2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Aranızda olduğum için söz hakkım olduğunu düşünerek sunu söylemek isterim ki face hesabına sıcak bakmıyorum zaten hesabımda yok.Ayrıca burdaki takip çok farklı daha güzel bence.Ziyaretçi olarak takip ediyordum üye oldum direk buraya geldim.Daha başka arayış içine girmenin gereğini anlayamadım.Zaten elimizde internet var çoğu şeyi okuyarak öğrenebiliyoruz ki burda ki arkadaşlarda gerektiğinde yardımcı oluyorlar.Zor ya da düşündürücü hiç birşey yok ortada.Hatta merak edip okuyarak takip edildiğinde insan bir çok şeyi daha öğreniyor.Konu içinde Solanin'e teşekkürler.Paylaşımlar içinde annelere

ben hala bu tepkılerı anlamıs deılım sızlerı rahatsız eden ne oe bı yaptınızkı benı buraya bısey yazamaz hale soktunuz sankı ınsanları kandıran vs bırymıs gıbı

merhabalar bende kısmetse 2014 mayıs annelerinden olacağım. hepimiz sağlıcakla alırız umarım yavrularımızı kucağımıza

merhabalar bende kısmetse 2014 mayıs annelerinden olacağım. hepimiz sağlıcakla alırız umarım yavrularımızı kucağımıza

Hoşgeldin canım aramıza. İlk sayfadaki listemiz için bilgilerini bizimle paylaşırsan memnun olurum. Sağlıklı hamilelikler dilerim.

şaşkınımmm

ne olduğunu anlıyamadım dün gece ekledim suan girdim nete faceme bir sürü mesaj gelmiş...

arkadaş birden samimi olmak istedi sanırım

bendeki de düşüncesizlik ne biliyim hemen ekledim işim olmaz sanırım burdan devam etmeli artık

tabi hemen
neydii
hıh hatırlladım.
sat 21.09.2013
planlanan d. tr.mi bilmiyorum
yaş 37
şehir samsun
1 tane dünya yakışıklısı oğlum var

gercekten cok uzuluyorumm kkda hakkımda yazılanları okuyunca tlf gırdıgım cvp yazamadım cocuk ayagımdaaydı bende bende eklı olarak sızlerden rıa edecektım benı yanlıs anlamısınlar dıyeee benım profılımı gordunuz bayanım dıye ne samımıyetııı neden benı bukadar asalayıcı yazıyorsunuz allaha havele edıyorumm sızı ınanın cok uzuldum kırıldımm kıme ne demısım burda kımle ne samımıyet kurmusum da bole yazdınız ne olmıs yanı sj atıp yazmıssam benım profılımı gorduysenız ve kkda suan aktıfsenız baya oldugumu yazın dıyeee

tabi hemen
neydii
hıh hatırlladım.
sat 21.09.2013
planlanan d. tr.mi bilmiyorum
yaş 37
şehir samsun
1 tane dünya yakışıklısı oğlum var

Canım yanlış grupta değilsin değil mi nerdeyse Haziran sonu doğumun olucak çünkü. Senin için doğru gruptaysan hoşgeldin tekrar aramıza

yazdıklarınıza dikkat edin öncelikle benimle bu şekilde konuşamazsınız

sanal ortamda nasıl olduğunuz hiç bi şekilde beni ilgilendirmiyor bilmem anlatabildimmi

evet bayan olarak cocuklarınızla felan fotoğraflarınızı gördüm ama kapı komşum değilsiniz dimi

lütfen daha fazla bu konuya dahil olmak istemiyorum şahsıma ait paylaşımda bulunmayın

Yaren sen uyumadın mı daha. Bebişi uyuttun galiba senin demi uykun kaçtı bakim.

kızlar yine pembe akıntım geldi
bi kaç güne düşük yaparım galiba
solanin beni listeden çıkartır mısın cnm
herkese iyi hamilelikler

kızlar yine pembe akıntım geldi
bi kaç güne düşük yaparım galiba
solanin beni listeden çıkartır mısın cnm
herkese iyi hamilelikler

günaydın kızlar,

canım neden hemen böyle moralini bozuyorsun ki.. Bir arkadaşımın 15 gün aralıksız kanaması oldu, ama düşük yapmadı şimdi 2 yaşında kızı var. hemen moralini bozma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…