2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

4 ay sonra diye biliyorum ama ikinci düşük felansa 6 ay ara vermen lazım

facede grup açarsanız bende girmek isterim kızlar
yalnız bizim kasım anneleri grubunda bi sorun olmuştu,
facede grup açıldıktan sonra ayrım oldu ve face takılanlar kk'ya girmedi daha orası daha kolay geldiğinden :26:

Canım benim bulantılar çok ilginç akşam yemeğinde geçiyor bulantım sabah tekrar başlıo :) akşam yemeğimi isteğime göre yiyorum :)

ben yemek bile yiyemiyorumm ki canım yaa ummm benm özellikle geceleri daha fazla oluyo bulantılarımm bugün doktorum kiloma baktı 49 çıktım kilo almıyosun küçük hanım dedi zaten böyle giderse o zor dedimmm

tecrübeli anne:) sorularım var yenidoğan kıyafeti nekadar almak lazım hemen büyüyolar ya

Canım yeni doğan da olsa bebeğe büyük geliyor oğlum 3480 doğmuştu öyle küçük değildi yani ama kıyafetler büyük olduğu için iki ay rahat giydi ben bizim gibi gündüz ayrı gece ayrı pijama diye giydiriyordum o yüzden sen de benim gibiysen fazla al birde ilk dönem sütten dolayı büyük tuvaletini su gibi nerdeyse yaparlar o yüzden üstü daha çok kirlenir.

Yeni kurdunuz mu benim dediğim grubu mu arıyorsunuz benim dediğim grubu arıyorsanız özelden isterseniz bana isimlerinizi yazın ben gruba öneriyim şimdi

yok canım benimki ilk düşük.aslında korkuyorum ama yakın cevrem bir kez adet olduktan sonra düşün diyolar.düşükten sonra cabuk hamile kalınıyomuş ara vermezsen eger.bilmiyorum duydunuzmu hiçç???

Ben düşükten sonra bir adet gördüm ve hamile kaldım burdayım ama doktorlar 2 adet bekle diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…