2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canım bencede hemen üzülüp yıpratma kendini. Ben dün kk da okumuştum. Bir kadının 11. haftada ikizlere hamile olduğu ortaya çıkmış, ozamana kadar diğeri gözükmemiş düşün. Geç döllenme olabilir, kendin söylüyorsun dr. um anormal bir durum dedi diye. Olumsuz birşey olsa hamileliği hemen sollandırmak isterdi diye düşünüyorum. İnşallah sorunsuz atlatırsın canım.

Kızlar Cals-D 3 kullanan var mı? 2 gün oldu doktorun yazdığı,Gyno Ferro Sanol'da yazdı onu kullanıyorum ama diğerini korkudan içemedim:44:
prospektüsünde hamilelik için B grubunda
Gebelik kategorisi:B
Yüksek miktarda vitamin D içerdiğinden, Cals-D3 hamilelik ve laktasyon dönemlerinde kullanılmamalıdır.
1. Yapılan denemelerde, ilacın teratojenik veya embriyosid (embriyo öldürücü) veya başka türlü, üreme ile ilgili etkisinin olduğunu gösterilmiştir; fakat gebe kadınlarda yapılmış kontrollü inceleme yoktur .
2. Gebe kadınlarda veya yapılan deneylerde ilaç incelenmemiştir. Bu katagorideki ilaçlar, eğer hekim ilacın gebe kadına sağlayacağı yararın, fötus üzerindeki potansiyel riskini haklı göstereceğine inanıyorsa kullanılmalıdır.

yazıyor..

içmeyim di mi?

Doktora bunu sormam lazım

üzülmemek elde deilki canım inan o olumuz cümleleri duymak insanı biranda yıkıyor ki ben öyle bir umutla gittim 2 haftadır bugünü bekliyordum bakalım yarın 11 de başka hast gidiyorum inşallah hayırlı haberlerle dönerimm..

bencede içme canım mutlaka doktora danış derim

herkeze hayırlı geceler ... Rabbim sen ne büyüksün gününe şükür emrine şükür Yarabbim .... arkadaşlar elimden geldiğince okumadan geçmiyorum sayfaları inşaAllah hepiniz de bebeklerinizi kucaklarsınız gönül bundan yana ama bazen her şey yolunda gitmiyebiliyo malesef ... tabii ne gelir elden aslında şu zamandaki en büyük sorun çok şey biliyo olmamız inanın bu kadar çok şeyi bilmiyo olsak telaşların çoğunun yersiz olduğnu görücez ... düşünün eskiden annelerimiz anneanne babaannelerimiz hangisi bunları biliyordubence onlar daha huzurluydu ben bile oğlumda bunların hemen hiç birini bilmyodum yada kızımda ... şimdi diyorum hamile kalsam bu kadar şeyi bilerek napıcam ... malesef zaman teknoloji zamanı :44: neredeyse doktordan çok şey bilir olduk yalış anlaşılmak istemem ama mantıklı düşününce böyle... Bu arada gebelikleri sonlandrılan arkadaşlara da Rabbim tez zamanda tekrar evlat sevinci tattırsın inşaAllah ... en güzel dua müminlerin birbirine ettiği duadır birbirimizin duasında olalım inşaAllah hayırlı huzurlu geceler

iyi gecelerrr

gece kuşu ben yine burdayımmm
aklıma takıldı yahu
aranızda balık hapı kullanan varmı kızlar ben hiç balık yiyemem
doktora sordum kanıtlanmış bişey yok dedi:S
sen bilirsin kullanıcaksan dedi

fikri olan?:44:

Allah'ım çok şükür bugün hastaneye kontrole gittim ve keseyi gördüm :) Yalnız sorularımın çoğuna cevap alamadım. özel muayene ile devletteki muayene arasında dağlar kadar fark var. İnsanlar farklı muamele görüyor. Kontrole girdim hiçbir şey konuşulmadan ultrasona baktı asistan. sorularıma cevap bile vermedi. Eşim içeri alınmadı zaten bebeğimizi bile göremedi

Son düzenleme:
bende bugun dr gidip kalp atısı duyamadımm moralım bozuk ıcımde hep bı korku var kotu dusunmek ıstemıyorum ama elimde değil

elevit ne işe yarıyor doktor bana vermedi, sadece folidoce kullanıyorum
elevit vitamin cnm zannedersem demir de içeriyor

canım inşallha bir sorun yoktur bol dua et , rabbim güzzel haberler nasip etsin

canım çook geçmiş olsun çok üzüldüm inan ...Rabbim sabrını artırsın , en kısa zmn da tekrar nasip etsin inş. yine nazire hanıma mı gittin

bende bugun dr gidip kalp atısı duyamadımm moralım bozuk ıcımde hep bı korku var kotu dusunmek ıstemıyorum ama elimde değil

sat 23 agus ayrca 3 gebeliğimm cook evhamlıyı sureklı kuruyorum isteee

canım benm sat 15 ağustos ve kalp atışı için randevum 11 ekim ona göre düşün yani acele etme, erken gitmişsin sen , bu araada daha önce 2 düşük mü yaşadın , ben ilk üşük oldu bu 2. gebeliğim

kanıtlanmış bir şey yok mu dedi? peki senelerdir yapılan bilimsel çalışmalar ne oluyor? onların sonucunu kanıt olarak görmüyor mu doktor? canım sen boşver onu hiç balık yiyemiyormuşsun madem kesinlikle balık yağı kullan ama balığın karaciğerinden değil balığın gövdesinden üretilen balık yağı olacak bu çok önemli çünkü balığın karaciğerinden üretilende A vitamini fazla miktarda bulunur ve A vitamininin fazlası da bebeğe zararlıdır. bak ben sana bir kaç kaynak linki kopyalayım senin için araştırdım oku bunları.
buarada ben şuan kullanmıyorum doktorum daha vermedi verince söylerim sana. ilk gebeliğimde kullanmıştım.
Gebelikte Omega-3'ün önemi - Milliyet

http://www............./dosyalar/omega3.html

Gebelik ve Omega 3-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/url]

Son düzenleme:
teşekkürler canım evet halada mide bulantılarıyla uğraşıyorum doktoruma sordum boş gebelik olsa bile bütün hamilelik belirtilerini yaşarsın dedi bakalım canım dualarınızda benide unutmayınn

heee he olduuuu
yasarsınmıs.
Valla buna hıc ınanmıyorum.
Senınkı psıkolojık olabılecek bı bulantı degıl kı
ben dısgebelıklerımde de dıger olumsuzlarda da hıc bulantı yasamadım ama kızımda
ve bu defa yataklık oldum... hıc ınanamadım doktorun soyledıgıne..
Sen ferah ol..
Doktora bak ya bıldıgın "olumsuz dusun" dıye tum yolları kapatmıs.
Cok merak edıyorum..ıns pazartesı bız haklı cıkarız.

canım benim sat 16.08 ben daha 3 gün önce duydum perşembe günü, bencede daha erken kalp atışını duymak için. Doktorun seni tekrar kontrol için ne zaman çağırdı?

İnşallah canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah, dualarım seninle..

Canım benim bebeğimin 7+3 olması gerekiyordu 6 haftalık dedi kalp atışlarını alamadı çok düzensiz dedi her an düşük yapabilrsin dedi karnıma soktuğu şeyde nasıl bişeyse hala bugün karnım ağrıyo. Hemen özel doktorumu aradım hastanedekilerin bana bunları söylediğini söyleyince hamile tüm bayanların bu riski her zaman taşıdığını zaten gebeiliğim çok erken olduğu için kalp atışlarının duyulamamasının gayet normal olduğunu canımı sıkmamı söyledi. Moralini yüksek tut beslenmene dikkat et yapacağımız daha bişey yok haftaya kadar çatlıycam tabi.

Seninki kaç haftalık?

Yazını yeni gördüm satın da 23 ağustosmus benimki 13 ağustos olmasına rağmen yoktu. Düzensiz kese dedi Beslenme kesesi normalden büyük dedi yani elle tutulur hiç güzel bişey söylemedi snunda da düşük yaparsın kanama olursa gel dedi düşün halimi işte bekle biraz seninki daha çok yeniymiş

kızlarrr günaydınnn çok heycanlıyım hazırlandım şimdi çıkıyorum ewden yazmak itedim dua edin bana da olur mu evinçli haberlerle gelmek istiyorumm rabbim hayırlsıını nasip etsin hakkımızda...

kızlarrr günaydınnn çok heycanlıyım hazırlandım şimdi çıkıyorum ewden yazmak itedim dua edin bana da olur mu evinçli haberlerle gelmek istiyorumm rabbim hayırlsıını nasip etsin hakkımızda...
Canım benim hadi Rabbim yardımcın olsun güzel haberlerle dön dualarımız seninle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…