2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar müjdem var bebeğim benimle beslenme keseside oluşmuş minik de olsa bebeği de gördük kalp atışıda var kesem 11 mm olmuş. cuma tekrar gideceğim. rabbime sükürler olsun. rabbim hepimize sağlıkla evlatlar versin

Günaydın herkese, umarım bugün doktora giden herkes güzel haberlerle döner, dualarımız sizinle kızlar..

Doktor progestron yazmıştı sabah akşam onu kullanıyorum, folic plus u da ihmal etmiyorum. Midemin aldığı kadar yemek yemeğe çalışıyorum ama biraz zor oluyor. yine de sabah kahvaltılarında yumurta peynir domates ekmek ve meyve suyu ya da süt içmeye çalışıyorum. arada ceviz ve tuzsuz badem yiyorum ki kuzucuma besin olsun

kanamam dün durdu çok şükür, bugünde bir şey yok. evdeyim bugün azar azar ev işi yapmaya çalışıyorum bakalım.. dinlene dinlene

çok sevindim canım, hadi gözümüz aydın

çok sevindim gözün aydın canım. Artık moralini yüksek tut. Amin dualarınada.

Merhaba kizlar moralim biraz bozuk.bugun kalp atisini gormeye gittik ustten bakti goremedi sonra alttan bakti gordu kalp atisini duyduk sesini de fakat gelisimi bi hafta geri dedi 17 agustos son adetim.bi de bebek kosede duruo ortada olmasi gerekio dedi bi hafta sonra tekrar cagirdi emin olmam gerek dedi.moralim altust

Olleeyyyy ozaman

1 hafta geriden gelmesine üzülme... inşaallah bir sonraki kontrolünde 1 haftalık bir gelişim gösterirse hiçbir sorun yok demektir ama bebeğin köşede durması ile ilgili bir fikrim yok.. Allah yardımcın olsun, hakkında hayırlsı olsun..

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım

Günaydın kızlar,dr.dan geldim.Bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür,gelişimi iyi,hatta hareketleri
de gördüm,dr.bak hareketli dedi.çok mutluyum,telden yazıyorum kusura bakmayın,demir idrar kültürü verdim,sonuçlarına
Göre dr.bakıcak.karnımın ağrısı biraz geçti..hepinize dualarınız için teşekkür ederim.

Çok çok sevindim :) hatta şuan gülümsüyorum ... Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ../

ohh bee :) çok sevindim canım gözümüz aydııınn :) güzel haberler geliyor

ya felaket tellalı mı bu doktorlar ben anlamadım.valla benim doktorum hep iyi şeyler söyledi bana hiç kötü şeyler söylemedi.canım gönlünü ferah tut.streste bir düşük nedeni biliyorsun düşünme kötü şeyler Allah'a dua et inş hayırlısıyla bişey olmaz

kızlar benim de sabah kahverengi kanamamoldu
bebişimiz çok şükür canlı,dr progestoren verdi
malesef bir hafta gelişimi geride
çok korkuyorum,moralim de bozuldu,dua edin bize de

Silaxx ben de 8+3 haftalik hamileyim. Daha once de 1 dusugum oldu. Gebeligin en basindan beri kese kucuktu. Yolk kesesi ortaya ciktiginda cok buyyktu. 8 mm gebelik kesesi 4 mm yolk kesesi vardi. 2 doktora gidiyordum. Yolk kesesini ilk goren dr % 90 dusecek haftaya kanamayla gelirsin dedi. Aglamaktan gozlerimi acamiyordum. Ertesi gun diger dr.a gittim. Kalo atisini gordu. Her insan farkli. 2 m boyundaki de 1.5 m boyundaki de saglikli. Sonucta insan olusuyor. Bekleyip gorecegiz dedi. Sukurler olsun rabbime. Yolk kesesi 5mm oldu sonra bebek buyumeye baslayinca kuculdu. O yuzden moralinizi bozmayin. Her bunye farkli. Istirahat edin. Oturmayin bile yatin surekli. Bol bol dua ettim. 9 ay 99 esma diye bir kitap duymustum onu aldim. Surekli belli esmalari zikrettim. Rabbim dualarimizi kabul etti. Tabi ben de tedirginim hala. 12 haftanin gecmesini bekliyorum ama icinizi ferah tutun. Bol dua edin. Allah ol dedi mi hersey oluverir. Tadini cikarin hamileligin...

Kızlar her gün mide bulantılarıma karşı savaş açıyordum kusmuyordum bugün bulantım hat safhada kustum ve kahvaltıdan sonra folik asit içmiştim kustuğum için tekrar folik asit almam gerekir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…