2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Elahar beni korkutmadınız desem yalan olur..bende 3-4 gündür bişey hissetmiyorum ve eşime söylüyorum..O da aynısını söyledi,yat dedi hep dinlen dedi..Karnım acıyor ve ağrıyor..Ağzım bugün kupkuru..zorla yedim içtim.Biz ilk kez gidicez kalp atışı duymaya..en son gittiğimde 5+2 idi..Dua edeyim bol bol..hayırlısı neyse o olsun..

buarada sen en son gittiğinde kesenn içinde bebişi gördünüz mü sennle günlerimz aynı ya

eğer rahimde karnınına doğru çekilme gibi bir ağrıysa enfeksiyondur kötü düşünme

Çekilme mi ? savaş var sanki canım ya...sessiz sedasız oturuyorum,sabahı beklicem..
Bebekle ilgili bişey hissetmiyorum ama ,hissederdim ben ..biliyorum çünkü ..

Son düzenleme:

üzülmemek elde değil ki canım okadar çok alışıyosun ki hayaller kuruyosun ve sonu böyle olunca yıkılıyosun..ultrasyonda keseyi görmesi için idrar kesesinin dolu olması lazım ya canm ben boş gittim wc ihtiyacmı görmüştüm onra 15 dk bekleyip baya su içtim sonra idrar kesei tam dolmayınca karnımdan ultrasyondan göremedi doktorum isteren vajinal ultrasyndan bakalım dedi bende kabul ettim alttan muayene etti yani

canım benim korkutmak için sölemedim.uzuldum şimdi anlattığıma.inş. duyarsın kalp atışını allahın izniyle canım.skma canını..

Kızlar merhaba günlerdir giremiyorum nete,bütün gün kusuyorum ve uyuyorum gözümü açamıyorum ama sabrediyorum geçecek diye doktorum bulantı için ilaç verdi ama inatla içmiyorum bebeğime bişey olur diye...kontrolümüz 21 Ekim'de bayramdan sonra yani kalp atışı için çağırmadı yani beni herşey yolunda gözüküyor 1 ay sonra gel dedi..bebeğini kaybedenleri okudum çok üzüldüm Allah sabır versin arkadaşlar eminim berbat bir duygudur..geçmişi çok fazla okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir

çok teşekkür ederim canım benm yazılarınız beni çok rahatlatıyor moral oluyounuz hepinize çok teşekkür ederimm iyi düşünelim iyi olsunn inşallahh..
bugün artık doktora gitmeye gücüm yok p tesi gidecem tekrardan belki geç döllenem oldugu için kese büyüdü ama bebek daha görünmüyor allahım hayırlıısnı nasipp etsinn

sen bir başka doktora görün birde bakalım ama alttan muayene iste umudunu yitirme

dualarımız seninle pozitif düşün bence.....herşey yolunda gidecek ben inanıyorum...

Kızlar hep takipteyim.Benim uyku,halsizlik,ağlama nöbetleri dışında bi şikayetim olmadı çok şükür. Sizlerden çok şey öğrendim.Kaybedenlere yeniden hayırlı hamilelikler diliyorum.Hayırlı haberler bekleyenler dualarımdasınız

canım inşallah yarın en mutlu sevinçli haberlerle gelirsin moralini bozma umuduunu yitirmee dualarımız seninlee

buarada sen en son gittiğinde kesenn içinde bebişi gördünüz mü sennle günlerimz aynı ya

Gördük hayatım kalbi de atıyordu ... Ama herkesin bünyesi aynı değil hiç moralini bozmuyorsun tamam mı bol bol dua edicez Cumartesi sabah öğlen kadar özel hastaneler çalışıyor için içini yiyeceğine yarın bi git derim ... Sonuçta kapalı bir kutu Rabb'imden başkası bilemez yumurtaya bile can veren allahım bebişlerimizi korusun ..

Çekilme mi ? savaş var sanki canım ya...sessiz sedasız oturuyorum,sabahı beklicem..
Bebekle ilgili bişey hissetmiyorum ama ,hissederdim ben ..biliyorum çünkü ..

canım, hemen olumsuz şeyler düşünme lütfen, içimizde bence en pozitif kişi sensin.
hislerine gelince, biliyosun ki hem her gebelik bir değil hemde her vücudun hamileliğe tepkisi farklı oluyor.
biz o kadar mideden çektik ama sen biraz daha rahattın, belki de senin vücudun da şimdi böyle bir tepki veriyordur gebeliğe.
bence bunlar vücudun reaksiyonları.

benim geçen hafta çarşamba günü karnıma bir ağrı girdi, ölüyom dedim, bembeyaz kesildim.
müdürüm taksi ile beni eve gönderttirdi.
tekrar düşük yapıyorum zannettim.
ama eve gidip dinlenince uzanınca daha iyi oldum çok şükür.
o kötü ağız tadı benden taa başından beri var.
ilk defa bugün çay içebildim ve bundan mutlu olabildim düşün yani.
yediğim hiçbişeyden tat almıyodum.

Pozitif düşün, herşey güzel olacak.
yumurcaklar bizle kafa yapıyor, bir gün iyiyiz, bir gün meftaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…