2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Grup kapalı olduğu için profilden görünmüyor malesef kızlar
ben face adresimi yollayım beni öyle ekleyin olurmu

kızlar bi 2 dk. grubu açıp linki yine buraya veya bana msj olarak yollarsanız girebilirim kapatırsınız sonra yine olmaz mı :26:

sağolasın canıım iğnemi bırakmamı istedi 3 gün oldu bırakalı ama ben haala deli gibi kasınıyorum 3 gündür hastane hastane geziyorumm kimse net bişey söyleyemiyo gece acile gittik bebeğimin kalp atışlarını duydum cok şükür içim rahatladı progestanın hapınıda bırakmamı söyledi doktrum

teşekkür ederim canımm çk şükür bende duydum kalp atışalarını miniğimin iğneyi de hapıda bıraktım kasıntılarımı az da olsa önlemek için prednol die bir iğne vuruldum umarım geçerrr

Allah yardımcın olsun canım. Bebeğin inşallah seni bırakmaz.

Amiin canım benim Allah razı olsuun

Canım sadece geriden geliyo deseydi bende sorun yapmazdım da kalp atışları çok düzensiz dedi, kese düzensiz dedi, beslenme kesesi olması gerekenden büyük dedi düşük ihtimalin yüksek dedi o yüzden canım sıkıldı.

Günaydin kizlar cok yogun bir bulantiyla uyandim bugünde böyle gececek sanirim allah yardimcimiz olsun bembeyaz oldu yuzum bi lokma dahi yiyemiyorum bebek nasil besleniyor bilemedim yarin tekrar dr gitcem hayirlisi..

Günaydin kizlar cok yogun bir bulantiyla uyandim bugünde böyle gececek sanirim allah yardimcimiz olsun bembeyaz oldu yuzum bi lokma dahi yiyemiyorum bebek nasil besleniyor bilemedim yarin tekrar dr gitcem hayirlisi..

Bebek beslenirmiş korkma canım kussan da ye diyor aç kalma benim de çok bulantım var yiyorum bulantıma yenik düşersem kusuyorum hem doktor hem de büyükler kussan da ye diyorlar bebişler için dayanıcaz ... Bebek annedeki depolardan beslenirmiş 6-7 kilo verenler var hamile kalınca kusmaktan ama bebişler maşallah sağlıklı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…