2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

İçim dahada rahatladı teşekkür ederim..Hiç olumsuz düşünmemiştim..
Bulantı v.s. yaşıyorum tabi ama takmıyordum..
Dün bugün karnım çok fena..enfeksiyondur umuyorum..sabah olsun hayrolsun herşey yoluna giricek inşallah..

Merhaba kizlar nasilsiniz bakalim benim bulantikarim cok fena ölüyorum resmen nasil gecicek böyle günler bilemiyorum allah yardimcımız olsun.

yok ya deme oyle..
OLumsuzluk olsa nıye mıden bulansın.. sen bulantılarla ugrasmıyor muydun
ya dusunme oyle.. dur bakalım..
Mesajın basını okuyunca korktum, kotu bı durum sandım..
Dur bakalım... ya da durma baska bı doktora gıt..
Insaellah hersey yolundadır.

Canım yine doktor bak sana ne güzel şeyler demiş ben bugün geldim gittiğime de pişman oldum hiç güzel bişey demedi kadın. Kese çok düzensiz dedi kalp atışlarını göremedi alttan muayene etti ordanda çok düzensiz kalp atışları var dedi. Sonra beslenme kesesi normalden büyük dedi düşük tehlikesi geçirebilirsin kanaman olursa hemen gel dedi keyfimi kaçırdı.

olurmu canım cahillik, burada birbirimizle paylaşım yapmak için varız ben çok yoğun olduğum için ara ara bakıyorum sen kusura bakma,canım aynen annelerimizin yaptığı gibi kaynatıyoruz bizde demleme değil yani kıpkırmızı oluyor rengi,hatta ayva yaprağı da koyarsan daha kırmızı oluyor..
melisanur arkadaşım çok üzüldüm ama sen hemen dağılma dur bakalım daha net bişi yok bir doktora daha git,rabbimin mucizeleri bitmez,
benbunu çok yakın ımda yaşadım, dua et miniğin saklanmış olsun annesi,ama tersi bir durum varsa da üzülme lütfen Allah ım sana ve eşine sağlık versin tekrarını nasip etsin yani her duruma hazırlıklı ol herşey O ndan geliyor,herşeyin bir sebebi var bitanem ,dualarımız seninle

arkadaşım sende içini ferah tut,yarın miniğini görmüş olarak gel inşallah, kötü düşünme ,güzel haberlerini bekliyoruz

kızlarrrrr sabah kalktığımda sağ gözümün altında arpacık yani it dirseğide diyolar işte ondan çıkmış gözüm çok acıyo kirpiklerimi açıp kapattığımda acıyo şiş ve kızarık durumda pekii bu durumda ne yapmam lazım doktora mı gitmeliyim hamileyim diye korkuyorum ilaç da kullanamam ki

Sarımsağı ortadan ikiye yar ve onu sür (bizim burda Ege'de yani korkutmak diolar bu işleme ) ve kesin çözüm hemen geçiyor ... Geçmiş olsun

Allah tez zamanda sağlıklı bebekler versin inş geçmiş olsun

elevit ne işe yarıyor doktor bana vermedi, sadece folidoce kullanıyorum

merhaba kızlar
bebişini kaybedenler,geçmiş olsun,Allah ım en kısa zamnda tekrar nasip etsin
prenscim
olumlu düşünelim cnm,dua edelim hep
ben de bugün tekrar dr a gittim,benim de karnımdan vajinama kadar yanma vardı,idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı,antibiyotik verdi,kan tahlilinde de kansızlık çıktı,pekmez içiyorum zorla,çorap üstüne patik giydim
ben de fazla yazamıyorum kızlar
çok yorgun geliyorum işten,yemeği iyi kötü bişeyler yapıp,hemen uzanıyorum,elektrik faturası bile az gelmiş,sürekli pasta börek yapardım,şimdi aklıma bile gelmiyor
kızlar nesquik içmek zararlı mı sütü öyle içebiliyorum da
herkese sağlıklı hamilelikler

Selam kizlar hepiniz salicakla alin kuzularinizi kucaginiza ben dilek ist yasiyorum 4, 5 yasinda bir kizim var ikinciye hamile yim. Kk harika bir arkadas grubum var hepsi can dostlarim oldu ins sizlerde oyle oluruz. Mayis 13 olarak görünüyor dogumum. Herseyin hayirlisi

teşekkürler canım evet halada mide bulantılarıyla uğraşıyorum doktoruma sordum boş gebelik olsa bile bütün hamilelik belirtilerini yaşarsın dedi bakalım canım dualarınızda benide unutmayınn

zaten abredemedim canım az önce başka özel hast. doktorum vardı aradım abah 11 e randevu aldım dua edinn yarın gideceğiz bakalım inşallah hayırlı haberlerle dönerimm.rabbim hepimizin bebişlerini bizlere bağışlaınn

kızlarrr yarın sabah 11 de başka özel hast gidiyorumm dualarınızda benide unutmayınn rabbim bebişlerimizi bizlere bağışlasınnn şuanki heyecanımı en iyi izler anlarsınızzz yarına kadar nasıl sabredecemm onu düşünüyorummm inşallahh olumuzz cümleler duymamm bebişime okadarr çok alıştım kii rabbim hiçbirimizi ayırmaınn gerçekten çok zor arkadaşlarr..hepinizi öpüyorumm dualarınızda bana da yer verinn inşallahh

Prenscim , melisanurum24 inşaallah güzel haberlerle gelirsiniz dualarım sizinle.
Bu arada benim de yarin 11 de dr randevum var daha önce burdaki devlet hastanesine gidiyordum kalp atışıyla artık özele başlıyorum ama benim de tedirginliğim hala var acaba kalp atışı devam ediyor mu hayırlısı inşaallah hepimiz için.ben de yarın itibariyle daha kesin konuşacağım...

benimde dualarım seninle canımm inşallahh hepimiz güzel haberlerle geliriz bende yarın 11 de randevum aldım eşimle gideceğiz bakalım çok heycanlıyımm anlatamamm inşallah bebişimi görürüm

sağol bacımm çok sağol verdiğin bilgiler için

minikçiçek iyi olmana sevindim bacım:)

prenscim bacım sende dikkat et :) inşlh sıkıntılı bişey yoktur

Canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır, sağlıkla eline alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…