Link paylaşırsanız iyi olur ben bulamıyorum :) evet yanda mine Mayıs annelerine yorum yaptı diye pop up çıkacak mı ?:)
evet canım nazıre hnm a gittim.ona güvenemedik tekrar baskasına gittik o da kalbi atmıyo dedi.ozaman inandık.sen hala onamı gidiyosun..bide kızlar size birsey sorucam.en yakın ne zaman düşünebilirim tekrar bebeği kürtajdan sonra.bilginiz varmı???
ee kızlarr kuruyomuyuz grubu o zamannn ya buarada ben uyuyamıyorum mide bulantılarım çok fenaaaa
Canım benim bulantılar çok ilginç akşam yemeğinde geçiyor bulantım sabah tekrar başlıo :) akşam yemeğimi isteğime göre yiyorum :)
facede grup açarsanız bende girmek isterim kızlar
yalnız bizim kasım anneleri grubunda bi sorun olmuştu,
facede grup açıldıktan sonra ayrım oldu ve face takılanlar kk'ya girmedi daha orası daha kolay geldiğinden :26:
link atamıyorum grup adı 2014 mayıs aneleri
tecrübeli anne:) sorularım var yenidoğan kıyafeti nekadar almak lazım hemen büyüyolar ya
yahu katıldınızmı ben bulamadım ki
link atamıyorum grup adı 2014 mayıs aneleri
4 ay sonra diye biliyorum ama ikinci düşük felansa 6 ay ara vermen lazım
Bence aramalara da kapalı :) bulamadım neyse sabah bakarız iyi geceler
Yeni kurdunuz mu benim dediğim grubu mu arıyorsunuz benim dediğim grubu arıyorsanız özelden isterseniz bana isimlerinizi yazın ben gruba öneriyim şimdi
yok canım benimki ilk düşük.aslında korkuyorum ama yakın cevrem bir kez adet olduktan sonra düşün diyolar.düşükten sonra cabuk hamile kalınıyomuş ara vermezsen eger.bilmiyorum duydunuzmu hiçç???
iki tane grup mu var canım? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?