2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
hayır canım normal karnından ultrasyonla bakıp dinletiyolar ben dün ilk kez hem bebişimi gördüm hemde kalp atışlarını dinledim çok heyecan verici bişey allahım herkese nasip etsin inşl.
aminnnn bacım

bu arada ultrasonu cepe çektim yalnız bluetut ile almıyor nedense bağlanamadı diyor panthenol bacımmm

hımmm benimki alttandı ve aynı haftaaa 4 gn arayla 2 dr a gittim ve küçücük bir karartıydııı şayettt cepten bluetu ile olursa ekliyem dur bacım

Belki seninkide ilerden gidiyordur. Geç yerleşmiştir belki. Ozaman sen 6 hafta sanıyorken 5+ vs olabilir ozamanda küçük olması normal biraz bekle bence gönlünü ferah tut

Belki seninkide ilerden gidiyordur. Geç yerleşmiştir belki. Ozaman sen 6 hafta sanıyorken 5+ vs olabilir ozamanda küçük olması normal biraz bekle bence gönlünü ferah tut
benimm yumurtmalaya göre hesaplayıncaaa 4 hafta oluyorrr adam gibi bir dra denk gelipde şu kadarlık dır diyen dahi olmadıı..bu sefr erkek dr bulacam kendimeee

kızlar bayramda uzun yolculuk yapacak olan var mı. ne bileyim içime korku düştü

Ben de şimdi anladım face girdim de... akşam anlayamadım bana istek göndermemişti o yüzden ancak anlayabildim.Gebelik sayfasında sahte üyelikle ne amaçlıyorlar acaba ne saçma

Off kızlar aklım sizde kaldı. Eşim izinliydi son mesajı atıp çıktım evden. Açtım hemen Helinefeden yanıt var mı diye sizler yazmışsınız. Facedeki grubada baktım şimdi burda benim yazımı gören bir arkadaş konuyu oraya taşımış ordada 2 kişi aynı kişi olduğunu söylemiş. Bir kişide daha önceki bir anne grubunda şizofren bir erkeğin üye olduğunu hamile gibi 9 ay konuştuğunu sonra anlaşıldığını yazmış. Aman Allah korusun. Ama ben emin olmak için Helinefe den açıklama bekliyorum.

O Helinefe beni de faceden eklemişti dün Grup'a üye olduktan sonra bugün hepsini sildim uğraşamıcam ... Ben biraz safın galiba insanları kendim gibi sanıp inanıyorum ...

Bugün kızlar arkadaşlarla kahvaltıya gittik eve geldim çıkarttım eşim sonra yemeğe götürdü geldim çıkardım hafasonunu mafettim (( başıma vurup kusmayınca bulantım iki gündür bulantınız en üst seviyesindeyim ( hem gezeyim diyorum hem midem bulanıo halsiZ düşüyorum nası olcak böle ?:)

kızlar bugun pantelol arkadaşımızla aynı gün gebelik doğum yazıncaaa bende paylaştığı ultrason görüntüsüne bakıp keselermiz hakkkında yazışmıştık vs derken ben benim son ultrasonun resmini cep telefonuna çektim ama şoke oldummm bariz bir şekilde bizim dr un kese dediği yerde türk bayrağı görüntüsü oluşmuş halde aşağıya bpaylaşıyorum hem pantheol arkdş kese görüntüsünü istemişti hemde bu hilall ve yızdız şekline çok çok etkilenince paylaşmak istedimmm.....

bu arada yıldız diye nitelendirdiğim yer kesemiz oluyor...baya küçük gibi Eki Görüntüle 824625

ben 7 kg vermıstım..
tum hamılelıgım boyunca hep kustum..
Ilk 6 ay yıyemeden kustum..
sonrasında yesem de kustum:)
sonuc:4.5kg kız:))

benım gecıkmenın 3.gunu beta 0 ıdı...6.gunu 22.. olabılıyor yanı.

kızlar bayramda uzun yolculuk yapacak olan var mı. ne bileyim içime korku düştü
ben yurtdısına cıkacagım 3saat ucak yolculugu.
eger kusmalarım ızın verırse.. yoksa baska tehlıkelı bır durumun olacagını dusunmuyorum.
Kızımda cok seyahat ettım. tabı uzun ucak yolculukları bıraz dusunulmelı...tedbırlerle cıkılmalı..

dualarımız sen ve bebişinle olacak canımm

Kızlar bu hapşurmalar beni mahvediyo. Bugün çok daha kötü oldum hapşurunca. Kasığımda sol tarafa öyle bi ağrı girdi ki bi an kitlendim kaldım. Çok kötüydü ya. Bir tek benmi böyleyim.

Kızlar bu hapşurmalar beni mahvediyo. Bugün çok daha kötü oldum hapşurunca. Kasığımda sol tarafa öyle bi ağrı girdi ki bi an kitlendim kaldım. Çok kötüydü ya. Bir tek benmi böyleyim.

al benden de o kadar. sanki canım çıkıyor yok böyle bir kasık ağrısı. ama benim normalde de var kasık ağrım az da olsa

6.5 saatlik yol 2 defa mola veriliyor yarım saatlik. rabbim inşş bizimle olur da sorunsuz atlatırım tabi bir de dönüşü var

mrblar yazılanları fazla okuyamadım kusura bakmayın ılk oncelıkle neden bukadar yargısız nfaz yapıldı anlamıs deilim sınırden elım ayagım tıtrıyor resmen nedemek sahte fake acılmıs bu suclama neye dayanarak yapıldı anlamıyorum buraya yenı yorum yapıyoruum cunkı yeneı hamıleyım face olayına gelınce burayı takıp etmek zor ocak annelrındeyım mayıs annesı dıye grup varmı dıye cok baktım bıtane buldum defalarca ıstek yolladım kabul edılmedım hatta yonetocelere msj attım kabul ıcın yınede donulmedı sonra bı kac uyeye arkadaslık yolladımkı benı eklesınler bende katımak ıstedım cvp alamaınca burda sordum grup yok denılınce bende kurayım dedımm

Aynen cnm bıde benım alerjım var kokuya karsı deterjan fln gunde en az 20 kere hapsırım ama sordum ben bebıs hıssetmomus ıcın rahat olsun tutma ıcınde sal gıtsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…