umarım bu defa oldu sınır oldum cunkııı lınk atma ozurluyum galıba
Tamam ben de ekledim ama kızlar bu grup açık açık grup yazıyor ??
benide eklermisiniz
Grup kapalı olduğu için profilden görünmüyor malesef kızlar
ben face adresimi yollayım beni öyle ekleyin olurmu
mesaj at bana canım
canım kötü düşünme, benimde içerde kanamam olduğu söyledi doktor proluton iğne verdi kullandım, ama demek ki sana alerji yapmış, iğneni değiştirebilir belki ya da hap falan verir, stres yapma. Allah yardımcımız olur içini ferah tut
çok geçmiş olsun hemen üzülme benimde çok kanamam oldu ama şükür durdu bebeğimizinde kalbi pıt pıt atıyordu.benim tüp bebek olduğu için progestan iğneyi 2 eylülden beri yaklaşık bir aydır hergün kullanıyorum.hiç alerji belirtisi olmadı ama senin bünyene farklı etkisi olmuştur.doktorun eminim bir çare bulacaktır üzme ke
.
Allah yardımcın olsun canım. Bebeğin inşallah seni bırakmaz.
canım belki geç döllenme olmuştur o yüzden 6 haftalıktır benm öyle olmuş benmde normalnde arada baya süre vardı bugünki ultrasyonda 7+5 çıktık normalnde 8+2 olması lazımdı bunlar normal ayrıca midenn bulanmaamsı demek saglıksız gebelk anlamına gelmez benm ablam test yapmasa hamile oldunu anlamayacaktı ne mide bulantısı ne aş erme sanki hiç hamile değildi ama maaşallah sağlıklı bir oğlu oldu içini ferah tut ve bence p tesi ilk iş başka doktora git bak ben bugün gitmeseydim içim içimi yiyecekti belki ayın 11 inde bana olumsuz şeyler söyleyen doktora gidecektim belki kürtaj yine diyecekti aklıma bile getirmek istemiyorum canımm sende durma başka doktora git..
Günaydin kizlar cok yogun bir bulantiyla uyandim bugünde böyle gececek sanirim allah yardimcimiz olsun bembeyaz oldu yuzum bi lokma dahi yiyemiyorum bebek nasil besleniyor bilemedim yarin tekrar dr gitcem hayirlisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?