2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Ayaz'ın ameliyat olmamasına çok sevindim. İnş ameliyata gerek olmadan düzelir zamanla. En karanlık sandığımız günlerde bile arkadan ışığın gelmesi ne kadar güzel. Sende kendşni hemen toparlayabiliyorsun arkadaşım ne güzel. Yazlıkla bol bol dinlen işin için enerji topla.göreceksşn herşey yoluna girecek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynı bizi anlatmışsın.bende diyorum bu yüzyılın açı diye.acıkınca öyle kıyameti koparıyorki panikliyorum.arık evde sütyen takmıyorum,yani ulaşımı fiber hızlı :))))tek emmek istesinlerde,ya istemeselerdi napardık

ne tatlı bi hatunsun sen ya :)

aslında en büyük destekçim eşim.emzirme fonksiyonu yok sadeceonun dışında herşeyiyle ilgileniyor.ikimizin aileside uzakta geldiler 20 gün kalıp döndüler.haliyle ikimiz bakıyoruz.oğlum mutluysa keyfimize diyecek yok :)dediğin gibi şanslı bi anneyim çünkü yavrucum 9 yıl sonra geldi ,bu kadarcık kahrıda çekilir dimi

senin havlu taktiğini de uygulucam,iyiymiş.bu arada kızının ismi çok güzel.ismi gibi olur inş.

Bu guzel cevap icin cok tesekkur ederim ben de bugun 1 haftalik oldum ayaklandim zorlaniyorum cok agrim oluyo ama gayret ediyorum sadece agir kaldirmiyorum o kadar baska herseyi yapmaya calisiyorum

rica ederim canim gunde 6 adete kadar icebilirsin parol demisti bnm dr aklinda bulunsun sanada masallah ;))

thanks simardim )) ;))) allah yardimcin olsun canim bnm annemde 40 . gun pufff uctu....

Oglusla yapisik hayattan ayrilmaya umudum yok bari yapisik hayata cözümler bulayim dedim de, baby&plus simple yan tasiyici diye bisey gördüm ebebekte kullanisli mi acaba, hic kullanan yada duyan var mi?
Canım ya ben De ole bişey almak istiyorum inanin 2 ay olcak hiçbiryere cikamadim kizimla nası tasiycami bilemiyorum avm falan gezmek istiyorum suan memleketteyim bebek Arabamız da evde kaldı gerçi kalmasa da onda yatıp uyucak bebek değil benim kızım kucakci cadi..ne oneriyorsunuz sling lerden alayım diyorum ama 90 100 lira beceremezsem ya da kızım sevmezse boşuna para vermiş olmak istemiyorum..senın dediğine baktım şimdi de hem fiyat uygun hem de rahat gibi geldi ondan mi alsak ki kullanan varsa bize bi yardimci olsa.ya da bebek arabasi disinda nasıl geziyorsunuz bebekleriniz le arkadaşlar catladimm evde ben yaa

Oglusla yapisik hayattan ayrilmaya umudum yok bari yapisik hayata cözümler bulayim dedim de, baby&plus simple yan tasiyici diye bisey gördüm ebebekte kullanisli mi acaba, hic kullanan yada duyan var mi?

Ama burda oturur vaziyette. Bu tarz bi kangurunun omurgasına zararı olmaz mı? Ben de sıkıntı çekiyorum. Dışarda değil evde is güç yapamıyorum sürekli kucakta. Kollarım kopuyo. Ben de Mycey sling yan taşıma var o tarz bişey almayı düşünüyorum. Değer mi diye karar vermedim henüz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ohh çok şükür sonunda güzel bir haber,inş ameliyata gerek kalmadan atlatırsınız bu durumu,eminim 2 3 günde olsa evden uzaklaşmak sana çok çok iyi gelicek,senin adına sevindim cnm

Utku uyurken cok bagirip cagiriyo siniirm bozuluyo.sonumda uyu.neen boyle memeyi reddeiyo cok ağlıyor offf

Bugün ilk defa göğüs pompası kullandım. Philips Avent'in manuel olanını almıştım, güzel de çekti yalniz pompalama esnasinda sağ göğüs ucumun seklini biraz deforme etti. Deformeden kastim; sisirdi, daha buyuk oldu. Neden acaba, ben mi yanlis yaptim bilgisi olan var mi.
Simdi normal bi sıkıntı yok, o esnada oldu sadece.

Merhaba,
Normal:)

Benım Demır'ım de cok degıstı. Okula gondermıyorum artık. Bugun tum gun ona zaman ayırdım arada kızıma koştum, emzırdım vs.
Gece emzırırken en son sızmısım koltukta esım cok ugrastı ama bır saat sonra gozumu acabıldım. Onumuze samdalye koymus dusmeyelım dıye...
Nasıl zormus ıkı cocuklu yasam of offf... Bızımkı bebegı cok sevıyor zarar fılan vermıyor ama, ne kadar uzgunmus ve ıcıne atmıs yenı yenı anlıyorum. Bazen asırı olgun ve vıcdanlı oldugu ıcın, onun cocuk oldugunu unutuyorum. Yemegını bıle kucagımda yedı bu aksam....

Bugun bu kadar sevınecegım bır haber duyacagımı ummazdım hıç. Nasıl mutlu oldum bılemezsın.
İşe cok erken baslıyorsun ne dıyeyım Yok mu baska yolu?

Son düzenleme:

Cok sevindim guzel bir haber oldu valla.

Cok gecmis olsun devamli yazamiyorum ama surekli takipteyim forumu. Yazini gorunce cok sevindim ufaklik icin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gebelik şekeri olan arkadaşlar doğumdan sonra kontrole gittinizmi beni dr um dopumdan 40 gün sonra çağırdı gideceğim neyle karşılaşacağımı bilmiyorum tekrar şeker yuklemesimi yapıyolar

Canım bende babasling aldım. İlk seferde beceremedim kızım çok ağladı eşimde bir sürü laf etti o kadar para verdirdin kullanmıyorsun falan diye. Bizde yapışık yaşıyoruz çünkü. Sonra tekrar denedim tekrar denedim en sonunda kızımın rahat ettiği bir pozisyon buldum. Başı dışarda kalınca çok seviyor. Dışarı çıkınca güneş ne tarafta ise başını oraya çeviriyor gözlerinide kapıyor sanki güneşleniyor hanımefendi Şimde hergün dışarı çıkıyoruz ben markete pazara bile gidiyorum.

Canlarımmmm çok güzel bir gece geçirdim iki oğlumuda aldım yanıma miss gibi uyumuşuz. Kokularını içime çeke çeke uyudum birini bırakıp diğerini kokladım. Nasıl huzurluyum nasıl mutluyum anlatamam. Ayaz gece iki kere emmeye uyandı sonra uyudu üzmedi hiç. Kuzey çok sakinledi sabah çok güzel uyandı yatakta oynaştık biraz kahvaltı ettik hiç kavga etmedi. Annem babam teyzem yanımda ne güzel bir durum. Çok ihtiyacımız varmış. Ben rahatlayınca çocuklarımda rahatladı. Şükürler olsun bu günüme.

Ben aldim mycey sling e bebekten..
Begendim duruyorda icinde ufaklik..Ama daha kucuk ya bana biraz daha buyuyunce daha rahat olacak gb geliyor..

Ben bile oyle cok sevindim ki..
Sanirim senin sikintin cocuklara geciyor evdeyken o yuzden daha huzursuzlar..
Kuzey senin huzursuzlugunu anladigi icin evde kimseyi istemiyor sanirim..
Sen iyi hissedincede onlarda sakinlesti..
Neysee simdi hicbisy dusunmeme vakti biraz :)

Son düzenleme:

Ayyy her gunun böyle geçsin canım...

Bebeği banyo yaptırdıktan sonra emzirirsen ağzı kokarmış, bi yaşıma daha girdim
Denedim hiçte koktugu yok mis gibi süt kokuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…