2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Merhaba kızlar umarım herkes iyidir. Bebeğini kaybedenlere rabbim tez zamanda yeni melek göndersin.

kızlarrr sizinel bebeğimin görüntüsünü paylaşmak istedim bana dua edin olur mu? hepimiz kucağımıza alırız inşallah

kızlar facede grup kurdunuzmu varmı

kurdum bile faceden ekleyın kendınızı hemen onaylıyım mayıs anneri

Kızlar bu arada bir grup kurulmuştu face de 20014 mayıs anneleri die

Bir sürü var hangisi 2014 Mayıs anneleri yazdım o da yok kapalı grup ve yazışmaların görünmemesi süper yoksa ben yazamazdım

Yeni kurdunuz mu benim dediğim grubu mu arıyorsunuz benim dediğim grubu arıyorsanız özelden isterseniz bana isimlerinizi yazın ben gruba öneriyim şimdi

Kızlar facede bir grup kurulmuştu baştan itibaren bu topiği takip edenler okumuşlardır sanırım. Şimdi benim kafam karıştı genel olarak paylaşmak istiyorum. 2014 mayıs annelerinde xezal isimli biri gruba üye olmaya çalıştı ve grup üyelerinin hepsine üye olmak için arkadaşlık isteği gönderdi. isim farklı olunca ve profil bilgileri olmayınca grup yöneticisi gruba almadı. Sonra bu kişi banada arkadaşlık isteği gönderdi ve Helin Efe'nin face profilindeki resmin aynısıydı ben reddettim. Helin efe şimdi merak ediyorum fake bir hesapla mı aramızdasın, gerçek kişimisin. Eğer gerçek kişiysen facebook daki gruptan bilgin olman lazım. Bunito sende oraya üyeysen konuşmaları okumuşsundur ve kişi sanada muhakkak göndermiştir. Bunu bir açıklığa kavuşturabilirsek, ona göre üye olalım. Bir ikincisi iki grup olmasına da karşıyım ilk gruba katılmak daha mantıklı. 6 aydan öncede özel bilgileri resimleri paylaşmayı da doğru bulmuyorum, sonuç olarak burası sanal alem.

Bunları aile hekimliğinde yaptılar bana daha hamileliğimi ilk öğrendiğimde. Eczaneden aldığımız test çıkınca kanda beta hcg için gittim hem onu hemde bu testleri yaptılar. Bende test sonuçlarıyla gittim dr a ve demir eksiliği için elevit verdi, hem folik asitde barındırıyor diye. Dr tekrar yaptırır mı acaba...

17.haftada aşıya çağıracakmış aile hekimi ben kayıt oldum doktorum soğuk nevale

Benim kaydım da tamamlandı. 20.haftada (aralık a tekabül ediyor) tekrar çağırdı iki aşı için. Bu süreye kadar herhangi bi şikayetin olursa yine gel dedi. Ben aile hekimliğindeki hemşireden memnunum iyi anlaşıyoruz kadın doğum drlarından daha sıcak biri:) aile hekimi ile görüşmüyorum direkt hemşire muhatabım gebelik takibinde böyle sanırım..

Ben de şimdi anladım face girdim de... akşam anlayamadım bana istek göndermemişti o yüzden ancak anlayabildim.Gebelik sayfasında sahte üyelikle ne amaçlıyorlar acaba ne saçma

Son düzenleme:
Ben de şimdi anladım face girdim de... akşam anlayamadım bana istek göndermemişti o yüzden ancak anlayabildim.Gebelik sayfasında sahte üyelikle ne amaçlıyorlar acaba ne saçma

Gerçekten çok sinir oldum ben de ben face grubu olayına sıcak bakmıyorum bu saatten sonra neden böyle bir amaç güdülür ki ??

merhaba mayıs anneleri :) bana yardım edebilir misiniz ? adet gecikmesinin 4. gününde kan testi yaptırdım negatif çıktı ve sadece adetimin olması gereken gün ile ertesi gün sanki adetmişim gibi çok şiddetli ağrım oldu o günden sonra ne adet olacağıma dair bir belirti ne de hamileliğe dair bir belirti yaşamıyorum. zaten normalde de adet olmadan önce sadece karın ve kasıklarda ağrı hissederdim ve tabii belde göğüslerde dolgunluk falan yaşamazdım.. şu anda 10 gün gecikmiş durumda sizce kan testi negatif çıkıp sonra pozitif olabilir mi ?

canım ben hamile kalmadan 1 ay önce adetim 25 gün gecikti ben de hep acaba içindeydim ama istisnai durumlar hariç öyle bir şey olmuyor yani negatiften pozitife dönmüyor. doktor senede 1 veya 2 defa böyle uzun gecikmelerin olabileceğini söyledi. ben ertesi ay hamile kaldım belki sen de önümüzdeki ay kalırsın

çok teşekkür ederim böyle düşünmek daha iyi gelecek çünkü hamileyim gibi düşünüp adet oluşumla duvara çarpmış gibi olmak istemiyorum.. yirmi beş gün çok uzun bir süre benim de başıma gelebilir bunu aklımdan çıkartmayacağım .. :)

çok geçmiş olsun cnm tekrardan , ben cuma günü 2. Kez gidicem inş. Nazire hanıma ...kürtajda nasıl olur bilmiom cnm ama ben 4 ay önce düşük yaptım kendi düştü dr bana bir adet gör sonra istiosan dene dedi ben öle yaptım , çok yerde okuduğumda kürtajda genelde 3 ay beklmeeyi öneriolar ama bazılarını da okuom hemn kalmış ve sağlıklı hamilelikler geçirmişler , senin ilk gebeliğindi değil mi cnm dr ne dedi tekrar hamilelik için

Çok geçmiş olsun, bende kürtajdan 1 ay sonra hamike kaldım oğlum 3 yaşına girecek.

Eğerki gebelikler büyükse 3 ay 6 ay beklenebilir, benim ki 8 haftalıktı ama zaten evelden ölmüş beklemey lüzum yok dedim.

Hani 3 ay beklerm sonradan da olmaz diye, acele ettim.. Inşallah mevlam tez vakitte sağlıklı gebelik nasip etsin.

Istatistiklere gore evet olumsuz sonuclanan gebelikler var ama yurt disindaki sitelerden de arastirdim yolk kesesi 9mm ustunde bile saglikli bebek doguranlar var. Kalbi atan bebekler mucadele edermis. Usg cihazinin kalitesi de onemli. Cok minikler. Farkedilmeyebilir kalp atislari.Sonucta gebeliğin her haftasinda ayri bir sorun ortaya cikabilir. Olumsuz doktorlardan uzak durmak lazim.Tum hamileler yavrularini saglikla kucagina alir inşallah.

umudunu kaybetmee canım rabbim ne derse o olur hepimizin bebeği sağlıkla dünyaya gelecekse bu dünyada yiyecek ekmekleri varsa rabbimin izniyle olur sen sadece moralini yüksek tut kimbilir belkide sana sımsıkı sarılır ve tutunur

kızlarr gece ne oldu facede grup işi benm midem aşırı bulanınca kendimden geçmişim şekerim düştü sonrasını hatırlamıyorum bi uyandım eşim başımda bekliyor sanırım bu haftalar bulantılarımız yoğunlaşıyor

kızlar
dün kahverengi lekelenmem vardı
bugün pembeye döndü
hemen dr a gitik
alttan muayene ile rahmime baktı,normal dedi
yerleşme kanaması olabilir dedi,ama ben 8 haftalığım,sizce normal mi

dün dr a gittik yine alttan baktı hiç gözükmüyor üstten ve ben 46kg ım zayıfım yaniii .. neyseee
sat a göre 6.haftayı doldurup gün alması gerekirken hala kese var içinde bebiş yok çok ufak o yüzden olabilir dedi ve yeniden kan testi ve idrar testi verdimmm... kan değerlerne bakcakalrmış
idrarda ise enfeksiyon iltihap olabilirmiş sağ tarafımda ağrı oluyor dedimdee kasık ağrısı gibi desemde dr rahim ortadadır sağ ve ya sol ağrımamalı dediii

arkadaşşşş acaip canım sıkıldı ne edecezzz böyleee sat 21 ağustos ve halaaa bebekde bişey gözükmüyor ALLAH HAYIRLISINI VERSİN HEPİMİZEEE ama canım çok sıkkın

Mutlu pazarlar kızlar

canım umudunu asla kaybetme, Rabbim herşeyin doğrusunu ve iyisini bilir, belki geç döllenme olmuştur? Doktorunada kızdım açıkcası hiç iç açıcı şeyler söylememiş sana ki hamilesin sonuçta moral bozacak şeyler duymaman gerek.
Ayrıca ben inanıyorum annesi 9 ay sonra kucağında olcak bebişin Allahın izniyle, sen hep dua et ve içini ferah tut.

Günaydin kizlar cok yogun bir bulantiyla uyandim bugünde böyle gececek sanirim allah yardimcimiz olsun bembeyaz oldu yuzum bi lokma dahi yiyemiyorum bebek nasil besleniyor bilemedim yarin tekrar dr gitcem hayirlisi..

geçmiş olsun canım, yatağın başına tuzlu kraker koy ki sabah uyandığında direk bi iki tane ye bulantıyı dindirsin. başkada bi çözüm bilmiyorum malesef, ben ilk gebeliğimde de bunda da bulantı yaşamadım yaşamıyorum. Tabi zaman ne gösterir bilemeyiz.

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir. Bebeğini kaybedenlere rabbim tez zamanda yeni melek göndersin.

Amin

kızlarrr sizinel bebeğimin görüntüsünü paylaşmak istedim bana dua edin olur mu? hepimiz kucağımıza alırız inşallahEki Görüntüle 824224

Maşallah

canım açıklama getirdiğin için çok sağol, gerçi ben dünde yazmıştım, bizim kasım annelerinde de bu sorun olmuştu, facede grup açıldığı an ikiye bölündük, bence burası kalsa sadece daha iyi.
bu arada helinefe banada arkadaşlık yollamış, iyikide kabul etmemişim.

aynen öyle

Gerçekten çok sinir oldum ben de ben face grubu olayına sıcak bakmıyorum bu saatten sonra neden böyle bir amaç güdülür ki ??

canım benim bi arkadaşımda aynı senin yaşadıklarını yaşadı ve şu an 1 yaşında bebeği
ondada negatif çıkmıştı, ama adette olmamıştı, geç döllenmeydi onunkiside.
sen yinede her gün bi test yap inşallah bebeğin seninledir

ikili testimiz 3 hafta sonra..

hayırlı haberlerle inşallah

bişey olmadı canım, helinefe yeni grup açtı sadece o. ama solanin arkadaşımızın dediğine göre sahte hesap olabilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…