Denizli de kime gidiyorsun canım ben de denizlideyim ama bir doktorda karar kılamadım malesef
merhaba canım bende denizlideyim. nergis hanıma gidiyorum gayette memnunum. daha önce başka dr um vardı hiç memnun kalmadım.
kızlar facede grup kurdunuzmu varmı
kurdum bile faceden ekleyın kendınızı hemen onaylıyım mayıs anneri
Kızlar bu arada bir grup kurulmuştu face de 20014 mayıs anneleri die
Bir sürü var hangisi 2014 Mayıs anneleri yazdım o da yok kapalı grup ve yazışmaların görünmemesi süper yoksa ben yazamazdım
facede grup açarsanız bende girmek isterim kızlar
yalnız bizim kasım anneleri grubunda bi sorun olmuştu,
facede grup açıldıktan sonra ayrım oldu ve face takılanlar kk'ya girmedi daha orası daha kolay geldiğinden :26:
Yeni kurdunuz mu benim dediğim grubu mu arıyorsunuz benim dediğim grubu arıyorsanız özelden isterseniz bana isimlerinizi yazın ben gruba öneriyim şimdi
canım kan ve idrar tahlili şeker kan sayımı demir tsh falan. genel bakcak işte neler eksik diye. demir eksikliği falan pek iyi olmuyo gebelikte önceden bilmekte fayda varkalp atışını duyunca istedi benim dr um muhtemelen sendende ozman ister değer merak etme annesi çok güzel duygular ben her gidişimi not ediyorum tavsiye ederim:)
17.haftada aşıya çağıracakmış aile hekimi ben kayıt oldum doktorum soğuk nevale
Kýzlar facede bir grup kurulmuþtu baþtan itibaren bu topiði takip edenler okumuþlardýr sanýrým. Þimdi benim kafam karýþtý genel olarak paylaþmak istiyorum. 2014 mayýs annelerinde xezal isimli biri gruba üye olmaya çalýþtý ve grup üyelerinin hepsine üye olmak için arkadaþlýk isteði gönderdi. isim farklý olunca ve profil bilgileri olmayýnca grup yöneticisi gruba almadý. Sonra bu kiþi banada arkadaþlýk isteði gönderdi ve Helin Efe'nin face profilindeki resmin aynýsýydý ben reddettim. Helin efe þimdi merak ediyorum fake bir hesapla mý aramýzdasýn, gerçek kiþimisin. Eðer gerçek kiþiysen facebook daki gruptan bilgin olman lazým. Bunito sende oraya üyeysen konuþmalarý okumuþsundur ve kiþi sanada muhakkak göndermiþtir. Bunu bir açýklýða kavuþturabilirsek, ona göre üye olalým. Bir ikincisi iki grup olmasýna da karþýyým ilk gruba katýlmak daha mantýklý. 6 aydan öncede özel bilgileri resimleri paylaþmayý da doðru bulmuyorum, sonuç olarak burasý sanal alem.
Ben de şimdi anladım face girdim de... akşam anlayamadım bana istek göndermemişti o yüzden ancak anlayabildim.Gebelik sayfasında sahte üyelikle ne amaçlıyorlar acaba ne saçma
merhaba mayıs anneleri :) bana yardım edebilir misiniz ? adet gecikmesinin 4. gününde kan testi yaptırdım negatif çıktı ve sadece adetimin olması gereken gün ile ertesi gün sanki adetmişim gibi çok şiddetli ağrım oldu o günden sonra ne adet olacağıma dair bir belirti ne de hamileliğe dair bir belirti yaşamıyorum. zaten normalde de adet olmadan önce sadece karın ve kasıklarda ağrı hissederdim ve tabii beldegöğüslerde dolgunluk falan yaşamazdım.. şu anda 10 gün gecikmiş durumda sizce kan testi negatif çıkıp sonra pozitif olabilir mi ?
canım ben hamile kalmadan 1 ay önce adetim 25 gün gecikti ben de hep acaba içindeydim ama istisnai durumlar hariç öyle bir şey olmuyor yani negatiften pozitife dönmüyor. doktor senede 1 veya 2 defa böyle uzun gecikmelerin olabileceğini söyledi. ben ertesi ay hamile kaldım belki sen de önümüzdeki ay kalırsın
evet canım nazıre hnm a gittim.ona güvenemedik tekrar baskasına gittik o da kalbi atmıyo dedi.ozaman inandık.sen hala onamı gidiyosun..bide kızlar size birsey sorucam.en yakın ne zaman düşünebilirim tekrar bebeği kürtajdan sonra.bilginiz varmı???
Çok geçmiş olsun, bende kürtajdan 1 ay sonra hamike kaldım oğlum 3 yaşına girecek.çok geçmiş olsun cnm tekrardan , ben cuma günü 2. Kez gidicem inş. Nazire hanıma ...kürtajda nasıl olur bilmiom cnm ama ben 4 ay önce düşük yaptım kendi düştü dr bana bir adet gör sonra istiosan dene dedi ben öle yaptım , çok yerde okuduğumda kürtajda genelde 3 ay beklmeeyi öneriolar ama bazılarını da okuom hemn kalmış ve sağlıklı hamilelikler geçirmişler , senin ilk gebeliğindi değil mi cnm dr ne dedi tekrar hamilelik için
Canım umarım benimde normale döner benim crl dedikleri 3,3 yolk k. de 5,8 mm beslenme kesen olması gereknden büyük dedi bebek geride kalmış dedi sonra alttan muayene etti kalp atşları çok düzensiz dedi gebelik kesen düzensiz dedi yakın zamanda kaanama geçirirsen bekleme gel düşük ihtimalin yüksek dedi bunların hepsini deyince otomatirk olarak moralin sıfır, baya bir üzüldüm özel doktorumu aradığımda da bebeğin çok ufak kalp atışını tam alamamn gayet normal dedi ayın11inde ona gidicem o zamana kadar da artık ölürüm herhalde hiç böyle birşey beklemiyordummoarlimi iyi tutmaya çalışıyorum sonuçta her dedikleri doğru olacak bişey yok birsürü tanıdığım var sırf doktor hatası yüzünden bebeğini kaybeden 6 aylık bebğini aldırdı bir tanıdığım sırf kötü dediler diye sonrada öyle olmadığı ortaya çıktı. Bebeğimin dediğin gibi biraz zamana ihtiyacı vardır belkide
Canım sadece geriden geliyo deseydi bende sorun yapmazdım da kalp atışları çok düzensiz dedi, kese düzensiz dedi, beslenme kesesi olması gerekenden büyük dedi düşük ihtimalin yüksek dedi o yüzden canım sıkıldı.
Canım sadece geriden geliyo deseydi bende sorun yapmazdım da kalp atışları çok düzensiz dedi, kese düzensiz dedi, beslenme kesesi olması gerekenden büyük dedi düşük ihtimalin yüksek dedi o yüzden canım sıkıldı.
Günaydin kizlar cok yogun bir bulantiyla uyandim bugünde böyle gececek sanirim allah yardimcimiz olsun bembeyaz oldu yuzum bi lokma dahi yiyemiyorum bebek nasil besleniyor bilemedim yarin tekrar dr gitcem hayirlisi..
Merhaba kızlar umarım herkes iyidir. Bebeğini kaybedenlere rabbim tez zamanda yeni melek göndersin.
kızlarrr sizinel bebeğimin görüntüsünü paylaşmak istedim bana dua edin olur mu? hepimiz kucağımıza alırız inşallahEki Görüntüle 824224
Kızlar facede bir grup kurulmuştu baştan itibaren bu topiği takip edenler okumuşlardır sanırım. Şimdi benim kafam karıştı genel olarak paylaşmak istiyorum. 2014 mayıs annelerinde xezal isimli biri gruba üye olmaya çalıştı ve grup üyelerinin hepsine üye olmak için arkadaşlık isteği gönderdi. isim farklı olunca ve profil bilgileri olmayınca grup yöneticisi gruba almadı. Sonra bu kişi banada arkadaşlık isteği gönderdi ve Helin Efe'nin face profilindeki resmin aynısıydı ben reddettim. Helin efe şimdi merak ediyorum fake bir hesapla mı aramızdasın, gerçek kişimisin. Eğer gerçek kişiysen facebook daki gruptan bilgin olman lazım. Bunito sende oraya üyeysen konuşmaları okumuşsundur ve kişi sanada muhakkak göndermiştir. Bunu bir açıklığa kavuşturabilirsek, ona göre üye olalım. Bir ikincisi iki grup olmasına da karşıyım ilk gruba katılmak daha mantıklı. 6 aydan öncede özel bilgileri resimleri paylaşmayı da doğru bulmuyorum, sonuç olarak burası sanal alem.
Ben de şimdi anladım face girdim de... akşam anlayamadım bana istek göndermemişti o yüzden ancak anlayabildim.Gebelik sayfasında sahte üyelikle ne amaçlıyorlar acaba ne saçma
Gerçekten çok sinir oldum ben de ben face grubu olayına sıcak bakmıyorum bu saatten sonra neden böyle bir amaç güdülür ki ??
merhaba mayıs anneleri :) bana yardım edebilir misiniz ? adet gecikmesinin 4. gününde kan testi yaptırdım negatif çıktı ve sadece adetimin olması gereken gün ile ertesi gün sanki adetmişim gibi çok şiddetli ağrım oldu o günden sonra ne adet olacağıma dair bir belirti ne de hamileliğe dair bir belirti yaşamıyorum. zaten normalde de adet olmadan önce sadece karın ve kasıklarda ağrı hissederdim ve tabii beldegöğüslerde dolgunluk falan yaşamazdım.. şu anda 10 gün gecikmiş durumda sizce kan testi negatif çıkıp sonra pozitif olabilir mi ?
ikili testimiz 3 hafta sonra..
kızlarr gece ne oldu facede grup işi benm midem aşırı bulanınca kendimden geçmişim şekerim düştü sonrasını hatırlamıyorum bi uyandım eşim başımda bekliyor sanırım bu haftalar bulantılarımız yoğunlaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?