2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

ne güzel yazmışsın hislerime tercüman olmuşsun resmen ah o teyzeler insanın pisikolojisini bozmak için varlar sanki ama takmak yok

Duymadim hic billmiyorum canim..
Insallah gecici birseydir..
Gecmis olsun..

Gecmis olsun..
Saglik olsunda varsin mama da olsun tabi ki..
Zamanla duzene girecektir insallah..

Gozunuzaydin canim..
Kurtuldunuz ya saglikla sukurler olsun..

Gozunuzaydiin..
Masallah meleginee

Size bir kap yemek yapıp, uyku uyumanız için bebeği pışpışlamaktansa; hani bakimmm sağdın ne kadar çıktı diyen öcü teyzenizi de (kendi anneniz bile olsa) artık lütfenn görmezden gelin:))

Ellerine saglik canim :)
Yaziyi cogaltip birsy diyene veresim geldi Teyzelerin eline tutusturmak lazim

Annem gidiyor bu gece moralim çok bozuk
Nasil bakicam ogluma yalniz bilmiyorum annem disinda kimseyle rahat olamıyorum

kızlarr uzun zamandır giremedim siteye okuyamadım geçmişide.malum bebişlerle pek fırsat olmuyo.bende spinal sezeryanla doğum yaptım 7 mayısta 3900 51 cm doğdu bebeğim 14 günlük oldu bile.çok farklıymış anne olmak uykusuzluk gaz ağlama sevgi tüm duygular birbirine karıştı.birde karnım hala uyuşuk sezeryan olan herkesin böyle mi oluyo bende mi bi gariplik var çözemedim.birde kafam karıştı işitme testi ve kalça çıkığı için tetler nezaman yapılıyor.bilen var mı?kaç tane hastaneyle görüştüm hepsi farklı söyledi.biri hemen yaptır diyo biri 1 ay sonra diyo diğeri 2 ay bitsin diyo anlamadım yaptıranlar nezaman yaptırdı acabaa

Gobegimiz 7.gunu sabaha karsi utkunun altini degisirken dustu cok sukur....bugun topuk kani verdik saglik ocaginda ve utkuyu tarttilar.3730 iidi 3450 olmus normal bu dusme dedi ve kilosu oldukca iyi dedii...ordan hastaneye gittik.bem dikislerimi aldirdim doktorumla helalestik.ikinciye beklerim amm 1 sene sonra didi:))) utkunun isitme testini yaptirdik sukur iki kulacigida duyuyoo...ben cok fenayim ama sezeryamdan hemen sonra ayaga kalktim hic agrim olmadi dikis yerlerimde..fakat cok ama ama cok fena bel ve sirt agrim var.neyapacagumi bilemiyorim...emzirmek icin koltuga bile oturamiyorum aci cekiyorum.gogs uclarimda felaket utku emmdikce agliyrum.ama karxni doyuyuo ya ne mutlu.sonuc olarak yorgun uykusuz ama cokkk mutlu bi anneyim:)))

Hala dogurmayanlar😊

SevdaSoner 15 mayıs normal💓

ses06 19 mayıs(normal)💓

esra25 21 mayıs(normal)💓

Tekasur 21 mayıs normal💓

handrake 23 mayis(normal)💓

Hypattia 23 mayis normsl💓

Patatya005 23 mayis normal💓

Asilemm 24 mayis normal 💜

Şenay60 26 mayis normal💜

Avukat16 27 mayis normal💜

Sec 27 mayıs normal💜

Sturkans 27 mayıs normal💜

kubra1453 28 mayis(normal)💜

Kolik 29 mayis normal💜

Annem gidiyor bu gece moralim çok bozuk
Nasil bakicam ogluma yalniz bilmiyorum annem disinda kimseyle rahat olamıyorum
Benim Annem de cuma gidecek gitmeden önce kızımi yıkatacak bana ama bi yeri incinir die çok korkuyorum umarım yapabilirim yani yapmak zorundayım kim yapcak ki başka. .Canım annem yemeğimi suyumu sutumu düşünüyordu hep ben de pek dikkat etmem kendime bakalım nası olcak yalnızlık

canim baska bi dr.a git istersen yani bu normale benzemio ...

canim termuslar oluo ya sicak su yu tutuo icinde uzun sure ondan al istersen cunku biberonda beklemesi olmaz...taze ilik ilik yapman lazim...ben ebemizin dedigi olcude werdim hep...ama simdi yetmio 30 luk cc kuutuda 2ila 4 haftalik yazio onun olcusunu weriom..60 cc lik ....ama birde cogaltmadim ebem 5 er 5 er cogalt dedi...35lik 40 lik 45 lik hani anladidin mi ....ayni zaman da emio da iki gogsumude emio hala doynuor araniosa da mama weriorum dr dedi...

sera testi ne canim

papatya teze
bakma sen esine bu adamlar boyle kafa atasim war zaten......icini ferah tut...kizinla dualarimiz...bez isine gwlince ben en kotu ihtimal unutursam cok uyursa yada bi turlu kaka yapmazsa annem cisini yapiodur artik degistirmeli dio 4 saat sonra degistiriom ama cok nadir ilala bisi yapmis oluo artik ciside anlasilio...

lilocsofie
yazdiklarin okadar hos okadar ic oksayicidiki anlatamam....

Malesef benım anneliğimi doyasıya yaşayamama sebep bir eşim var.
Kızım geceleri aşırı huysuzlaşıyor eşim dediğim kişide onu pışpışlayacağına sinirlenip bağırıyor büyük bir çocukmuş gibi karanlık odaya götürüyor hızlıca elınde havaya doğru hoplatıyo kızım sıçrıyor o öyle yapınca tabi korkup susuyorda.

Bebeği çok istemesine ragmen babalığını yapamıyor.
Geçen kızım yarı uykulu süt emerken sırf komık olsun diye ayaklarını birden tuttu kızım sıçradı uykusundan sinirlerim tavan yaptı annesine anlattım babasıdır seviyor normal öyle şeyler diyip boşverdi gerçekten normalmi bu?
şaka anlayışı bumu diyip tepki gösterince benimki bidaha otür şakalar yapmıycagina söz verdi ama bugun yine aynı sey ilk kez agzıma gelenı saydım yanına kalmıycak bu dedim istedigine söyle bende seni boşarım dedi kendi kızına babalık yapamadıktan sonra boşanmak kırtuluşumuz olur boşvermeye hiç niyetim yok babası olucak sözde allahından bulsun.
Dünde insan kendini küçük bebeklere baglamamalı herturlu hastalıkları çıkıyor diyip salakça konuşmuştu hergün başka moral bozan bişey söyleyip duruyor bu evliliğime sebep oldugu için annemden de nefret ediyorum artık

Canim benim ya kurmakta haklısın.biraz lafını bilmeden konuşuyor eşin.yaptıklarına gelince belki birazi cahillikten baba olmayı bilmemekten kaynaklanıyor olabilir.biz kadinlar hamileyken anne oluyoruz ama erkekler öyle değil sonradan zamanla öğreniyorlar.umarım eşin de kısa zamanda adapte olur yeni yaşamına ve babaliğa.sen zaten lohusasin.bunlara çok üzülüp sütünü bebeğini etkileme emi canım.hersey düzelir inşallah.

Lilacsofie ya alıntı yapmadım çok yerinde bir paylaşım olmuş.gülümsedim okurken.

Kızlar dr yarın çağırdı kontrole takvimin bittiği gün ama ben tekrar muayene parası vermek istemedim ve bugün gitmeye karar verdim.gerekirse yarın da giderim.dünden beri ağrılarım tavan yaptı ama dalga halinde değil.hamıleliğin son günleri geçmiyor gerçekten 2.30 da yattım 6 da kalktım.uyumak istiyorum ama uyuyamiyorum😕.annem gelecek bugün sonunda bi yandan sevınıyorum bi yandan da stres yapıyorum zira annem memnuniyetsizdir biraz dediğim dedik,en iyisini ben bilirimdir.bir de alıngan bu aralar ki sormayın.dua edin bana😕

Tatli dille guzel guzel anlat canim. Dikleserek bu erkek milletine birsey yaptirilmiyor. Yaptigi kabul edilmez tabi ki cocuga zarar verir Allah korusun ama telafi edemiycek bir durum degil sen psikolojini bozup strese girip sutunu etkileme. Canim benim hersey yoluna girecek insallah bizden cok onlar lohusalik sendromu yasiyolar.

slm kızlar bebeğim bugun 8 günlük oldu göğüs ucum fazla çıkmıyor akşamları sağdığım sütü veriyorum siz kaç cc veriyorsunuz? benim oğlum biraz fazla içiyor sanki doymak bilmiyor bugun 90cc bitirdi normalmi bu bide her emmeden sonra mutlaka kaka yapıyoruz sizinde öyle oluyormu acaba ?

Günaydın Papatyacım, eşin bebekten önce böyle biri değildi anlattığın kadarıyla sanki? Bebek gelince psikolojisi etkilendi galiba?
Herzaman böyleydiyse işin zor tabii ama en azından bu kadar küçük bebeği havaya atar tutarsa henuz beyin kafatası içinde yuzer pozisyonda oldugu için zedeleneceğini anlatabilirsin. Zarar verecek şeyler yapmasın da bırak bir müddet uzak kalsın canım, kırılmamaya çalış çünkü zaten bu süreç o kadar bizimle bebeğimiz arasında özel ki... Araya baba da olsa başka kimse giremiyor. Benim eşimle oğlum arasında gerçek bir bağ kurulması da ikinci hamileliğimden sonra oldu. Oysa evine çocuğuna düşkün, taparcasına seven bir babadır ama inan bazı şeyler zaman alabiliyor canım..
Canını sıkmamaya çalış, bu dönemde eşler arasında gerginlik, olumsuz düşünceler çok oluyor. Boşanmak vs dile getirerek hayatını zorlaştırma şimdiden hepsi geçecek inşallah, işte lohusalık dedikleri bu maalesef....

Canın sıkıldığı zaman yaz bize yalnız değilsin, çok öpüyorum seni canım.

8 günlük maaşallah 90 cc çok iyi canım, 41 kere maaşallah. Benim kız da bir o kadar içiyor sağınca ama 3-4 saat uyuyor sonra, sizde durum nasıl? Doktoruyla konustum henuz cok erken ama cuma kılo alımına bakalım ıyıyse ızınverebılırız 4 saatte bır 90 cc ve ustune dedı.
Buarada sağmak çok arttırıyor sutu. Ne zaman sağsam ardından tavan yapıyor sutum.

Her memeden sonra kaka yapması doydugunu ve bagırsak mıde fonksıyonlarının sağlıklı oldugunu gösterir. Yıne maasallah demek kı ıyı doyuyor kı mıde yenıden dolunca bagırsak hareketlerı tetıklenır kaka yapıyor. Gaz problemınız de pek yoktur bu durumda:)))

Maasallahhhhh sıze

sorma canım hep açız biz gaz fazla yok ağızdan pek çıkarmıyoruz genelde portlatıyor dr salı gittik ctesi çıktığımızda 220 gr vermişti doğum sonrası salı gittik 200gr almış maşallah bişey demedi ozamn bukadr vermiyordum 60 içerse ver demişti mama takviyesi yaptık sutum hemen gelmedi çok sezeryan olduğu için. uykuda dediğin gibi baya bi uyuyor maşallah gece kalkmıyor hiç ben kaldırıyorum alt değiştirip emzirmeye ama biraz çok geldi sanki sabah 90cc bitirince sok oldum gozu doymuyor evladımın aynen sağa sağa geldi benim sütümde meme uçlarım çok yumuşak doğru durust çıkmadı daha bir problemimiz o kaldı :) inşallah düzelir en kısa zamnda :)

Bızımkıler aynı valla:) Alttan gaz çıkarıyor. Gece uyanmıyor. Alt değiştirip zorluyorum. Sutu depolayıp depolayıp uyuyor. Bazen aksmustlerı saatlerce emıyor sutum yetmıyor sanırım mama verdım ıkı kere, bırınde hepsını ıctı , bırınde hıc ıcmedı..... Sağmak çok ıyı boşver ucu yoksa da sağ beslensın, keyıf ıcın yıne emzırırsın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…