kızlar az önce doktordan geldık ben buyuk bir heyecanla bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gittim ama sonuç olumsuzzzz ağlamaktan harappp oldum kızlar ne olur bişeyler söyleyinn çıldırcamm en son doktor kontrolüne 26 eylülde gittik ve kesemizi gördük gayet iyiydi ve 5+3 günlüktü ve sonra bugün gittik kesemiz görüldü büyümüş sağlıklı ve 8+1 günlük dedi fakat kesenin içinde bebişim görünmedi( doktor boş gebelik olabilir dedi ama benim beta kan değerlerim boş gebeliği göstermiyor ama kan değerlerim 26 eylülde gittiğimizde çok yükselmişti bir hafta önce 1944 olan sonucum bir hafta sonra 24877 olmuştu biz ikiz gebelikten şüphelenmiştik ama bugün bebişmi dahi göremedik ortada anormallik var dedi doktorum ve bu ayın 11 inde tekrar gideceğiz eğer bebişim oluşmassa kürtajla alacaklarr kızlarr ne olurr dua edinnn çok kötüyümm ((
canım bencede hemen üzülüp yıpratma kendini. Ben dün kk da okumuştum. Bir kadının 11. haftada ikizlere hamile olduğu ortaya çıkmış, ozamana kadar diğeri gözükmemiş düşün. Geç döllenme olabilir, kendin söylüyorsun dr. um anormal bir durum dedi diye. Olumsuz birşey olsa hamileliği hemen sollandırmak isterdi diye düşünüyorum. İnşallah sorunsuz atlatırsın canım.
Kızlar Cals-D 3 kullanan var mı? 2 gün oldu doktorun yazdığı,Gyno Ferro Sanol'da yazdı onu kullanıyorum ama diğerini korkudan içemedim:44:
prospektüsünde hamilelik için B grubunda
Gebelik kategorisi:B
Yüksek miktarda vitamin D içerdiğinden, Cals-D3 hamilelik ve laktasyon dönemlerinde kullanılmamalıdır.
1. Yapılan denemelerde, ilacın teratojenik veya embriyosid (embriyo öldürücü) veya başka türlü, üreme ile ilgili etkisinin olduğunu gösterilmiştir; fakat gebe kadınlarda yapılmış kontrollü inceleme yoktur .
2. Gebe kadınlarda veya yapılan deneylerde ilaç incelenmemiştir. Bu katagorideki ilaçlar, eğer hekim ilacın gebe kadına sağlayacağı yararın, fötus üzerindeki potansiyel riskini haklı göstereceğine inanıyorsa kullanılmalıdır.
yazıyor..
içmeyim di mi?
Doktora bunu sormam lazım
elevit vitamin cnm zannedersem demir de içeriyorelevit ne işe yarıyor doktor bana vermedi, sadece folidoce kullanıyorum
canım inşallha bir sorun yoktur bol dua et , rabbim güzzel haberler nasip etsinkızlar az önce doktordan geldık ben buyuk bir heyecanla bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gittim ama sonuç olumsuzzzz ağlamaktan harappp oldum kızlar ne olur bişeyler söyleyinn çıldırcamm en son doktor kontrolüne 26 eylülde gittik ve kesemizi gördük gayet iyiydi ve 5+3 günlüktü ve sonra bugün gittik kesemiz görüldü büyümüş sağlıklı ve 8+1 günlük dedi fakat kesenin içinde bebişim görünmedi( doktor boş gebelik olabilir dedi ama benim beta kan değerlerim boş gebeliği göstermiyor ama kan değerlerim 26 eylülde gittiğimizde çok yükselmişti bir hafta önce 1944 olan sonucum bir hafta sonra 24877 olmuştu biz ikiz gebelikten şüphelenmiştik ama bugün bebişmi dahi göremedik ortada anormallik var dedi doktorum ve bu ayın 11 inde tekrar gideceğiz eğer bebişim oluşmassa kürtajla alacaklarr kızlarr ne olurr dua edinnn çok kötüyümm ((
canım çook geçmiş olsun çok üzüldüm inan ...Rabbim sabrını artırsın , en kısa zmn da tekrar nasip etsin inş. yine nazire hanıma mı gittinmerhaba kızlar..
ben bebeğimi kaybettım.kalp atışını duymaya gittik malasef bebeğim ölmüstü.cok üzüldüm ama yapacak bşy yok.dün sabah kürtaj oldum çok korkarak.ama şimdi ıyıyım.rapor verdi dr evdeyim on gün dinlenicem..herseyin hayırlısı olsun..sizlerede hayırlı hamilelikler dilerim..beni de cıkarabilirsiniz listeden..
bende bugun dr gidip kalp atısı duyamadımm moralım bozuk ıcımde hep bı korku var kotu dusunmek ıstemıyorum ama elimde değil
canım hemn üüzlme daha kaç haftlaık hamilesin , sat ın ne , acele etme bazen geç görüneilio
bende bugun dr gidip kalp atısı duyamadımm moralım bozuk ıcımde hep bı korku var kotu dusunmek ıstemıyorum ama elimde değil
sat 23 agus ayrca 3 gebeliğimm cook evhamlıyı sureklı kuruyorum isteee
iyi gecelerrr
gece kuşu ben yine burdayımmm
aklıma takıldı yahu
aranızda balık hapı kullanan varmı kızlar ben hiç balık yiyemem
doktora sordum kanıtlanmış bişey yok dedi:S
sen bilirsin kullanıcaksan dedi
fikri olan?:44:
teşekkürler canım evet halada mide bulantılarıyla uğraşıyorum doktoruma sordum boş gebelik olsa bile bütün hamilelik belirtilerini yaşarsın dedi bakalım canım dualarınızda benide unutmayınn
üzülmemek elde deilki canım inan o olumuz cümleleri duymak insanı biranda yıkıyor ki ben öyle bir umutla gittim 2 haftadır bugünü bekliyordum bakalım yarın 11 de başka hast gidiyorum inşallah hayırlı haberlerle dönerimm..
Canım benim hadi Rabbim yardımcın olsun güzel haberlerle dön dualarımız seninle ...kızlarrr günaydınnn çok heycanlıyım hazırlandım şimdi çıkıyorum ewden yazmak itedim dua edin bana da olur mu evinçli haberlerle gelmek istiyorumm rabbim hayırlsıını nasip etsin hakkımızda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?