2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canım benim benim bebeğimde ultrasonda köşede duruyordu benim dr.um hiç bir şey demedi. Dr.uma güveniyorum ben, merak etme sende de bir şey çıkmayacak Allah'ın izniylen. Geç döllenmeye takılma ilk gittiğimde 1 hafta geriydi. 2. gittiğimde 3 güne geri. Bu değişebilir sürekli daimi 1 hafta geriden giderse dr.un zaten sat tarihini değiştirir.

çok sevindim, bugün hep güzel haberler oldu ne güzel.

kızlar benim de sabah kahverengi kanamamoldu
bebişimiz çok şükür canlı,dr progestoren verdi
malesef bir hafta gelişimi geride
çok korkuyorum,moralim de bozuldu,dua edin bize de
Kızlar bu geriden gelme işine çok takılmayın. Allah elini ayağını düzgün etsin bebişlerimizin. Kanama sürmüyor değil mi? önemli olan o. İnşallah sağlıkla eline alırsın.

Kızlar her gün mide bulantılarıma karşı savaş açıyordum kusmuyordum bugün bulantım hat safhada kustum ve kahvaltıdan sonra folik asit içmiştim kustuğum için tekrar folik asit almam gerekir mi ?

İlaç bütün halde çıktığını gördüysen al bence, ama eğer erimişse alma, vücudun almıştır azıcıkta olsa.

Ben kayınvalideme gel desem gelmez şimdi, söylemedimde hamile olduğumu. Benimde kızım var yemek işi büyük dert. Sulu yemek pişirmeyi canım hiç istemiyor. Söylemesi ayıp öğlen makarnayla geçiştirdim, cok üzülüyorum bende. Yarın eşim izinli 2-3 günlük yemek yaptıracağım ona az az.

Hoşgeldin canım aramıza. Bende sana sağlılı hamilelikler diliyorum. Antalya'da olsan yardımcı olmaya çalıırdım , çoğumuz İstanbul'da eminim sana yardımcı olacaklardır.

Son düzenleme:
şimdi vaktim oldu hızlı hızlı okudum geçmişi çok şükür güzel haberlerle gelmiş bugün doktora gidecek arkadaşlar sevindim

Kızlar her gün mide bulantılarıma karşı savaş açıyordum kusmuyordum bugün bulantım hat safhada kustum ve kahvaltıdan sonra folik asit içmiştim kustuğum için tekrar folik asit almam gerekir mi ?

canım eğer içtikten hemen sonra kustuysan alman gerekir.

özel hastanelerde sezaryene zorluyorlar diye bir şey yok canım önemli olan senin kararın bir de iyi bir doktorunun olması. sen normal doğum yapmakta kararlıysan eğer tıbbi bir gereklilik yoksa kimse seni sezaryene zorlayamaz. için rahat olsun.

çok şükür ben de bebeğimin kalp atışını duydum. 3. aya kadar riskler devam ediyor ama iyi olur herşey inşallah hepimiz için

gözünüz aydın kızlar çok sevindim. güzel haberlerin devam etmesi dileğiyle...

kızlar benim de sabah kahverengi kanamamoldu
bebişimiz çok şükür canlı,dr progestoren verdi
malesef bir hafta gelişimi geride
çok korkuyorum,moralim de bozuldu,dua edin bize de

moralin bozulmasın canım benim de 2 gün kanamam olmuştu hatta kırmızıydı çok korkmuştum ben de ama şu an iyiyim çok şükür bebeğim de sağlıklı (yani en son öyleydi) benimki de 5 gün geriden geliyor. o yumurtlamayla döllenmeyle alakalı bir durum çoğu zaman bebekler farkı kapatıyor kapatmasa da annenin geç yumurtladığı düşünülüp yeni bir sat tarihi belirleniyor sıkıntı yok yani rahat ol.

ay bak gördün mü maşaallah çok sevindim iyi ki gittin bugün keşke baştan bu doktora gitseydiniz

herkeze merhaba şimdidoktordan geldik eşimle gece sancı ishal ve kusmadan uyuyamadım doktor besin zehirlenmesi olduğunu söyledi ama inanın okdar hastayımki vicudumda ağrımayan yer yok hertarafım sızlıyo serum verdi ve ultrasonla baktı kese göründü ama bebeği göremedi normalmi sizce bana yardım edin lütfen nasıl geçecek bu ağrılar

Geçmiş olsun inşaallah çabuk toparlanırsınız. bebeğin görünmemesi korkutmasın benimki. de geç göründü haftaya tekrar gidersiniz jalp atışını sa görebilirsiniz hayırlısı olsun

Geçmiş olsun inşaallah çabuk toparlanırsınız. bebeğin görünmemesi korkutmasın benimki. de geç göründü haftaya tekrar gidersiniz jalp atışını sa görebilirsiniz hayırlısı olsun

çok teşekkür ederim be 1 ay sonra gitmeyi düşünüyorum iyice belli olsun diye geçmiolurr dersiniz bide bu arada parol içiyorum ağrılarımı kessin diye bi zararı olurmu sence

Eğer tahlilleriniz yapılmadıysa yaptırın. tsh kan değerleri toxoplazma rubella bunlar önemli folikasit başladınızmı o da önemli doktora tahlil sonuçları için gittiğinizde tekrar bakılabilir.zaten bir ay sonra ikili test zamanina gelir problem olmaz. parol gebelikte içiliyor ama dayanabildiğiniz yere kadar almasanız daha iyi sonuçta ilaç.

evet haklısınız teşekkürederim

Meehaba arkadasim anadolu yakasinda nerdesin ben ilk dohumumu erdem hastanesinde yasemin hanimda yaptim cokda memnun kaldim.2 gebeligimde funda hanim vardi oda cok iyiydi 2. Gebeligim hüsranla sonuclandi onuda erdem hastanesinde sezeryan oldum simdi sigortamizda bi problem cikti diye gitmedim oraya seninki tesaduf olmus aslinda iyi usgler erdem hastanesi camlicaya git ben bi oraya gideyim diyorum.

Benim bulantilarim cok fena annemden kalktim kosa kosa dr gittim kalp atisini göremedi dr biraz moralim bozuldu bulanti icinde hic bisey vermedi icim disima cikti rengim soldu cok zor dayaniyorum.

çok şükür ben de bebeğimin kalp atışını duydum. 3. aya kadar riskler devam ediyor ama iyi olur herşey inşallah hepimiz için

gözünüz aydın kızlar çok sevindim bu mutlu heberler maşallah nazar deymesin hiç birimize

bugün kusa kusa içim dışıma çıktı.. 1 dilim ekmek 1 bardak portakal suyu içtim onunla duruyorum :2:

canımm benimm ne olur moralini yüksek tut biliyorum çok zorr benmde dün yazdıklarımdan yaşadıklarımı biliyorsundur dün doktor bana kese var bebekk yok dedi kalp atışlarını dinletmedi yok dedi yıkıldım üstüne bide ayın 11 ine kadar bekleyelim bebek görünmesse kürtaj dedi allahımm dünyam başıma yıkıldı hemen ertesi gün yani bugün özel hast doktoruma gittim ve bebişimi gördük kalp atışlarını dinledik ayrıntılı ultrasyona da girdik miniğimin kalbi pıtpıt diye atıyordu şuan sen kaç haftalıksın benim 7+5 bugünki sonucum hiç bekleme hemen başka doktora git canımm

Bende tam tersi olmuştu çok yoğun tiksinme ve kusmaları vardı, bunda kusma yok tiksinme yok baş ağrısı ooo çok feci çekiyorum hele stres üzüntü hemen tetikliyor bide migren var bende.. Allah yardımcımız olsun.

evet tatlım baya zor bir durum çok ağlakta oldum zatenhamilelikten dolayı, ilk başından beri de zatrn mide bulantısı falanda yoktu bende iyice korktum normlade benimde 7+4 olması gerekiyor ama bana 6 haftalık gözüküyor dedi kendi doktorum ayın 11ine verdi randevuyu bekle biraz dedi bu dönemlerde herkesin aynı olacak değil dedi valla bekliyorum belki bir haftada büyür bebişim ilerleme kaydeder.

yaaa biz sana demedikmi fıkkırıklı anne :) boşuna üzdün kendine

güzel haberlerle gelen herkesi tebrik ederim...

bugün bebişlerime bir sürü şey aldım kızlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…