- 24 Temmuz 2010
- 248
- 134
- 648
Merhaba kizlar moralim biraz bozuk.bugun kalp atisini gormeye gittik ustten bakti goremedi sonra alttan bakti gordu kalp atisini duyduk sesini de fakat gelisimi bi hafta geri dedi 17 agustos son adetim.bi de bebek kosede duruo ortada olmasi gerekio dedi bi hafta sonra tekrar cagirdi emin olmam gerek dedi.moralim altust
Canım benim benim bebeğimde ultrasonda köşede duruyordu benim dr.um hiç bir şey demedi. Dr.uma güveniyorum ben, merak etme sende de bir şey çıkmayacak Allah'ın izniylen. Geç döllenmeye takılma ilk gittiğimde 1 hafta geriydi. 2. gittiğimde 3 güne geri. Bu değişebilir sürekli daimi 1 hafta geriden giderse dr.un zaten sat tarihini değiştirir.
Günaydın kızlar,dr.dan geldim.Bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür,gelişimi iyi,hatta hareketleri
de gördüm,dr.bak hareketli dedi.çok mutluyum,telden yazıyorum kusura bakmayın,demir idrar kültürü verdim,sonuçlarına
Göre dr.bakıcak.karnımın ağrısı biraz geçti..hepinize dualarınız için teşekkür ederim.
çok sevindim, bugün hep güzel haberler oldu ne güzel.
Kızlar bu geriden gelme işine çok takılmayın. Allah elini ayağını düzgün etsin bebişlerimizin. Kanama sürmüyor değil mi? önemli olan o. İnşallah sağlıkla eline alırsın.kızlar benim de sabah kahverengi kanamamoldu
bebişimiz çok şükür canlı,dr progestoren verdi
malesef bir hafta gelişimi geride
çok korkuyorum,moralim de bozuldu,dua edin bize de
Kızlar her gün mide bulantılarıma karşı savaş açıyordum kusmuyordum bugün bulantım hat safhada kustum ve kahvaltıdan sonra folik asit içmiştim kustuğum için tekrar folik asit almam gerekir mi ?
İlaç bütün halde çıktığını gördüysen al bence, ama eğer erimişse alma, vücudun almıştır azıcıkta olsa.
ben tek olsam çağırmazdık zaten canım da 4 yaşında oğlum var o bari aç kalmasın dedim. Hayır zaten eşi de yok yalnız yaşıyor işi gücü de yok gelse 1 hafta duracak zaten ama herşeye ama herşeye karışıyor.
Kurbanı bizde bağış yapııcaz canım, zaten normaldede eti sevmem şimdi gözüm göresi yok.
Ben kayınvalideme gel desem gelmez şimdi, söylemedimde hamile olduğumu. Benimde kızım var yemek işi büyük dert. Sulu yemek pişirmeyi canım hiç istemiyor. Söylemesi ayıp öğlen makarnayla geçiştirdim, cok üzülüyorum bende. Yarın eşim izinli 2-3 günlük yemek yaptıracağım ona az az.
bende yeni katıldım aranıza.pazartesi 10.haftaya giriyoruz.muhtemel doğum tarihi 05.05.2014 .ben istanbulda anadolu yakasında oturmaktayım ve doktor arayışım var.buraya antalyadan geldim ve hiç yakınım yok.deneme yanılma yoluyla iyi bir doktora ulaşmak istemiyorum.çünkü bu özel gittiğim 3.doktordu ve hiç memnun kalmadım.en son geçen hafta çakmak erdem hastanesine gittim ultrason cihazı çok eski.inanın devlet hastanesinin bile ondan daha teknolojikti ve görüntüsü netti.bebeğin kalp atışlarını duyabilirmiyim dediğimde ses bağlantısı olmadığını söyledi doktor.çok sinir bozucu.
sizlerden ricam bana iyi bir doktor tavsiye etmenizdir.
yardımcı olursanız çok sevinirim.
herkeze hayırlı hamilelikler dilerim bu arada :)
Hoşgeldin canım aramıza. Bende sana sağlılı hamilelikler diliyorum. Antalya'da olsan yardımcı olmaya çalıırdım
Son düzenleme: