aminnnn bacımhayır canım normal karnından ultrasyonla bakıp dinletiyolar ben dün ilk kez hem bebişimi gördüm hemde kalp atışlarını dinledim çok heyecan verici bişeyallahım herkese nasip etsin inşl.
hımmm benimki alttandı ve aynı haftaaa 4 gn arayla 2 dr a gittim ve küçücük bir karartıydııı şayettt cepten bluetu ile olursa ekliyem dur bacım
benimm yumurtmalaya göre hesaplayıncaaa 4 hafta oluyorrr adam gibi bir dra denk gelipde şu kadarlık dır diyen dahi olmadıı..bu sefr erkek dr bulacam kendimeeeBelki seninkide ilerden gidiyordur. Geç yerleşmiştir belki. Ozaman sen 6 hafta sanıyorken 5+ vs olabilir ozamanda küçük olması normal biraz bekle bence gönlünü ferah tut
Ben de şimdi anladım face girdim de... akşam anlayamadım bana istek göndermemişti o yüzden ancak anlayabildim.Gebelik sayfasında sahte üyelikle ne amaçlıyorlar acaba ne saçma
Mutlu pazarlar kızlar
canım açıklama getirdiğin için çok sağol, gerçi ben dünde yazmıştım, bizim kasım annelerinde de bu sorun olmuştu, facede grup açıldığı an ikiye bölündük, bence burası kalsa sadece daha iyi.
bu arada helinefe banada arkadaşlık yollamış, iyikide kabul etmemişim.
aman boşverelim ozamn grubu falan yada biz açalım bi grup herşeyini gizleyelim birbirimize linki atıp ekleyelim sonuçta sanal alem ya illaki fakeler olucak aramızda çok sinir oluyorum böyle kişileri sanki işleri güçleri yok
Off kızlar aklım sizde kaldı. Eşim izinliydi son mesajı atıp çıktım evden. Açtım hemen Helinefeden yanıt var mı diye sizler yazmışsınız. Facedeki grubada baktım şimdi burda benim yazımı gören bir arkadaş konuyu oraya taşımış ordada 2 kişi aynı kişi olduğunu söylemiş. Bir kişide daha önceki bir anne grubunda şizofren bir erkeğin üye olduğunu hamile gibi 9 ay konuştuğunu sonra anlaşıldığını yazmış. Aman Allah korusun. Ama ben emin olmak için Helinefe den açıklama bekliyorum.
kızlar bayramda uzun yolculuk yapacak olan var mı. ne bileyim içime korku düştü
ben 7 kg vermıstım..Bebek beslenirmiş korkma canım kussan da ye diyor aç kalma benim de çok bulantım var yiyorum bulantıma yenik düşersem kusuyorum hem doktor hem de büyükler kussan da ye diyorlar bebişler için dayanıcaz ... Bebek annedeki depolardan beslenirmiş 6-7 kilo verenler var hamile kalınca kusmaktan ama bebişler maşallah sağlıklı ...
benım gecıkmenın 3.gunu beta 0 ıdı...6.gunu 22.. olabılıyor yanı.merhaba mayıs anneleri :) bana yardım edebilir misiniz ? adet gecikmesinin 4. gününde kan testi yaptırdım negatif çıktı ve sadece adetimin olması gereken gün ile ertesi gün sanki adetmişim gibi çok şiddetli ağrım oldu o günden sonra ne adet olacağıma dair bir belirti ne de hamileliğe dair bir belirti yaşamıyorum. zaten normalde de adet olmadan önce sadece karın ve kasıklarda ağrı hissederdim ve tabii beldegöğüslerde dolgunluk falan yaşamazdım.. şu anda 10 gün gecikmiş durumda sizce kan testi negatif çıkıp sonra pozitif olabilir mi ?
ben yurtdısına cıkacagım 3saat ucak yolculugu.kızlar bayramda uzun yolculuk yapacak olan var mı. ne bileyim içime korku düştü
Teşekkür ederim tatlım evet ilk günü beni çok etkiledi de çok üzüldüm, şimdi hiç yaşamamışım gibi davranıyorum bakalım herşey haftanın sonunda belli olacak hem perşembe hemde cuma randevum var bakalım bebişim bana sürpriz yapacak mı :)
Kızlar bu hapşurmalar beni mahvediyo. Bugün çok daha kötü oldum hapşurunca. Kasığımda sol tarafa öyle bi ağrı girdi ki bi an kitlendim kaldım. Çok kötüydü ya. Bir tek benmi böyleyim.
ben 7 kg vermıstım..
tum hamılelıgım boyunca hep kustum..
Ilk 6 ay yıyemeden kustum..
sonrasında yesem de kustum:)
sonuc:4.5kg kız:))
benım gecıkmenın 3.gunu beta 0 ıdı...6.gunu 22.. olabılıyor yanı.
ben yurtdısına cıkacagım 3saat ucak yolculugu.
eger kusmalarım ızın verırse.. yoksa baska tehlıkelı bır durumun olacagını dusunmuyorum.
Kızımda cok seyahat ettım. tabı uzun ucak yolculukları bıraz dusunulmelı...tedbırlerle cıkılmalı..
al benden de o kadar. sanki canım çıkıyor yok böyle bir kasık ağrısı. ama benim normalde de var kasık ağrım az da olsa
şükürler olsun ki benim gibi olanda varmış.korkmaya başlamıştım artık
Kızlar bu hapşurmalar beni mahvediyo. Bugün çok daha kötü oldum hapşurunca. Kasığımda sol tarafa öyle bi ağrı girdi ki bi an kitlendim kaldım. Çok kötüydü ya. Bir tek benmi böyleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?