öyleyse tüm arkadaşlardan sat tarihleri tahmini doğum tarihi ilk çocukları varsa yaşalrı ve cinsiyetlerini ilk doğum normal/sezeryan yazarlarsa bi liste oluşturayım ben listeyi hazırlayınca eklerim böylelikle tüm arkadaşları daha iyi takip edebiliriz epey hamiş var hadi kızlar kolları sıvayın
öyleyse tüm arkadaşlardan sat tarihleri tahmini doğum tarihi ilk çocukları varsa yaşalrı ve cinsiyetlerini ilk doğum normal/sezeryan yazarlarsa bi liste oluşturayım ben listeyi hazırlayınca eklerim böylelikle tüm arkadaşları daha iyi takip edebiliriz epey hamiş var hadi kızlar kolları sıvayın
14 Mayıs doğumlu bi bebisim olacak Allahin izniyle...
aman canım hiç bekleme bance bulantılartı bende senin gibi düşünyodum acaba bi problem mi var diye midem bulanmıyo diyodum ama şimdi 1 günde bıktırdı walla((( işteyim birde çalışmakta çok zorlanıyorum
ilk gebeliğimde 6. Haftadan sonra başlamıştı canım bunda da öyle olur sanıyorum çünkü derken derken bugün başladı gibi bide yanmada var midemde canım.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
canım bendede bulantı çok hafif ama yanma çok oluyor geçmiyor sabahtan akşam yatana kadar sanki boğazımda herşey ama yinede şükür sağlıklı olsunlarda ..
merhabalar mayis anneleri.
kan testiyle emin olduktan sonra gelmek istedim.
umarim hepimiz saglikla bebislerimizi alabilriiz kucagimiza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?