2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bana uyar ama cok deşifre olunulur ya bazen yazılanlar listeden görünebiliyor

özel durumların arkadaşlarım tarafından bilinmesini istemem coğu kişi hamile olduğumu bile bilmiyor

Ooo alışverişler fikirler başlamış. ben oğlumun çoğu eşyasını sakladım bebeklik eşyaları yeni gibi duruyor ama bu kız olursa ekstra alacağım bir sürü şey olacak. oğlumun bebek odasını değiştirdik o da duruyor onu yeniden boyatacağız en büyük işim o
o kadar çok şey var ki alınması gereken bitmez

iyi geceler taze hamişler

oğlumdan zaman bulupta topice girip tanışmak nasip olmadı hala :26:
umarım herkes iyidir ve hamilelikleri güzel geçiyordur

bana uyar ama cok deşifre olunulur ya bazen yazılanlar listeden görünebiliyor

özel durumların arkadaşlarım tarafından bilinmesini istemem coğu kişi hamile olduğumu bile bilmiyor
Aaaa evet ya benim dekinde bilmio hamile olduğumu listemde gereksiz kişiler var meraklı akrabalar var yazışmalarımız görünmesin onun ayarı yok mu

aaaa evet ya benim dekinde bilmio hamile olduğumu listemde gereksiz kişiler var meraklı akrabalar var yazışmalarımız görünmesin onun ayarı yok mu

ben baktım ayarlara kızlar gizlilik yapılabiliniyo grubu sadece üyeler neler paylaşılanları görebiliyo çünkü benm listemde de bilmeyenler var ne olur olmaz diye 3 aya kadar kimseye söylemiyoruz

tecrübeli anne:) sorularım var yenidoğan kıyafeti nekadar almak lazım hemen büyüyolar ya

canım benım kapalı gruplarda asla gozukmuyor rahat ol yoksa bız kaynanalradan eslerden tut herseye kadar konusuyoruzzz

yazsam gözükmücek yani dimi yorum yaptı felan diye kenarda gözüküyor ya

canım çook geçmiş olsun çok üzüldüm inan ...Rabbim sabrını artırsın , en kısa zmn da tekrar nasip etsin inş. yine nazire hanıma mı gittin

evet canım nazıre hnm a gittim.ona güvenemedik tekrar baskasına gittik o da kalbi atmıyo dedi.ozaman inandık.sen hala onamı gidiyosun..bide kızlar size birsey sorucam.en yakın ne zaman düşünebilirim tekrar bebeği kürtajdan sonra.bilginiz varmı???

Link paylaşırsanız iyi olur ben bulamıyorum :) evet yanda mine Mayıs annelerine yorum yaptı diye pop up çıkacak mı ?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…