2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
yaaa biz sana demedikmi fıkkırıklı anne :) boşuna üzdün kendine

güzel haberlerle gelen herkesi tebrik ederim...

bugün bebişlerime bir sürü şey aldım kızlar:)

neler aldın bakalım? ne güzel bir duygu değil mi insanın çocuğuna alışveriş yapması
kızlar konu açılmışken sormak istiyorum. ben önceki gebeliğimde bir sürü kıyafet almıştım bebeğime hepsi duruyor ve onları yeni doğacak bebeğime giydirmek istiyorum erkek değil kız olursa da uygun olanları giydiririm. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? bir önceki bebeğimi 6 aylıkken kaybetmiştim. eşyaları tutma ver diyenler olmuştu ama sakladım hepsini.

Cinsiyet belli değil ne aldın ? Ben de almak istiyorum ama cinsiyet belli değil diye almadım ...

canım ben almak zorundaydım biyerden hediye cekimiz vardı 450 tllik o yüzden hep unisex aldım emzik biberon diş kaşıyıcı hastane cıkışları yenidoğan felan krem gri felan aldım

Canım başın sağolsun öncellikle bizim burda (Manisa da ) ölen kişinin kıyafetleri ihtiyaç sahiplerine verilir hepsi öbür dünyada ona örtü olurmuş derler verilmezse rahatsız olurmuş ... Hatta bi yakınımız vermemişti sürekli rüyasına giriyordu ölen kişi ve kıyafetlerini verdi bir daha öle bişi olmadı ... Inanış meselesi senin içine nasıl sinerse ... Ben olsam ben de verirdim ihtiyac sahibine ... Bu arada bebeğin doğduktan sonra mı vefat etmişti?

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım. ama benim çocuğum doğup onları kullanıp ölmedi ki. 6 aylıkken kalbi durdu. hiç birini kullanamadı eğer kullanmış olsaydı ben de verirdim ama hiç kullanmadığı için vermeyi düşünmedim. bu yüzden sizden fikir almak istedim böyle bir durum olsaydı da verir miydiniz?

cok heycanlı ama herşeyden 2 tane almak ve haksızlık yapmamak oo annelik annelik cok zormuş:)

ama o melek ya bence sorun olmaz diye düşünüyorum

Giymediyse vermeZdim canım ... Bu durum çok farklı Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi ...

cok heycanlı ama herşeyden 2 tane almak ve haksızlık yapmamak oo annelik annelik cok zormuş:)

doğru sen ikişer tane alıyosun bir de

Giymediyse vermeZdim canım ... Bu durum çok farklı Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi ...

ben de öyle düşünüyorum ama buradaki bayanlardan da fikir almak istedim :) Amin canım Allahım yavrularımızı bize bağışlasın

Ikiz annesi olmak kolay değil tabi şimdiden başlanan iyi olmuş ben de bugün ana kucağı baktım bir tanesi çok hoşuma gitti ...

:) aynen öyle yanlış anlama beni ama eğer takıntın yoksa 2.el cok temiz olanları var cünkü cok uzun süre kullanamayacağın bişey en fazla 10/11 ay hem cok ağır oluyor hem sığmıyor belli bi süreden sonra cok pahalı uygun fiyatlar var tabi bazılarında

yaaa biz sana demedikmi fıkkırıklı anne :) boşuna üzdün kendine

güzel haberlerle gelen herkesi tebrik ederim...

bugün bebişlerime bir sürü şey aldım kızlar:)

bana dediniz dediniz de canım inan o an insanın elinde olmuyor bugün okadar duygulandımki kalp atışlarını duyup bebişimi görünce eşimde bende mutluluktan uçtuk resmenn neler aldın bakalımm

bana dediniz dediniz de canım inan o an insanın elinde olmuyor bugün okadar duygulandımki kalp atışlarını duyup bebişimi görünce eşimde bende mutluluktan uçtuk resmenn neler aldın bakalımm

yenidoğan giysileri ateşölçer emzik biberon diş kaşıyıcıları felan filan :) ama cok pahalı ya

Doğru diosun da bizim alınacakları babanne anneanne paylaşmış durumda onlar da almaz ikinci el almaz takıntılılar hele eşim asla istemez başak burcu temizlik takıntısı var :) zaten bizim sponsor çok bize alacak bişey kalmıyacak :)))

ahh bu doktorlar yokmu bazıları okadar vicdansız ki gencecik kadının yanlışlıkla rahmini aldıklarını bilirim

9 ay boyunca sağlıklı deyip teste gerek yok deyip doğumda cocukların özürlü olduğunu öğrenen ailenin cılgına döndüğünü bilirim

yenidoğan ünitesi olmayıp hastane hastane gezdirdiklerini bilrim neler neler ya

oy ne güzel ya Herşeyin içine sinmesi dileğiyle

bebekbezim.net diye bir site var kızlar canbebenin cok uygun koli olarak satılıyor

birde en ucuzundan baslayın diyolar genelde ona göre alerji yapmazsa değiştir diye okudum bazı forum sitelerinde

canım belki geç döllenme olmuştur o yüzden 6 haftalıktır benm öyle olmuş benmde normalnde arada baya süre vardı bugünki ultrasyonda 7+5 çıktık normalnde 8+2 olması lazımdı bunlar normal ayrıca midenn bulanmaamsı demek saglıksız gebelk anlamına gelmez benm ablam test yapmasa hamile oldunu anlamayacaktı ne mide bulantısı ne aş erme sanki hiç hamile değildi ama maaşallah sağlıklı bir oğlu oldu içini ferah tut ve bence p tesi ilk iş başka doktora git bak ben bugün gitmeseydim içim içimi yiyecekti belki ayın 11 inde bana olumsuz şeyler söyleyen doktora gidecektim belki kürtaj yine diyecekti aklıma bile getirmek istemiyorum canımm sende durma başka doktora git..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…