Kızlarrr Ayazı çocuk cerrahı gördü muayene etti su fıtığıymış. İki yaşına kadar düzelme ihtimali varmış takip edilecek şimdilik ameliyat yok. Acayip rahatladım.
Bu akşamda annemlerle teyzemin yazlığına gidiyoruz iki üç gün kalıcaz öyle iyi gelecekki. Sonra pazartesi işe başlıcam zaten görmem suratlarını akşamdan akşama o kadar. Zaten çocuklarımla ilgilenirim umrumda bile olmazlar. Çok şükür günüm berbat başladı ama iyi bitti.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende ilkten senin gibi düsünüp üzülüyordum, doktor kilo alimi iyi sütün yetiyo deyince emin oldum benimki memeci, kesip veresim geliyo bazen. Biraksam memede yasar 24 saat, surekli emiyo hatta uyurken de emmek istiyo, derin uykuya dalinca da agzindan cikarip üstüne yatiyoyere birakinca da uyaniyo, bu sicakta yapisik yasamaktan leş gibi ter kokuyorum düsün artik. Memeden ayri uyutabiliyosan haline şükret . Boşuna canını sıkma. Anne sütü mucizevi bişey yaramıyo diye bisey yok demisti doktorum. Bosuna mama da verme sütün yetiyoken, ben korkuyorum midesi iyice genisleyecek de ilerde hic doyuramiycam diye Allahtan süt emdikce artan bisey de ek gidaya gecince yandik
Bende ilkten senin gibi düsünüp üzülüyordum, doktor kilo alimi iyi sütün yetiyo deyince emin oldum benimki memeci, kesip veresim geliyo bazen. Biraksam memede yasar 24 saat, surekli emiyo hatta uyurken de emmek istiyo, derin uykuya dalinca da agzindan cikarip üstüne yatiyoyere birakinca da uyaniyo, bu sicakta yapisik yasamaktan leş gibi ter kokuyorum düsün artik. Memeden ayri uyutabiliyosan haline şükret . Boşuna canını sıkma. Anne sütü mucizevi bişey yaramıyo diye bisey yok demisti doktorum. Bosuna mama da verme sütün yetiyoken, ben korkuyorum midesi iyice genisleyecek de ilerde hic doyuramiycam diye Allahtan süt emdikce artan bisey de ek gidaya gecince yandik
sadece anne sutu werdigin gunler werme bence hayatim su ama mama takwiyen de wer cunku mama hararet yaparmis ama anne sutunde su zaten varmis....
eger kucaginda 15 dk tutmak gibi luksun yoksa bir incecik yastik ( ben hawluya 3 falan katliorum ) kafasinin altina koyuorum boylece kusmuo bunda buldum careyi...annem sagolsun....
Gelelim sana kizcem yasadiklarinda kesinlikle yanliz degilsin bunu bil ve rahatla...lakin bu kadar yipranma cunku bak kuzun emio sutun bol kakasini yapio bunlar hepsi bi arada bir nimet be arkadasim masallah.....kabiz olabilir ememeyebilir emmek istese sutun olmayabilir.....ewde bir destekcin yok anladigim kadariyla bu yuzden bu kadar yiprandin ufak bi destek al inan bana cok sansli bir annesin gulumse ;;)))
Bu guzel cevap icin cok tesekkur ederim ben de bugun 1 haftalik oldum ayaklandim zorlaniyorum cok agrim oluyo ama gayret ediyorum sadece agir kaldirmiyorum o kadar baska herseyi yapmaya calisiyorum
ne tatlı bi hatunsun sen ya :)
aslında en büyük destekçim eşim.emzirme fonksiyonu yok sadeceonun dışında herşeyiyle ilgileniyor.ikimizin aileside uzakta geldiler 20 gün kalıp döndüler.haliyle ikimiz bakıyoruz.oğlum mutluysa keyfimize diyecek yok :)dediğin gibi şanslı bi anneyim çünkü yavrucum 9 yıl sonra geldi ,bu kadarcık kahrıda çekilir dimi
senin havlu taktiğini de uygulucam,iyiymiş.bu arada kızının ismi çok güzel.ismi gibi olur inş.
Canım ya ben De ole bişey almak istiyorum inanin 2 ay olcak hiçbiryere cikamadim kizimla nası tasiycami bilemiyorum avm falan gezmek istiyorum suan memleketteyim bebek Arabamız da evde kaldı gerçi kalmasa da onda yatıp uyucak bebek değil benim kızım kucakci cadi..ne oneriyorsunuz sling lerden alayım diyorum ama 90 100 lira beceremezsem ya da kızım sevmezse boşuna para vermiş olmak istemiyorum..senın dediğine baktım şimdi de hem fiyat uygun hem de rahat gibi geldi ondan mi alsak ki kullanan varsa bize bi yardimci olsa.ya da bebek arabasi disinda nasıl geziyorsunuz bebekleriniz le arkadaşlar catladimm evde ben yaaOglusla yapisik hayattan ayrilmaya umudum yok bari yapisik hayata cözümler bulayim dedim de, baby&plus simple yan tasiyici diye bisey gördüm ebebekte kullanisli mi acaba, hic kullanan yada duyan var mi?
Oglusla yapisik hayattan ayrilmaya umudum yok bari yapisik hayata cözümler bulayim dedim de, baby&plus simple yan tasiyici diye bisey gördüm ebebekte kullanisli mi acaba, hic kullanan yada duyan var mi?
Ohh çok şükür sonunda güzel bir haber,inş ameliyata gerek kalmadan atlatırsınız bu durumu,eminim 2 3 günde olsa evden uzaklaşmak sana çok çok iyi gelicek,senin adına sevindim cnmKızlarrr Ayazı çocuk cerrahı gördü muayene etti su fıtığıymış. İki yaşına kadar düzelme ihtimali varmış takip edilecek şimdilik ameliyat yok. Acayip rahatladım.
Bu akşamda annemlerle teyzemin yazlığına gidiyoruz iki üç gün kalıcaz öyle iyi gelecekki. Sonra pazartesi işe başlıcam zaten görmem suratlarını akşamdan akşama o kadar. Zaten çocuklarımla ilgilenirim umrumda bile olmazlar. Çok şükür günüm berbat başladı ama iyi bitti.
Bugün ilk defa göğüs pompası kullandım. Philips Avent'in manuel olanını almıştım, güzel de çekti yalniz pompalama esnasinda sağ göğüs ucumun seklini biraz deforme etti. Deformeden kastim; sisirdi, daha buyuk oldu. Neden acaba, ben mi yanlis yaptim bilgisi olan var mi.
Simdi normal bi sıkıntı yok, o esnada oldu sadece.
Olmuyor valla o kafar ugrasiyorum tukuruyor.bi avent kalmisti almadigim onu da denedim
Digerlerine kiyasla onu bikac saniye fazla tutuyo :)))
Canim benim kizim da okulu birakti hemde o kadar guzel ve severek giderken
Neler yaptim ne dediysem olmadi.1 donem boylece aglaya bagira gecti ama okulun bahcesinden bile sokamadik.
Korkutmayi bile denedim cocugunu okula gondermeyen ailere ceza veriyolar.gelip bize ceza mi versinler falan dedim
Daha bi suru sey..tamam gidicem dedigi zaman okula goturdum kapisina varinca atti kendini yerlere.
Velhasil bizim kiskanclik anne karninda basladi.sonrasinda yanagini sikma tiki vardi.
Suan yanaklari curuk icinde.hicbiseyi engelleyemedik o yuzden bisey yokmus gibi davraniyoruz..
Yanaklarini o kadar cok kopartiyordu ki bi ara sinirlerim bozuldu ve epey hirpalamistim cocugumu(
Simdilerde kasla goz arasinda bile yalniz birakamiyoruz aninda saldiriyor.kucuge hic rahat yok nefes aldirmiyor ama ne yapicaz ikiside evlat.bi muddet nobetlese bakacagiz boyle annemle
Kızlarrr Ayazı çocuk cerrahı gördü muayene etti su fıtığıymış. İki yaşına kadar düzelme ihtimali varmış takip edilecek şimdilik ameliyat yok. Acayip rahatladım.
Canım ya ben De ole bişey almak istiyorum inanin 2 ay olcak hiçbiryere cikamadim kizimla nası tasiycami bilemiyorum avm falan gezmek istiyorum suan memleketteyim bebek Arabamız da evde kaldı gerçi kalmasa da onda yatıp uyucak bebek değil benim kızım kucakci cadi..ne oneriyorsunuz sling lerden alayım diyorum ama 90 100 lira beceremezsem ya da kızım sevmezse boşuna para vermiş olmak istemiyorum..senın dediğine baktım şimdi de hem fiyat uygun hem de rahat gibi geldi ondan mi alsak ki kullanan varsa bize bi yardimci olsa.ya da bebek arabasi disinda nasıl geziyorsunuz bebekleriniz le arkadaşlar catladimm evde ben yaa
Ama burda oturur vaziyette. Bu tarz bi kangurunun omurgasına zararı olmaz mı? Ben de sıkıntı çekiyorum. Dışarda değil evde is güç yapamıyorum sürekli kucakta. Kollarım kopuyo. Ben de Mycey sling yan taşıma var o tarz bişey almayı düşünüyorum. Değer mi diye karar vermedim henüz.
Canlarımmmm çok güzel bir gece geçirdim iki oğlumuda aldım yanıma miss gibi uyumuşuz. Kokularını içime çeke çeke uyudum birini bırakıp diğerini kokladım. Nasıl huzurluyum nasıl mutluyum anlatamam. Ayaz gece iki kere emmeye uyandı sonra uyudu üzmedi hiç. Kuzey çok sakinledi sabah çok güzel uyandı yatakta oynaştık biraz kahvaltı ettik hiç kavga etmedi. Annem babam teyzem yanımda ne güzel bir durum. Çok ihtiyacımız varmış. Ben rahatlayınca çocuklarımda rahatladı. Şükürler olsun bu günüme.
Canlarımmmm çok güzel bir gece geçirdim iki oğlumuda aldım yanıma miss gibi uyumuşuz. Kokularını içime çeke çeke uyudum birini bırakıp diğerini kokladım. Nasıl huzurluyum nasıl mutluyum anlatamam. Ayaz gece iki kere emmeye uyandı sonra uyudu üzmedi hiç. Kuzey çok sakinledi sabah çok güzel uyandı yatakta oynaştık biraz kahvaltı ettik hiç kavga etmedi. Annem babam teyzem yanımda ne güzel bir durum. Çok ihtiyacımız varmış. Ben rahatlayınca çocuklarımda rahatladı. Şükürler olsun bu günüme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?