2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Masallah kirk gunde 1900 gram aldi oglum. Son uuc gune kadar doydugundan emindim tek gogus yetiyordu ama simdi surekli mizmizlanmasi kafami karistiriyor. Bizimki biraz psisbogaz galiba hic reddetmiyor. Emzikle falan ben de iki uc saat idare etmesini saglayim bari...

Cok gecmis olsunn canım. Insallah hemen iyilesir paşa. Bu arada kayinvalidenleri bogasim var. Azcik nefes aldirsalar ne guzel olur. Is konusunda yasadigin talihsizlikleri falan hatirliyorum. Yani ihtiyacin var mi bilmiyorum bana da dusmez bbunusoylemek belki ama ise ara versen rahatlar misin acaba diyorum. Cocuklarla gonlunce ilgilenirsin kayinvalidene de katlanmak zorunda kalmazsin belki. Evde durmaya dayanabilir misin bilmiyorum tabii. Ben milliyet gazetesinde cok rahat ve sevdigim isimi birakmistim hamileligim kotu vecince. Tabi sagligim duzelince cok pisman olmustum (hala da pismanim). Allah pisman etmesin tabi artilari da olmadi degil. Hersey biran once yoluna girer insallah.

Bende ilkten senin gibi düsünüp üzülüyordum, doktor kilo alimi iyi sütün yetiyo deyince emin oldum benimki memeci, kesip veresim geliyo bazen. Biraksam memede yasar 24 saat, surekli emiyo hatta uyurken de emmek istiyo, derin uykuya dalinca da agzindan cikarip üstüne yatiyo yere birakinca da uyaniyo, bu sicakta yapisik yasamaktan leş gibi ter kokuyorum düsün artik. Memeden ayri uyutabiliyosan haline şükret . Boşuna canını sıkma. Anne sütü mucizevi bişey yaramıyo diye bisey yok demisti doktorum. Bosuna mama da verme sütün yetiyoken, ben korkuyorum midesi iyice genisleyecek de ilerde hic doyuramiycam diye Allahtan süt emdikce artan bisey de ek gidaya gecince yandik

Bende bi kere mizmizlaniyo acaba süt mü yok diye göğsümü sıkıp bakim demistim suratina sıçramıstı da yüzü gözü süt olmustu bizimkiler masallah hortum gibi çekiyo hiç reddetmez boşa ümitlenme bende önceden emzige alıstırmam diye büyük konusmuşum, baktım ben emzik oldum ayvayı yedim, emzikte cok ugrastim almadı bi türlü sonunda pahali mahali demedim aventin anne göğsü gibi olan emzigini aldım.Allah yardimcimiz olsun canim, bana artik tuvalete gitmek bile lüks oldu yapısık yaşiyos

Bende bugun sicaga dayanamadim bebisi anakucaginda banyoya goturdum bi guzel dus aldim. Suyun sesinden sanirim ben dustayken aglamadi :)

Güzel yürekli arkadaşlarım desteğiniz için saolun. Bügün yine berbat bir güne başladım. Evdekilere kızıp Kuzeyden aldım hırsımı. Hiç bağırmadığım kadar çok bağırdım itip kaktım hırpaladım ezdim resmen. İçim yandı sonra küçücük korkulu gözleri yalvarışını unutamıyorum. O unuttu şimdi normal ama ben çok sarsıldım. İlk defa vurdum oğluma. Çok ağlıyordu ağzına vurdum bir kere. Ellerim kırılsın allah beni kahretsin. Çok kötüyüm sanırım akıl sağlığımı kaybettim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canimm yaa üzülme kızma artık kendine olmuş bikere sen çok streslisin nolur biraz rahatlamaya çalış bulunduğun ortamdan uzaklas biraz çok yiprandin

Kendine cok yukleniyorsun arkadasim. Esin bunun farkinda degil mi? Biran once ya evden uzaklas ya da evdekileri uzaklastir. Annene gec bence yavrunun ameliyatindan sonra da al prenslerini bir yerlere git. Hatta yanina anneni de al o Ayazla ilgilenir sen de Kuzeyle arani duzeltirsin. Ama ilk is olarak esinle konus dok icini. Bu kadar yuku tek basina kaldirmaya calisman hic iiyi degil. Valla yanina gelip cocuklarla seni kacirasim geldi. Biran once birseyler yap birileriyle konus. Sen iyi ol ki yavrularina bakabilesi onlari dusun. Kuzey unutacaktir eminim uzme kendini.

Peki avent i tuttu mu kuzucun canım. Az önce ben de çıktım aldım avent uyaninca denicem umarım alır..

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.... Evlatlar arasında ikiye bölünmek, bin parçaya bölünmekten zormuş...
Üstelik şimdi Ayaz'ın ameliyat durumu var yeni okudum çok geçmiş olsun canım. Tüm aksilikler üstüste geldi ne zamandır, sen gergin sinirli olmayacaksın da kim olacak???
Demir de günlerdir çok zor bir çocuk olmaya başladı. Büyük konuşuyormuşum, böyle olacağına pek ihtimal vermiyordum.

Eminim sen de çileden çıkmasan böyle birşey yapmazdın. Bazen ben de dişlerimi sıkıyorum ve kendimi zor tutuyorum. O anda büyüklerin dayak cennetten çıkmadır derken, neyi kasttettiklerini anlıyorum.

Oglusla yapisik hayattan ayrilmaya umudum yok bari yapisik hayata cözümler bulayim dedim de, baby&plus simple yan tasiyici diye bisey gördüm ebebekte kullanisli mi acaba, hic kullanan yada duyan var mi?

Onu tutuyo ama benden de vazgecmiyo ikimizin de yeri ayri , pek adaletlidir oglusum
Benimki onu da tutmadı ama yılmadan vericem..aceba emzik için geç mi kaldık 2. ayimiza girecez
Tatlı bişeye batırıp mi veriyosunuz emzigi?
Yoksa direk mi nası aliyolar hemen 1 haftadır uğraşıyorum ben..

Son düzenleme:
Benimki onu da tutmadı ama yılmadan vericem..aceba emzik için geç mi kaldık 2. ayimiza girecez
Tatlı bişeye batırıp mi veriyosunuz emzigi?
Yoksa direk mi nası aliyolar hemen 1 haftadır uğraşıyorum ben..

Her zaman tutmuyo benimki de anlik ama kayinvalide uyutmaya calisirken suya batirip veriyo, biraz cekiyo suyu bitince atiyo, yaninda bardakla habire batirip veriyo o da tutacagi ani yakalamak lazim, alisinca devami gelir insallah

Benim kız da almadı hala uğraşıyoruz reçeli yaliyo emzigi atiyo 15 dk falan emiyo işte..kayinvalidem de kizima "kizim annen seni kandiriyo mu " deyince cinlerim tepeme çıkıyo bu arada:/

Olmuyor valla o kafar ugrasiyorum tukuruyor.bi avent kalmisti almadigim onu da denedim
Digerlerine kiyasla onu bikac saniye fazla tutuyo :)))

Canim benim kizim da okulu birakti hemde o kadar guzel ve severek giderken
Neler yaptim ne dediysem olmadi.1 donem boylece aglaya bagira gecti ama okulun bahcesinden bile sokamadik.
Korkutmayi bile denedim cocugunu okula gondermeyen ailere ceza veriyolar.gelip bize ceza mi versinler falan dedim
Daha bi suru sey..tamam gidicem dedigi zaman okula goturdum kapisina varinca atti kendini yerlere.
Velhasil bizim kiskanclik anne karninda basladi.sonrasinda yanagini sikma tiki vardi.
Suan yanaklari curuk icinde.hicbiseyi engelleyemedik o yuzden bisey yokmus gibi davraniyoruz..
Yanaklarini o kadar cok kopartiyordu ki bi ara sinirlerim bozuldu ve epey hirpalamistim cocugumu (
Simdilerde kasla goz arasinda bile yalniz birakamiyoruz aninda saldiriyor.kucuge hic rahat yok nefes aldirmiyor ama ne yapicaz ikiside evlat.bi muddet nobetlese bakacagiz boyle annemle

Bu guzel cevap icin cok tesekkur ederim ben de bugun 1 haftalik oldum ayaklandim zorlaniyorum cok agrim oluyo ama gayret ediyorum sadece agir kaldirmiyorum o kadar baska herseyi yapmaya calisiyorum

Kızlarrr Ayazı çocuk cerrahı gördü muayene etti su fıtığıymış. İki yaşına kadar düzelme ihtimali varmış takip edilecek şimdilik ameliyat yok. Acayip rahatladım.
Bu akşamda annemlerle teyzemin yazlığına gidiyoruz iki üç gün kalıcaz öyle iyi gelecekki. Sonra pazartesi işe başlıcam zaten görmem suratlarını akşamdan akşama o kadar. Zaten çocuklarımla ilgilenirim umrumda bile olmazlar. Çok şükür günüm berbat başladı ama iyi bitti.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…