Canım çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı :)kızlar müjdem var bebeğim benimle beslenme keseside oluşmuş minik de olsa bebeği de gördük kalp atışıda var kesem 11 mm olmuş. cuma tekrar gideceğim. rabbime sükürler olsun. rabbim hepimize sağlıkla evlatlar versin
canım sakın moralini bozma benim de bir hafta geriden gidiyor yazdım zaten içini ferah tut bak burda hepimiz teker teker korkularımızı yazdık herşey olacağına varıyor ama sen de ne güzel duymuşsun kalp atışını çok kafana takılırsa benim gibi 1 hafta sonra tekrar git için rahatlar. ben öyle yaptım valla.Merhaba kizlar moralim biraz bozuk.bugun kalp atisini gormeye gittik ustten bakti goremedi sonra alttan bakti gordu kalp atisini duyduk sesini de fakat gelisimi bi hafta geri dedi 17 agustos son adetim.bi de bebek kosede duruo ortada olmasi gerekio dedi bi hafta sonra tekrar cagirdi emin olmam gerek dedi.moralim altust
Çok sevindim hadi hayırlısı artık geçsin aylar :)) ya sadece nasıl hareketlerini gördün onu merak ettim ben kalp atışından başka bir hareket göremedim.Günaydın kızlar,dr.dan geldim.Bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür,gelişimi iyi,hatta hareketleri
de gördüm,dr.bak hareketli dedi.çok mutluyum,telden yazıyorum kusura bakmayın,demir idrar kültürü verdim,sonuçlarına
Göre dr.bakıcak.karnımın ağrısı biraz geçti..hepinize dualarınız için teşekkür ederim.
sakın korkma çok kişinin kanaması oldu hatta dün de dedim her ay adet dönemi biraz kanaması olanlar var moralini bozma bunlar olabiliyor kalp atışını da gördükten sonra problem yok hayırlısıyla :)kızlar benim de sabah kahverengi kanamamoldu
bebişimiz çok şükür canlı,dr progestoren verdi
malesef bir hafta gelişimi geride
çok korkuyorum,moralim de bozuldu,dua edin bize de
kızlarrr çokkk ama çoookkk mutluyummm yaa dün duyduklarımdan sonra bugün doktorumdan duyduklarım beni dünyanın en mutlusu annesi yaptıbu gittiğim doktorum benm geçen seneki özel hast doktorumdu çok iyi bir doktor neyse ultrasyona girdim doktora hiçbişey demedim doktorum bebeğimi gösterdi kalp atışlarını dinletti sonra detaylı ultrasyona girdik orda da kalp atışlarını dinledik gayet sağlıklı ve bebişimi gördükk kesenin içinde allahım yaa allahımmm çok mutluyum sonra doktoruma dünki doktorun anlattıklarını anlattım ultrasyon cihazıyla alakalıdır herkes yeni sistemi kullanmıyor dedi içim çokk rahatladı kızlarr bebişimin kalbiciği pıt pıt pıt atıyorduuuu
kızlarrr çokkk ama çoookkk mutluyummm yaa dün duyduklarımdan sonra bugün doktorumdan duyduklarım beni dünyanın en mutlusu annesi yaptıbu gittiğim doktorum benm geçen seneki özel hast doktorumdu çok iyi bir doktor neyse ultrasyona girdim doktora hiçbişey demedim doktorum bebeğimi gösterdi kalp atışlarını dinletti sonra detaylı ultrasyona girdik orda da kalp atışlarını dinledik gayet sağlıklı ve bebişimi gördükk kesenin içinde allahım yaa allahımmm çok mutluyum sonra doktoruma dünki doktorun anlattıklarını anlattım ultrasyon cihazıyla alakalıdır herkes yeni sistemi kullanmıyor dedi içim çokk rahatladı kızlarr bebişimin kalbiciği pıt pıt pıt atıyorduuuu
oyyy maşallah kuzucuğa :) ama ben sana ne dedim?:) iyki bugün gitmişsin pazartesiye kadar düşünmekten kafayı yerdin şükürler olsun rabbime....
Canım çok sevindim hatta çok çok sevindim :))) Rabbim tamamına erdirsin :))
Doktorun dediği gibi cihazla alakalı olabilir ama bebeği göremeyecek kadar olacağını sanmam. Geçen hafta gittiğimde doktor bana anlatıyor işte kafası kıçı falan diyo ama ben anlamıyor çünkü netlik yok :)
Bende 23'de 1. Trimestere girecem ilk deteylı ultrasyon o zaman benim ki de.
Günaydın kızlar,dr.dan geldim.Bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür,gelişimi iyi,hatta hareketleri
de gördüm,dr.bak hareketli dedi.çok mutluyum,telden yazıyorum kusura bakmayın,demir idrar kültürü verdim,sonuçlarına
Göre dr.bakıcak.karnımın ağrısı biraz geçti..hepinize dualarınız için teşekkür ederim.
canım benimm zaten bana çok çok moral oldunuz ama annelik işte insanın aklına takılıyor eşimde dün dedi bence herşey yolunda makinada problem vardır diye evet iyikide p tesiyi beklemedim ne yapardım benn o zamana kadar kan testi yaptık p tesi alcazz sonuçlarımızı şuan 7 hafta 5 günlük çıktıbir ay sonrada ikili teste gircez allahım hepimizin kuzucuklarını bizlere bağışlasın muhtemel d tarihimizi 16 mayıs görünüyor
:) ay kıyamam en güzeli çağırmamak bence... ben kurbanlığı da eşime bağış yap dedim dayanamıyorum kokuya ete zaten dokunamam...selam kızlar dün bulantılarım bucak gibi kesilmişti bugün yine başladı, allah tan hayırlısı.
kayınvalidemi çağırdım demiştim ya, bugün pazara gitti balık alcam diye hamsi alma dayanamam kokusuna diyorum taze bulursam alırım diyo inat ediyo, çok sinirlendim ya. ben bulantılarım yüzünden çağırdım gelsin baksın diye o bulantıyı daha da tetikliyor. Çağırsan bir türlü çağırmasan bir türlü....
:) ay kıyamam en güzeli çağırmamak bence... ben kurbanlığı da eşime bağış yap dedim dayanamıyorum kokuya ete zaten dokunamam...
şimdi tüm işler kayınvalideme kalırsa iki kurbanlığın işi kadının kesin yüzü döner surat asar :))) hiç çekemicem ... eşimin de kolu sakatlandı on gündür atel var o da yapamıcak biz muhtemelen bağış yaparız...
Silaxx ben de 8+3 haftalik hamileyim. Daha once de 1 dusugum oldu. Gebeligin en basindan beri kese kucuktu. Yolk kesesi ortaya ciktiginda cok buyyktu. 8 mm gebelik kesesi 4 mm yolk kesesi vardi. 2 doktora gidiyordum. Yolk kesesini ilk goren dr % 90 dusecek haftaya kanamayla gelirsin dedi. Aglamaktan gozlerimi acamiyordum. Ertesi gun diger dr.a gittim. Kalo atisini gordu. Her insan farkli. 2 m boyundaki de 1.5 m boyundaki de saglikli. Sonucta insan olusuyor. Bekleyip gorecegiz dedi. Sukurler olsun rabbime. Yolk kesesi 5mm oldu sonra bebek buyumeye baslayinca kuculdu. O yuzden moralinizi bozmayin. Her bunye farkli. Istirahat edin. Oturmayin bile yatin surekli. Bol bol dua ettim. 9 ay 99 esma diye bir kitap duymustum onu aldim. Surekli belli esmalari zikrettim. Rabbim dualarimizi kabul etti. Tabi ben de tedirginim hala. 12 haftanin gecmesini bekliyorum ama icinizi ferah tutun. Bol dua edin. Allah ol dedi mi hersey oluverir. Tadini cikarin hamileligin...
Ben devlete hiç sıcak bakmadım.bizim buradaki devlet hastanesi çok kötü. Sen içerde muayene olurken pat içeriye diğer hasta eşiyle beraber dalıyor fln insanlar yığın bir bir üstüne sıra gelmiyor bir türlü. Zaten hassas bi dönemdesin birde öyle ortamlara girmek istemedim.şimdi çok memnunum. Ama özellerde normal doğumdan çok sezaryene yönlendiriyorlarmış bakalım benm doktorum ne diecek. Baş ağrım fln yok benm çok fazla kötü anlamda belirti yaşamıyorum. Hafifi kasık ağrım oluyorbaşkabişeyim yok çok şükür..
kızlar benim de sabah kahverengi kanamamoldu
bebişimiz çok şükür canlı,dr progestoren verdi
malesef bir hafta gelişimi geride
çok korkuyorum,moralim de bozuldu,dua edin bize de
Kızlar her gün mide bulantılarıma karşı savaş açıyordum kusmuyordum bugün bulantım hat safhada kustum ve kahvaltıdan sonra folik asit içmiştim kustuğum için tekrar folik asit almam gerekir mi ?
Merhaba kızlar. Bende doktora gittim bugün. Bebeğimiz 27.6 mm olmuş. Kafası ayakları belli. Hareket ediyor.ayağıyla sürekli tekme atıyor. Çok güzel bir duygu yaa anlatamam. Ben beklemiyordum hareketlerini göreceğimi görünce çok tuhaf oldum. Rabbim hepimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?