haberim yok kurulmadı sanırım ama iyi fikir[/Q benım bı grubum var aane adayları dıye 2012 0cak annelriyız cok uzel dosrluklar edındık sık sık bulusuyoruz aslında mayıs annelerı kurulsa cok ıyı olurrrr paylasımlar
haberim yok kurulmadı sanırım ama iyi fikir[/Q benım bı grubum var aane adayları dıye 2012 0cak annelriyız cok uzel dosrluklar edındık sık sık bulusuyoruz aslında mayıs annelerı kurulsa cok ıyı olurrrr paylasımlar
Sen öncü olup kursan ne güzel olur :))
olabilir aslında arkadaşlarda isterse kurabiliriz güzel fikir bence ne dersiniz kızlarrr:26:
Sen öncü olup kursan ne güzel olur :))
:))) bilemedim şimdik kimse için sakıncası yoksa kurabiliriz neden olmasın
bana uyar ama cok deşifre olunulur ya bazen yazılanlar listeden görünebiliyor
özel durumların arkadaşlarım tarafından bilinmesini istemem coğu kişi hamile olduğumu bile bilmiyor
Aaaa evet ya benim dekinde bilmio hamile olduğumu listemde gereksiz kişiler var meraklı akrabalar var yazışmalarımız görünmesin onun ayarı yok mubana uyar ama cok deşifre olunulur ya bazen yazılanlar listeden görünebiliyor
özel durumların arkadaşlarım tarafından bilinmesini istemem coğu kişi hamile olduğumu bile bilmiyor
Aaaa evet ya benim dekinde bilmio hamile olduğumu listemde gereksiz kişiler var meraklı akrabalar var yazışmalarımız görünmesin onun ayarı yok mu
aaaa evet ya benim dekinde bilmio hamile olduğumu listemde gereksiz kişiler var meraklı akrabalar var yazışmalarımız görünmesin onun ayarı yok mu
kurdum bile faceden ekleyın kendınızı hemen onaylıyım mayıs anneri
Ooo alışverişler fikirler başlamış. ben oğlumun çoğu eşyasını sakladım bebeklik eşyaları yeni gibi duruyor ama bu kız olursa ekstra alacağım bir sürü şey olacak. oğlumun bebek odasını değiştirdik o da duruyor onu yeniden boyatacağız en büyük işim o
o kadar çok şey var ki alınması gereken bitmez
canım benım kapalı gruplarda asla gozukmuyor rahat ol yoksa bız kaynanalradan eslerden tut herseye kadar konusuyoruzzz
canım çook geçmiş olsun çok üzüldüm inan ...Rabbim sabrını artırsın , en kısa zmn da tekrar nasip etsin inş. yine nazire hanıma mı gittin
tabıkı var bızım grubumuz kapalı mesala burda tanıstıkk facede grup kurdukk ve halen orda devam edıyoruzzz ve kımse gormuyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?