varmı*???

hepsi tamam da tuzsuz yapamıyorum ya

birçok kadında olurmuş ama herkeste olacak diye birşeyde yok canım
buna yerleşme kanamsı diyorlar bebeğin ytumurtalık kanalından rahim içine atılıp rahim duvarına yapışırken oluşturduğu hasarla dışarı açık pembe kahve olarak dışarı atılır. bir iki damla şeklinde olur adet gibi değildir.

benimde ilk gebeliğimde olmuştu adet olcam sanmıştım ama olmamıştım gerçi sonra bebişimide kaybettim.
bu sefer inşallah sağlıkla alırız kucağımıza meleklerimizi :)

amin inşallah sıkıntısız geçer her birimizinkide

Teknik tanımına göre, menstrual döngü sırasında yumurtlama gerçekleştiğinde, yumurtalıklar yumurtaları bırakır. Bir yumurta canlı bir spermle döllenir. Döllenen bu yumurta rahme ilerler ve rahim duvarına yerleşir. Rahim duvarı kan ve besinler bakımından çok zengin olduğundan, yumurta yerleştiğinde dışarıya kan akışı olur. Bu kan akışı, implantasyon kanaması olarak bilinir. Kadınların üçte biri hamileliğinde bunu yaşar, dolayısıyla oldukça yaygındır.

merhabalar mayis anneleri.
kan testiyle emin olduktan sonra gelmek istedim.
umarim hepimiz saglikla bebislerimizi alabilriiz kucagimiza.

ALLAHINDA INZNIYLE bende kan verib araniza katiliacam insallah bende simdi hamileysem Mayis annesi olucam banada dua edin kardesler lutfen yarin ve ya 2 gune kan vericem kesin hamilelik icin ...

inş hamişsindir bende dün kan verdim bugün sonucumu aldım betahcg 86 beklenen adetim bugündü ama silik çizgiyi görünce sabredemedim kan verdim pozitifi görünce rahatladım ama daha düşük değerim 4 haftalıga denk geliyo sanırım mutlu haberiverdik bile herkeslere

canım oğlumda 7+1 de görmüştük 7-8 hafta arasında görülüyor kesin olması için sabredebilirsen 8 i bekle derim sen bilirsin

kızlar bende silik çizgi gördüm kan versemmi meraktan duramıyorum.

silik çizgi varsa %99 hamilesin ama bence günün geçtikten 2- 3 gün sonra kan ver çünkü kanda çok düşük çıkınca korkmaya başlıyo insan. kimyasal gebelik olabilir mi diye. hayırlı olsun tebrik ederim şimdiden :):)

sheflera : Canım ben de cumartesi Dr gittim keseyi görmedi. beta hcg yaptırdı, 2371 çıktı ve dediki görmememiz normal 5000 lerden önce görülmeyebiliyormuş.[/QUOTE]

ben 75 kiloyum cnm beim göründü. ama makine çok fark ediyor. diğer gebeliğimde doktor göremedi hatta ben dedimki bu kese değilmi olabilir ama net değil demişti :)) makine fii tarihinden kalmaydı

beklemek en iyisi tabiki ama sabırsızlık ve heyecan birleşince böyle oluyor.ama hem kendimi hem bebişimi üzmekten başka bişey yapmıyorum sanırım.destekleriniz ve mesajlarınız için çok teşekkür ederim yalnız değilmişim.

Son düzenleme:

normalde test günüm cumartesi sanırım yarın kan veririm ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…