2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar bebişinin kalp atışını dinleyenlerr nasıl oluyor bilgi verirmi.. yine alttan mı bakıyorlarrr ciddden acaip bu durum canımı sıkmakta beni bizde hayırlısı ile sapa sağlam olduğunu duyabilsek bir ALLAHIN izniyleee

kızlar
dün kahverengi lekelenmem vardı
bugün pembeye döndü
hemen dr a gitik
alttan muayene ile rahmime baktı,normal dedi
yerleşme kanaması olabilir dedi,ama ben 8 haftalığım,sizce normal mi

geçmiş olsun canım, ben ilk gebeliğimde yerleşme kanaması yaşamıştım ama adetten bi kaç gün önceydi, yani adet gecikmesinden sonra yaşanabilceğini duymadım açıkcası :26:

senin bebeğin baya nazlı çıktı desene annesi
görülür merak etme hep dua et sadece, inşallah hayırlı haberlerini alırız

kızlarrr sizinel bebeğimin görüntüsünü paylaşmak istedim bana dua edin olur mu? hepimiz kucağımıza alırız inşallahEki Görüntüle 824224
maşallah bacımmmmm... benimde sat 21-22 ağustos yani
eğer sıkıntı yoksa 29 mayıs durmakta doğum ama ultrason görüntülerni kıyaslayınca daha ufak olduğunu fark ettimmm bendeki kese daha minik ve alttan bakmasına rağmen dr un.... senin görüntü de muhtemelen alttan olan bir görüntüdür allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Geçmiş olsun canım aman dikkat et.
Canım galiba sahte hesap biri var ben dedim ya zaten face de bir grup var orda da herkese istek göndermiş bu kişi isim tuhaf bilgiler gizli o yüzden grubu gizlediler zaten burda ben verdiği link i falan açamamıştım zaten yeni yazmaya başladı kim belli değil yani

hakikatennnn eczane testlerinde bile 5 testtensonra 6.cıda ve sabah ilk idrarla yapınca çıkmıştı çift çizgimiz acaip nazlı utangaç bişey olduuuu hiç bana çekmemmiş.... inşallahhhh herkes güzel haberlerle doldururu topicimiziii... inannn çorap çamaşır battaniye aalsım var bebişe amaaa daha büyük bir yıkıma uğrarım diye 1 aylık erteliyorummm :) evet erken diyeceksiniz amaaa ben daha hiç gebelik yaşamadan bile bebeiş tulumları alan saklayan hediye eden biri oluncaaaa şimdiii hayranlıklaaa bakmaktayım o günlerin gelmesineeinşallahhhh güzel günlerimiz olur

amin inşallah çok güzel bişey sabırsızlanıyor insan bebek şeklini daha göremedik içinde ip gibi bi c harfimiz var :))
imkanın varsa sende paylaşabilirmisin ultrason görüntüsünü
bu görüntü karından bakılan görüntü
ilk muayenemde alltan bakılmıştı ondada bişi görünmemişti

bu arada benim adama bişey olduuu bana aldığı sebzeyi yemişi vs herşeyi aşırısıyla yiyor yiyorrrrr veeee abartısızzz tüm gün sırt üstü yatıpppp uzanıyor sanki o gebeeee.... şuan bile uyuyorrr dinlenyormuş baba olucakmışşş allahımmm gülermisin ağlarmısın
kızarmısın seevrmisinnn...
ama ben gıcık oluyorum 1 haftadır evi süpürecekkkkkk her yeride kırıntı yaptıı

Canım ben 4 haftalıkken öğrendim ve başından beri bir kere olsun aşağıdan bakmadılar. Kalp atışını da karnımdan baktı 8 haftaya yakındı. 7+4 falandı.duymamıştık ama doktor kalp hareketlerini göstermişti atıyor demişti bir hafta sonra duymuştuk. Bence alttan baktırmayın gerek yok yani bi hafta fazladan bekleyin daha iyi.

birazcık sabır annesi, daha çoook zamanın olcak ciciler almaya

bacımmmm SAT a göremi 4.haftandı yoksaaa olabilecek yumurtlama dönemine göremmi 4.haftadaydınızda üstten baktı....

şimdi benimki sata göre 21 ağustos yazınca 6+4 olmakta hadi 4 ügeçtimm 6 diyelim ve geçen haftada alttan baktı 2 dr bu hafta gel demişti yine alttan baktı üstten gözükmüyor...bu durum daha sonra kasıklarımda sancı yapıyor dedim acaba psikolojikmi yoksa bu alttan muayenee sakıncalımı diye sordum hayırrr hiç bir sıkıntı olmaz dedi... biz af edersinzi ilişkiye bileee girmiyozki bebişin vebalini almıyalım dr açık açık ne yani alttan bakmak şeyden daha kolay gibi imada bulundu gıcık oldummmmm... ya neden bana iyi bir dr denk gelmiyorrr üstelik her defasında bir kadınaaagidiyorum.. kadın doktor seçiyorum belki beni daha iyi analr diye ama yok nerdee

kızlar
dün kahverengi lekelenmem vardı
bugün pembeye döndü
hemen dr a gitik
alttan muayene ile rahmime baktı,normal dedi
yerleşme kanaması olabilir dedi,ama ben 8 haftalığım,sizce normal mi
Olabilir takılma fazla devam etmediği sürece problem olmaz doktora da gitmişsin zaten benim doğuma kadar
öyle leke gelen arkadaşım bile var her ay geliyordu

Canım daha küçük bozma moralini normal bunlar ben de geç gördüm oğlumu da geç görmüştük

hımmm benimki alttandı ve aynı haftaaa 4 gn arayla 2 dr a gittim ve küçücük bir karartıydııı şayettt cepten bluetu ile olursa ekliyem dur bacım

Evet benim doktorum da dedi daha çok küçük kalp atışlarını tam duyamaması gayet normal dedi biraz zaman ver bebişine dedi. Yazdıkların içimi rahatlattı çünkü birkaç yerde okuduğumda 6mm den büyükse bebeğin yaşama şansı pek yoktur diyordu baya korkutmuştu beni umarım dediğin gibi bebişim mücadele eder.

hayır canım normal karnından ultrasyonla bakıp dinletiyolar ben dün ilk kez hem bebişimi gördüm hemde kalp atışlarını dinledim çok heyecan verici bişey allahım herkese nasip etsin inşl.

evet tatlım haklısın orası öyle ablamın iki aylık bebeğine düşük yapmışsın yok bebeğin demişler, oda gerçekten düşürdüm diye düşünmüş devam eden günlerde karnı büyümeye devam edince başka doktora gitmiş orda bebğin hala yaşadığını öğrenmiş :) şimdiki doktorlar felaket tellalcılığı yapıyor yengeme bebeğini aldırması için hastalıklı doğucak diye çok ısrar ettiler şimdi bebek gerçi 2. sınıfa gidiyor cin gibi bir kız maşallah :) önümde böylede örnekler var umudumu kaybetmedim, bebiişim inşallah normal gününe yetişir.

aman boşverelim ozamn grubu falan yada biz açalım bi grup herşeyini gizleyelim birbirimize linki atıp ekleyelim sonuçta sanal alem ya illaki fakeler olucak aramızda çok sinir oluyorum böyle kişileri sanki işleri güçleri yok

canım ama benimkine de alttan baktılar ultrasonda bişey göremedi kalp atışıda alamadı ama o kadar korkulacak bişey de yok alttanında pek farkı yok önemli olan bebişinin sağlığı.

bak işte bu örneklerin niceleri var canım sabır ve dua eminim bebişinde sana sımsıkı tutunup inşallah gayet sağlıklı bebişin olucak moralini yüksek tut üzülüp bebişinide üzme onun sana daha çok ihtiyacı var şuan

Benim doktorum erkek ben erkek doktorların daha anlayışlı olduğunu düşünüyorum. Yok ben gittiğimde 6 haftalıkken sadece kese göründü üstten baktığı için sonra 7 haftada gittim bir hafta ilerden gidiyormuş yani 6+ 4 iken bebeği gördü doktor. Satım 24 ten 29 Temmuz'a attı. Tabiki doktor ilişkiye girmememizi söyledi zaten ilk üç ay çok önemli dedi. Ama alttan bakalım diye teklif bile etmedi 2 haftada bir gittik. 8+3 falandı kalp atışını duyduk. 9+2 de hareketleri vardı elleri ve ayakları tomurcuk gibiydi oluşmaya başlamış. Şimdi 23 Ekim'de gideceğim ense kalınlığı bakacak doktor çok önemliymiş ve ikili test yapacağız. Benim doktorum anlayışlı gerçekten.

Teşekkür ederim tatlım evet ilk günü beni çok etkiledi de çok üzüldüm, şimdi hiç yaşamamışım gibi davranıyorum bakalım herşey haftanın sonunda belli olacak hem perşembe hemde cuma randevum var bakalım bebişim bana sürpriz yapacak mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…