kızlar müjdem var bebeğim benimle beslenme keseside oluşmuş minik de olsa bebeği de gördük kalp atışıda var kesem 11 mm olmuş. cuma tekrar gideceğim. rabbime sükürler olsun. rabbim hepimize sağlıkla evlatlar versin
kızlar müjdem var bebeğim benimle beslenme keseside oluşmuş minik de olsa bebeği de gördük kalp atışıda var kesem 11 mm olmuş. cuma tekrar gideceğim. rabbime sükürler olsun. rabbim hepimize sağlıkla evlatlar versin
Merhaba kizlar moralim biraz bozuk.bugun kalp atisini gormeye gittik ustten bakti goremedi sonra alttan bakti gordu kalp atisini duyduk sesini de fakat gelisimi bi hafta geri dedi 17 agustos son adetim.bi de bebek kosede duruo ortada olmasi gerekio dedi bi hafta sonra tekrar cagirdi emin olmam gerek dedi.moralim altust
Olleeyyyy ozaman
çok sevindim gözün aydın canım. Artık moralini yüksek tut. Amin dualarınada.
çok sevindim canım, hadi gözümüz aydın
Selam kizlar hepiniz salicakla alin kuzularinizi kucaginiza ben dilek ist yasiyorum 4, 5 yasinda bir kizim var ikinciye hamile yim. Kk harika bir arkadas grubum var hepsi can dostlarim oldu ins sizlerde oyle oluruz. Mayis 13 olarak görünüyor dogumum. Herseyin hayirlisi
Günaydın kızlar,dr.dan geldim.Bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür,gelişimi iyi,hatta hareketleri
de gördüm,dr.bak hareketli dedi.çok mutluyum,telden yazıyorum kusura bakmayın,demir idrar kültürü verdim,sonuçlarına
Göre dr.bakıcak.karnımın ağrısı biraz geçti..hepinize dualarınız için teşekkür ederim.
Günaydın kızlar,dr.dan geldim.Bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür,gelişimi iyi,hatta hareketleri
de gördüm,dr.bak hareketli dedi.çok mutluyum,telden yazıyorum kusura bakmayın,demir idrar kültürü verdim,sonuçlarına
Göre dr.bakıcak.karnımın ağrısı biraz geçti..hepinize dualarınız için teşekkür ederim.
Merhaba kizlar moralim biraz bozuk.bugun kalp atisini gormeye gittik ustten bakti goremedi sonra alttan bakti gordu kalp atisini duyduk sesini de fakat gelisimi bi hafta geri dedi 17 agustos son adetim.bi de bebek kosede duruo ortada olmasi gerekio dedi bi hafta sonra tekrar cagirdi emin olmam gerek dedi.moralim altust
Canım benim bebeğimin 7+3 olması gerekiyordu 6 haftalık dedi kalp atışlarını alamadı çok düzensiz dedi her an düşük yapabilrsin dedi karnıma soktuğu şeyde nasıl bişeyse hala bugün karnım ağrıyo. Hemen özel doktorumu aradım hastanedekilerin bana bunları söylediğini söyleyince hamile tüm bayanların bu riski her zaman taşıdığını zaten gebeiliğim çok erken olduğu için kalp atışlarının duyulamamasının gayet normal olduğunu canımı sıkmamı söyledi. Moralini yüksek tut beslenmene dikkat et yapacağımız daha bişey yok haftaya kadar çatlıycam tabi.
Seninki kaç haftalık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?