2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Merhabalar ben de geldim doktordan bebişimin kalp atışlarını tekrar gördük çok mutluyum. Tam bir hafta geriden gidiyor 8+2olması gerekiyor 7+2 ama olsun bakalım sonra neler yapacak :)) bir de bugün hamile pantolonu aldım kendime LCW den aldım kotları çok güzel her bedene göre var haberiniz olsun çok rahat ettim.

Canım çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı :)

canım sakın moralini bozma benim de bir hafta geriden gidiyor yazdım zaten içini ferah tut bak burda hepimiz teker teker korkularımızı yazdık herşey olacağına varıyor ama sen de ne güzel duymuşsun kalp atışını çok kafana takılırsa benim gibi 1 hafta sonra tekrar git için rahatlar. ben öyle yaptım valla.

Çok sevindim hadi hayırlısı artık geçsin aylar :)) ya sadece nasıl hareketlerini gördün onu merak ettim ben kalp atışından başka bir hareket göremedim.

kızlar benim de sabah kahverengi kanamamoldu
bebişimiz çok şükür canlı,dr progestoren verdi
malesef bir hafta gelişimi geride
çok korkuyorum,moralim de bozuldu,dua edin bize de
sakın korkma çok kişinin kanaması oldu hatta dün de dedim her ay adet dönemi biraz kanaması olanlar var moralini bozma bunlar olabiliyor kalp atışını da gördükten sonra problem yok hayırlısıyla :)

kızlarrr çokkk ama çoookkk mutluyummm yaa dün duyduklarımdan sonra bugün doktorumdan duyduklarım beni dünyanın en mutlusu annesi yaptı bu gittiğim doktorum benm geçen seneki özel hast doktorumdu çok iyi bir doktor neyse ultrasyona girdim doktora hiçbişey demedim doktorum bebeğimi gösterdi kalp atışlarını dinletti sonra detaylı ultrasyona girdik orda da kalp atışlarını dinledik gayet sağlıklı ve bebişimi gördükk kesenin içinde allahım yaa allahımmm çok mutluyum sonra doktoruma dünki doktorun anlattıklarını anlattım ultrasyon cihazıyla alakalıdır herkes yeni sistemi kullanmıyor dedi içim çokk rahatladı kızlarr bebişimin kalbiciği pıt pıt pıt atıyorduuuu

oyyy maşallah kuzucuğa :) ama ben sana ne dedim?:) iyki bugün gitmişsin pazartesiye kadar düşünmekten kafayı yerdin şükürler olsun rabbime....

Canım çok sevindim hatta çok çok sevindim :))) Rabbim tamamına erdirsin :))

Doktorun dediği gibi cihazla alakalı olabilir ama bebeği göremeyecek kadar olacağını sanmam. Geçen hafta gittiğimde doktor bana anlatıyor işte kafası kıçı falan diyo ama ben anlamıyor çünkü netlik yok :)

Bende 23'de 1. Trimestere girecem ilk deteylı ultrasyon o zaman benim ki de.

oyyy maşallah kuzucuğa :) ama ben sana ne dedim?:) iyki bugün gitmişsin pazartesiye kadar düşünmekten kafayı yerdin şükürler olsun rabbime....

canım benimm zaten bana çok çok moral oldunuz ama annelik işte insanın aklına takılıyor eşimde dün dedi bence herşey yolunda makinada problem vardır diye evet iyikide p tesiyi beklemedim ne yapardım benn o zamana kadar kan testi yaptık p tesi alcazz sonuçlarımızı şuan 7 hafta 5 günlük çıktı bir ay sonrada ikili teste gircez allahım hepimizin kuzucuklarını bizlere bağışlasın muhtemel d tarihimizi 16 mayıs görünüyor

Bu arada kesenin ortasında illa olması lazım değil, bide ileriymiş geriymiş bunlara canınızı sıkmayın.

Önemli olan sağlıklı olması.. Vakti saati gelince nasıl olsa doğuyor.. :)

çok teşekkür ederim canımm rabbim hepimizin hamileliğini tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarımıza alalım inşl. biz bugün girdik detaylı ultrasyona bebişimi net bi şekilde gördüm kalbi pıtpıt diye okadar heycanlı atıyordu ki dünki duyduklarımdan sonra anladım ki her doktora her hastaneye inanmamalı

yaşasınn bugün bir mutlu anne daha oldu benimde herşey yolunda çıktı çok çok mutluyumm çok sevindim canım

bak toparlamış kendini haftasına da yetişmiş ben geçen hafat gittiğimde kalp atışını duymuştum biliyorsun sata göre bir hafta geriden geliyordu geç döllenme diye muhtemel doğum tarihine de 23 mayıs dedi ... bak senin de öyleydi iki hafta geriden takip ediyordun bak kuzucuk tam haftasına yetişmiş maşallah meleğine :)) artık üzülecek hiç bir sebep kalmadı arkadaşım içini rahat tut moralin yüksek olsun .... bakalım benimki ne alemde ?:) sana ne zamana gün verdi tekrar kontrol için ben şimdi doktor değiştiricem de kendi belirlemem lazım ne zaman gideceğimi karar veremedim

selam kızlar dün bulantılarım bucak gibi kesilmişti bugün yine başladı, allah tan hayırlısı.
kayınvalidemi çağırdım demiştim ya, bugün pazara gitti balık alcam diye hamsi alma dayanamam kokusuna diyorum taze bulursam alırım diyo inat ediyo, çok sinirlendim ya. ben bulantılarım yüzünden çağırdım gelsin baksın diye o bulantıyı daha da tetikliyor. Çağırsan bir türlü çağırmasan bir türlü....

:) ay kıyamam en güzeli çağırmamak bence... ben kurbanlığı da eşime bağış yap dedim dayanamıyorum kokuya ete zaten dokunamam...
şimdi tüm işler kayınvalideme kalırsa iki kurbanlığın işi kadının kesin yüzü döner surat asar :))) hiç çekemicem ... eşimin de kolu sakatlandı on gündür atel var o da yapamıcak biz muhtemelen bağış yaparız...

ben tek olsam çağırmazdık zaten canım da 4 yaşında oğlum var o bari aç kalmasın dedim. Hayır zaten eşi de yok yalnız yaşıyor işi gücü de yok gelse 1 hafta duracak zaten ama herşeye ama herşeye karışıyor.
Kurbanı bizde bağış yapııcaz canım, zaten normaldede eti sevmem şimdi gözüm göresi yok.

Merhaba kızlar. Bende doktora gittim bugün. Bebeğimiz 27.6 mm olmuş. Kafası ayakları belli. Hareket ediyor.ayağıyla sürekli tekme atıyor. Çok güzel bir duygu yaa anlatamam. Ben beklemiyordum hareketlerini göreceğimi görünce çok tuhaf oldum. Rabbim hepimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Ne güzel bebeğinizi ultrasonda görebiliyorsunuz devlet hastanelerinde ne gramını ne boyunu hiçbişey söylemiyorlar.

Doktora soruyorum düşük tehliken falan var mı diye olmaması için yapman gerekenleri biliyormusun diyor bana. Varsa vardır yoksa yoktur o tehlike. çok ukalalar. 1 ay sonra yani 3. ayımda özele başlıycam bende.

Kızlar baş ağrılarınız oluyormu, benim bu hafta çok şiddetli o da beni çok geriyor. İlk gebeliğimde bulantı dışında hiçbirşey yaşamazken 2. gebeliğimde herşeyi çok yoğun yaşıyorum. Çok zorluyor bu kez...

Ben devlete hiç sıcak bakmadım.bizim buradaki devlet hastanesi çok kötü. Sen içerde muayene olurken pat içeriye diğer hasta eşiyle beraber dalıyor fln insanlar yığın bir bir üstüne sıra gelmiyor bir türlü. Zaten hassas bi dönemdesin birde öyle ortamlara girmek istemedim.şimdi çok memnunum. Ama özellerde normal doğumdan çok sezaryene yönlendiriyorlarmış bakalım benm doktorum ne diecek. Baş ağrım fln yok benm çok fazla kötü anlamda belirti yaşamıyorum. Hafifi kasık ağrım oluyorbaşkabişeyim yok çok şükür..

Canım umarım benimde normale döner benim crl dedikleri 3,3 yolk k. de 5,8 mm beslenme kesen olması gereknden büyük dedi bebek geride kalmış dedi sonra alttan muayene etti kalp atşları çok düzensiz dedi gebelik kesen düzensiz dedi yakın zamanda kaanama geçirirsen bekleme gel düşük ihtimalin yüksek dedi bunların hepsini deyince otomatirk olarak moralin sıfır, baya bir üzüldüm özel doktorumu aradığımda da bebeğin çok ufak kalp atışını tam alamamn gayet normal dedi ayın11inde ona gidicem o zamana kadar da artık ölürüm herhalde hiç böyle birşey beklemiyordum moarlimi iyi tutmaya çalışıyorum sonuçta her dedikleri doğru olacak bişey yok birsürü tanıdığım var sırf doktor hatası yüzünden bebeğini kaybeden 6 aylık bebğini aldırdı bir tanıdığım sırf kötü dediler diye sonrada öyle olmadığı ortaya çıktı. Bebeğimin dediğin gibi biraz zamana ihtiyacı vardır belkide

başka hasta eşiyle girebiliyorsa güzelmiş :) Gülüyorumda bakma garip geldi.O da güzel yani.Bizim burda 4 bayanı içeri alıyorlar birinin sonucuna bakıyor biri toparlanıyor öbürü yatarken kalkana gebelik var deyip kesip atıyor diğeride bekliyor işte o kadar,eş ile girmek diye birşey kesinlikle yok zaten.En son gittiğimde bebeği göremedim diyerek odadan koşarak çıktı doktor öylece kalakaldım eşim içeri koştu birşey mi oluyor diye.Son kontrolüme özele gittim ve gerçekten memnunum,girdiğim andan itibaren bütün bilgiler alınıyor daha doktora girmeden.

kızlar benim de sabah kahverengi kanamamoldu
bebişimiz çok şükür canlı,dr progestoren verdi
malesef bir hafta gelişimi geride
çok korkuyorum,moralim de bozuldu,dua edin bize de

canım panik yapma, çoğumuz yaşadı bunu, bir güzel istirahat et, bol bol sıvı al geçecek.

Kızlar her gün mide bulantılarıma karşı savaş açıyordum kusmuyordum bugün bulantım hat safhada kustum ve kahvaltıdan sonra folik asit içmiştim kustuğum için tekrar folik asit almam gerekir mi ?

mine8585 aynı durumdayız canım, kahvaltı öğle yemeği ( ki zorla yemiştim) hepsi geri çıktı.. folik asit içmem gerek midem boş.. Canım yemek yemek istemiyor napacam bilmiyorum.

canım çok sevindim, güzel haber 3 oldu bu bugün :)

Rabbim bize de görmeyi nasip etsin canım, sağlıkla sıhhatle alalım bebeklerimizi kucağımıza

bende yeni katıldım aranıza.pazartesi 10.haftaya giriyoruz.muhtemel doğum tarihi 05.05.2014 .ben istanbulda anadolu yakasında oturmaktayım ve doktor arayışım var.buraya antalyadan geldim ve hiç yakınım yok.deneme yanılma yoluyla iyi bir doktora ulaşmak istemiyorum.çünkü bu özel gittiğim 3.doktordu ve hiç memnun kalmadım.en son geçen hafta çakmak erdem hastanesine gittim ultrason cihazı çok eski.inanın devlet hastanesinin bile ondan daha teknolojikti ve görüntüsü netti.bebeğin kalp atışlarını duyabilirmiyim dediğimde ses bağlantısı olmadığını söyledi doktor.çok sinir bozucu.
sizlerden ricam bana iyi bir doktor tavsiye etmenizdir.
yardımcı olursanız çok sevinirim.
herkeze hayırlı hamilelikler dilerim bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…