yaaa biz sana demedikmi fıkkırıklı anne :) boşuna üzdün kendine
güzel haberlerle gelen herkesi tebrik ederim...
bugün bebişlerime bir sürü şey aldım kızlar:)
Cinsiyet belli değil ne aldın ? Ben de almak istiyorum ama cinsiyet belli değil diye almadım ...
neler aldın bakalım?ne güzel bir duygu değil mi insanın çocuğuna alışveriş yapması
kızlar konu açılmışken sormak istiyorum. ben önceki gebeliğimde bir sürü kıyafet almıştım bebeğime hepsi duruyor ve onları yeni doğacak bebeğime giydirmek istiyorum erkek değil kız olursa da uygun olanları giydiririm. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? bir önceki bebeğimi 6 aylıkken kaybetmiştim. eşyaları tutma ver diyenler olmuştu ama sakladım hepsini.
Canım başın sağolsun öncellikle bizim burda (Manisa da ) ölen kişinin kıyafetleri ihtiyaç sahiplerine verilir hepsi öbür dünyada ona örtü olurmuş derler verilmezse rahatsız olurmuş ... Hatta bi yakınımız vermemişti sürekli rüyasına giriyordu ölen kişi ve kıyafetlerini verdi bir daha öle bişi olmadı ... Inanış meselesi senin içine nasıl sinerse ... Ben olsam ben de verirdim ihtiyac sahibine ...
neler aldın bakalım?ne güzel bir duygu değil mi insanın çocuğuna alışveriş yapması
kızlar konu açılmışken sormak istiyorum. ben önceki gebeliğimde bir sürü kıyafet almıştım bebeğime hepsi duruyor ve onları yeni doğacak bebeğime giydirmek istiyorum erkek değil kız olursa da uygun olanları giydiririm. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? bir önceki bebeğimi 6 aylıkken kaybetmiştim. eşyaları tutma ver diyenler olmuştu ama sakladım hepsini.
Canım başın sağolsun öncellikle bizim burda (Manisa da ) ölen kişinin kıyafetleri ihtiyaç sahiplerine verilir hepsi öbür dünyada ona örtü olurmuş derler verilmezse rahatsız olurmuş ... Hatta bi yakınımız vermemişti sürekli rüyasına giriyordu ölen kişi ve kıyafetlerini verdi bir daha öle bişi olmadı ... Inanış meselesi senin içine nasıl sinerse ... Ben olsam ben de verirdim ihtiyac sahibine ... Bu arada bebeğin doğduktan sonra mı vefat etmişti?
teşekkür ederim canım. ama benim çocuğum doğup onları kullanıp ölmedi ki. 6 aylıkken kalbi durdu. hiç birini kullanamadı eğer kullanmış olsaydı ben de verirdim ama hiç kullanmadığı için vermeyi düşünmedim. bu yüzden sizden fikir almak istedim böyle bir durum olsaydı da verir miydiniz?
hımm birde arzum bebbe ateşölçer aldım kızlar sesli
cok heycanlı ama herşeyden 2 tane almak ve haksızlık yapmamak oo annelik annelik cok zormuş:)
Giymediyse vermeZdim canım ... Bu durum çok farklı Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi ...
Ikiz annesi olmak kolay değil tabi şimdiden başlanan iyi olmuş ben de bugün ana kucağı baktım bir tanesi çok hoşuma gitti ...
bana dediniz dediniz de canım inan o an insanın elinde olmuyor bugün okadar duygulandımki kalp atışlarını duyup bebişimi görünce eşimde bende mutluluktan uçtuk resmenn neler aldın bakalımm
:) aynen öyle yanlış anlama beni ama eğer takıntın yoksa 2.el cok temiz olanları var cünkü cok uzun süre kullanamayacağın bişey en fazla 10/11 ay hem cok ağır oluyor hem sığmıyor belli bi süreden sonra cok pahalı uygun fiyatlar var tabi bazılarında
Doğru diosun da bizim alınacakları babanne anneanne paylaşmış durumda onlar da almaz ikinci el almaz takıntılılar hele eşim asla istemez başak burcu temizlik takıntısı var :) zaten bizim sponsor çok bize alacak bişey kalmıyacak :)))
evet tatlım baya zor bir durum çok ağlakta oldum zatenhamilelikten dolayı, ilk başından beri de zatrn mide bulantısı falanda yoktu bende iyice korktum normlade benimde 7+4 olması gerekiyor ama bana 6 haftalık gözüküyor dedi kendi doktorum ayın 11ine verdi randevuyu bekle biraz dedi bu dönemlerde herkesin aynı olacak değil dedivalla bekliyorum belki bir haftada büyür bebişim ilerleme kaydeder.
yenidoğan giysileri ateşölçer emzik biberon diş kaşıyıcıları felan filan :) ama cok pahalı ya
kızlar facede grup kurdunuzmu varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?