Off kızlar aklım sizde kaldı. Eşim izinliydi son mesajı atıp çıktım evden. Açtım hemen Helinefeden yanıt var mı diye sizler yazmışsınız. Facedeki grubada baktım şimdi burda benim yazımı gören bir arkadaş konuyu oraya taşımış ordada 2 kişi aynı kişi olduğunu söylemiş. Bir kişide daha önceki bir anne grubunda şizofren bir erkeğin üye olduğunu hamile gibi 9 ay konuştuğunu sonra anlaşıldığını yazmış. Aman Allah korusun. Ama ben emin olmak için Helinefe den açıklama offfff ya su yazılanlarda benden bahsedılıyor ben nasıl bıseymısım yaaaa valla een bıle korktum kendımdennnn
dualarımız sen ve bebişinle olacak canımm
Aranızda olduğum için söz hakkım olduğunu düşünerek sunu söylemek isterim ki face hesabına sıcak bakmıyorum zaten hesabımda yok.Ayrıca burdaki takip çok farklı daha güzel bence.Ziyaretçi olarak takip ediyordum üye oldum direk buraya geldim.Daha başka arayış içine girmenin gereğini anlayamadım.Zaten elimizde internet var çoğu şeyi okuyarak öğrenebiliyoruz ki burda ki arkadaşlarda gerektiğinde yardımcı oluyorlar.Zor ya da düşündürücü hiç birşey yok ortada.Hatta merak edip okuyarak takip edildiğinde insan bir çok şeyi daha öğreniyor.Konu içinde Solanin'e teşekkürler.Paylaşımlar içinde annelere
Kızlar facede bir grup kurulmuştu baştan itibaren bu topiği takip edenler okumuşlardır sanırım. Şimdi benim kafam karıştı genel olarak paylaşmak istiyorum. 2014 mayıs annelerinde xezal isimli biri gruba üye olmaya çalıştı ve grup üyelerinin hepsine üye olmak için arkadaşlık isteği gönderdi. isim farklı olunca ve profil bilgileri olmayınca grup yöneticisi gruba almadı. Sonra bu kişi banada arkadaşlık isteği gönderdi ve Helin Efe'nin face profilindeki resmin aynısıydı ben reddettim. Helin efe şimdi merak ediyorum fake bir hesapla mı aramızdasın, gerçek kişimisin. Eğer gerçek kişiysen facebook daki gruptan bilgin olman lazım. Bunito sende oraya üyeysen konuşmaları okumuşsundur ve kişi sanada muhakkak göndermiştir. Bunu bir açıklığa kavuşturabilirsek, ona göre üye olalım. Bir ikincisi iki grup olmasına da karşıyım ilk gruba katılmak daha mantıklı. 6 aydan öncede özel bilgileri resimleri paylaşmayı da doğru bulmuyorum, sonuç olarak burası sanal alem.
Off kızlar aklım sizde kaldı. Eşim izinliydi son mesajı atıp çıktım evden. Açtım hemen Helinefeden yanıt var mı diye sizler yazmışsınız. Facedeki grubada baktım şimdi burda benim yazımı gören bir arkadaş konuyu oraya taşımış ordada 2 kişi aynı kişi olduğunu söylemiş. Bir kişide daha önceki bir anne grubunda şizofren bir erkeğin üye olduğunu hamile gibi 9 ay konuştuğunu sonra anlaşıldığını yazmış. Aman Allah korusun. Ama ben emin olmak için Helinefe den açıklama bekliyorum.
mrblar yazılanları fazla okuyamadım kusura bakmayın ılk oncelıkle neden bukadar yargısız nfaz yapıldı anlamıs deilim sınırden elım ayagım tıtrıyor resmen nedemek sahte fake acılmıs bu suclama neye dayanarak yapıldı anlamıyorum buraya yenı yorum yapıyoruum cunkı yeneı hamıleyım face olayına gelınce burayı takıp etmek zor ocak annelrındeyım mayıs annesı dıye grup varmı dıye cok baktım bıtane buldum defalarca ıstek yolladım kabul edılmedım hatta yonetocelere msj attım kabul ıcın yınede donulmedı sonra bı kac uyeye arkadaslık yolladımkı benı eklesınler bende katımak ıstedım cvp alamaınca burda sordum grup yok denılınce bende kurayım dedımm
offfff ya su yazılanlarda benden bahsedılıyor ben nasıl bıseymısım yaaaa valla een bıle korktum kendımdennnn
Merhaba Helinefe1 öncelikle açıklama yapmana sevindim. Şimdi yazdıklarımı sakin kafayla tekrar okumanı rica ediyorum. Yargısız infazı senden istediğim açıklamalarla yapmadığımı göreceksin. İlk mesajmı grubuna üye olmak için buradaki yazılan mesajlardan alıntı yaparak yazdım. Verdiğin facede hesabı ile xezal isimli kişinin kullanıcı profil resmi aynı idi. Aynı olmasa idi zaten böyle bir çıkarımda bulunmazdım. Şimdi iki kişininde(o iki face hesabınında) sen olduğunu biliyorum. Facedeki gruba inan Helinefe kullanıcı adlı face hesabınla katılmak isteseydin grup seni kabul ederdi. Ancak ismin xezal olması profil bilgilerinin olmaması (resim vb.), gruba girmek için herkese gönderdiğin arkadaşlık istekleri insanları şüphelendirdi, konun geçti ve grup yöneticileri gruba almama kararı aldı. Sen arkadaşlık isteği yollayıncaya kadar yazılardaki geçen isme takılmamıştım bile çünkü ben oraya üyeyim sadece. Şimdi benim yerimde olsan ne düşünürsün empati yapmanı rica ediyorum. Facede bir grup var bunu biliyorsun ama grubun varlığından söz etmiyorsun, kızlara soruyorsun. Bunito böyle bir grup var ben yöneticiye söyleyeyim sizide oraya üye yapalım diyor onun yazdıklarına cevap verilmiyor. Deseydinki " kızlar ben facebook üzerinde sizinle birlikte daha samimi yazışmak istiyorum. Ancak facede bir grup kurulmuş. Bir çok kez katılım isteği gönderdim, hatta üyelerine bile arkadaşlık isteği gönderdim, beni gruba almadılar. Sanırım onlar üye kabul etmiyorlar, böyle bir grup kursam katılırmısınız" deseydin kendi adıma sana daha çok güven duyardım ve grubuna katılırdım.
İkinci mesajıma gelince ben kk daki yazımı paylaşınca grup üyelerinden biride aynı durumu farkedip orada paylaşmış. Buradaki kimliğimin çıkmaması için oraya yorum yapmadım ve oradaki kızlarda profil resminden teyit etmiş. Onun için senin cevabını merakla bekledim. Şizofren kısmına takıldıysan ona açıklama getirmek isterim mesajımda açık ama yanlışlık olmaması adına onun senin kulanıcı hesabınla bir ilgisi yok. Grup üyelerinden biri daha önceki bir grupta başına gelen olayı anlatmış. Ben düşüncelerimi tüm samimiyetimle buraya yazıyorum. Buradaki paylaşımlarımdan kimsenin zarar görmesini yada üzülmesini istemem. Konuya verdiğin cevap benim için önemliydi. KK'da birlikte olmaktan hiçbir rahatsızlığım olmayacak bilmeni isterim. Değerlendirme kızların, bundan sonra bu konu hakkında yorumda bulunmayacağım.
merhabalar bende kısmetse 2014 mayıs annelerinden olacağım. hepimiz sağlıcakla alırız umarım yavrularımızı kucağımıza
Merhaba Helinefe1 öncelikle açıklama yapmana sevindim. Şimdi yazdıklarımı sakin kafayla tekrar okumanı rica ediyorum. Yargısız infazı senden istediğim açıklamalarla yapmadığımı göreceksin. İlk mesajmı grubuna üye olmak için buradaki yazılan mesajlardan alıntı yaparak yazdım. Verdiğin facede hesabı ile xezal isimli kişinin kullanıcı profil resmi aynı idi. Aynı olmasa idi zaten böyle bir çıkarımda bulunmazdım. Şimdi iki kişininde(o iki face hesabınında) sen olduğunu biliyorum. Facedeki gruba inan Helinefe kullanıcı adlı face hesabınla katılmak isteseydin grup seni kabul ederdi. Ancak ismin xezal olması profil bilgilerinin olmaması (resim vb.), gruba girmek için herkese gönderdiğin arkadaşlık istekleri insanları şüphelendirdi, konun geçti ve grup yöneticileri gruba almama kararı aldı. Sen arkadaşlık isteği yollayıncaya kadar yazılardaki geçen isme takılmamıştım bile çünkü ben oraya üyeyim sadece. Şimdi benim yerimde olsan ne düşünürsün empati yapmanı rica ediyorum. Facede bir grup var bunu biliyorsun ama grubun varlığından söz etmiyorsun, kızlara soruyorsun. Bunito böyle bir grup var ben yöneticiye söyleyeyim sizide oraya üye yapalım diyor onun yazdıklarına cevap verilmiyor. Deseydinki " kızlar ben facebook üzerinde sizinle birlikte daha samimi yazışmak istiyorum. Ancak facede bir grup kurulmuş. Bir çok kez katılım isteği gönderdim, hatta üyelerine bile arkadaşlık isteği gönderdim, beni gruba almadılar. Sanırım onlar üye kabul etmiyorlar, böyle bir grup kursam katılırmısınız" deseydin kendi adıma sana daha çok güven duyardım ve grubuna katılırdım.
İkinci mesajıma gelince ben kk daki yazımı paylaşınca grup üyelerinden biride aynı durumu farkedip orada paylaşmış. Buradaki kimliğimin çıkmaması için oraya yorum yapmadım ve oradaki kızlarda profil resminden teyit etmiş. Onun için senin cevabını merakla bekledim. Şizofren kısmına takıldıysan ona açıklama getirmek isterim mesajımda açık ama yanlışlık olmaması adına onun senin kulanıcı hesabınla bir ilgisi yok. Grup üyelerinden biri daha önceki bir grupta başına gelen olayı anlatmış. Ben düşüncelerimi tüm samimiyetimle buraya yazıyorum. Buradaki paylaşımlarımdan kimsenin zarar görmesini yada üzülmesini istemem. Konuya verdiğin cevap benim için önemliydi. KK'da birlikte olmaktan hiçbir rahatsızlığım olmayacak bilmeni isterim. Değerlendirme kızların, bundan sonra bu konu hakkında yorumda bulunmayacağım.
ben başka bı arkadasın bı grup var yazısını gormedım gorseydım zaten solerdım ben kya gırmeden once faceden mayıs annelerıne ıstek yolladım hatta kac kere msj attım beı ekleyın dıye burdakı kısılerle aynı olduunu dusunmedım dusunsem zaten sorardım kı sordumda grup varmı dıye yok denıldı ayrıca tek face hesabım varrr hexal hewal dıye dun grup acınca benı rahat bulsunlar dıye cocuklarımın ısmını olarak degıstırdım helın efe dıye burdan takıp etmek benım ıcın zor ama faceden tlf gırdıgım ıcın takıbım kolay oluyordu oyuzden ıstek yolladım ve grup actım toplanırız dıye neyse bu kadar seyden sonra buraya yazamam da ben kendımı cok tuhaf hıssederım ama ne kotu bı nıyetıım ne sahte face falan bularl alakam yokk art nıyetım asla yok yanlıs anlasıldıgım ıcın cok uzgunumm hepınıze kolay hamılelık gecırmenız dılegıyle saglıcakla yavrularınızı kucaklayınn ıyı geceler
ben başka bı arkadasın bı grup var yazısını gormedım gorseydım zaten solerdım ben kya gırmeden once faceden mayıs annelerıne ıstek yolladım hatta kac kere msj attım beı ekleyın dıye burdakı kısılerle aynı olduunu dusunmedım dusunsem zaten sorardım kı sordumda grup varmı dıye yok denıldı ayrıca tek face hesabım varrr hexal hewal dıye dun grup acınca benı rahat bulsunlar dıye cocuklarımın ısmını olarak degıstırdım helın efe dıye burdan takıp etmek benım ıcın zor ama faceden tlf gırdıgım ıcın takıbım kolay oluyordu oyuzden ıstek yolladım ve grup actım toplanırız dıye neyse bu kadar seyden sonra buraya yazamam da ben kendımı cok tuhaf hıssederım ama ne kotu bı nıyetıım ne sahte face falan bularl alakam yokk art nıyetım asla yok yanlıs anlasıldıgım ıcın cok uzgunumm hepınıze kolay hamılelık gecırmenız dılegıyle saglıcakla yavrularınızı kucaklayınn ıyı geceler
uzatmayalım bence hamilelik hakkında paylaşımlar bulunucaksa burdan devam edelim
bu kadar sorun yapılacak bişey yok kimse kimseyi tanımaz takmakta zorunda değil ayrıca mobilden girmediğinizi anlıyabiliyorum sizi direkte suclamıyorum isterseniz payaşımlarınıza devam edin yada gidebilirsiniz
ama uzatmayalım lütfen
şaşkınımmm
ne olduğunu anlıyamadım dün gece ekledim suan girdim nete faceme bir sürü mesaj gelmiş...
arkadaş birden samimi olmak istedi sanırım
bendeki de düşüncesizlik ne biliyim hemen ekledim işim olmaz sanırım burdan devam etmeli artık
tabi hemen
neydii
hıh hatırlladım.
sat 21.09.2013
planlanan d. tr.mi bilmiyorum
yaş 37
şehir samsun
1 tane dünya yakışıklısı oğlum var
gercekten cok uzuluyorumm kkda hakkımda yazılanları okuyunca tlf gırdıgım cvp yazamadım cocuk ayagımdaaydı bende bende eklı olarak sızlerden rıa edecektım benı yanlıs anlamısınlar dıyeee benım profılımı gordunuz bayanım dıye ne samımıyetııı neden benı bukadar asalayıcı yazıyorsunuz allaha havele edıyorumm sızı ınanın cok uzuldum kırıldımm kıme ne demısım burda kımle ne samımıyet kurmusum da bole yazdınız ne olmıs yanı sj atıp yazmıssam benım profılımı gorduysenız ve kkda suan aktıfsenız baya oldugumu yazın dıyeee
Yaren sen uyumadın mı daha. Bebişi uyuttun galiba senin demi uykun kaçtı bakim.
Canım uykunun kıymetini bil :)) bol bol uyu valla
kızlar yine pembe akıntım geldi
bi kaç güne düşük yaparım galiba
solanin beni listeden çıkartır mısın cnm
herkese iyi hamilelikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?