kızlar
dün kahverengi lekelenmem vardı
bugün pembeye döndü
hemen dr a gitik
alttan muayene ile rahmime baktı,normal dedi
yerleşme kanaması olabilir dedi,ama ben 8 haftalığım,sizce normal mi
dün dr a gittik yine alttan baktı hiç gözükmüyor üstten ve ben 46kg ım zayıfım yaniii .. neyseee
sat a göre 6.haftayı doldurup gün alması gerekirken hala kese var içinde bebiş yok çok ufak o yüzden olabilir dedi ve yeniden kan testi ve idrar testi verdimmm... kan değerlerne bakcakalrmış
idrarda ise enfeksiyon iltihap olabilirmiş sağ tarafımda ağrı oluyor dedimdee kasık ağrısı gibi desemde dr rahim ortadadır sağ ve ya sol ağrımamalı dediii
arkadaşşşş acaip canım sıkıldı ne edecezzz böyleee sat 21 ağustos ve halaaa bebekde bişey gözükmüyor ALLAH HAYIRLISINI VERSİN HEPİMİZEEE ama canım çok sıkkın
maşallah bacımmmmm... benimde sat 21-22 ağustos yanikızlarrr sizinel bebeğimin görüntüsünü paylaşmak istedim bana dua edin olur mu? hepimiz kucağımıza alırız inşallahEki Görüntüle 824224
Geçmiş olsun canım aman dikkat et.kızlarr gece ne oldu facede grup işi benm midem aşırı bulanınca kendimden geçmişim şekerim düştü sonrasını hatırlamıyorum bi uyandım eşim başımda bekliyor sanırım bu haftalar bulantılarımız yoğunlaşıyor
hakikatennnn eczane testlerinde bile 5 testtensonra 6.cıda ve sabah ilk idrarla yapınca çıkmıştı çift çizgimiz acaip nazlı utangaç bişey olduuuu hiç bana çekmemmiş.... inşallahhhh herkes güzel haberlerle doldururu topicimiziii... inannn çorap çamaşır battaniye aalsım var bebişe amaaa daha büyük bir yıkıma uğrarım diye 1 aylık erteliyorummm :) evet erken diyeceksiniz amaaa ben daha hiç gebelik yaşamadan bile bebeiş tulumları alan saklayan hediye eden biri oluncaaaa şimdiii hayranlıklaaa bakmaktayım o günlerin gelmesineegeçmiş olsun canım, ben ilk gebeliğimde yerleşme kanaması yaşamıştım ama adetten bi kaç gün önceydi, yani adet gecikmesinden sonra yaşanabilceğini duymadım açıkcası :26:
senin bebeğin baya nazlı çıktı desene annesi
görülür merak etme hep dua et sadece, inşallah hayırlı haberlerini alırız
maşallah bacımmmmm... benimde sat 21-22 ağustos yani
eğer sıkıntı yoksa 29 mayıs durmakta doğum ama ultrason görüntülerni kıyaslayınca daha ufak olduğunu fark ettimmm bendeki kese daha minik ve alttan bakmasına rağmen dr un.... senin görüntü de muhtemelen alttan olan bir görüntüdür allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
kızlar bebişinin kalp atışını dinleyenlerr nasıl oluyor bilgi verirmi.. yine alttan mı bakıyorlarrr ciddden acaip bu durum canımı sıkmakta benibizde hayırlısı ile sapa sağlam olduğunu duyabilsek bir ALLAHIN izniyleee
hakikatennnn eczane testlerinde bile 5 testtensonra 6.cıda ve sabah ilk idrarla yapınca çıkmıştı çift çizgimiz acaip nazlı utangaç bişey olduuuu hiç bana çekmemmiş.... inşallahhhh herkes güzel haberlerle doldururu topicimiziii... inannn çorap çamaşır battaniye aalsım var bebişe amaaa daha büyük bir yıkıma uğrarım diye 1 aylık erteliyorummm :) evet erken diyeceksiniz amaaa ben daha hiç gebelik yaşamadan bile bebeiş tulumları alan saklayan hediye eden biri oluncaaaa şimdiii hayranlıklaaa bakmaktayım o günlerin gelmesineeinşallahhhh güzel günlerimiz olur
bacımmmm SAT a göremi 4.haftandı yoksaaa olabilecek yumurtlama dönemine göremmi 4.haftadaydınızda üstten baktı....Canım ben 4 haftalıkken öğrendim ve başından beri bir kere olsun aşağıdan bakmadılar. Kalp atışını da karnımdan baktı 8 haftaya yakındı. 7+4 falandı.duymamıştık ama doktor kalp hareketlerini göstermişti atıyor demişti bir hafta sonra duymuştuk. Bence alttan baktırmayın gerek yok yani bi hafta fazladan bekleyin daha iyi.
Olabilir takılma fazla devam etmediği sürece problem olmaz doktora da gitmişsin zaten benim doğuma kadarkızlar
dün kahverengi lekelenmem vardı
bugün pembeye döndü
hemen dr a gitik
alttan muayene ile rahmime baktı,normal dedi
yerleşme kanaması olabilir dedi,ama ben 8 haftalığım,sizce normal mi
dün dr a gittik yine alttan baktı hiç gözükmüyor üstten ve ben 46kg ım zayıfım yaniii .. neyseee
sat a göre 6.haftayı doldurup gün alması gerekirken hala kese var içinde bebiş yok çok ufak o yüzden olabilir dedi ve yeniden kan testi ve idrar testi verdimmm... kan değerlerne bakcakalrmış
idrarda ise enfeksiyon iltihap olabilirmiş sağ tarafımda ağrı oluyor dedimdee kasık ağrısı gibi desemde dr rahim ortadadır sağ ve ya sol ağrımamalı dediii
arkadaşşşş acaip canım sıkıldı ne edecezzz böyleee sat 21 ağustos ve halaaa bebekde bişey gözükmüyor ALLAH HAYIRLISINI VERSİN HEPİMİZEEE ama canım çok sıkkın
hımmm benimki alttandı ve aynı haftaaa 4 gn arayla 2 dr a gittim ve küçücük bir karartıydııı şayettt cepten bluetu ile olursa ekliyem dur bacımamin inşallah çok güzel bişey sabırsızlanıyor insan bebek şeklini daha göremedik içinde ip gibi bi c harfimiz var :))
imkanın varsa sende paylaşabilirmisin ultrason görüntüsünü
bu görüntü karından bakılan görüntü
ilk muayenemde alltan bakılmıştı ondada bişi görünmemişti
Istatistiklere gore evet olumsuz sonuclanan gebelikler var ama yurt disindaki sitelerden de arastirdim yolk kesesi 9mm ustunde bile saglikli bebek doguranlar var. Kalbi atan bebekler mucadele edermis. Usg cihazinin kalitesi de onemli. Cok minikler. Farkedilmeyebilir kalp atislari.Sonucta gebeliğin her haftasinda ayri bir sorun ortaya cikabilir. Olumsuz doktorlardan uzak durmak lazim.Tum hamileler yavrularini saglikla kucagina alir inşallah.
kızlar bebişinin kalp atışını dinleyenlerr nasıl oluyor bilgi verirmi.. yine alttan mı bakıyorlarrr ciddden acaip bu durum canımı sıkmakta benibizde hayırlısı ile sapa sağlam olduğunu duyabilsek bir ALLAHIN izniyleee
umudunu kaybetmee canım rabbim ne derse o olur hepimizin bebeği sağlıkla dünyaya gelecekse bu dünyada yiyecek ekmekleri varsa rabbimin izniyle olur sen sadece moralini yüksek tut kimbilir belkide sana sımsıkı sarılır ve tutunur
Geçmiş olsun canım aman dikkat et.
Canım galiba sahte hesap biri var ben dedim ya zaten face de bir grup var orda da herkese istek göndermiş bu kişi isim tuhaf bilgiler gizli o yüzden grubu gizlediler zaten burda ben verdiği link i falan açamamıştım zaten yeni yazmaya başladı kim belli değil yani
evet tatlım haklısın orası öyle ablamın iki aylık bebeğine düşük yapmışsın yok bebeğin demişler, oda gerçekten düşürdüm diye düşünmüş devam eden günlerde karnı büyümeye devam edince başka doktora gitmiş orda bebğin hala yaşadığını öğrenmiş :) şimdiki doktorlar felaket tellalcılığı yapıyor yengeme bebeğini aldırması için hastalıklı doğucak diye çok ısrar ettiler şimdi bebek gerçi 2. sınıfa gidiyor cin gibi bir kız maşallah :) önümde böylede örnekler var umudumu kaybetmedim, bebiişim inşallah normal gününe yetişir.
bak işte bu örneklerin niceleri var canım sabır ve dua eminim bebişinde sana sımsıkı tutunup inşallah gayet sağlıklı bebişin olucak moralini yüksek tut üzülüp bebişinide üzme onun sana daha çok ihtiyacı var şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?