kızlar süt sağma makinem bozuldu 3-4 gündür sağamıyorum hoş sütümde yok denecek kadar az ama sağdıkça artıyordu sanki bebeğimi ilk ağız sütü hariç emzirme sansım olmadı sütüm gelmediği için ama artık meme vermek istiyorum belki süt gelir yada onunla uyur diye annem diyor ki sütün bozulmuştur göğüste o yüzden bir türlü cesaret edip emzirmiyorum. korkuyorum çünkü daha öncede bir kaç sağmayıp sonra sağdım bebeğime vermiştim kustu. 47 günlük olduk ama hala emzirme hevesim içimde kaldı artık umudumu kaybetesm mi ki
Kizlar yardim edin. Memelerim yumusadi. Sipa surekli emmek istiyir ve doymuyor galiba zirlayip duruyor. Memeyle kavga ediyor. Hastanede bbiberonave fazla sute aalismis yandim ben. Sut olsun duye yemedigim kalmadi. Kavun salata dereotu hurma komposto kuru sogan bol bol su ve uyku. Midem cumbus alanina donud ama yok iste. Ilk bes dk yutkunuyo sonra basliyo kavgaya. Noldu anlamadim. Sagmayi biraktim diye dicem ama zaten bi hafta sagdim sadece ve sippa surekli emiyo. Mama veriyorum cok aglayinca. Emzik de veriyorum artik. Valla yapmam dedigimiz seyleri yaptiriyo sipalar. Yardim
Canim formasyondan bahsetmissin oncelikle hayirli olsunBen de bu sene aldim cok sukur bitti. Vize haftasinda kizim dogdu mazeret sinavlarina girdim. Finalde de annem ilgilendi sagolsun sinavlara girdim.Benim hamileligime denk gelmesi iyi oldu. Bir de benimki ayni sehirdeydi. Ama senin gibi olan bircok arkadas vardi hocalarinla konus gercekten anlayis gosteriyorlar ama hic gelmemeyi kabul etmiyorlar yani bizimkiler oyleydi. Birkac arkadas vardi esleryle birlikte geliyorlardi bebekle dersteyken babalari ilgileniyordu arada anneler emziriyorlardi. Sana tavsiyem sabirli ol kendini sikma geciyor inanki ben de cok uzuluyordum nasil olacak nasil yapacam diye. Haaa bir de unutmadan sunu soyleyeyim sen ogretmenlik yaptiysan bunu belirt hem stajdan muaf oluyorsun hem de harci daha az oduyorsun sitede duyurusunu yapiyorlar kolay gelsin Rabbim yardimcin olsun
canim genelde bole seyleri nazar deger diye solemezler fakat bize birbirimizin nazari asla degmez kardes gibiyiz kisacasi benim kiz acik ökuz biliomusun bi ara biraz rahatsizdim iki gu mama agirlikli beslendi 90 cc 3 saate bitirip ustune emziriodum okadar soyluyim...eh mama yi oyle yiosa anne sutu 100 cc falan anca keser bnm kizi die dusundum canim.... ama simdi saat basi emziriom desem yeri war...Bestekiz sutu biberonla ictigi zamn kac cclik iciyo ?
53 Günlük olduk biz, Bebegi bu kadar olanlar gündüz toplam kaç saat uyutuyosunuz?
canim genelde bole seyleri nazar deger diye solemezler fakat bize birbirimizin nazari asla degmez kardes gibiyiz kisacasi benim kiz acik ökuz biliomusun bi ara biraz rahatsizdim iki gu mama agirlikli beslendi 90 cc 3 saate bitirip ustune emziriodum okadar soyluyim...eh mama yi oyle yiosa anne sutu 100 cc falan anca keser bnm kizi die dusundum canim.... ama simdi saat basi emziriom desem yeri war...
Cok tatlisin masallah kuzucuguna :) beni m kiz da seninkinden asagi degil ben de bu olculerde veriyorum anne sutunu 100cok rahat goturuyo:) mamada zamn zamn 120 yaptigim bile oluyo tek verdigim zamn:) emdikden sonra doymamissa 60lik veriyorum mama iste böyle:) samimi payladimin icin tesekkurler bu arada bizde 48gunluk olduk...
Kızlar moralim çok bozuk bugün abime gittim kırklareline Ayazın ultrasonunu abimin arkadaşı olan çocuk cerrahına gösterdik malesef sağ kasıkta fıtık var ve vakit kaybetmeden ameliyat edilmeliymiş yarın kendi hastanemizdende randevu aldım çocuk cerrahından sanırım oda aynını diyecek. Küçücük çocuk nasıl ameliyat olacak kafayı yemek üzereyim. Basit bir ameliyatmış öyle anlattı doktor ama genel anestezi alacak sonuçta basitte olsa ameliyat bu.
Birde evdekiler iyice bize yerleşti biz yokken bile burda kalıyorlar öbür oğullarına gitmiyorlar çok gerildim çok mutsuzum deliricem iyicene. Bebeğime bakıp bakıp ağlıyorum. Büyük oğlum yine kudurdu onunla da ilgilenemiyorum. İşede başlıyacağım ben ne yapıcam deli olmak üzereyim. Bu ne bitmez sınavmış ne biçim çilem varmış çok kötüyüm. Dua edin ne olur yavrum kolay atlatsın bu süreci içim yanıyor resmen acıdan. Ne yemek istiyor canım nede uyumak nede başka bişey. Yavrularıma çok üzülüyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
rica ederim canim masallah senin kinede walla...iste eger sagimla bol bi sut elde edersem o mama da kalkar aradan die umit ediorum....canim genelde bole seyleri nazar deger diye solemezler fakat bize birbirimizin nazari asla degmez kardes gibiyiz kisacasi benim kiz acik ökuz biliomusun bi ara biraz rahatsizdim iki gu mama agirlikli beslendi 90 cc 3 saate bitirip ustune emziriodum okadar soyluyim...eh mama yi oyle yiosa anne sutu 100 cc falan anca keser bnm kizi die dusundum canim.... ama simdi saat basi emziriom desem yeri war...
Cok tatlisin masallah kuzucuguna :) beni m kiz da seninkinden asagi degil ben de bu olculerde veriyorum anne sutunu 100cok rahat goturuyo:) mamada zamn zamn 120 yaptigim bile oluyo tek verdigim zamn:) emdikden sonra doymamissa 60lik veriyorum mama iste böyle:) samimi payladimin icin tesekkurler bu arada bizde 48gunluk olduk...
Kızlar moralim çok bozuk bugün abime gittim kırklareline Ayazın ultrasonunu abimin arkadaşı olan çocuk cerrahına gösterdik malesef sağ kasıkta fıtık var ve vakit kaybetmeden ameliyat edilmeliymiş yarın kendi hastanemizdende randevu aldım çocuk cerrahından sanırım oda aynını diyecek. Küçücük çocuk nasıl ameliyat olacak kafayı yemek üzereyim. Basit bir ameliyatmış öyle anlattı doktor ama genel anestezi alacak sonuçta basitte olsa ameliyat bu.
Birde evdekiler iyice bize yerleşti biz yokken bile burda kalıyorlar öbür oğullarına gitmiyorlar çok gerildim çok mutsuzum deliricem iyicene. Bebeğime bakıp bakıp ağlıyorum. Büyük oğlum yine kudurdu onunla da ilgilenemiyorum. İşede başlıyacağım ben ne yapıcam deli olmak üzereyim. Bu ne bitmez sınavmış ne biçim çilem varmış çok kötüyüm. Dua edin ne olur yavrum kolay atlatsın bu süreci içim yanıyor resmen acıdan. Ne yemek istiyor canım nede uyumak nede başka bişey. Yavrularıma çok üzülüyorum.
canim sen sadece ewdekilre yan lutfen o cocuk minicik ewet ama inan ki amilyatta cok kucuk ne narkoz ne amilyat inan bana hopp bitio ve hic bisiyi kalmior bak tesselli icin demiorum sunnetide fitigida ayni anda yaptir di iki yigen bebeklerine senin ki gibilerdi gaz saniolardi meger fitik sancisi mis annesi oldu dirildi sonra ertesi gece ewde sadece kahkaha wardi inan bak yeminle...icini ferah tut bazi hastaliklar buyudukce sorun bitanem...
birde doktorun söylediklerini paylaşayım,faydası olur.
bebeğimizi besledikten sonra 10-15 dk dik konumda kucağımıza almalıymışızki yedikleri midesine otursun ve hemen kusmasın.
havalar çok sıcak olduğu için 3-4 çay kaşığı su verilmeli .
mama miktarını kademeli arttırmak lazım,yoksa bebek ishal oluyor,mamayıda arttırıp anne sütündednde soğumamalı ,
DEDİ :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?