canım, hemen olumsuz şeyler düşünme lütfen, içimizde bence en pozitif kişi sensin.
hislerine gelince, biliyosun ki hem her gebelik bir değil hemde her vücudun hamileliğe tepkisi farklı oluyor.
biz o kadar mideden çektik ama sen biraz daha rahattın, belki de senin vücudun da şimdi böyle bir tepki veriyordur gebeliğe.
bence bunlar vücudun reaksiyonları.
benim geçen hafta çarşamba günü karnıma bir ağrı girdi, ölüyom dedim, bembeyaz kesildim.
müdürüm taksi ile beni eve gönderttirdi.
tekrar düşük yapıyorum zannettim.
ama eve gidip dinlenince uzanınca daha iyi oldum çok şükür.
o kötü ağız tadı benden taa başından beri var.
ilk defa bugün çay içebildim ve bundan mutlu olabildim düşün yani.
yediğim hiçbişeyden tat almıyodum.
Pozitif düşün, herşey güzel olacak.
yumurcaklar bizle kafa yapıyor, bir gün iyiyiz, bir gün meftaa...
kızlar az önce doktordan geldık ben buyuk bir heyecanla bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gittim ama sonuç olumsuzzzz ağlamaktan harappp oldum kızlar ne olur bişeyler söyleyinn çıldırcamm en son doktor kontrolüne 26 eylülde gittik ve kesemizi gördük gayet iyiydi ve 5+3 günlüktü ve sonra bugün gittik kesemiz görüldü büyümüş sağlıklı ve 8+1 günlük dedi fakat kesenin içinde bebişim görünmedi( doktor boş gebelik olabilir dedi ama benim beta kan değerlerim boş gebeliği göstermiyor ama kan değerlerim 26 eylülde gittiğimizde çok yükselmişti bir hafta önce 1944 olan sonucum bir hafta sonra 24877 olmuştu biz ikiz gebelikten şüphelenmiştik ama bugün bebişmi dahi göremedik ortada anormallik var dedi doktorum ve bu ayın 11 inde tekrar gideceğiz eğer bebişim oluşmassa kürtajla alacaklarr kızlarr ne olurr dua edinnn çok kötüyümm ((
slm kızlar bende sata göre 1 hafta geriden geliyormuşum.geçen cmt dr kont.vardı.bebeğin başını gördük :)başı gövdesinden ayrılmış.kalp atışları çok güzelmiş.bir takım tahliller yaptırmamı istedi ve folik asiti kes elevit e geçelim dedi.1 gece uyumöadan aldım 3 gün çok ama çok kötü geçirdim.kusma,ishal ve yatağa düşürecek kadar mahvetti beni.hemen bıraktırdı doktor.şimdi daha iyiyim.
2 gündür çok şiddetli mide yanmalarım oluyor.önceden hiç mide rahatsızlığı olmayan biriyim..
uyuku pozisyonu ile dün bir yazı okudum burda sola yatılmalı diye.ben yıllardır bebeğin anne karnındaki pozisyonu gibi uyuyorum eşim çok kızıyor.iki büklüm dizler ve baş içe çekilmiş gibi.
sizce bebeğime zarar veriyor muyum?
vazgeçemiyoum yıllardır.
canım, birşey daha sormak istiyorum (biraz cahilim)
ıhlamuru baya kaynatıyormusunuz, yoksa kaynar suya koyup sadece demliyormusunuz?
annemler eskiden sobanın üstüne koyardı, kaynatır kaynatırdı, rengi kırmızı olurdu.
şimdilerde ise okuduklarımız kaynatmamak gerekiyormuş, kaynar suda demlemek gerekiyormuş diyorlar.
acaba hangisi doğru?
İçim dahada rahatladı teşekkür ederim..Hiç olumsuz düşünmemiştim..
Bulantı v.s. yaşıyorum tabi ama takmıyordum..
Dün bugün karnım çok fena..enfeksiyondur umuyorum..sabah olsun hayrolsun herşey yoluna giricek inşallah..
kızlarrrrr sabah kalktığımda sağ gözümün altında arpacık yani it dirseğide diyolar işte ondan çıkmış gözüm çok acıyo kirpiklerimi açıp kapattığımda acıyo şiş ve kızarık durumda pekii bu durumda ne yapmam lazım doktora mı gitmeliyim hamileyim diye korkuyorum ilaç da kullanamam ki
merhaba kızlar..
ben bebeğimi kaybettım.kalp atışını duymaya gittik malasef bebeğim ölmüstü.cok üzüldüm ama yapacak bşy yok.dün sabah kürtaj oldum çok korkarak.ama şimdi ıyıyım.rapor verdi dr evdeyim on gün dinlenicem..herseyin hayırlısı olsun..sizlerede hayırlı hamilelikler dilerim..beni de cıkarabilirsiniz listeden..
yok ya deme oyle..
OLumsuzluk olsa nıye mıden bulansın.. sen bulantılarla ugrasmıyor muydun
ya dusunme oyle.. dur bakalım..
Mesajın basını okuyunca korktum, kotu bı durum sandım..
Dur bakalım... ya da durma baska bı doktora gıt..
Insaellah hersey yolundadır.
Gördük hayatım kalbi de atıyordu ... Ama herkesin bünyesi aynı değil hiç moralini bozmuyorsun tamam mı bol bol dua edicez Cumartesi sabah öğlen kadar özel hastaneler çalışıyor için içini yiyeceğine yarın bi git derim ... Sonuçta kapalı bir kutu Rabb'imden başkası bilemez yumurtaya bile can veren allahım bebişlerimizi korusun ..
Prenscim , melisanurum24 inşaallah güzel haberlerle gelirsiniz dualarım sizinle.
Bu arada benim de yarin 11 de dr randevum var daha önce burdaki devlet hastanesine gidiyordum kalp atışıyla artık özele başlıyorum ama benim de tedirginliğim hala var acaba kalp atışı devam ediyor mu hayırlısı inşaallah hepimiz için.ben de yarın itibariyle daha kesin konuşacağım...
sağol bacımm çok sağol verdiğin bilgiler içingözün aydın canım çok sevindim
ben de kuru şeyler yemek istiyorum. dün çorba yaptım yüzüne bakmadım içesim gelmiyor ancak şöyle bol limon sıkıp içini de ekmekle doldursam öyle yiyebilirim gibi geliyo :) ekşiciyim ben :) sürekli poğaça yemek istiyorum ama tutuyorum kendimi. kafama koydum ilk 3 ay kilo almak yok sonra da kontrollü şekilde alıcam inşallah
tabi ki bilgilendiririm bir şeyler öğrendikçe elimden geldiğince foruma yazmaya çalışıyorum. mesela bugun televizyonda doktor gebelikte yatış pozisyonlarından bahsetti. ben çok önemsemezdim ama bebek ölümlerine yol açabiliyor yanlış yatış pozisyonu dedi. özellikle 28. haftadan sonra sırtüstü ve sağ yana yatmak çok sakıncalı dedi sola yatılmalı dedi. saatlerce aynı tarafta yatmak zor muhakkak ama sola yatın derken tam sol olması şart değil sola dönük olabilir önemli olan uyurken farkında olmadan soldan sırt üstü pozisyona geçmemek bunlar için de özel yastıklar var onlardan faydalanabilir gebeler dedi.
muayene ücreti 370 tl. benim özel sağlık sigortam olduğu için 30 tl ödüyorum. ayrıntılı ultrason fiyatı da yanılmıyorsam 550 tl.
şuan içinde bulunduğun durum risk teşkil ediyor diye riskli gebelik uzmanına görün istersen dedim. Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah
minikçiçek iyi olmana sevindim bacım:)Minicikciçek iyisindir inşallah,aradın mı dr.unu...geçmiş olsun..
Bende sabah geç kalmışım ,oğlumu okul yetişicek diye hamile olduğumu unuttum birden bir kalkış yaptım ki yataktan,bir şey hissettim hemen wcye gittim pembe bir akıntı baya geldi ama ..şuan kasıklarımda şiddetli bir sancı var...geçmesse bende akşam dr.umu arıcam,nefesimi kesiyor resmen((
merhaba kızlar..
ben bebeğimi kaybettım.kalp atışını duymaya gittik malasef bebeğim ölmüstü.cok üzüldüm ama yapacak bşy yok.dün sabah kürtaj oldum çok korkarak.ama şimdi ıyıyım.rapor verdi dr evdeyim on gün dinlenicem..herseyin hayırlısı olsun..sizlerede hayırlı hamilelikler dilerim..beni de cıkarabilirsiniz listeden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?