canım ben ıkı hafta öncede gittiğimde duyamamıştım kalp atısını.dr bi hafta sonra gel dedi.hatta burayada yazmıştım biraz geç gidicem diye.zaten son 3 gün hiç bşy hissetmıyodum.esime söledim sana öyle geliyodur falan dedi.hislerımdede kolay kolay yanılmam.iinş.öyledir dedim.ama agzımda garip bi tat vardı anlayamadığım.dr gittik 8+3 olmus dedi ama kalp atışı yok dedi.tekrar renklı ultrasona gönderdi.ordada görülmedi.yani basta hiç duyamadık zaten biz(( ilk olması kötü bi deneyim oldu bize.inş sizler saglıkla alırsınız kucagınıza minikleri.
Yarın sabah gidiyorum canım,karnım ağrıyor daha doğrusu acıyor içi..sabah iyiydim.sonra sonra başladı..inş.idrar yolu enf. başka bişey değildir..
Çok geçmiş olsun Rabbim bir sonrakimi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım bizimki geç döllenme konuşmuştuk ya daha önce bence sen başka bir doktora git hafta sonu araya girmeden git bence ... Ayrıca Denizli'den bir arkadaş vardı burda forumda nickini hatırlamıyorum ona da bebek yok demişlerdi sonra başka doktora gitti bebeği gördü ... L
eğer rahimde karnınına doğru çekilme gibi bir ağrıysa enfeksiyondur kötü düşünme
Çekilme mi ? savaş var sanki canım ya...sessiz sedasız oturuyorum,sabahı beklicem..
gönlünü ferah tut herşeyin hayırlısı
bak ne olur üzülme eğer yükleyebilseydim sana ultrason kayıtlarımı gösterirdimbiri gözüküyor diğeri boş gibi doktor cok uğrasıyor görmekk içinsonra diğerini gördü ama zor oluyor tek doktorla sınırlı kalma baskasına git alttanmı muayene etti
Elahar beni korkutmadınız desem yalan olur..bende 3-4 gündür bişey hissetmiyorum ve eşime söylüyorum..O da aynısını söyledi,yat dedi hep dinlen dedi..Karnım acıyor ve ağrıyor..Ağzım bugün kupkuru..zorla yedim içtim.Biz ilk kez gidicez kalp atışı duymaya..en son gittiğimde 5+2 idi..Dua edeyim bol bol..hayırlısı neyse o olsun..
canım benim korkutmak için sölemedim.uzuldum şimdi anlattığıma.inş. duyarsın kalp atışını allahın izniyle canım.skma canını..
Canım benim, yazını görünce bende çok kötü oldum fakat hemen üzülmemeni rica ediyorum. benimde 6 haftalıkken gittiğimde keseyi göremedi, ve boş gebelik diye aklım çıktı. ama 7+4 te gittiğimde kese ve bebeği gördük. bu arada normalde o tarihte benim 9 haftalık olmam gerekiyordu lakin geç döllenme olmuş 7+4 dedi.
demek istediğim ya başka bir DR a daha git(ultrason cihazı iyi olan)
ya da bir iki gün bekle ondan sonra yine git.
çünkü gitmezsen bebeğin yaşasa da yaşamasa da bu üzüntü ile bebeğine zaten zarar verirsin.
belki de geç döllenmedir, görünmüyordur.
olsada olmasada hayırlısını dile, herşey Allah'tan. canı veren de Allah, alan da ALLAH. onlar bize sadece emanet.
Lütfen kendini üzme, iyi şeyler düşün.
üzülmemek elde değil ki canım okadar çok alışıyosun ki hayaller kuruyosun ve sonu böyle olunca yıkılıyosun..ultrasyonda keseyi görmesi için idrar kesesinin dolu olması lazım ya canm ben boş gittim wc ihtiyacmı görmüştüm onra 15 dk bekleyip baya su içtim sonra idrar kesei tam dolmayınca karnımdan ultrasyondan göremedi doktorum isteren vajinal ultrasyndan bakalım dedi bende kabul ettim alttan muayene etti yani
sen bir başka doktora görün birde bakalım ama alttan muayene iste umudunu yitirme
Elahar beni korkutmadınız desem yalan olur..bende 3-4 gündür bişey hissetmiyorum ve eşime söylüyorum..O da aynısını söyledi,yat dedi hep dinlen dedi..Karnım acıyor ve ağrıyor..Ağzım bugün kupkuru..zorla yedim içtim.Biz ilk kez gidicez kalp atışı duymaya..en son gittiğimde 5+2 idi..Dua edeyim bol bol..hayırlısı neyse o olsun..
canım inşallah yarın en mutlu sevinçli haberlerle gelirsin moralini bozma umuduunu yitirmee dualarımız seninlee
teşekkürler canım öyle yapcam artık başka bir doktora daha gideceğim neden alttan muayene daha mı kein sonuç veriyor?
buarada sen en son gittiğinde kesenn içinde bebişi gördünüz mü sennle günlerimz aynı ya
Çekilme mi ? savaş var sanki canım ya...sessiz sedasız oturuyorum,sabahı beklicem..
Bebekle ilgili bişey hissetmiyorum ama ,hissederdim ben ..biliyorum çünkü ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?