Masallah kirk gunde 1900 gram aldi oglum. Son uuc gune kadar doydugundan emindim tek gogus yetiyordu ama simdi surekli mizmizlanmasi kafami karistiriyor. Bizimki biraz psisbogaz galiba hic reddetmiyor. Emzikle falan ben de iki uc saat idare etmesini saglayim bari...Bende surekli ayni korkuyla yasiyorum, Psikolojim bozulmustu artik ama sonra bi gun 5 Saat gece uyutabilmistim o zaman doluluk hissettim, Surekli emdikleri icin dolu hissetmiyoruz. Zaten dolu hissediyorsaniz emzirmek icin gec kalmissiniz diye okumustum. Onemli olan gogsun yumusak yada sert olmasi degil, Ölcü tamamen kilo alimi baska biseye bakma. Sirf bu yüzden dijital tarti alicam. Ben yetmiyo surekli emiyo acaba mama versem mi diye kafa yorarken hemsirem yeterli kilo almis sakin mama verme deyince rahatlamistim.
merhaba arkadaşlar,
3-4 gündür çok hastaydım giremedim,şükürler olsun toparlanmaya başladımda yazayım dedim.
ne yapacağımı şaşırıyorum.sizde böyle şeyler yaşıyomusunuz?
benim oğlum,sürekli emmek istiyor.şükürler olsun sütüm var ama ben çok bitkin düşüyorum.resmen beni deviriyo.sanki doyma hissi yok.tıkandığım noktada günde 2 kez 60 cc mama veriyorum üstüne cila olarak yine süt.çok sık kaka yapıyo,metabolizması çok hızlı çalışıyo samırım.yaptıkça acıkıyo,yedikçe dolduruyo.kısır döngü gibi.acaba diyorum sütüm mü yaramıyo?
dr a sordum bu kadar kaka yaptığı sütümün yeterli olduğunu söyledi.madem yeterli neden doymaz ?
hızla kilo veriyorum.ama pek sağlıklı olduğunu sanmıyorum,sanki çöküyorum.yetersizlik hissine kapıldım.
ne dersiniz,normal mi?
Masallah kirk gunde 1900 gram aldi oglum. Son uuc gune kadar doydugundan emindim tek gogus yetiyordu ama simdi surekli mizmizlanmasi kafami karistiriyor. Bizimki biraz psisbogaz galiba hic reddetmiyor. Emzikle falan ben de iki uc saat idare etmesini saglayim bari...
Albümee kızlarrr iki boncuk resmi varr:))
Canimm yaa üzülme kızma artık kendine olmuş bikere sen çok streslisin nolur biraz rahatlamaya çalış bulunduğun ortamdan uzaklas biraz çok yiprandinGüzel yürekli arkadaşlarım desteğiniz için saolun. Bügün yine berbat bir güne başladım. Evdekilere kızıp Kuzeyden aldım hırsımı. Hiç bağırmadığım kadar çok bağırdım itip kaktım hırpaladım ezdim resmen. İçim yandı sonra küçücük korkulu gözleri yalvarışını unutamıyorum. O unuttu şimdi normal ama ben çok sarsıldım. İlk defa vurdum oğluma. Çok ağlıyordu ağzına vurdum bir kere. Ellerim kırılsın allah beni kahretsin. Çok kötüyüm sanırım akıl sağlığımı kaybettim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kendine cok yukleniyorsun arkadasim. Esin bunun farkinda degil mi? Biran once ya evden uzaklas ya da evdekileri uzaklastir. Annene gec bence yavrunun ameliyatindan sonra da al prenslerini bir yerlere git. Hatta yanina anneni de al o Ayazla ilgilenir sen de Kuzeyle arani duzeltirsin. Ama ilk is olarak esinle konus dok icini. Bu kadar yuku tek basina kaldirmaya calisman hic iiyi degil. Valla yanina gelip cocuklarla seni kacirasim geldi. Biran once birseyler yap birileriyle konus. Sen iyi ol ki yavrularina bakabilesi onlari dusun. Kuzey unutacaktir eminim uzme kendini.Güzel yürekli arkadaşlarım desteğiniz için saolun. Bügün yine berbat bir güne başladım. Evdekilere kızıp Kuzeyden aldım hırsımı. Hiç bağırmadığım kadar çok bağırdım itip kaktım hırpaladım ezdim resmen. İçim yandı sonra küçücük korkulu gözleri yalvarışını unutamıyorum. O unuttu şimdi normal ama ben çok sarsıldım. İlk defa vurdum oğluma. Çok ağlıyordu ağzına vurdum bir kere. Ellerim kırılsın allah beni kahretsin. Çok kötüyüm sanırım akıl sağlığımı kaybettim.
Peki avent i tuttu mu kuzucun canım. Az önce ben de çıktım aldım avent uyaninca denicem umarım alır..Bende bi kere mizmizlaniyo acaba süt mü yok diye göğsümü sıkıp bakim demistim suratina sıçramıstı da yüzü gözü süt olmustubizimkiler masallah hortum gibi çekiyo hiç reddetmez boşa ümitlenme bende önceden emzige alıstırmam diye büyük konusmuşum, baktım ben emzik oldum ayvayı yedim, emzikte cok ugrastim almadı bi türlü sonunda pahali mahali demedim aventin anne göğsü gibi olan emzigini aldım.Allah yardimcimiz olsun canim, bana artik tuvalete gitmek bile lüks oldu yapısık yaşiyos
Güzel yürekli arkadaşlarım desteğiniz için saolun. Bügün yine berbat bir güne başladım. Evdekilere kızıp Kuzeyden aldım hırsımı. Hiç bağırmadığım kadar çok bağırdım itip kaktım hırpaladım ezdim resmen. İçim yandı sonra küçücük korkulu gözleri yalvarışını unutamıyorum. O unuttu şimdi normal ama ben çok sarsıldım. İlk defa vurdum oğluma. Çok ağlıyordu ağzına vurdum bir kere. Ellerim kırılsın allah beni kahretsin. Çok kötüyüm sanırım akıl sağlığımı kaybettim.
Bu album isi nedir, nerden arkadaslik gonderiliyor?
Arkadaslarınızın görebılecegı resım albumu olusturabılıyorsunuz
Sanırım kullanıcı kontrol panelınden gönderılıyor
Peki avent i tuttu mu kuzucun canım. Az önce ben de çıktım aldım avent uyaninca denicem umarım alır..
Benimki onu da tutmadı ama yılmadan vericem..aceba emzik için geç mi kaldık 2. ayimiza girecezOnu tutuyo ama benden de vazgecmiyoikimizin de yeri ayri , pek adaletlidir oglusum
Benimki onu da tutmadı ama yılmadan vericem..aceba emzik için geç mi kaldık 2. ayimiza girecez
Tatlı bişeye batırıp mi veriyosunuz emzigi?
Yoksa direk mi nası aliyolar hemen 1 haftadır uğraşıyorum ben..
Benim kız da almadı hala uğraşıyoruz reçeli yaliyo emzigi atiyo 15 dk falan emiyo işte..kayinvalidem de kizima "kizim annen seni kandiriyo mu " deyince cinlerim tepeme çıkıyo bu arada:/
Cnm bende kırkımız çıktıktan sonra verdim emziği almadı ama,2 emzik almıştım diğerini deneyim dedim verdim aldı ama 0 -3 aylık yazmasına rağmen büyük geliyordu,farklı bir markanın emziğini aldım 0-6 aylık yazıyor ama küçük tam ağzına göre,en son aldığım emziği sevdi çok şükür veriyorum alıyor hemen,fakat emerken emziği çok düşürüyor,pes etme alır inş..
Demir çok hastalanmıştı ya hani, 10 gün kadar okula gitmedi, ne olduysa o zaman oldu. Okula gıdecegı ılk gun cok sevıncle gıttı herkesı cok özledıgını soyledı. Ertesi gun servıs kapıya gelınce o gune dek hıç görmedıgım bır aglama krızıne gırdı. Konusulmayacak derecede kendınden gectı kı hıççç yapmadıgı bırsey. Ben de gondermedım. Yarın gıdersın dedım tamam dedı hep o sekılde konustuk ancak bu sabah tam servıs geldı yıne aynı durum...... Ben de kendım goturdum onu okula, çok uzun uZun herkesle detalı konustum ve yaz okuluna gıdıp gıtmeyecegını suan bılmıyorum. Cunku o bahcedeyken (benı coktan eve gıttı sanıyordu) herkes oynarken o hareketsız aglamaklı bakıyordu. Bır anda benı gorunce aglayarak kostu sarıldı ve sonra da kalmak ıstemedı zaten benımle döndu eve. Okulun son gunuydu yaz okulu pzt baslıyor.
Onceden de olan kotu bır huyu vardı tik gıbı bişey sımdı ıyıce arttırdı bunu kı kendıne zarar verıyor artık. Babası da cok kızıyor bagırıyor bırkac kez elıne vs vurdu. Ben de kavga edıyorum oyle olunca cok kotu oluyorum.
Deren ile aventin bıberon olayından sonra emzırmeye basladım sureklı. O da bana bıür alışmış kı bensız 1-2 saat kalırsa uyumuyor. Benı gorur gormez nasıl dudak bukuyor gozler kan canagı yaslar akıyor ama aglamıyor yavrum resmen kahroluyor sankı((
canim bu biraz kendinle alakali mis saniyorum bn bunu ogrendim....cok samimi soyluorum ben hastaneden ewe geldim dus apdim cantalarimi yerlestirdim lohusa yatagimi yaptim ewi wuupladim ( kucuk el supurgesine taktigimiz nick ) sonra da gittim yattim kizimla yani insanlar misafirler gider gitmez hep ayaltaydim ben sofraya yardim ettim bilmem ne falan...dr.um yatarsan ii lesemezsin dedi bende hic yatmadim... oyuzden demem o ki fu de 4 tane parol iciodum araliklarla dikis agrim ici ama tabi ki yetmio du iki buklum yuruodum...ama tawsiyem kendini salma birakma burasi bi yara ve kendi gecicek de hayatina dewam et...20 gunluk falandim normal supurge actim yerleei wiledaladim dilerim senxde e az bnm kadar azimli olursu hayatim....bu kgla lar icinde cok onemli 11 kg werdim 55 gunluk falaniz daha bir tek bingildakcik gobisim kaldi....
tatlim bende geceleri weriom mama gunduzleri kestim daha cok emsin diye...ya gecenin ortasinda yada ilk yattginda bir kez weriomm.....eskiden disari cikarkende weriodum simdi yanima aliorum emzirmeyle bas edemezsem veriom...bakalim bide sagma calismalarina baslicam ozaman gece 100 luk falan bi icerse allaahhh kac sat uyuruz acaba cikar dunyasi ;)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?